Ethereum prijs verwachting

Ethereum koers verwachting voor 2020

Als je geïnteresseerd bent in de Ether Coin dan is het goed om de Ethereum koers verwachting onder de loep te nemen. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van smart contract, ico’s & het erc-20 protocol. Voordat je gaat investeren in ETH is het verstandig om de Ethereum koersverloop onder de loep te nemen? Veel vragen over de Ethereum coin worden beantwoord, wordt je vraag niet beantwoord laat een reactie achter! 🙂

Wat is Ethereum (ETH)?

Ethereum, geïntroduceerd door Vitalik Buterin heeft enorm veel aandacht gekregen door cryptocurrency enthousiastelingen. Dit is natuurlijk niet de reden waarom deze cryptomunt zo hoog op de market cap lijst staat. Het ETH platform maakt het namelijk mogelijk om je eigen cryptomunt te maken via de blockchain. Mede hierdoor zijn er duizenden altcoins ontstaan, veel van deze coins draaien op het ERC-20 protocol van Ethereum. Voor ontwikkelaars is het vrij eenvoudig om via het Ether netwerk smart-contracts op te zetten, deze worden automatisch verwerkt wanneer beide configuraties overeen komen.

Ethereum heeft 2 hoofdfuncties namelijk zorgen dat het netwerk netwerk snel functioneert door de miners te compenseren met een vergoeding en zorgen dat de betalingen via het netwerk verwerkt worden.

Ethereum koers prognose

Ethereum koers verwachting voor 2020

Met een crypto markt die op en neer schommelt is het zoals je begrijpt lastig om een Ethereum koers verwachting af te geven voor 2019. Wat de cryptomunten toekomst gaat doen is voor als nog een raadsel!

Ik heb van een x aantal prominente crypto analisten de ethereum prijs verwachting erbij gehaald. Wat is hun verwachting en waarom zien zij in de toekomst de Ether prijs stijgen?

Ethereum wallet bij Bitvavo

Brian Schuster Ether prijs verwachting 2020

Ethereum prijs verwachting van Brian Schuster
Brian Schuster

De oprichter van Ark Capital LLC, Bran Schuster maakt een wel heel optimistische prijs verwachting. Hij geloofd dat Ethereum een prijs van €100.000 kan bereiken in de komende 5 jaar, crypto is het nieuwe goud volgens Brian.

Trading Beasts ETH koers verwachting

Refererend naar de website, Trading Beasts, de Ethereum prijs kan €908 bereiken aan het eind van 2019. Met een prijs gemiddelde van ongeveer €650 ziet de deze ETH koers verwachting er zeer roos kleurig uit. Ik vind dit een zeer realistische ethereum prognose en wil hier voor tekenen 😉

Nigel Green Ethereum koers verwachting

The deVere group, is een van de grootste internationale financiële adviseurs. CEO van het bedrijf Nigel Green verwacht dat Ethereum een koers waarde van €2500,- kan bereiken aan het eind van 2019. Nigel geeft voor deze prijsstijging 3 redenen, meer platforms gaan gebruikmaken van Ether, bredere adoptie van cryptomunten, stijging in het gebruik van smartcontract oplossingen zoals het ethereum netwerk deze aanbied.

Ian McLead Ethereum koersverloop

Ian McLeod is een invloedrijke technologie expert van de Thomas Crown Art, hij verwacht dat Ethereum koersverloop ongeveer €500,- zal zijn aan het eind van 2019. Een opmerkelijke noot aan zijn verwachting is dat hij denkt dat BTC 50% marktwaarde gaat verliezen aan Ethereum in de komende 5 jaar. Dit is al je het mij vraagt een opmerkelijke uitspraak, vraag me af waar hij dit op baseert.

Joseph Raczynski Ethereum prijs prognose

Oprichter van Joe Technologist.com en een blockchain enthousiast met meer dan 150k volgers, Joseph Raczynski verwacht dat de ethereum waarde kan stijgen tot €1200,- in 2019. Reden hiervoor is mede dat het ETH-netwerk het grootste ontwikkel achterban heeft van alle cryptomunten. Door deze enorme achterban kan Ether de kwaliteit borgen, continu verbeteren en vernieuwen.

