Plus500 Review

plus500 logo kleur BTC crypto

WIl je geld verdienen met je spaargeld dan is het helaas niet meer mogelijk om je geld op je spaarrekening te laten staan. De rente is hier namelijk zo laag op dat dit eigenlijk helemaal niets meer oplevert.

Mensen die bereid zijn om wat meer risico te nemen doen er verstandig aan om een broker te overwegen voor het verhandelen van diverse soorten producten.

Het platform van Plus500 staat bekend als een van de beste brokers van dit moment. Op dit platform zal ook jij terecht kunnen voor het verhandelen van nagenoeg alle soorten activa.

Aangezien nog niet iedereen bekend is met Plus500 zullen wij je hier in dit artikel wat meer over laten zien.

Door dit artikel goed door te nemen zal ook jij er achter kunnen komen waarom het een verstandig idee is om zelf ook een account aan te maken bij Plus500 voor het verhandelen van alle mogelijke soorten activa!

Table of Contents

Voordelen bij het gebruik van Plus500

plus500 wat is view screen BTC Crypto

Wat is Plus500?

Plus500 is een bekende, door het FCA gereguleerde makelaar en staat genoteerd aan de London Stock Exchange. Deze dienst staat bekend staat om zijn CFD-diensten.

CFD’s zijn producten met een hefboomwerking waarop gebruikers orders kunnen plaatsen en proberen de bewegingen van activa te voorspellen. Dit omvat alles van aandelen tot cryptocurrencies. Hier komen we later nog wel op terug.

Plus500 is een handelsplatform dat fungeert als CFD-broker voor een aantal financiële producten en instrumenten, waaronder cryptocurrencies, forex, indices, grondstoffen, aandelen, opties en ETF’s.

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Haifa, Israël.

Plus500 werd in 2008 opgericht door zes mensen – Alon Gonen, Gal Haber, Elad Ben-Izhak, Omer Elazari, Shlomi Weizmann en Shimon Sofer – met een initiële investering van 400.000 dollar door Gonen.

Destijds was het platform gebaseerd op een Windows-besturingssysteem, hoewel het in 2010 werd uitgebreid met Mac- en Linux-gebruikers om ook te kunnen handelen. De iPhone en iPad ondersteuning volgde kort daarna, met de eerste apps die live gingen in 2011.

De Android ondersteuning kwam een jaar later 2012.

Toen het bedrijf openbaar werd gemaakt slaagde het erin om $75 miljoen op te halen, met een marktkapitalisatie van $200 miljoen.

Is Plus500 een oplichterij? Nee!

Er gaan nog wel eens verhalen de ronde dat Plus500 een site zou zijn die je niet kunt vertrouwen.

Hier hebben wij echter geen bewijs voor kunnen vinden. Aan de hand van onze bronnen kunnen we namelijk concluderen dat er ontzettend veel beleggers zijn die in staat zijn geweest om aanzienlijk wat te verdienen met de handel op Plus500.

Door deze goede verhalen geloven wij zeker dat het een platform is om betrouwbaar in gebruik te nemen. Weet wel dat er altijd risico’s verbonden zitten aan investeren in het algemeen, dit is nu eenmaal altijd zo als je geld wilt verdienen.

Inloggen bij Plus500: Hoe maak je een account aan?

Wil je graag beginnen met het handelen op Plus500? Dan zal je eerst een account aan moeten maken voordat je aan de slag kunt gaan. De stappen zijn over het algemeen zeer eenvoudig om te nemen.

Binnen een paar minuten kun je dan ook echt al over een account op de site beschikken. Hieronder zijn de diverse stappen terug te vinden die men moet volgen:

 • Stap 1: Registratie
 • Om te kunnen handelen moet je eerst een rekening openen bij Plus500.

  Het openen van een rekening bij Plus500 is vrij eenvoudig en het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres en wachtwoord in te vullen.

  Vervolgens moet je jouw telefoonnummer verifiëren om je identiteit te bevestigen. Voordat je naar de storting fase kunt gaan, moet je een vragenlijst invullen in overeenstemming met de ESMA-beperkingen.

  Er wordt eerst gevraagd om een kort formulier in te vullen met je persoonlijke gegevens, waaronder je volledige naam, thuisadres, land van verblijf en geboortedatum.

  plus500 account aanmaken

 • Stap 2: Storten
 • Je kunt je storting doen via een credit- of debetkaart of via een bankoverschrijving.

  Je kunt ook betalen met een bankoverschrijving, PayPal of e-wallets zoals Skrill en Neteller.

  plus500 trade chart nl BTC Crypto

  Als je via een bankoverschrijving zou betalen, zou je minimale storting € 500 moeten zijn en de maximale storting € 60.000.

  Als je daarentegen besluit om via creditcard te betalen, moet je ten minste € 100 betalen om te kunnen handelen en kan je maximale storting € 40.000 zijn.

