Wat is Cryptohopper

Wat is Cryptohopper?

De opkomst van de blockchaintechnologie heeft onwijs veel mogelijkheden met zich mee gebracht. Het is wachten op het moment dat deze technologie in het dagelijkse leven opgenomen gaat worden. Vanaf dat moment gaan namelijk alle mogelijkheden optimaal benut worden. Vooralsnog is het mogelijk om op een andere manier van de mogelijkheden te profiteren.

In de afgelopen jaren is het namelijk mogelijk geweest om (veel) geld met de verschillende cryptocurrencies te verdienen. Het doel? Op een zo’n laag mogelijke koers kopen en vervolgens op een zo’n hoog mogelijke koers weer verkopen. Sommige mensen hanteren hier een hodl-strategie voor; de munten voor een lange termijn bij je houden.

Andere mensen opteren er voor om juist te gaan traden. Wist je dat het mogelijk is om met behulp van software vele malen succesvoller te gaan traden? Ja, dat is onder meer mogelijk met Cryptohopper.

In dit artikel vertellen we jou graag meer over wat dit is, wat je er mee kunt bereiken en hoe je er mee kunt starten.

Wat is Cryptohopper

Cryptohopper is in feite een app die je voor jou gaat handelen met de verschillende digitale munteenheden. Deze app werkt op basis van unieke en geavanceerde software. In feite kunnen we Cryptohopper omschrijven als een manier om automatisch te handelen in zowel Bitcoin als in de Altcoins.

Door van Cryptohopper gebruik te maken, kan je dus op een passieve manier geld gaan verdienen. Deze trading bot handelt voor jou en baseert alle handelingen op innovatieve en geavanceerde software.

Deze bot maakt hierbij met name gebruik van de volatiliteit van de huidige markt. De markt van cryptocurrencies is nog tamelijk jong. Het gevolg hiervan is dat er nog niet al te veel bekend over is. Zo is het nog steeds onbekend waar de flinke koersverschillen vandaan komen.

Door deze flinke koersverschillen is het echter wel mogelijk om veel geld te verdienen. Het is daarvoor van belang dat je op het juiste moment digitale munteenheden aankoopt en vervolgens ook weer op het juiste moment de digitale munteenheden verkoopt.

Als je dit zelf gaat doen, ben je in 8 van de 10 gevallen te tijd. De markt schakelt namelijk onwijs snel, terwijl je bij de beslissingen ook een stuk emotie met je mee kunt brengen. Emotie is nooit goed tijdens handelen; gelukkig heeft een trading bot daar geen last van.

We moeten bekennen dat er meerdere trading bots bestaan. Waarom is Cryptohopper dan zo uniek en zo populair? Wij zijn eens diep in de materie gedoken en hebben het antwoord op deze vraag gevonden.

Cryptohopper werkt samen met verschillende internationale cryptocurrency exchanges. Dit brengt één belangrijk voordeel met zich mee; de trading bot kan continue op zoek gaan naar de juiste koers. Door deze mogelijkheid is de kans op succes een stuk groter geworden. Daarbij speelt het gezegde ‘massa is kassa’ een belangrijke rol.

Per trade kan je een winst van 1 euro maken, maar je kunt soms ook een klapper van 10 euro makken. De klapper van 10 euro brengt uiteraard meer risico’s met zich mee en gaat derhalve ook in de meeste gevallen verloren. De trade met een winst van 1 euro is een stuk minder winstgevend, maar brengt veel continuïteit met zich mee.

Daar blinkt de trading bot van Cryptohopper dan ook in uit. Het is niet mogelijk om met deze software in één klap 1000 euro te verdienen. Nee, het is echter wel heel goed mogelijk dat deze software 100 trades met een winst van 10 euro per stuk verricht.

Op dat moment heb je óók 1000 euro winst. De kans dat je met deze trades 1000 euro winst maakt, is vele malen groter dan dat je dit in één keer lukt.

