DWDD en Bitcoin Robots

Nagenoeg iedereen is wel bekend met De Wereld Draait Door, ook wel DWDD.

Er gaan geruchten dat De Wereld Draait Door het in een van de uitzendingen over Bitcoin zou hebben gehad. Echter weten mensen ook niet echt waar dit vandaan komt.

Klopt het dat De Wereld Draait Door het over Bitcoin heeft gehad of is het maar een gerucht? Om hier achter te komen raden wij je aan om snel verder te lezen, we laten het je namelijk allemaal zien!

Table of Contents

De Wereld Draait Door programma host Mathjias
photo: Twitter

Wat is de DWDD ook alweer?

Voordat we ingaan op de vraag of De Wereld Draait Door over Bitcoin heeft gepraat is het handig om even stil te staan bij wat De Wereld Draait Door ook alweer is.

De Wereld Draait Door, ook wel bekend onder de afkorting DWDD, was een talkshow op de Nederlandse televisie die elke weekdag om 19.00 uur op NPO 1 werd uitgezonden. Het is het langstlopende, regelmatig geplande TV-entertainmentprogramma van Nederland en is tevens het programma met de op één na hoogste kijkcijfers op de Nederlandse televisie.

Het programma, gemaakt door Dieuwke Wynia en geproduceerd door BNNVARA, is na de laatste aflevering op 27 maart 2020 stopgezet.  Dit programma werd gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en een roterende gast collega.

De gasten waren politici, beroemdheden, kunstenaars, of gewoon mensen die betrokken waren bij projecten of organisaties die onderwerp van gesprek waren. De show bevatte een mix van nieuws, informatie, televisiefragmenten en algemene gesprekken.

Het slot van de show was Lucky TV, een klein filmpje dat een parodie op het nieuws bevatte met veranderde voice-over tekst die aan de video werd toegevoegd.

Heeft De Wereld Draait Door over Bitcoin gepraat?

Er gaan dus geruchten dat De Wereld Draait Door zou hebben gezegd dat Bitcoin een super goede investering is om te maken of dat je gebruik zou moeten maken van een trader voor het verhandelen van cryptovaluta.

Hier hebben wij echter geen bewijs voor terug kunnen vinden. Er is wel een aflevering geweest in De Wereld Draait Door over Bitcoin, maar dit is al een erg oude aflevering. In die tijd was het nog helemaal niet bekend en waren er maar weinig mensen die hierin hun geld hadden zetten.

DWDD Twitter Matthijs
photo: Twitter

In deze aflevering legden ze uit wat het was en wat je er mee kon doen, echter hield het hier ook wel bij op.

De Wereld Draait Door heeft nooit reclame of promotie gemaakt voor bepaalde aanbieders, dit moet je dus niet geloven. Het komt er dus op neer dat het gerucht dat De Wereld Draait Door achter Bitcoin zou staan vrij klein is.

We weten niet of Matthijs van Nieuwkerk zelf Bitcoin heeft, maar de kans is vrij klein. Anders had hij dit namelijk wel gezegd op dat moment in De Wereld Draait Door.

De beste Bitcoin Trader

Ondanks het feit dat ze het in De Wereld Draait Door niet over Bitcoin hebben gehad voor het investeren is het wel verstandig om hier zelf eens over na te denken.

Door de wisselende koersen kan je namelijk aardig wat geld verdienen. Mocht je niet zo heel veel zin hebben om de koersen bij te houden dan hoeft dit ook niet.

Je kunt namelijk gebruik maken van een automatische Bitcoin trader. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de bekendste en meest populaire Bitcoin traders van dit moment even voor je op een rijtje gezet.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader Logo true BTC Crypta

Het geautomatiseerde handelsplatform van Bitcoin Trader staat bekend om zijn nauwkeurigheid en om de snelheid van de transacties.

Voor de handel maakt het gebruik van de nieuwste technologie en heeft het een hoger slagingspercentage van 99,4%. Deze automatische handelssoftware is ontwikkeld door Gary Roberts in het jaar 2017.

