EOS koers

Wat is de EOS koers verwachting voor 2021?

EOS toekomst prognoseEen cryptomunt met een enorm potentieel is de EOS coin. Steeds meer mensen beginnen met investeren in deze cryptocurrency, hierdoor zie je een enorm stabiele digitale munt ontstaan. De EOS koers heeft de afgelopen Bull Runs overleefd, net als bij de Ripple zie je dat de cryptovaluta netjes op prijs blijft. Wil je investeren in EOS dan is het verstandig om de EOS koers verwachting door experts door te nemen. Wat is de EOS prijsverwachting voor 2020? En waarom heeft EOS Toekomst?

Laten we eerst teruggaan naar de basis, wat is EOS? waarom is deze cryptomunt zo enorm interessant voor de cryptomunten toekomst?

Laten we beginnen! 🙂

EOS koers verwachting 2019

Wat is EOS voor een cryptomunt?

De digitale munt EOS is in vergelijking met Bitcoin niet te minen. Je kunt EOS kopen door deze te verhandelen op een cryptocurrency exchange.

EOS draait op het ERC-20 protocol van Ethereum. Het EOS-contract kun je inzien op de Etherscan website. In totaal zijn er 1 miljard EOS coins uitgegeven, tijdens de ICO zijn er bijna 7oo miljoen coins verkocht. (bron: wiki)

Toekomst coin EOS goedkoop kopen

Wat maakt EOS uniek?

EOS tokens staan bekend als de meest krachtigste oplossing voor een gedecentraliseerde applicatie / platform. Het maakt onder ander autorisatie, databases, accounts en smartcontracts mogelijk.  EOS is zelfs de eerste blockchain met zijn eigen grondwet, dit zijn regels binnen de blokkenketting die vaststaan en niet gewijzigd kunnen worden.

Door horizontaal in CPU’s op te schalen is het mogelijk om honderdduizenden misschien zelfs miljoenen transacties per seconde te verwerken. Snelheid & weinig tot geen transactiekosten maakt dat EOS klaar is om de strijd aan te gaan met Ripple XRP of Cardano ADA.

Ik verwacht dat uiteindelijk Bitcoin & Ethereum niet mee kunnen komen met deze crypto. Binnen het EOS platform kun je APP maken die niet afhankelijk zijn van miners en dus veel sneller zijn.

Als je het mij vraagt heeft EOS een enorm potentieel voor de toekomst. Laten we snel beginnen met de EOS koers verwachting voor 2019 door experts, mij zelf en wellicht in een reactie door jullie?! 🙂

 

 

Als je dieper op de EOS materie in wil gaan kun je het beste de officiële website van het bedrijf even doornemen!

Huidige EOS koers

De EOS koers check ik vaak via het CMP platform, hieronder de huidige EOS koersverloop. Als je de koers historie bekijkt kun je zien dat de EOS waarde de afgelopen maanden aardig stabiel is gebleven. Behaalde resultaten in het verleden zeggen natuurlijk niks voor de toekomst. Het is zoals we in dit artikel doen altijd speculeren wat de EOS koers de komende maanden/jaren gaat doen.

 

 

 

EOS verwachting 2020 door crypto experts

Met een markt die zo enorm fluctueert is het enorm moeilijk een goede koers verwachting te maken. Mede hierdoor kies ik ervor om eerste 2 EOS prognoses van crypto experts te onderbouwen.

Laten we uitspraken van experts op grote cryptoplatformen onder de loep nemen, wat is de EOS koers verwachting 2020 volgens crypto experts?

EOS prijsverwachting 2019

EOS prijsverwachting door wallet investor

WalletInvestor is een cryptocurrency prognose en analyse website die wel een heel optimistisch toekomst beeld heeft van EOS. Het team van Wallet Investor verwacht dat je met een investering in EOS enorme winsten kunt halen in de verre toekomst. Tegen ’23 geeft men een prijs af van €900,- dat betekend dat de prijs ruim 200 keer over de kop gaat.

Met een investering van €1000,- betekend dit dat je een bedrag van 2 ton op je rekening kunt bijschrijven!


Lees ook: Hoe kun je EOS kopen met IDEAL


EOS toekomst door OrdinaryRich

OrdinaryRich is een schrijver op het Steemit platform, in een blogpost legt hij uit waarom investeren in EOS zinvol is. De EOS toekomst schat hij heel roos kleurig in, aan het einde van dit jaar zou de prijs €20,- kunnen zijn. Uiteindelijk zal EOS 60% marktaandeel winnen met Ethereum, wat natuurlijk een enorm resultaat zou zijn.