Wat zijn de voordelen van Cryptohopper?

Je hebt hierboven al enkele voordelen van Cryptohopper gelezen. Graag lichten we die nog nader toe en benoemen we ook andere zwaarwegende voordelen van Cryptohopper.

Eén van de voordelen, in onze ogen, is dat Cryptohopper door een Nederlands bedrijf ontwikkeld is. Dit Nederlandse bedrijf is dus in het Nederlands te benaderen.

Tevens hebben zij een forum opgericht waar óók Nederlands gesproken wordt. Je kunt zodoende makkelijk met andere gebruikers communiceren. De drempel om contact op te nemen met het bedrijf is bovendien een stuk lager.

Daarnaast is het een feit dat Cryptohopper in de afgelopen periode een goede naam op heeft weten te bouwen.

Ze hebben behoorlijk veel mensen blij gemaakt met hoge winsten door op de juiste manier trades te zetten. Dit geeft des te meer aan dat het geen kwaad kan om eens met de trading bot te starten.

https://www.youtube.com/watch?v=qOyfx6pVcF4

Bijkomend voordeel is dat Cryptohopper onwijs veel aandacht aan de veiligheid besteed. In de cryptocurrency wereld komen helaas regelmatig berichten naar voren omtrent verduistering, oplichting, fraude en diefstal.

De kans dat dit bij Cryptohopper gaat gebeuren, is uiterst klein. Dit heeft te maken met het feit dat app gebruik maakt van de beste beveiliging protocollen.

Ook de app biedt meerdere voordelen. Het is simpelweg een overzichtelijke, handige en efficiënte app. Het is niet voor niets dat de app in bijvoorbeeld de Google Play Store bijzonder goed beoordeeld wordt.

De gebruikers van deze app geven als cijfers een 4,3. Dat is behoorlijk hoog, aangezien het maximale cijfer een 5 is.

Tot slot is het zo dat Cryptohopper ook veel waarde hecht aan jouw privacy. Niet iedereen hoeft te weten hoeveel geld jij met cryptocurrency verdiend.

Bovendien hoeft niet iedereen te weten dat jij überhaupt op deze manier je geld aan het verdienen bent. In de huidige maatschappij roepen de Bitcoin en de altcoins namelijk nog steeds enige weerstand op bij mensen. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat je niet van de daken schreeuwt dat je hier mee bezig bent.

Gelukkig zorgt Cryptohopper ervoor dat jouw gegevens strikt geheim blijven. De crypto trading bot geeft simpelweg nooit informatie aan derden zonder dat jij daar toestemming voor gegeven hebt.

Wat moet je doen om gebruik te maken van deze app?

Heb je interesse om gebruik te gaan maken van Cryptohopper? Dan is het allereerst zaak om een abonnement bij het bedrijf af te sluiten. Je hebt hierbij de keus uit drie verschillende abonnementsvormen.

Je kunt voor de goedkoopste variant gaan; daar betaal je 19 dollar per maand voor. Hierbij krijg je 80 posities, 15 cryptomunten, maximaal 2 triggers en een interval van 10 minuten. Een andere variant is de meest gekozen variant; deze kost 49 dollar per maand.

Hierbij krijg je 200 posities, 50 cryptomunten, maximaal 5 triggers en een interval van 5 minuten. Tot slot kan je ook voor de duurste en meest uitgebreide variant kiezen; deze kost 99 dollar per maand.

Hierbij krijg je 500 posities, 75 cryptomunten, maximaal 10 triggers, een interval van 2 minuten en je krijgt signalen voor alle coins. De laatstgenoemde variant biedt jou dus de meeste kans op enorme winsten. Daarvoor moet je dus wel maandelijks een bedrag van 99 dollar betalen

Heb je het abonnement afgesloten? Dan kan je de app gaan installeren en vervolgens inloggen. Vervolgens moet je een keuze maken tussen de verschillende exchanges.

