Jort Kelder – zit hij echt in de Bitcoin?

Er zijn ontzettend veel mensen die Jort Kelder wel kennen. Deze bekende Nederlander is vaak op tv als het aankomt op bepaalde economische zaken.

Er zijn mensen die denken dat Jort Kelder Bitcoin heeft, alleen heeft niemand een idee waar deze geruchten eigenlijk vandaan komen.

Mocht jij er ook nadenken over de vraag of Jort Kelder misschien Bitcoin heeft dan raden wij je aan om dit artikel snel verder te lezen.

We laten je vandaag namelijk alles zien wat je maar moet weten over deze mogelijke geruchten!

Table of Contents

Jort Kelder photo newspaper BTC Crypto
photo: Twitter

Heeft Jort Kelder in Bitcoin geïnvesteerd?

Helaas kunnen wij geen bewijs vinden dat Jort Kelder inderdaad in Bitcoin zou hebben belegd.

De informatie die we kunnen vinden op het internet is nog altijd alleen maar een gerucht. Er is niet echt een reden om aan te nemen dat hij hier in zijn geld zou hebben gestopt.

Of hij ook echt helemaal geen Bitcoin heeft is natuurlijk de vraag, we weten van Jort Kelder dat hij namelijk aardig wat geld verdiend.

Alleen is de kans wel erg klein, door zijn vertoningen op tv verdient hij namelijk al genoeg. Hij heeft wel zijn voorliefde uitgesproken voor normale beleggingen zoals aandelen en obligaties, maar voor Bitcoin hebben we helaas niets kunnen vinden.

Het is zelfs zo dat hij helemaal niet blij is met de geruchten dat hij mogelijk Bitcoin zou hebben. Hij probeert om juridische stappen te ondernemen tegen de bedrijven die zeggen dat hij wel Bitcoin zou hebben.

Jort Kelder heeft een tijdje geleden op zijn social media kanalen het volgende gezegd:

Jort Kelder
photo: Twitter

“Vertrouw deze dingen niet als ze er te mooi uitzien om waar te zijn op sociale media, wees heel voorzichtig.

Wees gewoon voorzichtig, mensen hebben echt geld verloren door dit te doen, en zeker deze Bitcoin-achtige advertenties over mij zijn totaal onzin.”

Dit laat dus wel zien dat Jort Kelder waarschijnlijk geen Bitcoin heeft. Het is echt super belangrijk dat je zulke verhalen niet zomaar geloofd maar dat je eerst je eigen onderzoek doet.

Dit is de enige manier waarop je er achter kunt komen hoe het echt zit en wat er aan de hand is binnen de financiële wereld.

Jort Kelder en de DWDD

De meeste mensen kennen Jort Kelder door zijn vele interviews op tv. Hij is dan ook echt vaak te gast bij de bekendere soorten programma’s. Een van deze programma’s is de DWDD, ook wel De Wereld Draait Door.

In dit programma praat Jort Kelder veel over financiële zaken en over de economie van ons land. Hierin heeft hij altijd een vrij duidelijke mening, dit maakt het dan ook zo leuk om naar Jort Kelder te kijken.

Hij heeft een duidelijk visie over de economie en vindt dat de vrije markt het beste werkt.

Tijdens zijn gesprekken heeft hij niets gezegd over Jort Kelder, hier hebben we in ieder geval geen bewijs voor kunnen vinden.

De beste Bitcoin Robots Uitgelicht!

Ondanks het feit dat Jort Kelder waarschijnlijk geen Bitcoin heeft is het voor jezelf wel mogelijk om deze handel te betreden.

Door de hoge rendementen ben je namelijk in staat om hier aardig wat geld mee te verdienen. Door de komst van Bitcoin robots is het mogelijk geworden om te beleggen zonder dat je de koersen altijd weer in de gaten hoeft te houden.

Dit maakt het echt een stuk toegankelijker voor iedereen om te beginnen met deze handel.

We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder een selectie te maken met de beste Bitcoin robots die je op dit moment kunt gebruiken:

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader Logo true BTC Crypta

Dit platform is gecreëerd door Gary Roberts in 2017 en stelt gebruikers in staat om bitcoins te verhandelen en enorme winsten te genereren.

In slechts twee jaar tijd is het de nummer 1 geworden in de Amerikaanse handelsvereniging. Niet alleen dit, maar het platform belooft ook nog eens een dagelijkse winst van ongeveer €1300 per dag. Is dat niet geweldig?

Je kunt de Bitcoin Trader beschouwen als analoog aan de rekenmachines.

Zoals hierboven vermeld, wordt de vereiste van de gebruikers inspanning ontnomen. We noemen het een robot om de eenvoudige reden dat het al het benodigde onderzoek zelf doet.

Het ontdekt de meest winstgevende deal door statistieken te vergelijken en maakt winst op de rekeningen van de retailbelegger.

Bitcoin Superstar

Bitcoin SuperStar logo kleur 1 BTC Crypto

Bitcoin Superstar is een robot die handelt voor zijn gebruikers. De bot is gemaakt van algoritmen die gecodeerd zijn met zeer betrouwbare soorten crypto-handelsstrategieën.

Deze strategieën zijn onder andere short-selling, een techniek die gebruikers helpt om te wedden op prijzen die naar beneden gaan in de markt.

Met Bitcoin Superstar kun je BTC verhandelen tegen cryptos zoals BCH, ETH en XRP. Je kunt ook op BTC wedden tegen de beste fiat valuta’s zoals de USD, CAD, GBP, NZD en EUR.

Bitcoin Superstar is een webtrader die toegankelijk is met elke browser, zowel op desktop als mobiel.

De webtrader bevat een algoritme dat handelsonderzoek uitvoert en automatisch orders doorstuurt om makelaarssystemen te selecteren.

Bitcoin Lifestyle

Bitcoin Lifestele original logo kleur BTC Crypto

Je hoeft geen crypto expert te zijn om te gaan handelen met Bitcoin Lifestyle. De bot doet al het handelsonderzoek en de uitvoering voor jou.

Bitcoin Lifestyle is een algoritme dat gebruik maakt van geteste en bewezen crypto-handelsmethoden en die deze automatiseert.

Deze methoden zijn afkomstig van enkele van de beste crypto handelaren ter wereld. De oprichters van Bitcoin Lifestyle zijn ervaren handelaren die veel geld hebben verdiend met crypto-handel.

Dit betekent dat je vrij bent om door te gaan met je normale werk terwijl je geld voor je gaat werken.

Voor een Bitcoin Lifestyle-account zijn geen licentiekosten nodig.

Bekijk onze review van Bitcoin Lifestyle.

The News Spy

The News Spy logo BTC Crypto

The News Spy is een geautomatiseerd handelsplatform dat op dit moment erg populair is onder veel soorten beleggers.

Het programma heeft naar verluidt unieke intelligentie voor het ontdekken winstgevende mogelijkheden om snel en automatisch winnende transacties uit te voeren. Deze software zou een online tool zijn die handelsinzichten ontleent aan grote data. 

The News Spy op zo’n manier dat wanneer gegevens worden verzameld en geanalyseerd, de experts op het platform de informatie op een zeer eenvoudige manier doorgeven aan iedereen die wilt beleggen.

Hierdoor kunnen ook beginnende beleggers aan de slag met het investeren. Deze robot is echt ideaal om te gebruiken.

Lees onze review van The News Spy.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?