Dorado DOR ICO Token sale

Ben jij van de innovatie’s? Dan is de Dorado DOR ICO wellicht interessant voor jou. Het bedrijf achter deze TGE (token generate event) is een reus op het gebied van innoveren. Dorado is de bedrijfsnaam dat opereert onder de vlag van de Zwitserse Food Forward Group GmbH. Men is al heel ver met de ontwikkelingen van een on demand bezorgingsplatform. De visie is dat in de toekomst je pakketten besteld bij een postorderbedrijf niet met een koerier gebracht worden maar met een drone.

Wie & Wat is Dorado DOR

Zoals in de eerste alinea al even aangestipt is Dorado een innovatief bedrijf opgericht in 2014. Ondertussen zijn ze flink aan de weg aan het timmeren en opereren ze in 6 landen. Dorado is vanaf 2014 bezig, ze beheren een eigen platform met meer dan 1.000.000 leden. Het platform opereert onder de naam Foodout Group en is bedoeld om (fiets)koeriers en restaurants met elkaar te verbinden. Vanaf 2014 tot heden hebben ze een groei doorgemaakt van ruim 6000%. Met de aanstaande Dorado DOR ICO wil het bedrijf de next level gaan bereiken door in te zetten op Drone delivery.

Wat wil Dorado Tech bereiken

Het grootste doel van Dorado is innoveren, hoe we vandaag de dag onze pakketten laten bezorgen kan een stuk duurzamer en efficiënter. Het bedrijf is hard aan het werk om drones en robot voertuigen zo te programmeren dat ze vanuit het magazijn zo naar je huis gereden of gevlogen worden. Als jij een pizza besteld heb jij deze (als het aan Dorado.Tech ligt) binnen 15 minuten in huis. Dit alles willen ze realiseren middels de steeds populairder wordende blockchain. Men wil een on demand software programma realiseren voor ondernemers en particulieren. Op dit platform komt vraag en aanbod bij elkaar, vervolgens is het mogelijk om duurzaam en snel je bestelling in huis te hebben.

Waarom investeren in Dorado

Wij horen je nu denken, ja dit is weer zo een ICO token sale.. En dat is ook zo, dit is wederom een TGE waar er al zoveel van zijn. Waarom zou je dan moeten investeren in Dorado, ten eerste is het geen moeten! Als je gaat investeren in een ICO of token sale dan moet je achter het idee van het project staan.

Belangrijk is dat het team te vertrouwen is en de informatie die verspreid wordt de waarheid is. Wij zien enorm veel potentie in de ideeën van Dorado, niet lang geleden heeft Amazon ook getest met Drone delivery. Er is ontzettend veel interesse in bezorging met een drone, dit is niet zo gek omdat het veel voordelen heeft. Één van deze voordelen is dat het natuurlijk ontzettend milieu vriendelijk is. Je hoeft niet meer met zwaar vervuilende dieselwagens de weg op. Men wil met de ICO een budget binnen halen om deze doelen te behalen.

Hier krijg jij natuurlijk iets voor terug, investeren in Dorado levert jou de DOR coin op. Deze cryptomunt zal gewoon beschikbaar worden op diverse exchanges. Tevens levert het jou, mocht DoradoFood winstgevend worden dan krijgen wij investeerders 7% over de behaalde winst. Deze worden uitgekeerd in DOR tokens. Zoals je wellicht merkt zijn wij zeer geïnteresseerd in het idee. Onze verwachting is dat de DOR koers alleen maar kan gaan stijgen.

Wat is de roadmap van Dorado

Zoals je ziet en leest is DOR nog al wat van plan, zoals je zult begrijpen is dit niet binnen een jaar klaar! Er is een heuse tijdlijn / roadmap uitgestippeld hoe men deze plannen wil realiseren. In 2022 moet volgens de Roadmap Dorado domineren in de drone delivery. Of dit te ambitieus is zullen we tegen die tijd zien, wij hopen natuurlijk dat de DOR koers ontzettend gestegen is tegen die tijd. Als vroege investeerder in een project kun je veel geld verdienen aan cryptocurrency. Hoe je kunt investeren in Dorado lees je in de volgende alinea.

Hoe kan ik participeren in DOR ICO?

Je kan enkel investeren in de Dorado ICO als je beschikt over Bitcoins, Ethereum of Litecoin. Deze kun je op de officiële website van Dorado.TECH inleveren voor €0,11 per DOR coin. Let wel op dat je op de officiële website van het bedrijf terecht komt, deze begint met https:// en je ziet een slotje in de URL bar.

Beschik je nog niet over de eerder genoemde cryptomunten? Lees dan onze pagina’s eens door over hoe je cryptocurrency kopen kunt. Hier leggen wij je haarfijn uit hoe je cryptovaluta aan kunt schaffen.

Wees er snel bij!

Jaja, het is zo ver de Dorado ICO is van start gegaan en hoe! Deze gaat als een speer, binnen een aantal dagen is de soft cap al behaald, wees er snel bij voordat alle dor coins verkocht zijn. Investeer jij deze week nog? dan krijg je 33% extra gratis DOR in je account gestort. Dit bouwt iedere week af, onderstaand zie je procentueel hoeveel gratis Dorado coins je ontvangt. Snel beginnen met het investeren in Dorado ICO, ga naar de officiële website via DEZE link.

DOR coin kopen

Ook interessant

Happy new crypto 2018
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Happy new crypto 2018

Hé Crypto fanaten! Wij hopen dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en wensen jou een happy crypto year! 2017 was voor ons het jaar dat wij met veel succes

Lees verder »
Is Bitcoin nog de moeite waard?
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Is Bitcoin nog de moeite waard?

Iedereen die heeft gehoord van Bitcoin weet ook dat het er in 2017 heftig aan toe ging. De prijs van Bitcoin en andere altcoins schoten de lucht in en FOMO

Lees verder »
Hoe snel cryptocurrency kopen
Cryptocurrency stappenplan
Adam Grunwerg
Hoe snel cryptocurrency kopen

Zoals je weet daalt maar stijgt de prijs net zo snel weer van de bitcoins & Altcoins. Daarom is het zaak om snel te handelen, Hoe snel cryptocurrency kopen leggen

Lees verder »
Ripple XRP Toekomst is groot
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Waarom heeft Ripple XRP toekomst?

Er wordt heel veel gespeculeerd in de cryptocurrency wereld, wij doen hier natuurlijk graag aan mee! Maar komen dan wel graag met feiten; Waarom heeft Ripple XRP toekomst? Dat kunnen

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?