Dit zijn de beste ICO's van 2018

ICO Top 3 van 2018 deze Token Sale mag je niet missen!

2018 is alweer een tijdje up and running, tijd om onze ICO top 3 van 2018 bekend te maken. Zoals je weet starten er iedere dag weer nieuwe ICO’s – token sales maar welke is nu echt interessant? Belangrijk is hierin dat jij je goed inleest, wij hebben al vaker aangegeven dat goed inlezen het halve werk is! In dit artikel maken wij onze ICO top 3 van 2018 bekend die je zeker niet mag missen! Wij gaan zeker in deze 3 token sale evenementen investeren. Echter is dit natuurlijk geen garantie tot succes, wij hebben de markt natuurlijk ook niet in de hand.

Wat is een ICO?

Allereerst is het wel belangrijk om te weten wat een ICO token sale is. Wij hebben hier een uitgebreide pagina over geschreven, wellicht heb je deze al een keer gelezen? Kort en bondig is een ICO een soort crowdfunding in de blockchain wereld. Bedrijven en projecten willen middels een ICO zoveel mogelijk tokens verkopen om zo geld binnen te halen voor het project wat ze willen financieren. Veel tokens worden gemaakt op het ERC20 platform van Ethereum, zo ook 2 van de 3 in onze top ICO’s van 2018. Wil je meer over dit onderwerp weten? Lees dan onze ICO Token sale pagina eens door.

Onze Token sale ICO top 3 van 2018

Wij hebben voor jou onze Token sale top 3 van 2018 bekend gemaakt. We zijn van mening dat jij deze ICO’s niet mag missen omdat dit zeer succesvolle cryptocurrency projecten gaan worden in de komende jaren. Nummer 1 gaan wij het meest op inzetten in 2018, COTI of te wel currency of the internet gaat de E-commerce wereld veranderen. Alle keuzes in onze ICO top 3 zullen we toelichten, wil je meer informatie lees dan de uitgebreide token sale pagina door van de betreffende token sale!

1. COTI – Currency of the Internet

COTI is een project gericht op het verbeteren van online betaal verkeer. Het bedrijf is opgericht in Canada en staat ingeschreven in Gibraltar en heeft vestigingen in Israël. Men heeft groot ingezet op het verbeteren van de huidige betaal methoden, vandaag de dag moeten ondernemers ruim 2-3 dagen wachten tot hun VISA betaling binnen is. COTI gaat deze wachttijd met hun project terugbrengen naar minder dan 3 seconden, het netwerk kan ruim 10.000 TPS (Transacties per seconde) aan.

Voor wie is COTI

COTI is er voor de E-commerce industrie, koper en verkoper worden gekoppeld met de e-commerce widget. COTI wordt in de toekomst de nieuwe PAYPAL op het gebied van cryptocurrency en de huidige traditionele betaalmethoden alleen dan veel beter. Het is in de toekomst mogelijk om te betalen met de huidige top cryptocurrency, tevens behoort betalen met de COTI coin tot de mogelijke betaaleenheden.

Tops van COTI
 • Snelle transacties binnen 3 seconden verwerkt
 • Weinig tot geen transactie kosten
 • Netwerk is stand alone (zelf ontwikkeld)
 • Mediator systeem die aangevochten transacties controleert
 • Ultra veilige cryptocurrency wallet voor de TOP 10 cryptocurrencies
 • 10.000 transacties per seconde
 • Eigen COTI exchange waar de huidige top cryptomunten geaccepteerd worden

Lees meer: COTI – Currency of the Internet

2. Dorado investeren in on demand delivery oplossingen

Al enige maanden hebben wij ons verdiept in het Dorado project. Sinds afgelopen week is de Dorado ICO live en kun je investeren in innovatie. Het bedrijf is al enige tijd actief in de Food Delivery en wil via deze Token Sale de volgende stap zetten. Middels de ICO wil men geld binnen halen om hun ideeën over de toekomst van koeriersdiensten volledig te veranderen. Zo ziet men de toekomst voor zich met drone delivery & Robot delivery. Deze dienst zal worden ondersteund door een platform die kopers en verkopers bij elkaar brengt. De blockchain achter het idee zorgt ervoor dat alles netjes afgeleverd wordt bij de juiste koper, tevens kan deze enkel de “kluis” openen met een unieke gegenereerde code. Het is allemaal ambiteus, maar zeg nou eerlijk de wereld gaat veranderen en drone delivery is daar een heel goed voorbeeld van.

