Heeft Ruud Feltkamp geld verdiend met Bitcoin?

De kans is groot dat jij ook hebt gehoord van de geruchten dat Ruud Feltkamp Bitcoin zou hebben.

Er zijn een hoop mensen die dit denken, maar klopt dit wel echt? Dit is een goede vraag om te stellen, er zijn namelijk een hele hoop onzin berichten in omloop.

Wij laten je in dit artikel alles zien over de geruchten van Ruud Feltkamp en Bitcoin. Ook laten wij je zien welke handige tools je kunt gebruiken als jij wel in Bitcoin wilt investeren.

Na het lezen van dit artikel weet je gelijk of Ruud Feltkamp wel geen Bitcoin heeft.

Table of Contents

Ruud Feltkamp in white shirt happy Twitter
photo: Twitter

Wie is Ruud Feltkamp ook alweer?

Nagenoeg iedereen heeft wel eens van Ruud Feltkamp gehoord.

Ruud Feltkamp  is een Nederlands acteur, onder meer bekend door zijn rol als Noud Alberts in de dagelijkse soapserie Goede tijden, slechte tijden.

Ruud Feltkamp is al op een zeer jonge leeftijd begonnen met acteren. In eerste instantie deed hij alleen maar reclame voor de McDonald’s. Echter is hij later bekend geworden met zijn rol als Kruimeltje.

Hij kreeg hiervoor les van een speciale privéleraar. Hij is steeds vaker op TV terug te vinden.

Door zijn vele rollen is het een acteur die echt onder de mensen bekend is. Niet voor niets dat er zoveel geruchten zijn over Ruud Feltkamp en Bitcoin.

Heeft Ruud Feltkamp geld in Bitcoin?

Er gaan geruchten dat Ruud Feltkamp in de Bitcoin zou zitten.

Het is altijd maar de vraag of zulke geruchten echt kloppen, er bestaat namelijk ook een hoop informatie die bedoeld is om mensen te misleiden.

Uit ons onderzoek hebben we geen reden kunnen vinden om aan te nemen dat Ruud Feltkamp in Bitcoin zou zitten of dat hij hier zijn geld mee heeft verdiend. Dit zijn echt alleen geruchten die door sommige oplichters gebruikt worden.

We zien dat deze geruchten voornamelijk zijn ontstaan op Facebook, vaak zonder enig bewijs. Aan de hand hiervan kunnen we dus helaas niet zeggen dat Ruud Feltkamp Bitcoin zou hebben.

Er zijn dan ook een hoop nep advertenties van Ruud Feltkamp met Bitcoin, deze zijn echt niet waar.

Het lijkt er op dat Ruud Feltkamp gebruikt wordt door bepaalde bedrijven om dus echt een naam op te bouwen. Zelf heeft Ruud Feltkamp relatief weinig gezegd over zijn geruchten, hij houdt zich een beetje afzijdig.

Wel heeft hij het volgende op zijn social media gezet om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat hij niet achter de advertenties zou zitten. Dit heeft voor eens en voor altijd duidelijkheid gegeven over de vraag of hij in Bitcoin zou zitten.

Geloof dan ook echt niet het interview wat zogenaamd online staat, dit is namelijk geknipt en geklapt.

Hieronder het bericht op zijn social media:

Ruud Feltkamp dancing with microphone Wikipedia
photo: Wikipedia

"Heb mijn twitter profielnaam verandert. Misschien is het nu duidelijk voor mensen (er wordt door scammers op mijn naam geadverteerd..)"

Ruud Feltkamp

De beste tools

De kans is dus klein dat Ruud Feltkamp Bitcoin heeft.

Maar dit is natuurlijk geen reden waarom jij niet in Bitcoin zou moeten beleggen. De munt Bitcoin kan namelijk voor een hoop rendement zorgen.

Mensen die graag willen beleggen in Bitcoin zullen niet zoveel zin hebben om alle koersen in de gaten te houden, dit begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig kan je door middel van een Bitcoin Trading robot geheel automatisch gaan handelen.

Dit heeft als gevolg dat je niet meer de koersen hoeft bij te houden. Om het wat makkelijker te maken hebben we hieronder de beste tools van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader Logo true BTC Crypta

Bitcoin Trader App is een geautomatiseerde handelssoftware die door Gary Roberts in 2017 is gemaakt voor het verhandelen van Bitcoins en cryptocurrencies, die beweert 0,01 seconde sneller signalen uit te zenden dan andere software volgens de markttrends.

