gratis ripple

Gratis Ripple + Eindejaarsvideo 2018

Het is alweer bijna 2019 dus dat betekent onze eerste eindejaarsvideo. In deze blog/video deel ik graag mooie feiten van 2018, ons eerste jaar online met Coinstart. Tevens maak ik van de mogelijkheid gebruik om jullie een leuk kerst-oudejaarscadeau (gratis Ripple) te geven. Wat je hiervoor moet doen lees je aan het eind van dit artikel! 🙂 Eerst gaan we terugblikken op een super 2018. 

Terugblik 2018

Want wat een jaar was dit voor crypto, helaas ging het alle kanten op (prijs-technisch). Als ik voor Coinstart spreek was het een geweldig eerste jaar online, ja ja in november 2018 bestond CS 1 jaar. Met ruim 30.000 bezoekers in het eerste jaar, 1500 nieuwsbrief abonnees & 3000 Facebook followers ben ik best tevreden. 2018 was ook het jaar dat wij overgestapt zijn naar een nieuw layout! Het layout is als je het mij vraagt vele malen beter dan het vorige, Coinstart is volwassen geworden.

Feiten Coinstart 2018

Zoals al even benoemd hebben we ruim 30K bezoekers mogen ontvangen in ons eerste jaar online. Hiervan kwam ruim 83% uit Nederland & 7% uit België, leuk dat ook onze zuiderburen zo vertegenwoordigd zijn. Voornamelijk kwamen de cryptofanaten via de zoekmachines binnen, ook wel organisch verkeer genoemd. Google is nog steeds de marktleider wat zoekmachines betreft, ruim 80% kwam vanaf google, 0,..% uit Bing ook wel veelzeggend.

Top 5 pagina’s 2018

Onderstaand vind je de top 5 pagina’s waar coinstart met name op gevonden werd in 2018, zoals je ziet komt onze home pagina het beste uit de verf.

 1. Coinstart homepagina
 2. Wat is ERC-20?
 3. MEW My Ether Wallet aanmaken
 4. Wat is Ripple XRP?
 5. Hoe en waar Ripple verkopen?
Coinstart van toen & heden

Coinstart in 2019

Vooruitblikken is altijd leuk, wat ga ik maar vooral we doen? Als ik aan 2019 denk wil ik Coinstart verder uitbreiden maar vooral veel meer met jullie in contact komen. Merk dat ik veel te weinig doe met video tutorials en wil jullie veel meer meenemen in de wereld van cryptocurrency kopen, verkopen maar ook cryptovaluta handelen en dergelijke. Onderstaande is een ambitieuze opsomming die ik graag wil realiseren in 2019!

 • Een leden gedeelte waar jij je kunt aanmelden
 • Meer video tutorials via ons youtube kanaal uploaden.
 • Webinars geven waarin jou vragen beantwoord worden.
 • Veel meer airdrops / give a way’s

Wellicht heb jij nog tips voor mij, laat het me weten via een reactie op dit artikel!

Wat zou ik graag in de toekomst willen doen met Coinstart?

Ripple prijsvraag was een flop

Helaas was de Ripple prijsverwachting (prijsvraag) die ik in januari 2018 uitgeschreven heb een flop. Er werd niet aan de voorwaarden voldaan dus kan ik helaas niet de €100,- aan Ripple weggeven. Wel ben ik op een nog veel leuker idee gekomen om elkaar te helpen, wat dit is lees je in de volgende alinea.

Gratis Ripple Airdrop

De kop boven deze alinea verklapt het eigenlijk al een beetje he.. Ik ga jullie 10 Ripple cadeau geven mits jullie een x aantal stappen voor mij willen doen. Ik had het zoeven al over elkaar helpen. Met ons youtube kanaal hebben wij slechts 4 abonnee’s, dit zou ik heel graag anders zien! Met jou hulp gaat dit zeker lukken, wat we gaan doen som ik hieronder op!

Vervolgens

Als jij bovenstaande hebt gedaan heb je 10 Ripple verdient, deze maak ik als je via bovenstaande link aangemeld ben naar je over. Het enige wat jij nog moet doen is onder dit artikel onderstaande 3 zaken te posten.

 • Youtube kanaal/gebruikersnaam.
 • Ripple wallet adres (BITVAVO)
 • Ripple wallet tag (BITVAVO)

Weet je niet hoe jij je ripple wallet adres kunt vinden bij Bitvavo? Ik heb zojuist even een video voor je gemaakt hoe je deze kunt vinden. Let er wel even op dat je account nog wel gecontroleerd moet worden door de medewerkers van Bit Va Vo. Check onderstaande video even als je wil weten hoe een wallet adres te vinden!

Let op: Voorwaarde voor 10 gratis Ripple is dat je wallet adres van Bitvavo is. Indien dit niet het geval is kan ik helaas geen overdracht doen.

FIJNE FEESTDAGEN!!

Rest mij nu enkel nog jou ontzettend fijne feestdagen te wensen en een geweldig uiteinde. Doe geen gekke dingen op oudejaarsavond, laten we elkaar weer gezond terugzien in 2019! Maak er mooie dagen van en we spreken elkaar snel in 2019, nogmaals dank voor het ontzettend mooie cryptomunten jaar!

Ook interessant

Bill Gates snapt bitcoin niet
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Bill Gates snapt Bitcoin & Altcoins niet

Diverse Amerikaanse nieuwswebsite’s staan vol met artikelen over Bill Gates. Deze ophef is gekomen nadat Bill tegenover CNBC-programma Squawk Box verklaarde dat hij niet onder de indruk is van de

Lees verder »
Bitcoin prijs blijft zakken
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Bitcoin koers blijft zakken

De cryptocurrencies zitten in zwaar weer. De bitcoin is zelfs tot onder de grens van 7000 dollar gedoken. Volgens analisten was de groens van 7000 dollar een zogeheten support grens.

Lees verder »
cryptomunt gulden coin
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Wat is de Gulden coin?

Heb jij de opkomst van de cryptocurrencies enigszins meegemaakt? In feite kwamen de digitale munteenheden als een grote verrassing uit de hoek. Het is te danken aan een anonieme Japanner

Lees verder »
Wat is Cryptohopper
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Wat is Cryptohopper?

De opkomst van de blockchaintechnologie heeft onwijs veel mogelijkheden met zich mee gebracht. Het is wachten op het moment dat deze technologie in het dagelijkse leven opgenomen gaat worden. Vanaf

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?