Speculaties Bitcoin en Altcoins

Speculaties Bitcoin en altcoins over stijging

Sinds gisteren veel Speculaties Bitcoin en altcoins betreft een nieuwe stijging van cryptocurrencies in het algemeen. Maar kunnen we de stijging op korte termijn verwachten? Of is het loos alarm.

Als een tijdje staan Bitcoin en vooral altcoins stil. We worden er niet echt warm van. Maar sinds gisteren is daar even een verandering in gekomen. Bitcoin steeg naar boven de 7,350 dollar.

Voor veel beleggers is dat een goed teken omdat het betekent dat Bitcoin weer Bullish zou zijn.

Bitcoin prijs gestegen

Zelf krijg ik er altijd een goed gevoel van als de Bitcoin prijs weer eens wat stijgt. Echter was het tot nu toe nog voor korte duur en zakte Bitcoin steeds weer terug na een mooie stijging.

Wat betekent ATH?

Maar mogelijk was dat deze keer anders, dacht ik. Want niet alleen Bitcoin steeg aanzienlijk, ook altcoins zoals;

  • Ethereum (ETH)
  • Ripple (XRP)

Stegen gestaag mee. Echter was dit weer voor korte duur. Even later zagen we alweer lagere cijfers en lijkt daarmee nog geen nieuw Bull run te komen.

BTC Fonds Goedgekeurd

De kans is groot dat de oorzaak van de stijging van Bitcoin veroorzaakt werd door de goedkeuring van een nieuw Bitcoin fonds door de SEC. Dit fonds is gemaakt voor institutionele beleggers om een gedeelte van hun vermogen te kunnen investeren in Bitcoin.

De fonds heet BTC Futures – Focused NYDIG Bitcoin Strategy Fund. Ondanks dat we nog steeds niet veel groei zien, zijn dit soort berichten natuurlijk heel belangrijk.

Hoe meer acceptatie er komt voor Bitcoin, hoe beter dat zal zijn voor de cryptocurrencies.

Lange termijn positief?

Zelf ben ik een lange termijn belegger en investeer ik uiteraard ook in Bitcoin voor de lange termijn.

Hoewel we niet heel veel beweging zien, ben ik nog steeds positief voor 2020. Daarom blijf ik investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Hoewel speculaties meestal gaan over de korte termijn, geloof ik dat je ook bij je investeringen in Bitcoin beter af bent als je gaat investeren voor de lange termijn.

Zelf ben ik sinds 2016 al een belegger in Bitcoin en heeft dat me een mooi rendement opgeleverd.

De kans is groot dat als ik iedere dag zou speculeren op de markt, ik er nu een stuk minder bij zat. Daarbij denk ik dat in veel gevallen de Buy The dip Strategy een goede strategie is.

Als je een echte trader bent zal je hier natuurlijk anders over denken. Maar voor de gemiddelde belegger, is een lange termijn visie een beter plan.

Investeren in Cryptocurrencies

Ben je nog niet begonnen met investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies? Dan raad ik je aan om dat in ieder geval vandaag nog te doen. Een van de redenen om nu in te stappen is natuurlijk de voorspelde Bitcoin halving in 2020. Daarnaast is Bitcoin op lange termijn een hele goede investering geweest voor velen en is de kans groot dat we nog veel meer verrast zullen worden.

Wel is het belangrijk om te weten dat ik geen Financieel adviseur ben en ik deze blogs schrijf op basis van mijn eigen ervaringen. Je kunt je geld dus verliezen.

Ook interessant

Ripple verkopen op Bitsane
Cryptocurrency verkopen
Adam Grunwerg
Hoe & waar kan ik Ripple verkopen?

Ondertussen heb je een aardige winst behaald met je Ripple coin, en wordt het tijd om Ripple XRP te verkopen. Aangezien Litebit het verkopen van Ripple heeft uitgezet krijgen wij

Lees verder »
Stellar Lumens kopen met Ideal
Cryptocurrency kopen
Adam Grunwerg
Stellar kopen met Ideal

Stellar kopen met Ideal is één van de beste investeringen op dit moment. Lumens is een munt die wordt vergeleken Ripple. Ook wordt het de ‘Ripple zonder nadelen’ genoemd. Of

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?