Welke cryptomunten zijn gestegen

Welke cryptomunten zijn gestegen?

In de afgelopen tijd zijn er enkele cryptomunten flink gestegen. Welke zijn dit en welke munten moeten we allemaal in de gaten houden? Vooral bij de nieuwe munten kunnen er flinke stijgingen zijn en dit kan een teken zijn dat het een munt is om in de gaten te houden. Dus: welke cryptomunten zijn gestegen en met welke cryptocurrency beginnen?

Waarde van cryptocurrency

De waarde van cryptomunten is erg belangrijk, omdat we allemaal natuurlijk uiteindelijk munten willen hebben die meer waard zijn. En soms lijkt het net alsof er geen stijging zit. Vooral de munten die minder bekend zijn kunnen flinke stijgingen hebben. Dit zijn munten (ook wel Altcoins) om in de gaten te houden, want er zit mogelijk meer toekomst in. Welke munten stegen de afgelopen week?

Welke cryptomunten stijgen nog in waarde?

Zoals je wellicht weet is het moeilijk te zeggen welke digitale munten de komende maanden in waarde gaan stijgen. Sommige mensen noemen investeren in digitale valuta ook wel gokken, hoe werkt gokken met bitcoin? Wij hebben een aantal cryptomunten voor jou op een rij gezet die je zeker in de gaten moet houden. Wat je met mijn informatie doet moet je natuurlijk helemaal zelf weten, je bent er zelf verantwoordelijk voor waar je jou euro’s in stopt. Let er op dat het verstandig is mocht je cryptocurrency kopen gaan deze bij een betrouwbare crypto exchange aan te schaffen. De vraag die jij jezelf niet moet vergeten te stellen is: Wat is het beste moment om cryptocurrency te kopen?

SWARM (SWM) coin

SWARM (SWM) is een cryptomunt die op een vergelijkbare manier als Ethereum werkt. In begin juni steeg de munt maar liefst ruim 80 procent. En dit is niet de enige stijging die SWARM heeft gehad. De munt was namelijk in 2017 ook al één van de grootste stijgende cryptomunten. Dit is dus echt een cryptocoin om goed in de gaten te houden!

Rhenieum (XRH) coin

De munt Rhenium wordt afgekort met XRH. Het is een munt die pas drie weken bestaat, maar is in de afgelopen weken toch al 70 procent gestegen. Gezien de munt nog maar net bestaat, is het erg moeilijk om te voorspellen wat ermee gaat gebeuren. Het is wel een munt om eens goed in de gaten te blijven houden.

Level up Coin

Level up Coin is een munt die we zeker in de gaten moeten houden. Deze is ontwikkeld met het streamen van games in het achterhoofd. Denk aan het streamen online, maar ook tournamenten. De munten kunnen ingezet worden om elkaar onderling te belonen. Juist omdat de wereld van de games zo groot is, is Level up Coin goed om in de gaten te houden. Het is een nieuwe munt, die in maart is gelanceerd. In de afgelopen week steeg de munt met ruim 54 procent.

AirToken (AIR) coin

AirToken lijkt een beetje een underdog te zijn. Weinig mensen nemen de munt erg serieus, maar toch is daar verandering in aan het komen. Er is in de afgelopen week een stijging geweest van zo’n 48 procent. De AirToken is ontwikkeld door een oud medewerker bij Google. Aan de technische kant zal het dus niet liggen. Nu de munt meer begint te stijgen, is het zeker een munt om in de gaten te houden.

StakeNet (XSN) coin

StakeNet is een relatief nieuwe munt die met het proof of stake systeem werkt. De munt wordt omschreven als innovatief. Veel mensen zijn er een grote fan van en dit is te zien aan de waarde. In de afgelopen week steeg de cryptocurrency met zeker 44 procent. Gezien het een nieuwe munt is, is het nog moeilijk te zeggen wat er allemaal mee gaat gebeuren.

Hoe gaat het met de grote munten?

De grote munten, zoals BitCoin, Ripple en Etherium hebben geen extreme stijgingen gehad, maar zijn eigenlijk allemaal vooral wat gedaald. De Bitcoin lijkt niet vooruit te branden en de meningen over deze munt zijn erg verdeeld of het nog wel een munt is die te vertrouwen is. De ene persoon zegt dat de Bitcoin zal blijven, terwijl anderen denken dat hij langzaam wordt ingehaald door andere cryptovaluta.

Wat zegt de waarde van de cryptomunten?

Het hoeft niet altijd veel te zeggen of een cryptomunt gestegen is of gedaald. Soms kan een munt enorm stijgen, maar valt hij daarna als een baksteen. Dit hebben we bijvoorbeeld gezien met de Bitcoin, die in december 2017 een waarde had van rond de 20.000 euro. En nu is die waarde gedaald naar zo’n 6.000. Het is ook heel moeilijk om in te schatten wat stijgingen voor de lange termijn betekenen. Het is dan ook erg belangrijk om vooral goed je research te doen. Wat is een munt precies, welke techniek zit erachter en hoe kun je de ene crypto onderscheiden van de ander? Let hierbij niet alleen op de waarde van de munt, maar kijk ook naar de waarde en eventuele nieuwsberichten. Een munt kan bijvoorbeeld opeens flink stijgen in waarde, omdat een overheid van een groot land of het bestuur van een groot bedrijf de munt steunt. De munten waar ik ingeïnvesteerd heb HODL ik, hoe zit jij hierin?

Er zijn op internet diverse cryptocurrency handleiding of stappenplan ‘en te vinden, wij hebben er ook één gemaakt! Je de eerste stappen binnen de wereld van digitale munten zetten met onze gratis cryptocurrency cursus.

Waar de munten inkopen?

Wil jij een van de genoemde cryptocurrency kopen? Dan kun je dit doen bij bijvoorbeeld exchangers zoals AnyCoin Direct en Bittrex. Als je er op tijd bij bent, kun je mogelijk profiteren van nog meer stijgingen. Let er wel op dat je nooit geld in de munt stopt dat je niet kunt missen. Ga je liever voor de gevestigde cryptomunten dan raad ik je aan om voor Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo te gaan. Hier kun je gemakkelijk cryptocurrency kopen met ideal en je hebt te maken met een Nederlandse helpdesk. In een vergelijking die ik in April 2018 heb gemaakt komt deze partij ook nog eens uit de test als goedkoopste cryptcurrency exchange.

Ook interessant

coingarden sluit deuren
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Starten dit jaar nog met Bitcoin Trading

Beleggers zijn de afgelopen jaren nieuwsgierig geworden naar Bitcoin. Bitcoin was de afgelopen tienjaar de beste investering ooit. Van 2009, de laagste koers, tot december 2019, de hoogste koers, ging

Lees verder »
Cardano kopen met Ideal

Wil jij Cardano kopen met ideal? Cryptovaluta zijn tegenwoordig helemaal van deze tijd. Het is het nieuwe geld zoals veel mensen zeggen, ADA kopen is de normaalste zaak. Er zijn

Lees verder »
crypto tree
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Merry cryptmas & happy crypto 2018

Hallo allemaal, Wij wensen jullie een merry cryptmas & Happy crypto 2018. Geniet van je vrije dagen, en we hopen op een groots nieuw jaar! In het nieuwe jaar verwachten

Lees verder »
Digitale munten voor de toekomst
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Digitale munten voor de toekomst

Als het goed is heb je alle stappen doorlopen van onze cryptocurrency cursus en kun je nu met cryptomunten kopen beginnen. Alleen ik weet het, er zijn zoveel digitale munten

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?