Is John de Mol rijk geworden door Bitcoin?

Er gaan geruchten dat John de Mol Bitcoin zou hebben gekocht.

Dit gerucht komt natuurlijk door het feit dat John de Mol echt een vermogend man is. Nu is het alleen wel zo dat er ook een hoop onzin berichten de wereld in worden gegooid.

Het is dus handig om te bekijken of de geruchten dat John de Mol in Bitcoin zou hebben belegd wel echt kloppen. In dit artikel laten we jou hier alles over zien.

Ook hebben we een aantal handige tools onder elkaar gezet die gebruikt kunnen worden om de handel in Bitcoin voor jou mogelijk te maken!

Table of Contents

John de Mol twitter face photo BTC Crypto
photo: Twitter

Wie was John de Mol ook alweer?

Iedereen heeft wel eens van John de Mol gehoord, het is een van de meest bekende mensen in ons land. Johannes Hendrikus Hubert “John” de Mol Jr. is een Nederlandse mediamagnaat televisieproducent en miljardair.

De Mol is een van de mannen achter de productiebedrijven Endemol en Talpa en is ongeveer 2,3 miljard dollar waard. Hij staat bekend als de maker van de originele Nederlandse versies van Big Brother en The Voice.

In 1994 fuseerde zijn bedrijf met Joop van den Ende TV-Producties tot Endemol, maar het functioneerde nog steeds op zichzelf.

Hij produceerde ook Fear Factor, Love Letters, 1 vs. 100 en Deal or No Deal (Miljoenenjacht) voor Endemol. De Mol was vroeger getrouwd met zangeres en actrice Willeke Alberti. De acteur Johnny de Mol is hun zoon.

John’s zus Linda de Mol presenteert en verschijnt in enkele van Endemol’s programma’s, waaronder de originele Nederlandse versie Miljoenenjacht.

Heeft John de Mol in Bitcoin geïnvesteerd?

Er gaan dus geruchten dat John de Mol in Bitcoin zou hebben belegd. Echter hebben wij aan de hand van ons onderzoek kunnen concluderen dat deze geruchten niet waar zijn.

John de Mol heeft nooit in de media gezegd dat John de Mol een fan zou zijn van Bitcoin of dat hij hier in zijn geld zou hebben gestopt.

Dit laat dus zien dat het alleen een gerucht is wat mensen gebruiken om bepaalde soorten aanbieders bekender te maken.

Sterker nog, John de Mol heeft zelfs een rechtszaak aangespannen tegen Facebook om bepaalde nep advertenties te verwijderen. De rechtbank heeft John de Mol voor zijn Bitcoin advertenties gelijk gegeven, zij zeggen dat Facebook in het vervolg niet meer zomaar de advertenties mag tonen als deze niet waar zijn.

De rechtbank heeft dit als volgt verwoord:

John de mol face 2 Twitter BTC Crypto
photo: Twitter

“Dat advertenties soms na enig aandringen alsnog verwijderd worden, laat zien dat het kennelijk technisch wel mogelijk is om actiever op te treden.

Dat dit mankracht en geld kost, is geen reden het niet te doen. Daarvoor is de verantwoordelijkheid van Facebook voor haar advertentieplatform te groot en hebben de valse advertenties te veel impact.”

De Beste Bitcoin Robots

Goed, John de Mol heeft dus geen Bitcoins. Maar dit betekent niet dat niemand Bitcoins zou moeten hebben.

Sterker nog, door de hoge rendementen is het geen verkeerd idee om zelf ook eens na te denken over deze investering. Je hoeft vandaag de dag helemaal niet meer alles zelf in de gaten te houden, door gebruik van een Bitcoin Robot kun je het werk namelijk uit handen geven.

Om het wat makkelijker te maken hebben we hieronder een selectie gemaakt met de beste Bitcoin robots die op dit moment gebruikt kunnen worden voor het beleggen in cryptovaluta:

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader Logo true BTC Crypta

De beste optie als je geld wilt verdienen is door te kiezen voor Bitcoin Trader.

