Ripple koers verwachting 2019

Wat is de Ripple koers verwachting voor 2021

Tof om te zien dat de Ripple XRP prijs stabiel blijft ondanks de enorme fluctuerende cryptocurrency koers. Voordat je gaat investeren in XRP is het goed op de Ripple koers verwachting door te nemen om een beeld te krijgen over de toekomst van deze cryptomunt. In deze blog ga ik het hebben over de Ripple verwachting 2020, 2021 2025 & 2030. Wat gaat de XRP koers de komende jaren doen?

Voordat we gaan beginnen wil ik je meegeven dat ook ik niet in de toekomst kan kijken, al mijn bevindingen zijn op basis en afkomstig van markt calculaties, prognoses van prominente crypto fanaten & nieuwswebsites.

Lets go, laten we beginnen met het onderbouwen van de Ripple koers verwachting!

Ripple prijsverwachting 2019

Wat is Ripple?

Voordat we beginnen nog even kort een paar alinea’s Ripple onderbouwing, wat is ripple eigenlijk? De digitale munt heeft eind 2017 een enorme prijsstijging doorgemaakt, dit komt mede doordat veel transactie systemen zich bij Ripple aansluiten.

Het Ripple protocol zorgt ervoor transacties via het XRP-net worden gecontroleerd, gevalideerd en afgeboekt. Vandaag de dag hebben we te maken met tussen personen zodra het om betalingen gaat, bij Ripple is dit verleden tijd.

Ripple goedkoop kopen bij Bitvavo

Ondertussen heeft het bedrijf verschillende producten gelanceerd waaronder; xRapid, xCurrent, Xvia dit zorgt voor een nog sterkere positie binnen het blockchain landschap.

Voordelen van Ripple

Het grootste voordeel is dat de transactiekosten veel goedkoper zijn als bij andere digitale munten zoals Bitcoin of Ethereum. Het unieke aan de XRP coin is dat alle beschikbare munten (1 miljard) al bestaan, deze hoeven niet meer gemined te worden. Minen kost ontzettend veel energie en is niet duurzaam. Ripple heeft dit probleem opgelost. Duurzaamheid in combinatie met transactiesnelheid en kosten geeft Ripple een enorm potentieel!

Ripple XRP koersverloop
Ripple koersverloop van de afgelopen jaren

Ripple koers prijsverwachting 2021

Zoals aan het begin van deze blog al even onderstreept, voorspellen in deze fluctuerende markt is het moeilijkste wat er is. Toch wil ik een poging doen je een beeld te geven van de Ripple koers prijsverwachting voor 2019.

Laten eerst eens kijken wat prominente figuren in de crypto industrie voor een koers verwachting hebben uitgesproken! Wat de XRP koers verwachting van prominente spelers in de markt?

Koers verwachting door Oracle Times

Oracle Times heeft onlangs in één van hun artikelen te kennen gegeven dat de Ripple koers verwachting wel eens 2000% kan gaan stijgen het komende jaar. Volgens de nieuwswebsite kan Ripple in de toekomst wel eens de beste keuze worden voor multi-continentale transacties voor financiële instellingen. Als we praten over wereldwijde transacties hebben we het over een markt van ongeveer 9,8 biljoen!

Ripple koersverloop 2021 door UsLifted

UsLifted is een cryptocurrency prognose website zij beweren dat de prijs van 1 Ripple €20,- zal zijn. Dit betekend dat de Ripple-coin ongekende hoogtes zal gaan bereiken met een circulatie van 45,121,218,215 XRP.

Ripple prijsverwachting 2019

Ripple prijsverwachting door Investing Haven

Nog een optimistische Ripple toekomst verwachting door Investing Haven, zij geloven dat 2019 het jaar gaat worden voor Ripple XRP. Investing Haven heeft de toekomst verwachting op een waarde van €20,- gezet, mede door het enorme potentieel dat deze cryptocoin heeft! Lees hier de volledige voorspelling van InvestingHaven.com.

Ripple prijsverwachting door Ripple Coin News

Ripple Coin News het tweede grootste cryptocurrency nieuwsplatform op basis van bezoekverkeer verwacht na een slecht 2018, 2019 het jaar van Ripple gaat worden. Het komende jaar staan nieuwe samenwerkingen op de planning met grote multinationals in het betalingsverkeer. Mede door het enorme potentieel is de Ripple prijsverwachting door RippleCoinNews gezet tussen de €8,- en €10.

Ripple XRP koers verwachting 2019

 XRP Koers verwachting door Roman Guelfi

Roman Guelfi is een gerespecteerd crypto enthousiast, hij verwacht dat de XPR koers verwachting gaat moonen het komende jaar! Roman verwacht dat Ripple andere cryptocurrency projecten het nakijken kan geven door aankomende milestoned binnen het Ripple-project. Volgens hem kan het zelfs zo zijn dat Ripple aan het eind van dit jaar de nummer 1 cryptomunt kan zijn.


Lees ook: Ethereum koers verwachting van 2020


Mijn oordeel: Een realistische XRP koers verwachting

Ripple is hoofdzakelijk bekend om zijn technologie genaamd RippleNet, dit is een bank-tot-bank betaalsysteem die het mogelijk maakt betalingen naar het buitenland direct uit te voeren. Ik verwacht dat in het komende jaar meer banken/landen het RippleNet gaan implementeren waardoor de prijs kan gaan stijgen. Vorig jaar heeft het Ripple netwerk een waarde van ruim 2 miljoen verwerkt via het RippleNet, ik dat dit met 100% gaat stijgen dit jaar!

