Ripple op Coinbase

Ripple (XRP) op Coinbase toegevoegd!

Wauw, na maanden, wat zeg ik.. jaren speculeren is het eindelijk zover; Ripple op Coinbase! Ongelofelijk, al jaren speculeert de cryptocurrency wereld, wanneer komt XRP (niet te verwarren met Ripple) op Coinbase? 1 maart 2019 is de dag dat de op 2 na grootste cryptomunt kunt aanschaffen op de grootste cryptocurrency exchange van de wereld. Nadat het eerder al werd toegevoegd op CoinbasePro is het nu de beurt aan Coinbase zelf. Dit is weer een stap naar bredere acceptatie van cryptomunten over het algemeen. Waarom is de XRP coin juist nu toegevoegd? Wat is de Ripple koers verwachting? Veel vragen en ik wil je er graag antwoord op geven 🙂

Ripple toegevoegd op coinbase

XRP op Coinbase was te verwachten

CEO coinbase
Portrait of Brian Armstrong, CEO of Coinbase at the company’s headquarter in San Francisco, CA. Photo by Winni Wintermeyer. August 7, 2017.

We moeten natuurlijk niet vergeten dat dit een logische stap is voor de grootste cryptomunten handel van de wereld. Ik kan me voorstellen dat je toch zeker de top 10 cryptomunten wil aanbieden aan je klanten! Uiteraard speelde ook deze gedachte bij de grote heren van Coinbase, Ripple XRP de nummer 3 crypto die wil toch iedereen aanbieden?

Inderdaad veel cryptocurrency nieuws websites schreven begin 2018 vele speculatie artikelen over ‘Wanneer Ripple op Coinbase?’. Ook ik schreef toen een artikel met speculaties wanneer XRP op Coinbase zou komen. Ruim 1 jaar later is het dus een feit en kun je Ripple kopen op het grootste cryptocurrency platform van de wereld. De crypto nieuws sites waar ik het zojuist over had plaatsten allen roddels over de komst van Ripple op Coinbase. Zo zat Brad Garlinghouse (CEO Ripple) samen met Brian Amstrong in juli 2018 bij Amerikaanse talkshow fast money.

CEO van Ripple
CEO van Ripple

Ook hier deden ze niet geheimzinnig over de samenwerking die eraan zat te komen. Wanneer? dit was toen nog speculeren. Je zag bij deze Ripple op coinbase speculaties dat de XRP prijs een enorme stijging mee maakt. Gaat de XRP na toevoeging op coinbase stijgen? Daar ga ik het later in dit artikel met je over hebben!

Waarom duurde het zo lang voordat Ripple op Coinbase kwam?

Deze vraag speelt al vanaf het moment dat ik het heugelijke nieuws las in mijn hoofd, Coinbase geeft nergens een goed antwoord op deze vraag. Het blijft dus gissen waarom het zo ontzettend lang geduurd heeft totdat de cryptoreus geïntroduceerd werd op CB. Ik kan wel een paar redenen verzinnen waarom Ripple op coinbase zo lang op zich liet wachten..

  1. Implementeren van een grote cryptomunt als XRP vraagt ontzettend veel kennis van je development team. XRP is namelijk een onderdeel van het RippleNet een superieur betalingssysteem. Kennis van dit systeem is essentieel om aanbod van deze cryptomunt te kunnen waarboren. Coinbase heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. Ik kan me voorstellen dat dit een enorme klus moet zijn geweest om XRP te implementeren.
  2. CoinBase was nog niet overtuigd van het enorme potentieel dat XRP is voor de cryptocurrency toekomst.
  3. De heren van Ripple waren zelf niet enthousiast over het aanbod van CoinBase.
  4. Wellicht heb jij nog een goede reden? Plaats een reactie 🙂

Gaat de Ripple koers stijgen na toevoeging op Coinbase?

Ripple toegevoegd op Coinbase gaat de prijs stijgen?

Dat is een goede vraag. Helaas zien we op dit moment nog niet veel beweging in de XRP koers. Ik had een grotere XRP prijs explosie verwacht na het grote nieuw, echter lijkt dit er (nog) niet in te zitten! Ik zet nog tussen haakjes met een reden, waarom? Omdat de prijs hoe dan ook gaat stijgen. Dit komt puur omdat de vraag om XRP groter wordt.

Doordat Ripple XRP is toegevoegd op CoinBase zijn er potentieel miljoenen klanten bijgekomen. Al deze mensen hebben de mogelijkheid om Ripple te kopen via het CB platform, dit betekend dat de vraag groter wordt en dus automatisch de prijs. Uiteraard zit er ook een andere kant aan dit verhaal, er zijn ontzettend veel xrp coins in omloop. Totaal zijn er ruim 100 miljard xrp cryptomunten te verdelen, dit is echt immens veel. Je kunt dus wel bedenken dat de XRP coin nooit zoveel waard gaat worden als de Bitcoin of Litecoin deze munten hebben veel minder coins in omloop.

Ripple kopen op coinbase

Uiteraard, nu het kan moet je er ook aan beginnen 😉 Ripple kopen op Coinbase, hoe geweldig is dat! Ben je al klant bij de grootste cryptomunten exchange van de wereld? Grote kans van wel met zijn miljoenen gebruikers. Niet? Tof, dan kun je heel simpel via onderstaande banner aanmelden bij Coinbase. Uiteraard leggen wel eerst nog even uit wat Coinbase is. Ohja, investeer je €100,-? dan krijg je 10 euro aan BTC cadeau van CB.

Ripple op Coinbase, meld je aan!

Ook interessant

Is Bitcoin nog de moeite waard?
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Is Bitcoin nog de moeite waard?

Iedereen die heeft gehoord van Bitcoin weet ook dat het er in 2017 heftig aan toe ging. De prijs van Bitcoin en andere altcoins schoten de lucht in en FOMO

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?