Met deze bekende aanbieder kan echt iedereen aan de slag om passief geld te verdienen door middel van de crypto handel. De toegankelijkheid maakt dit de beste optie van dit lijstje.

Je kunt door middel van eenvoudige instellingen zelf kiezen hoeveel risico’s je wilt maken op je investering en wat je graag wilt verhandelen.

Uiteraard staat de support altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen. Kijk anders zelf eens op de site van Bitcoin Trader om te zien wat je allemaal kunt verwachten.

Door zelf een account aan te maken is het ook voor jou mogelijk om passieve inkomsten te verdienen. Je moet wel een bepaald minimum bedrag storten. Dit bedrag wordt niet gebruikt als kosten, maar kan gewoon gebruikt worden om in te beleggen.

Uiteraard is het platform zelf wel gewoon gratis te gebruiken.

Wij raden je wel aan om niet meer te beleggen dan je bereid bent om te verliezen, zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bitcoin Loophole

Bitcoin Loophole logo true BTC Crypto

Bitcoin Loophole is een automatisch handelsplatform voor cryptocurrencies. Het kan gebruikt worden door ervaren of nieuwe beleggers die geld willen verdienen met het verhandelen van Bitcoins en andere cryptocurrencies.

Bitcoin Loophole biedt beleggers een veilig en geautomatiseerd platform dat makkelijk en betrouwbaar is. De handels robots voeren transacties uit voor de beleggers met behulp van geld dat is gestort op de Bitcoin Loophole-rekening van de gebruiker.

De Bitcoin Loophole ziet zichzelf als een spel veranderende Bitcoin-handel robot die een enorm rendement garandeert.

De website staat vol met citaten en cijfers over het succes van het bedrijf en de early adopters. Het wijst in het bijzonder op de uiterst succesvolle bitcoin-miljardair Steve McKay, de ontwerper van de software.

Wil je meer weten? Lees onze Bitcoin Loophole beoordeling.

Bitcoin Era

Bitcoin era logo no background png

Bitcoin Era is een geautomatiseerde handelsrobot die beweert gebruikers te laten profiteren van veranderingen in de bitcoin prijs.

Het beweert een winst van €1k per dag te genereren uit een kleine kapitaalinvestering van  €250.

Bitcoin Era beweert dagelijkse winst te boeken aan hun gebruikers door automatische transacties tegelijkertijd te plaatsen, in een software die is ontwikkeld door een groep Fintech-bedrijven.

Zowel hun gebruikers als hun makers beweren dat Bitcoin Era in staat is om sneller te handelen dan de meeste algoritmen, en in een fractie van een seconde sneller dan de gemiddelde handelssoftware. Bitcoin Era is een volledig geautomatiseerde software, wat betekent dat hun gebruikers alleen de robot met hun beste instellingen hoeven te configureren en de robot “AAN” hoeven te zetten.

Als hij eenmaal is ingeschakeld, hoef je alleen nog maar de transacties die voor hen worden uitgevoerd te controleren. Het is vrij eenvoudig en volgt hetzelfde proces als Bitcoin Trader.

Wil je meer weten? Lees onze review van Bitcoin Era.

Aan de hand van dit artikel heb je dus kunnen zien dat je de geruchten dat John de Mol in Bitcoin zou zitten niet zomaar moet geloven.

Het is altijd goed om je eigen onderzoek te doen, lang niet ieder gerucht is namelijk waar. Je weet nu alleen wel welke soorten robots je kunt gebruiken als je zelf tot de markt wilt toetreden.

Op dit moment staan de koersen relatief laag, dit maakt het dus een mooi moment om ook in te stappen. Met behulp van een robot is het niet meer nodig om alles zelf in de gaten te houden, je kunt voortaan automatisch je geld verdienen.

Dit maakt het dé keuze om te maken. Weet wel dat er altijd risico’s zitten aan het verhandelen van crypto.

De markt is namelijk zeer volatiel en de prijzen kunnen over een korte periode snel schommelen.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?