Het bedrijf (Ripple) heeft onlangs plannen aangekondigd om alle losstaande systemen (xRapid, xCurrent, Xvia) samen te brengen onder 1 systeem. De verwachting is dat een aantal onderdelen dit jaar wordt geïmplementeerd zoals institutioneel geld dat naar de XRP-token stroomt. De kracht van Ripple is de aanhoudende en gestage groei, mede hierdoor zie ik XRP als een stabiele coin klaar voor de toekomst!

Alles wat ik hierboven vermeld heb maakt dat Ripple XRP een onmisbare cryptomunt geworden is binnen de huidige cryptomunten top 10. Indien alles doorontwikkeld wordt zoals het bedrijf aangeeft kan de XRP waarde eind dit jaar een prijsstijging doormaken van 500%. Mijn realistische XRP koers verwachting voor eind 2019 is €1,- met een marge tot €1,50.

 

 

 

Ripple koers verwachting voor 2021

Ripple heeft in januari het jaar 2020 geopend met een koers waarde van €0,28 , midden 2020 zal de prijs stijgen tot €0,67. Het 2e halve jaar wordt Ripple breder geaccepteerd en zullen meer cryptocurrency exchange websites de coin toevoegen. Zo wordt het net als bij Ethereum & Bitcoin gemakkelijker om te investeren in Ripple. Dit in combinatie met de netwerk verbeteringen maakt het dat de Ripple koers waarde voor 2020 €1,- is!

Ripple ontwikkelingen

Er moet wel rekening gehouden worden met grote concurrenten zoals DASH & Litecoin. Hierdoor is het een vereiste dat de Ripple ontwikkelingen op koers blijven. Het bedrijf heeft onlangs Codius geïntroduceerd, met Codius is het mogelijk om smart contracten te programmeren. In 2020 is de verwachting dat Cobalt geïntroduceerd wordt. Cobalt is een applicatie die ervoor zorgt dat de transactiesnelheid versneld wordt van 4 seconden naar slechts 1 seconde!

Ripple op Coinbase, meld je aan!

Ripple & Coinbase

Ripple heeft zelfs plannen om de Indiase economie te bestieren door hier 2 miljoen XRP coins in te pompen. XRP fans geven aan dat als Ripple toegevoegd wordt op Coinbase hierdoor een enorme piek ontstaat. Experts geven aan dat als Ripple beschikbaar wordt op Coinbase.com Ethereum voorbij zal stijgen en dus de nummer 2 cryptocurrency wordt!

Update: Ondertussen is Ripple XRP toegevoegd op Coinbase, lees hier alles over de toevoeging van XRP op CB. 


Lees ook: Bitcoin prijsverwachting 2020


Ripple prijsverwachting voor 2021

Het heeft er alle schijn van dat 2021 het jaar voor brede cryptomunten acceptatie wordt, mijn verwachting is dat Ripple één van de grootste cryptovaluta’s gaat worden. Het eerste kwartaal zal heel erg fluctueren met ups en downs zoals je gewend bent van de cryptomarkt. Cryptomunten gaan concurreren tegen de traditionele aandelen beurs in de nabije toekomst. Het is aannemelijk dat in 2021 Ripple’s partners zoals American Express & Lian Lian Group het betalingsverkeer richting China gaan domineren middels cryptocards. Tegen het einde van 2021 zal de Ripple prijsverwachting tussen de €1,25 & €1,50 zijn!

XRP koers verwachting komende 5 jaar

Als we de vele algoritmen mogen/kunnen geloven zal de prijs van 1 Ripple (XRP) over 5 jaar een waarde hebben van ongeveer €4,-.

Overigens is het bedrijf grote samenwerkingen aan het smeden met Europese & Latijn Amerikaanse banken, dit helpt bij het promoten van XRP en Ripple’s transactie technologie. Deze ontwikkelingen kunnen leiden tot een enorme ripple prijsstijging zoals de XRP koers verwachting die ik hierboven schetste.

Conclussie Ripple toekomst

Over het algemeen is de cryptomunten toekomst geweldig, ik verwacht dat we binnen nu en 10 jaar geen fiat geld meer kennen. Ripple is een enorme schakel in deze ontwikkelingen, het bedrijf maakt intercontinentale betalingen mogelijk binnen enkele seconden en de kosten hiervoor bedragen nagenoeg niets! Dit in combinatie met alle andere factoren besproken in deze blog maakt dat de Ripple toekomst enorm groots is!

Cryptocurrency exchange Nederland

Investeren in Ripple XRP?

Ben je om? Wil je investeren in Ripple XRP, ik leg je graag uit hoe dit werkt. Allereerst is het belangrijk om een account aan te maken bij een nederlandse cryptocurrency exchange. Mijn voorkeur gaat uit naar Bitvavo omdat je hier weinig transactiekosten betaald en dus meer Ripple ontvangt voor je euro’s. Nadat je aangemeld bent bij Bitvavo kun je heel eenvoudig Ripple kopen, hoe je dat doet let ik je uit in onderstaande video!

 

 

Ook interessant

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?