Een “Bitcoin Trader” is iemand die Bitcoin handmatig of via een geautomatiseerde software koopt en verkoopt.

Het is duidelijk te zien aan de honderden Bitcoin Trader-reviews dat het Bitcoin Trader-systeem een zeer populaire handelsrobot is. Deze robot zou zijn gebruikers helpen met het voorspellen van crypto-prijzen met een nauwkeurigheid van 99%.

De robot is volledig automatisch, wat betekent dat iedereen het kan gebruiken om geld te verdienen uit de volatiliteit van de markt.

Gunbot

Gunbot logo kleur

Gunbot (ook bekend als Gunthy) is een populaire handelsbot met meer dan 6000 actieve handelaren. Het is compatibel met MAC, Linus en de Windows-platforms en dus zou het draaien ervan op je computer geen probleem moeten zijn.

Ingebouwde handelsstrategieën die je kunt vinden bij Gunbot zijn onder andere Step Gain, Gain, Ping Pong en Bollinger Bands. Veel gebruikers melden dat BB de meest winstgevende strategie is.

Je kunt de strategieën aanpassen en afstemmen op je handelsstijl.

Deze bot heeft een Lite versie die beperkte functies biedt die je kunt gebruiken om te experimenteren met kleinere bedragen.

Cryptohopper

Cryptohopper review

Cryptohopper is een cloud-based gebaseerde crypto-handelsbot die werkt met een breed scala aan beurzen en munten.

Door in de cloud te zijn, is het mogelijk om eenvoudig op te zetten en 24/7 te handelen. De bot wordt geleverd met een intuïtief dashboard dat slechts 5 minuten nodig heeft om op te zetten.

Het is ook een van de weinige bots met externe signaalgevers die je in staat stelt om je te abonneren op professionele analisten over de hele wereld. De bot ontvangt de signalen direct en gebruikt ze in hun transacties. Op dit moment kan de bot gebruikt worden met de meeste grote beurzen.

Cryptohopper biedt drie prijspakketten aan met prijzen die variëren van €19 per maand tot €99 per maand.

Wil je meer weten? Lees onze Cryptohopper beoordeling.

Bitcoin Billionaire

Bitcoin Billionaire 1 logo kleur true BTC Crypto

Bitcoin Billionaire is een bekende bot ontworpen om gebruikers in staat te stellen geld te verdienen via de handel, met weinig tot geen handels achtergrond. Bitcoin Billionaire is een geavanceerde algoritmische handelsrobot software die geautomatiseerde transacties plaatst zonder dat er interactie nodig is.

De technische ontwikkelaars van Bitcoin Billionaires beweren dat hun algoritmen ervoor zorgen dat deze specifieke robot een voordeel van 0,01 seconde op de markt heeft, wat niet veel lijkt, maar misschien wel de reden is voor hun extreem hoge handels succespercentage.

Een robot als Bitcoin Billionaire kan de markttrends en -grafieken van de afgelopen 100 jaar analyseren.

Het maakt gebruik van deep learning om geavanceerde voorspellingen te doen die alleen de meest geavanceerde marktanalyzers kunnen doen. Dit is de reden waarom Bitcoin Billionaire een winstpercentage van 90% kan claimen; dit is de sleutel tot hun verbazingwekkende succes.

Wil je meer weten? Lees onze review van Bitcoin Billionaire.

Door de informatie uit dit artikel heb je antwoord op de vraag of Ruud Feltkamp Bitcoin heeft.

Ons onderzoek laat dus zien dat de kans aanzienlijk klein is dat Ruud Feltkamp Bitcoin heeft. We denken dat het hier gaat om een nepadvertentie die door sommige bedrijven wordt gebruikt om meer klanten te krijgen.

Dit laat wel zien dat het super belangrijk is om altijd je eigen onderzoek te doen en om niet zomaar af te gaan op bepaalde geruchten, het zijn immers niet voor niets geruchten die je hoort.

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Laat je mening achter, wat vind jij?

Gratis E-book

In 3 stappen starten met Bitcoin (€99,-) mijn E-book nu helemaal gratis voor jou! Laat je gegevens achter en je ontvangt direct het e-book :)