Ripple XRP Toekomst is groot

Waarom heeft Ripple XRP toekomst?

Last Updated on 17 augustus 2021 by

Er wordt heel veel gespeculeerd in de cryptocurrency wereld, wij doen hier natuurlijk graag aan mee! Maar komen dan wel graag met feiten; Waarom heeft Ripple XRP toekomst? Dat kunnen wij je vertellen we hebben het namelijk zelf ondervonden.

Ripple XRP toekomst door goedkope transacties

De Ripple XRP toekomst is zeer goed, zo hebben ze 8 mei 2017 een cross border transactie mogelijk gemaakt van 14 miljoen. De cryptocurrency transactie is binnen 15 minuten afgehandeld en koste slechts $1,-. Dit hebben we vergeleken met Ethereum & Bitcoin en het verschil is enorm; we hebben natuurlijk niet met miljoenen getest maar de uitkomsten bij enkele 10tjes was al ontzettend treurig voor BTC en ETH.

Ripple XRP transactie vergeleken met BTC – ETH

Zoals hierboven beschreven is het ontzettend treurig voor de Bitcoin, onderstaand is toch wel het resultaat dat dit niet gaat werken als betaalmiddel. Wij hebben voor een bitcoin transactie ruim 10% fee moeten betalen, over een bedrag van ruim €95,- hebben wij een €13,66 moeten betalen voor de netwerkkosten. Kun jij je voorstellen dat je bij de koffie bar staat en ruim €13,- moet betalen voor het gebruik van het bitcoin netwerk? Nee, inderdaad dit gaat niet werken.

Ook hebben wij Ethereum getest, deze test was ook zeer negatief voor een betaalmiddel. ETH kwam met ruim €4,- netwerkkosten op de proppen. Dit is wat ons betreft voor een cryptocurrency voor de toekomst onacceptabel.

Snelle en goedkope transacties

Met ripple XRP heb je de toekomst in handen.. Ripple maakt het mogelijk om binnen 4 seconden een cross border transactie te maken. Met minimale netwerk kosten, dit is natuurlijk ontzettend interessant voor grote multinationals die vandaag de dag 2-4 dagen moeten wachten op hun te ontvangen centen via het Visa netwerk. Het XRP netwerk kan tevens 1500 transacties per seconde aan in vergelijking met de 8 p.s. van Bitcoin is dit natuurlijk een enorm verschil in efficiëntie.

Instappen in Ripple XRP

Zoals je wellicht in eerdere berichten hebt kunnen onderscheppen zijn wij enorme bewonderaars van Ripple XRP. Je kunt dan ook wel begrijpen dat wij je adviseren om te investeren in Ripple. Wij beschikken over een enorme cryptocurrency portfolio, maar je mag gerust weten dat Ripple XRP de grootste binnen onze crypto portfolio is. Helemaal door de ontwikkelingen van het laatste half jaar verwachten wij een enorme groei voor deze cryptocurrency. Ripple kopen kun je het beste doen bij Bitvavo. Dit is een Nederlandse cryptocurrency exchange waar je gemakkelijk cryptocurrency kunt kopen met ideal!

Direct Ripple kopen

Ook interessant

My ether wallet aanmaken
Cryptocurrency wallet
Adam Grunwerg
MEW My Ether Wallet aanmaken

Last Updated on 17 augustus 2021 by Als jij je al een tijdje aan het oriënteren bent in de crypto wereld dan heb je vast al eens over Ethereum gehoord.

Lees verder »
Bitcoin BTC
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Gratis Bitcoins na aanmelden bij Coinbase

Last Updated on 17 augustus 2021 by Onlangs is Litebit gestopt met een aannemen van nieuwe klanten, wij hebben toen CoinBase als alternatief voor litebit geopperd! Een leuke bijkomstigheid is

Lees verder »
Coinlib portfolio
Blockchain Applicaties
Adam Grunwerg
Coinlib Nederlandse crypto exchange

Last Updated on 17 augustus 2021 by Coinlib is een site waarmee u de cryptocurrency-prijzen en de prestaties van je portfolio kunt bijhouden. Het heeft real-time updates voor prijzen en biedt

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?