Voor wie is Dorado

Om te beginnen is Dorado er voor de E-commerce en restauranthouders, maar uit eindelijk ook voor ons. Wie wil er nou niet zijn pizza of nieuwe smartphone binnen een paar minuten geleverd krijgen? Want als het aan Dorado ligt krijgen we straks onze pizza binnen een paar minuten geleverd met een Drone. Of heb je een telefoon besteld? Er komt bij jou een auto in de staat rijden zonder chauffeur, deze komt je telefoon afleveren op een moment dat jij dit wil. Toekomst is zoals gezegd heel ambitieus maar ze zijn er al ver mee zoals je op de officiële website van Dorado kunt zien.

Tops van DOR
 • Investeren in Dorado is beleggen in innovatie
 • Duurzaam en Toekomst gericht
 • Probleem oplossend
 • Brengt koper & verkopers bij elkaar
 • Gedreven innovatief team
 • Vergevorderd op het gebied van Drone delivery
 • Amazon en andere grote multinationals hebben interesse getoond

Lees meer: Dorado DOR ICO

3. CURRENT.us – Geld verdienen met streamen

Current is een platform die het mogelijk maakt om geld te verdienen met het streamen op internet. Het CRNC platform is al enige tijd online en heeft al meer dan 200.000 leden die dagelijks gebruik maken van het platform. Op het platform kun je de Current coin verdienen met youtube filmpjes kijken, Spotify streamen & Netflix kijken. Het idee achter het platform is dat jij straks geen kosten meer hebt aan je on demand streaming diensten, deze kun je namelijk betalen met CRNC de cryptomunt van het platform.

Voor wie is CURRENT

Wij zijn van mening dat CURRENT er vooral is voor de jongeren onder ons die veel streamen. Het bedrijf brengt met hun platform namelijk het totale aanbod van on demand streaming diensten op 1 locatie. Makkelijker kan natuurlijk niet, inloggen met 1 account en streamen maar! Uiteindelijk wordt je er nog voor betaald ook, zo doende kijk je gratis naar je favoriete Youtube filmpjes of Netflix series.

Tops van CRNC
 • Speelt slim in op vraag en aanbod
 • Streaming diensten zijn hot
 • Geld verdienen met een streaming dienst
 • 1 platform voor steaming diensten i.p.v. 100 verschillende
 • Beloond voor aantal minuten kijk plezier

Lees meer: Geld verdienen met Current CRNC

Dit was onze officiële ICO top 3 van 2018, wij verwachten dat deze 3 token sales de wereld gaan veranderen. Een reden om te investeren in een ICO is dat deze probleem oplossend en vernieuwend moet zijn. Mocht jij een ICO missen die wij op dit moment niet genoemd hebben laat ons dit dan weten via een reactie onder deze post!

Vergeet de Telegram ICO niet

Deze willen we jou niet onthouden: De aanstaande Telegram ICO en Whitepapers die afgelopen januari uitgelekt zijn. De grootste concurrent van Whatsapp heeft grote plannen als je de whitepaper mag geloven. Echter is nergens officieel naar buiten gebracht dat de berichtendienst Telegram daadwerkelijk met een ICO token sale gaat komen. Wij houden dit natuurlijk goed in de gaten we zijn groot Fan van telegram. Zelf hebben we ook een steeds groter wordende cryptocurrency telegram groep, volg ons gerust!

Blijf op de hoogte van alles wat we besproken hebben in dit artikel door je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Dit kun je doen onderaan onze website, vul de velden in en je blijft op de hoogte van al het Cryptocurrency nieuws.

Ook interessant

Coinlib portfolio
Blockchain Applicaties
Adam Grunwerg
Coinlib Nederlandse crypto exchange

Coinlib is een site waarmee u de cryptocurrency-prijzen en de prestaties van je portfolio kunt bijhouden. Het heeft real-time updates voor prijzen en biedt ook veel geavanceerde hulpmiddelen zoals meldingen, een

Lees verder »
coingarden sluit deuren
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Coingarden sluit de deuren

De Nederlandse bitcoin broker Coingarden heeft laten weten dat ze met ingang van 2020 hun deuren sluiten. Het bedrijf uit Utrecht heeft dit zojuist laten weten op haar website. Deze

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?