  Dezelfde regels gelden voor PayPal-betalingen. Het storten is overigens zo gedaan, je kunt dus snel gaan handelen.

 • Stap 3: Handelen/Traden
 • Je moet de optie ‘Handel’ kiezen en de categorie van het instrument kiezen waarin je geïnteresseerd bent.

  Na het kiezen van deze optie krijgen handelaren toegang tot verschillende CFD’s die Plus500 aanbiedt.

  Als handelaren vertrouwen hebben in hun beslissing om een specifiek product te verhandelen, kunnen ze de transactie plaatsen door te kiezen voor long of short en te drukken op Buy or Sell.

  plus500 demo account nl BTC Crypto

  Dit zal een order tool aan de rechterzijde opleveren.

  Hier kunnen gebruikers beslissen over het aantal contracten, de hefboomwerking, het bedrag wat ze willen investeren. 

  Is het de moeite waard om een account bij Plus500 te openen?

  Voordat je een account aanmaakt bij een broker wil je natuurlijk wel zeker dat je te maken hebt met een site die aansluit bij wat je zoekt.

  Hiervoor zal je naar verschillende factoren op de site moeten kijken.

  Je kunt hieronder de belangrijkste onderdelen terugvinden die je zal zien bij het openen van een account op Plus500.

  Wilt u andere beleggingsplatformen verkennen? Controleer onze beoordeling van de beste – eToro.

  Klantenservice

  Plus500 heeft een uitstekende klantenservice die op elk moment van de dag en nacht via de live chat of e-mail kan worden bereikt.

  Beide methoden zijn zeer betrouwbaar en snel. De antwoorden zijn nuttig en altijd relevant voor de problemen van de klant.

  De klantenondersteuning per e-mail antwoordt doorgaans binnen een uur. Het enige mogelijke nadeel is dat er geen telefonische ondersteuning is.

  Verificatie

  Zoals we je al even hebben laten zien is het super eenvoudig om zelf een account aan te maken op de site van Plus500.

  Door de eenvoudige verificatie zal je zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan met het verhandelen op de site. Ook dit maakt het voor jou mogelijk om snel te gaan handelen in alle mogelijke soorten CFD’s.

  Deposito's / opnames

  De stortingen en opnames worden zeer snel gedaan op het platform. Dit zorgt ervoor dat je niet al te lang hoeft te wachten voordat je over je geld kan beschikken.

  Meer informatie over de tijden voor het opnemen en storten kun je op de site zelf terugvinden.

  Vergoedingen

  Als het gaat om de vergoedingen voor handelsplatformen, zijn er drie soorten kosten die in rekening worden gebracht. Het eerste type omvat de vergoedingen voor het handelen.

  Zoals de naam al aangeeft, zijn dit de kosten die handelaren betalen tijdens de handel. Typisch kan dit commissies en spreads omvatten. Het tweede type omvat Financieringstarieven of overnight financiering, die in rekening worden gebracht wanneer handelaren hun leveraged posities meer dan een dag aanhouden.

  De laatste zijn de kosten voor de opnames.

  FAQ - Veelgestelde vragen

  Plus500 is geautoriseerd en gereguleerd door de FCA.

  De Financial Connduct Authority is samen met de CySEC (Cyprus Securities and Exhange Commission) en de ASIC (Australian Securities and Investments Commission) een van de meest betrouwbare regelgevende instanties.

  Het feit dat Plus500 voldoet aan de FCA-regelgeving betekent dat het bedrijf in de meeste Europese landen mag opereren en dat je gebruik kunt maken van zijn diensten zonder dat je je  zorgen hoeft te maken over het feit dat het een nepsite zou zij.

  In feite vereist de internationaal gerenommeerde autoriteit dat platforms voldoen aan zeer hoge normen op het gebied van kapitaal ondersteuning en gebruikersbescherming. Niet-naleving van dergelijke normen kan leiden tot een verlies van hun regelgevende status, dit zou hun reputatie en betrouwbaarheid ondermijnen.

  Een contract for difference (CFD) is een populaire vorm van derivatenhandel.

  Met CFD-handel kun je speculeren op de stijgende of dalende prijzen van snel bewegende wereldwijde financiële markten (of instrumenten) zoals aandelen, indices, grondstoffen, valuta’s en schatkistcertificaten.

  Enkele van de voordelen van CFD-handel zijn dat je kunt handelen met marge en dat je short kunt gaan (verkopen) als je denkt dat de prijzen zullen dalen of long gaan (kopen) als je denkt dat de prijzen zullen stijgen.

  Je kunt zeker geld verdienen met Plus500!

  Weet wel dat Plus500 alleen maar een assistent is voor bij het beleggen, je zal altijd zelf moeten na blijven denken.

  Wij raden aan om in het begin niet al te veel te investeren, in ieder geval niet meer dan dat je je kunt veroorloven. 

  Delen is lief!

  Laat je mening achter, wat vind jij?