Ledger hardware wallet kopen - Ledger Nano S & Blue 30% korting!

Ledger hardware wallet kopen

30% korting op je Ledger wallet!

Review: Ledger Nano S hardware wallet

Speciaal voor jou heeft Ledger een toffe korting klaargezet! Als investeerder in cryptomunten is het belangrijk dat jij jou coins veilig opslaat. Één van deze veilig manieren in met een cryptocurrency hardware wallet


Heb je ondertussen al een leuke cryptocurrency portfolio opgebouwd maar staan je cryptovaluta nog op een exchange? Sla ze dan veilig op! Wij raden je aan een hardware wallet van Ledger te gebruiken. Ik gebruik 'm zelf ook en als ik voor mezelf spreek werkt hij geweldig. Een voordeel is dat de wallet ontzettend gebruiksvriendelijk is!

Ledger Nano S of Blue kopen

Ledger hardware wallet kopen met maar liefst 30% korting!

Ledger Nano S

De Ledger Nano S is klein van formaat en ontzettend gebruiks vriendelijk. Je kunt op de wallets van Ledger de bekendste cryptomunten opslaan zoals; Bitcoin, Ethereum & Ripple. Doordat de hardware wallet beveiligd is met een authorisatie code is deze ontzettend veilig!

Ledger Blue

De Ledger Blue is een premium hardware wallet met name dankzij de touchscreen ontzettend gebruiksvriendelijk. Tevens is de Blue heel eenvoudig te koppelen met applicaties zoals Ledger Live of de desktop wallet. 

Jij wil deze ontzettend dikke deal toch niet missen?