Geld verdienen met KuCoin Shares

Geld verdienen met KuCoin Shares (KCS) coin

KuCoin LogoDit willen we toch allemaal, geld verdienen met cryptocurrency, KuCoin Shares maken het mogelijk. Geld verdienen met KuCoin Shares ook wel KCS Coin is ontzettend gemakkelijk. Kucoin Shares is de cryptocurrency van de gelijknamige van oorsprong Chinese exchange. De naam van de KCS coin zegt het eigenlijk al, wij (KuCoin) delen ofte wel als jij XCT’s bezit deel jij mee in de grote dagelijkse handels pot. Hiermee kun jij dus voor je leven een passief inkomen creëren. Hoe jij geld verdienen met KuCoin Shares kunt gaan we je van A tot Z uitleggen in dit artikel.

Wat is KuCoin Exchange

KuCoin was één van, zo niet de grootste Chinese cryptocurrency exchange beurs. Het bedrijf is in September 2017 opgericht met als doel de exchange voor ons (cryptocurrency fanaten) te worden. Een paar maanden na oprichting werd door de Chinese overheid een officiële ban uitgesproken richting de cryptocurrency beurzen. Het bedrijf moest noodgedwongen verhuizen en is nu gevestigd in de staat Hong Kong, hier hebben ze geen last van de Chinese cryptocurrency ban. Hier is de cryptogeld beurs aan het uitgroeien tot één van de grootste en meest succesvolle. Dit heeft men puur te danken omdat ze zo gul zijn in het delen van de winsten. Hoe jij daar een slaatje uit kunt slaan leggen we je graag stap voor stap uit!

Hoe geld verdienen met KuCoin Shares

Zoals we al even aangestipt hebben wil de KuCoin exchange een cryptocurrency beurs zijn voor haar leden. Hiervoor hebben ze een super tof bonus programma opgesteld waardoor jij als je in bezit bent van de KCS coin profiteert van de handelfees. Over iedere transactie die gemaakt wordt binnen de exchange wordt een vooraf bepaalde transactie vergoeding betaald door de koper en verkoper. Al deze tegoeden worden aan het einde van de dag bij elkaar op één hoop gegooid en verdeeld onder de KCS houders. Iedere dag weer, 365 dagen per jaar! Dit betekend dat als je een aantal KuCoin Shares bezit je vermogen iedere dag verder groeit. Je kunt het zien dat je een klein beetje aandeelhouder bent in de exchange. Het enige wat je moet doen is KuCoin Shares kopen, hoe en waar je dat goedkoop kunt doen leggen we je uit in onderstaande stappen!

Kucoin Shares kopen

Daar gaan we dan, je staat op het punt te beginnen met een passief inkomen op te bouwen voor je hele leven lang. Volg onderstaande stappen; Wij leggen je hierin uit hoe je goedkopen KuCoin Shares kopen kunt. Indien je in je cryptocurrency wallet beschikt over Ethereum of Litecoin kun je doorgaan naar stap 2. Beschik je al over een CoinBase account ook dan kun je doorgaan naar stap 2, zorg wel dat je in je Coinbase wallet beschikt over de eerder benoemde cryptocurrencies.

Stap 1: Maak een account aan bij CoinBase

Ga naar: Coinbase , zorg ervoor dat je een account aanmaakt. Als je aanmeld via onze vrienden link dan krijg je bij besteding van +- €85,- gratis bitcoins ter waarde van €8,-. Zorg ervoor dat je account helemaal geactiveerd en geaccepteerd wordt, hier kan een dag of 2 overheen gaan. Meer informatie over hoe aanmelden bij Coinbase vind je onder de link een paar woorden terug. Onder het wachten tot je goedgekeurd bent voor CoinBase kun je doorgaan naar stap 2.

Stap 2: Aanmelden bij KuCoin Exchange

Ga naar KuCoin meld je gemakkelijk aan door je e-mail adres in te voeren + een wachtwoord te kiezen. Na verzenden van je gegevens ontvang je een e-mail met daarin een link om je account te verifiëren. Let op dat je ook even je spam-box checkt, onze activatie mail zat namelijk in deze box.