Hij zegt dat deze robot automatisch koopt en verkoopt om winst te boeken door het volgen van de cryptocurrency markttrends en door de automatische transacties 0,01 seconden sneller uit te voeren dan de andere beleggers.

Bitcoin Trader biedt haar handelaren aangepaste handelsinstellingen als optie. Dit is een uitstekende functie en verschillende gebruikers vinden dit voordeliger.

De instellingen van de interface zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Bitcoin Profit

Bitcoin profit  is een geautomatiseerd handelsplatform dat in 2017 door John Mayers is ontwikkeld.

Deze geautomatiseerde handelssoftware stelt gebruikers in staat om automatisch met Bitcoin te handelen zonder dat ze de transacties hoeven te controleren. Wanneer een rekening wordt aangemaakt op het Bitcoin profit  platform, moet de handelaar deze configureren volgens de signalen en trends die worden uitgezonden en de Bitcoin profit zal al het werk doen voor de handelaar.

Bovendien is hun algoritmische handel zeer gecompliceerd en de interface op het platform is zeer eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijk. Bitcoin profit werkt op dezelfde manier als andere geautomatiseerde handel robots.

Dit platform beweert functies te hebben die het anders maken dan de rest van de beschikbare handelsplatformen in de markt.

Deze crypto-handelsbot is betrouwbaar en ook zeer eenvoudig te gebruiken, zoals blijkt uit de beoordeling die handelaren op de website geven.

Lees onze Bitcoin Profit beoordeling.

Bitcoin Code

Bitcoin Code logo kleur

Bitcoin Code is een van de oudste geautomatiseerde handelssoftware die in 2016 door Steve McKay werd ontwikkeld.

Het wordt ook wel innovatieve software genoemd die een super nauwkeurige analyse kan maken. Bitcoin Code is een van de meest efficiënte Bitcoin Robots die momenteel op de markt verkrijgbaar is en heeft een succespercentage van 93%.

Bitcoin Code is een toonaangevend populair platform en het is betrouwbaar om te gebruiken. De Bitcoin Code-robot wordt gebruikt voor het verhandelen van Bitcoins en andere cryptocurrencies.

Bitcoin Code beweert dat het in korte tijd veel winst heeft gegenereerd voor zijn handelaren. Dit platform is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren handelaren en de handelaren hoeven geen eerdere ervaring te hebben op het gebied van handel.

De Bitcoin-code stelt de handelaar in staat om met vertrouwen te handelen in cryptocurrencies en om geld te verdienen.

Lees de Bitcoin Code review.

Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution logo kleur new BTC Crypto

Bitcoin Revolution is een toonaangevend geautomatiseerd handelsplatform dat in 2017 werd ontwikkeld door een team van gevestigde makelaars uit de Bitcoin-industrie.

Bitcoin Revolution beweert dat hun platform 0,01 seconde sneller handelt dan hun rivalen vanwege de signalen van de markttrends.

Verder is het Bitcoin Revolution-platform ontworpen om naadloos te handelen door beslissingen te nemen over de stijging en daling van de Bitcoin-prijs.

Deze robot beweert dagelijks duizenden euro’s te genereren voor zijn handelaren en heeft een succespercentage van 88%.

Bitcoin Revolution biedt gratis software voor hun handelaren, dit betekent dat de makers van dit platform meer verdienen aan het volume van de uitgevoerde transacties in vergelijking met het abonnementsmodel.

Bekijk onze Bitcoin Revolution test.

Je weet door de informatie uit dit artikel nu meer over de vraag of De Wereld Draait Door wel of niet over Bitcoin heeft gepraat.

Ze hebben het dus een keer over gehad, maar ze hebben geen informatie gegeven over het handelen zelf. Dit zijn dus echt geruchten die nergens op gebaseerd zijn.

Echter kan ook jij tot deze handel toetreden door gebruik te maken van een van de bovenstaande traders.

Dit maakt het nog makkelijker om zelf ook passieve inkomsten te verkrijgen middels deze bijzondere markt.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?