Ether koersverloop 2019

Onze kijk op de Ethereum koers verwachting

We hebben de totale market cap eind 2018 enorm zien dalen, Ethereum gaat dit jaar een enorme stap vooruit maken de prijs kan eind 2019 ergens rond de €750,- uitkomen. Eric Wall, een cryptocurrency onderzoeker van Cinnober laat weten dat veel blockchain projecten miljoenen dollars hebben opgehaald aan ethers. Het afgelopen jaar zijn deze ethers opgehaald via ICO’s allemaal gedumpt op internationale exhanges zoals Binance & Coinbase. Dit zorgt ervoor dat er enorm veel ethereum vrij is gekomen waardoor de vraag en mede daardoor de prijs gaat stijgen!

Een van de ingenieurs van Ethereum Virtual Machine (EVM), heeft onlangs nog gepubliceerd over de Devcon4-conferentie, dit vond plaats 2 maanden geleden, ETH-medeoprichters Vitalik Buterin en Joseph Lubin waren ook aanwezig. Hij vermelde dat de vergadering enkel georganiseerd was om upgrades van het Ethereum- netwerk te bespreken, zoals het invoeren van opslagkosten voor slimme contracten, beter bekend onder Ethereum 1, halverwege 2019 zou dit worden geïmplementeerd.

Ethereum koers verwachting 2021

Als je het mij vraagt zal 2021 het beste jaar voor Ethereum & andere digitale munten kunnen worden. Ik verwacht dat in 2021 digitale munten breder geaccepteerd worden, zodat in 2021 adoptie van cryptomunten een feit wordt. In het eerste kwart zal de ethereum koers verwachting 2021 ongeveer €1900 met uitschieters naar €2100,- in januari. Het tweede kwartaal zal de Ether prijs nog iets stijgen tot €2600,- hierna daalt de prijs tot een Ethereum koers van €2400,- eind 2020.

Ethereum koers verwachting over 5 jaar

Als we de verwachtingen van diverse algoritmen analyses kunnen geloven gaat de prijs van 1 ethereum in 2023 richting de €3800,-.

Dus, Ethereum is eigenlijk één van de betere opties op in te investeren. Voordat je gaat investeren moet je altijd de huidige Ethereum koers in ogenschouw nemen, is deze de laatste maanden aardig stabiel? Dan kun je gerust gaan investeren. Je kunt gemakkelijk Ethereum kopen via Bitvavo, hier kun je goedkoop cryptocurrency kopen en zijn je cryptomunten verzekerd. Je kunt ook kiezen voor de iets duurdere Litebit, ook dit is een betrouwbare Nederlandse cryptocurrency exchange.

Ethereum koers verloop bitvavo
Koop je Ethereum bij Bitvavo!

Conclusie Ethereum koers verwachting

Hierboven ook al even aangegeven, Ethereum is een cryptomunt die altijd zal blijven net als Bitcoin. De cryptomunten markt is gebouwd op deze twee cryptomunten, het is dus niet aannemelijk dat ze spontaan niet meer bestaan! Onze ethereum toekomst verwachting is dat de coin een enorme prijsstijging gaat meemaken door de recente ontwikkelingen binnen het platform. Is het niet in 2020, dan gaat de coin moonen in 2021. Ben jij in het bezit van Ethereum net als ik? HODL!

Ethereum wallet bij Bitvavo

Ook interessant

Ripple wallet aanmaken
Cryptocurrency wallet
Adam Grunwerg
Ripple wallet aanmaken

Na de dip van begin dit jaar (2018) zien we de Ripple XRP cryptocurrency weer een flinke prijsstijging ondergaan. Dit heeft er vooral mee te maken dat deze cryptomunt steeds

Lees verder »
Cardano verwachting 2019 2020
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Cardano koers verwachting voor 2020

Cardano koers verwachting: Wat kunnen we de komende tijd gaan verwachten van ADA Cardano zal de prijs gaan stijgen of dalen. Cardano is een veel belovend project dat nog steeds

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?