Stap 3: Ethereum kopen op CoinBase

Je bent nu aangemeld bij KuCoin nu moeten we ervoor zorgen dat je cryptocurrency op deze cryptobeurs krijgt. Wij raden je aan om Ethereum te verzenden naar KuCoin dit omdat je tegenwoordig meer dan €10,- voor een bitcoin transactie betaald. Bij Ethereum ligt dit vele malen lager. Het is bijna zover; Je kunt bijna geld verdienen met KuCoin Shares. Je ETH staan op je CB wallet, mooi dan kunnen we door naar stap 4.

Stap 4: Cryptocurrency storten op KuCoin wallet

A: Het is zover we gaan cryptocurrency storten op je KC wallet. Log in met de gegevens die je in stap 2 hebt aangemaakt. Indien je je account beveiligd hebt met de google 2FA voer de code uit de app in. Yes we zijn ingelogd en door.

B: Je ziet gelijk je wallet, klik in het linker menu op Deposit

Kucoin Wallet

C: Zoek in het drop down menu naar ETH (ethereum) hierna kom je in je KuCoin ETH wallet. Kopieer je wallet adres en ga naar stap 5.

Ethereum wallet bij kucoin

Stap 5: Verzend ETH met Coinbase naar KuCoin

Log in op je CoinBase acount, ga naar je Ethereum Wallet en kies voor verzenden. Kopieer in het vakje voor wallet adres je KuCoin Ethereum wallet adres die we zojuist gekopieerd hebben. Controleer voor de zekerheid of de eerste 4 en laatste 4 combinaties kloppen. Alles klopt? Klik op verzenden, vanaf nu kan het maximaal 6 uur duren voordat je ETH veilig verzonden is naar je KuCoin wallet.

Stap 6: KuCoin Shares KCS kopen

Nice, je hebt je ETH netjes onvangen in je KCS wallet we gaan nu KuCoin shares aanschaffen. Volg onderstaande stappen a t/m c om in het bezit te komen van KCS.

A: Klik op markets/markten boven in het menu.
B: Klik op ETH
C: Klik vervolgens op KCS/ETH je wordt nu doorgestuurd naar de exchange – beurs pagina.

KuCoin Shares kopen

D: Rechts onder vind je de trade functie, hier kun je KCS kopen en verkopen in ETH. In dit geval wil  je kopen, kies altijd voor het bod dat je krijgt van de automatische beurs. Vervolgens kies je het aantal ETH dat je wil inwisselen voor Bitcoin Shares en klik op BUY / kopen.

KuCoin Shares traden handelen

Hoppa, het is gelukt vanaf dit moment ben jij in het bezit van BCS en verdien je iedere dag een percentage BCS.

KuCoin Shares verdiensten

Vanaf nu ga je geld verdienen met KuCoin Shares, iedere dag krijg je over het aantal KCS’s dat in je bezit hebt een percentage over het totaal. We hebben het wel over geld verdienen maar de Shares worden uitgekeerd in BTC. Deze kun je uiteraard weer verhandelen in de exchange. Bekijk in je account hoeveel je exact per dag / week maand hebt verdient aan je KuCoin Shares.

Ook interessant

Ripple rekening aanmaken
Cryptocurrency wallet
Adam Grunwerg
Ripple Rekening aanmaken bij Bitvavo

Ripple rekening aanmaken Bitvavo. Tegenwoordig zijn er veel verschillende cryptovaluta op de markt. Je kunt het maar bedenken of er is een munt. Zo is er zelfs een digitale gulden

Lees verder »
Stellar Lumens kopen met Ideal
Cryptocurrency kopen
Adam Grunwerg
Stellar kopen met Ideal

Stellar kopen met Ideal is één van de beste investeringen op dit moment. Lumens is een munt die wordt vergeleken Ripple. Ook wordt het de ‘Ripple zonder nadelen’ genoemd. Of

Lees verder »
Ripple vs bitcoin
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Ripple VS Bitcoin de verschillen

In dit artikel willen we het met jou hebben over de verschillen tussen Ripple (XRP) en Bitcoin (BTC). Wij merken dat we steeds meer vragen hierover krijgen via de diverse

Lees verder »
investeren in ripple
Cryptocurrency handelen
Adam Grunwerg
Investeren in Ripple XRP

Als je wil gaan investeren in Ripple (XRP) dan lijkt het nu tijd om in te stappen. Op moment van schrijven heeft de Ripple een waarde van +- €0,20, deze

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?