EOS coin kopen

Hoe EOS kopen met Ideal

Ga jij EOS kopen met ideal en toevoegen aan je portfolio? Cryptovaluta zijn tegenwoordig erg populair. Het is enorm populair sinds de komst van de Bitcoin en het is als je het heel zwart wit bekijkt een vervanging van het huidige betaalsysteem. Er zijn diverse cryptovaluta op de markt en de markt is alleen maar stijgende. Zelf de Gulden is alweer op de markt, maar nu als cryptomunt. Het is een manier om online te betalen en de munten zijn tegenwoordig erg veel waard. De Bitcoin is een van de populairste cryptovaluta, maar er zijn ook andere in opkomst. Een van die cryptovaluta is de “ EOS coin”. Maar wat voor een munt is dat precies? Waar kun je EOS kopen? Hoe schaf je deze munt aan? Dit zijn allemaal vragen die wij in het volgende artikel zullen beantwoorden.

Wat is de EOS coin?

In 2017 werd EOS opgericht en richt zij zich als cryptovaluta op de zogenoemde smart contracts. Het is een munt die vergelijkbaar is met Ethereum. Op dit moment is het ook de grootste concurrent van Ethereum en is het zeker de moeite waard om je erin te verdiepen. EOS is een online crypto valuta welke er voor wil zorgen dat alle transacties gratis zijn. Het netwerk van de EOS coin is goed voorbereid op de toekomst en biedt een enorme capaciteit aan. Lees meer over: Hoe en waar Ethereum kopen Hierdoor kan het er in theorie voor zorgen dat gedecentraliseerde applicaties gratis op het EOS netwerk kunnen draaien Daarnaast is EOS een project dat voor en door ontwikkelaars wordt ontwikkeld. Zij kunnen hier eenvoudig hun applicaties op bouwen en hierdoor kunnen organisaties eenvoudig hun eigen pad kiezen. Het is een munt die erg in opkomst is en eigenlijk met iedereen wordt ontwikkeld.

Wat zijn smart contracts?

Het woord zegt het waarschijnlijk zelf al als je het vertaald. Smart contracts zijn slimme contracten en het is een goed alternatief voor de alledaagse reguliere contracten die wij gebruiken om zaken te regelen. Je kunt dan denken aan het regelen van: hypotheken, verzekeringen, huurovereenkomsten, geregistreerde partnerschappen, erfenissen, auteurs- en muziekrechten en nog veel meer. Smart contracts zijn erg bijzonder want de regels en voorwaarden van dergelijke contracten die hierboven zijn genoemd en die deze wettigen zijn geprogrammeerd in het contract. Smart contracts zijn zo geprogrammeerd dat ze zichzelf kunnen handhaven. Een bekende cryptomunt die ook met smart contracts werkt is Ethereum (Ether).

Waar kun je EOS kopen met Ideal?

Je kunt EOS kopen door EOS tokens aan te schaffen via een broker of Exchange. Op die manier investeer je in het EOS blockchain project. Je kunt dit eenvoudig gaan door naar een Nederlandse cryptocurrency exchange te gaan die een EOS wallet ondersteund.

Waarom is de EOS cryptomunt een goede keus?

De EOS coin is een veelbelovend blockchain project en kan als een goede alternatief op de markt komen voor Ethereum. Het is een munt die echt in opmars is. Het is een project dat over de EOS.IO software Dawn 3.0 beschikt wat bestaat uit bijzondere technische snufjes. Het is een technologie die beter is dan Ethereum. Het is een stabiele cryptovaluta die zeker de moeite waard is om in te investeren.

EOS kopen hoe doe je dat?

EOS kopen met ideal was in het begin van cryptocurrencies heel erg moeilijk. Tegenwoordig gaat dat een stuk makkelijker. Het is allereerst heel belangrijk dat je kiest voor een exchange service waar ze een EOS wallet aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de service die Bitvavo aanbied. Wanneer je de tokens koopt kun je deze bewaren in je cryptocurrency wallet. Nu kun je ervoor kiezen om er meerdere te kopen of om ze te gaan ruilen bij een trading service. Je moet voordat je de tokens koopt beschikken over een wallet en een account. Heb je dit aangeschaf dan kun je de coins aanschaffen. Een hardware wallet kun je gemakkelijk online aanschaffen.

Waar moet je nog opletten?

Omdat de EOS coin nog in ontwikkeling is en de EOS ERC 20 tokens nu nog zijn plaatshouders zijn voor de echte EOS coins. Kun je beter wachten op de echte EOS coin. Deze zullen dan verbonden zijn aan een publieke sleutel combinatie. De tokens zijn namelijk nog niet de echte munt. De EOS coin wordt in zijn volledigheid na 1 juni 2018 gelanceerd. Daarom wordt het nu ook nog afgeraden om de EOS coin te kopen en te wachten tot hij volledig als munt wordt gelanceerd.

Goede investering

Het is wel een groot gegeven dat de EOS coin in opmars is en dat het een goede investering is. Wil je een cryptovaluta die het waard is om in je investeren? Kijk dan eens naar de EOS coin en koop er een. Je kunt altijd met een laag bedrag investeren om te kijken of het iets is. Daarna kun je er altijd meer kopen. Investeren in cryptocurrency kan bij bitvavo al vanaf 1 euro!
Ook interessant

Ook interessant

coingarden sluit deuren
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Starten dit jaar nog met Bitcoin Trading

Beleggers zijn de afgelopen jaren nieuwsgierig geworden naar Bitcoin. Bitcoin was de afgelopen tienjaar de beste investering ooit. Van 2009, de laagste koers, tot december 2019, de hoogste koers, ging

Lees verder »
Nepadvertenties Bitcoin
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Nepadvertenties Bitcoin verschijnen op Instagram

Veel nepadvertenties Bitcoin via Instagram. Al enkele jaren lang kan je op Facebook nepadvertenties tegenkomen over Bitcoin. In dergelijke advertenties worden bekende Nederlanders afgebeeld in combinatie met een reclametekst over

Lees verder »
Geld verdienen met current
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
Geld verdienen met CURRENT (CRNC)

Bijna is het zover de CURRENT ICO gaat live, current is een next level streaming dienst. De applicatie is al vanaf midden 2017 up and running de dimensie geld verdienen

Lees verder »
My ether wallet aanmaken
Cryptocurrency wallet
Adam Grunwerg
MEW My Ether Wallet aanmaken

Als jij je al een tijdje aan het oriënteren bent in de crypto wereld dan heb je vast al eens over Ethereum gehoord. Via het Ether netwerk kan iedereen die

Lees verder »
Litecoin verkopen voor euro
Cryptocurrency verkopen
Adam Grunwerg
Litecoins verkopen & uitbetalen in Euro

Wat een ongelofelijke groei heeft Litecoin (LTC) de afgelopen maanden doorgemaakt. De litecoin koers is van +- €3,- in mei gestegen naar €160,- in januari 2018. Deze prijsstijging zorgt ervoor

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?