EOS toekomst prognose

Mijn visie op de EOS prijsverwachting

EOS is een perfect platform om gedecentraliseerde applicaties op te bouwen. Diverse investeerders zetten grote bedragen in deze cryptomunt, men geloofd dat EOS het verschil kan maken binnen de blockchain wereld. Met name de snelheid en schaalbaarheid van het platform wordt met lof over gesproken. Als er één cryptocurrency is waar met meest optimistische prognose dan is het de EOS c0in wel. Mijn EOS koers verwachting zet ik voor dit jaar op €15.

EOS koers verwachting 2021

Doordat cryptomunten steeds breder geaccepteerd worden zie je de EOS koers stijgen. De crypto is qua technologie verder door ontwikkeld dat Ethereum en Bitcoin, hierdoor stijgt de EOS koers harder dan in vergelijking bij andere cryptovaluta.

Aan het begin van dit jaar start EOS in een positieve trend, in maart zien we helaas een kleine terugval en kan zelfs de prijs halveren in vergelijking met het begin van dit jaar. De EOS koers verwachting zal een correctie naar boven maken in mei en juni richting €7,-. De maanden hierna zal de EOS prijs stabiel blijven tot december. In december is mijn EOS koers verwachting dat de prijs door stijgt richting €12,50.

EOS koers geschiedenis
EOS koersverloop via CoinMarketCap.com

Lees ook: Ripple koers verwachting, gaat de Ripple prijs richting de €10,-?


EOS koers verwachting 2021

2020 wordt het jaar van cryptomunten en dus ook voor EOS. In juli zou de prijs richting de €80,- gaan, helaas zakt de eos koers in en zou de EOS koers verwachting 2020 uitkomen op €53,23. Dus begin 2021 gaat de eos prijs enorm stijgen, waarna het 2e deel van het jaar de prijs inzakt.

EOS prijsverwachting over 5 jaar

Als we naar de professionele EOS prijs analyses kijken wekt het de suggestie dat we de komende 5 jaar alleen maar zien stijgen. Dit betekend dat in 2023, de EOS prijsverwachting is vastgesteld op ongeveer €100,-.

Uiteraard is dit een enorm optimistische prijsverwachting. Echter, crypto wordt op dit moment bij +/- 5% van de wereld bevolking gebruikt. Je kunt je natuurlijk voorstellen wat er gebeurd als dit percentage in 2023 20% is. Gevalletje vraag en aanbod, alle cryptomunten prijzen zullen enorm gaan stijgen in de komende 5 jaar!

EOS kopen maakt je verwachting waar!

Investeren in EOS

Ben je geïnteresseerd en heeft mijn blog je overtuigd om te investeren in EOS? Je kunt gemakkelijk EOS aanschaffen via Bitvavo, Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange waar je goedkoop cryptocurrency kopen kunt. Al geruime tijd koop ik mijn EOS bij deze cryptomunten handel. Klik op onderstaande banner om je aan te melden bij deze cryptocurrency exchange!

EOS aanschaffen bij Bitvavo

Ook interessant

Dorado DOR ICO
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
Dorado DOR ICO Token sale

Ben jij van de innovatie’s? Dan is de Dorado DOR ICO wellicht interessant voor jou. Het bedrijf achter deze TGE (token generate event) is een reus op het gebied van

Lees verder »
Dit kan Bitcoin stoppen of bedreigen
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Wat kan de opkomst van Bitcoin stoppen?

Bitcoin is “De meest duurzame valuta voor een nucleaire oorlog,” verklaarde crypto pionier Charlie Shrem in een artikel op 23 januari. Dit verklaarde hij online hierop volgde zoals je kunt

Lees verder »
cryptowallet aanmaken
Cryptocurrency wallet
Adam Grunwerg
Cryptowallet aanmaken hoe doe je dat?

Hoe kun je een cryptowallet aanmaken? De cryptocurrencies winnen nog steeds ongelooflijk aan waarde. Dat is enerzijds terug te zien in de stijgende koersen. Na de deceptie in 2018 zijn de

Lees verder »
Ripple vs bitcoin
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Ripple VS Bitcoin de verschillen

In dit artikel willen we het met jou hebben over de verschillen tussen Ripple (XRP) en Bitcoin (BTC). Wij merken dat we steeds meer vragen hierover krijgen via de diverse

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?