Wat is een cryptocurrency exchange?

Cryptohopper werkt samen met Huobi, Poloniex, Kraken, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, KuCoin, Cryptopia en Bitfinex. Heb je al een account bij één van deze exchanges? Dan kan je deze direct koppelen aan Cryptohopper.

Je bent vervolgens verzekerd van de werking van de crypto trading bot. De bot gaat op zoek naar de beste koersen en gaat voor jou handelen. Hierbij is het uiteraard de bedoeling dat er winst gemaakt gaat worden. Je moet er echter rekening mee houden dat ook deze trading bot soms een verkeerde trade maakt.

Ook dit heeft weer te maken met het feit dat de markt ontzettend volatiel is. De trading bot denkt een goede analyse te hebben, waarna de markt toch weer compleet iets anders gaat doen.

Op die manier kan er alsnog een verlies ontstaan. Maar, niet getreurd; deze trading bot helpt je met name op de lange termijn.

In de app heb je overigens ook de keus om zelf aan de slag te gaan. Dat raden wij je niet aan. Als je zelf gaat traden, kan emotie de overhand gaan krijgen.

Dat moet je ten koste van alles zien te voorkomen. Een trading bot kent gelukkig geen emoties; dat is dan ook één van de redenen waarom Cryptohopper zo goed is.

Conclusie

Is Cryptohopper de moeite waard? Ja, absoluut. De kans is groot dat je dankzij deze trading bot behoorlijk veel geld gaat verdienen met de cryptocurrencies.

Je moet daarbij wel compleet uitgaan van de trading bot. Laat jouw eigen emoties niet de overhand krijgen. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat Cryptohopper per transactie 0,5% aan commissie rekent.

Bij de instellingen is het gelukkig mogelijk om in te stellen dat de minimale procentuele winst 0,55% moet zijn. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je nooit verlies kunt draaien op de transactiekosten.

Uiteraard is het wel mogelijk dat de trade verlies oplevert, maar de kans daarop is behoorlijk klein dankzij Cryptohopper. Al met al kunnen wij deze app en trading absoluut aanraden!

Klik hier om direct te starten met cryptohopper

Ook interessant

vermogensbeheerder Fidelity Digital Assets komt naar europa
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Vermogensbeheerder komt naar Europa toe!

Fidelity Digital Assets, dochteronderneming van Fidelity, heeft aangekondigd om de overstap naar Europa te maken. Vooralsnog is deze grote vermogensbeheerder actief in Amerika, maar daar gaat dus spoedig verandering in

Lees verder »
Cryptocurrency algemeen informatie
Cryptocurrency stappenplan
Adam Grunwerg
Altcoins kopen hoe & waar doe je dat?

Het is ongelofelijk hoe de populariteit is gegroeid van de Bitcoin & Altcoin. Steeds meer mensen starten met cryptocurrency, zo wordt altcoins kopen steeds populairder. Hoe & waar kun je

Lees verder »
Cybertron ICO Lyla antivirus
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
Cybertron ICO Lyla antivirus software

Cybertron ICO is een bedrijf dat officieel geregistreerd staat in Londen. een succes team vol enthousiaste programmeurs die graag het problematiek willen aan aanpakken rondom cybercriminaliteit. Cybertron werkt momenteel hard

Lees verder »
Digitale munten voor de toekomst
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Digitale munten voor de toekomst

Als het goed is heb je alle stappen doorlopen van onze cryptocurrency cursus en kun je nu met cryptomunten kopen beginnen. Alleen ik weet het, er zijn zoveel digitale munten

Lees verder »
Crypto Daytrading
Cryptocurrency algemeen
Frauke Willema
Wat is Crypto Daytrading?

De wereld van de cryptocurrencies is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Meer en meer currencies kwamen op de markt en meer en meer mensen zijn zich hiermee bezig

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?