Hoe snel cryptocurrency kopen

Hoe snel cryptocurrency kopen

Zoals je weet daalt maar stijgt de prijs net zo snel weer van de bitcoins & Altcoins. Daarom is het zaak om snel te handelen, Hoe snel cryptocurrency kopen leggen we je graag uit! In deze blogpost gaan we er voor zorgen dat je snel cryptocurrency kunt kopen. Wat je hiervoor nodig bent is enkel dit artikel, volg de stappen beschreven in dit artikel en je hebt binnen een 2-5 minuten cryptocurrency in bezit. 

Snel cryptocurrency kopen stap voor stap

Stap 1: Aanmelden bij Litebit.

De eerste en gelijk de belangrijkste stap is het aanmelden bij Litebit. Hier kun je cryptocurrency kopen met Ideal. Na aanmelding kun je zonder jezelf te verifiëren voor €70,- aan Bitcoins & Altcoins kopen. Het aanmelden is gemakkelijk en snel, je hoeft enkel je e-mail adres en wachtwoord in te voeren eventuele verificatie kan later binnen in je account.

Aanmelden bij Litebit
Gemakkelijk en snel aanmelden bij Litebit.

Stap 2: Snel Cryptocurrency kopen via Litebit

Voordat we met stap 2 beginnen is het belangrijk dat jij je account bij Litebit bevestigd hebt via de E-mail. In je mailbox heb je een e-mail ontvangen met een bevestiging link, deze moet je aanklikken en inloggen!

Ben je ingelogd? Gefeliciteerd, vanaf nu ben je in het bezit van een Litebit account. Klik zodra je ingelogd bent in het menu op kopen, je komt nu op de pagina waar je snel cryptocurrency kopen kunt. Via het dropdown menu maak je de keuze voor welke cryptocurrency je gaat.

Litebit wallet gebruiken
Belangrijk, gebruik de litebit wallet. De bitcoins staan gestored bij LitebitEU.

Zoals gezegd kun je gemakkelijk met ideal betalen, wij adviseren je om Ripple te kopen i.p.v. Bitcoins. Ripple kopen zitten (bijna) geen extra kosten aan verbonden, zoals je kunt zien in het voorbeeld hierboven betaal je al €10,- blockchain kosten voor bitcoins.

Aanmelden bij Litebit is weer mogelijk

Het enige wat je nog moet doen is de order bevestigen en betalen via je bank. De cryptocurrency wordt zo snel mogelijk op je cryptocurrency wallet gestort. Zodra je meer gaat kopen adviseren wij jou om gebruik te maken van een hardware wallet, deze is veiliger!

Het is gelukt!

Gefeliciteerd, het is je gelukt om snel cryptocurrency te kopen! Vanaf nu is het een eitje voor je geworden, snel cryptocurrency kopen is heel simpel. Vooral als je ons artikel hebt opgevolgd en bent gegaan voor de Nederlandse cryptocurrency handel Litebit. Hier heb je keuze uit meer dan 40 cryptocurrencies, voor ieder wat wils!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *