Digitale munten voor de toekomst

Digitale munten voor de toekomst

Als het goed is heb je alle stappen doorlopen van onze cryptocurrency cursus en kun je nu met cryptomunten kopen beginnen. Alleen ik weet het, er zijn zoveel digitale munten voor de toekomst welke moet je nu kiezen?! Ik ben zo vrij geweest om 3 cryptomunten voor de toekomst voor jou uit te leggen.

Zoals ik in mijn artikel over snel geld verdienen met cryptomunten is investeren in crypto voor de lange termijn. Er zijn mensen die hele dagen/nachten op de cryptocurrency exchange zitten te handelen. Dit is voor veel mensen niet weggelegd. Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat het niet aan te raden is om te handelen op een digitale munten exchange.

In de begin periode heb ik een poging gewaagd om te handelen op een crypto exchange. Ik zag mijn inleg, destijds €750,- rap minder worden. De koersen dollen je voor je ogen, s ’nachts kun je niet meer slapen. Je bent alleen maar aan het denken wat doet de koers, wordt ik niet wakker en zijn al mijn euro’s gehalveerd. Heel bewust heb ik destijds een keuze gemaakt voor digitale munten voor de toekomst. Op onze cryptocurrency kennisbank heb ik alle stappenplannen & handleidingen voor jou samengesteld om goed te beginnen met cryptocurrency.

Destijds heb ik na een verlies van ruim €250,- de keuze gemaakt om alleen voor de lange termijn te investeren. Voor mij was dit een uitkomst, weer rust in m’n hoofd en pure focus op projecten die het investeren waard zijn. Zo is mijn crypto vermogen ondertussen leuk gestegen en wil ik jou graag leren hoe de beginselen in de crypto valuta wereld werken. Bij mij is het dus begonnen met een switch naar cryptomunten voor de lange termijn, cryptomunten voor de toekomst!

Terug naar de digitale munten voor de toekomst. De titel van dit artikel zegt het al, als je wil investeren voor de lange termijn moet je ook voor deze munten gaan. Belangrijk is dat het team achter de cryptovaluta te vertrouwen is. Tevens ook niet onbelangrijk, hoe heeft de crypto de laatste maanden gepresteerd. Hier kun je meer over leren in een vervolg op dit E-book. De 3 munten waar ik je in dit artikel iets meer over ga vertellen zijn: Ripple, Litecoin & Stellar Lumens.

Ripple, Digitale munten voor de toekomst

Investeren in Ripple is als je het mij zou vragen een must. Deze digitale munt heeft zo veel potentie dat ik er niet over uitgepraat raak. Ripple (XRP – Ticker Ripple) is een munt die gemaakt voor de globale transacties. Vandaag de dag als je met Visa/Mastercard betaald moet de ontvanger in het slechtste geval 2-3 dagen wachten op een betaling via hun netwerk. Het Ripple Net heeft de oplossing, zelf ontwikkelde blockchain technologie door het Ripple team zorgt ervoor dat dit binnen 3-5 seconden kan. Diverse betalingen hebben wij vanaf onze Ripple wallet gedaan, allemaal binnen 5 seconden ontvangen.

Diverse grote wereld banken zijn op dit moment pilots aan het draaien op het Ripple Netwerk. De eerste test resultaten zijn positief. De verwachting is dat vele grote banken zullen volgen, je kunt wel bedenken wat dit met de Ripple koers zal gaan doen.

Het belangrijkste bij een keuze voor welke digitale munt je kiest is dat je er vertrouwen in hebt. Is dit er niet, dan adviseer ik je om er geen geld in te steken. Persoonlijk heb ik heel veel vertrouwen in Ripple en al haar goede ideeën. Ripple kopen was in de periode toen ik de switch van short term naar long term een fantastische keuze. Op onze website vind je natuurlijk veel meer informatie over Ripple XRP. Mocht je er nog niet over uit zijn waarom ripple in onze cryptomunten voor de toekomst lijst is opgenomen lees dan dit artikel eens door!

Stellar Lumens cryptomunt voor de toekomst

Qua technologie wordt XLM Lumens vaak vergeleken met Ripple. Dit komt vooral omdat de snelheid van beide cryptovaluta’s extreem snel zijn. Echter is Ripple XRP er voor de banken & Stellar Lumens XLM is een blockchain platform vergelijkbaar als Ethereum. Stellar is een stuk onbekendere Altcoin in vergelijking met Ripple of Litecoin.

Waarom cryptomunt Stellar

Ik verstelde je zojuist al even Stellar een cryptomunt is die vergelijkbaar is met Ripple. Toch zijn er wel een aantal verschillen. Het belangrijkste verschil is dat het bedrijf achter de munt, Stellar Lumens een non-profit organisatie achter zich heeft. Dit is Stellar.org. Deze wil de munt zo decentraal mogelijk houden. Dit wordt gedaan door de munt op een optimale wijze te verdelen over de gebruikers en de toekomstige gebruikers.

De technologie achter de Lumens is een opzichzelfstaand systeem. Stellar kan gebruikt worden voor slimme contracten en multisig. Verder kan het gebruikt worden om iedere valuta of cryptocurrency te versturen. Een ander groot pluspunt van de munt is dat er vrijwel geen transactiekosten zijn. Dit is zeer interessant voor kopers van de munt. Kijk maar eens naar andere cryptocurrency. De Bitcoin is een mooi voorbeeld. De transactiekosten kunnen hier behoorlijk oplopen. Wij hebben ooit een voorbeeld op onze website gepost, +- €10,- transactie kosten voor BTC (Ticker Bitcoin). Het netwerk van Stellar is snel en heeft een transactietijd van drie tot vijf seconden. Hierdoor kunnen er tot tweeduizend transacties per seconde worden gedaan. Dit zijn indrukwekkende prestaties die door veel bedrijven gebruikt kunnen worden.

Litecoin het kleine broertje van de Bitcoin

Litecoin is een van decentrale cryptomunten voor de toekomst. De litecoin cryptocurrency is opgericht door een ex google medewerker. Het doel van de Litecoin is om een minder zwaar netwerk te creëren voor digitale transacties.

Wellicht heb je het wel eens gehoord?! Voor 1 bitcoin transactie zijn duizenden pc’s hard aan het werk om dit gedaan te krijgen. Bij litecoin is dit ook het geval, echter is dit vele malen minder. Litecoin is diverse samenwerkingen aangegaan met grote bedrijven. Op dit moment zijn ze hard aan de weg aan het timmeren. Het bedrijf wil het namelijk mogelijk maken dat er cross functional payment gedaan kunnen worden.

Op dit moment is het onmogelijk om via het BTC net betalingen te doen op het Litecoin net. Hier moet als het aan Litecoin ligt verandering in komen. In de nabije toekomst moet het mogelijk worden om deze betalingen te voldoen.

Deze cryptomunten zijn ook interessant

Er zijn natuurlijk meer digitale munten interessant, hieronder een aantal waar wij aandacht aan hebben besteed. Ik ben al geruime tijd actief in de cryptocurrency, ondertussen weet ik goed in te schatten welke cryptomunten interessant zijn en welke niet. Hieronder een kleine greep uit de digitale munten waar ik over geschreven heb!

Ook interessant

Litecoin verkopen voor euro
Cryptocurrency verkopen
Adam Grunwerg
Litecoins verkopen & uitbetalen in Euro

Wat een ongelofelijke groei heeft Litecoin (LTC) de afgelopen maanden doorgemaakt. De litecoin koers is van +- €3,- in mei gestegen naar €160,- in januari 2018. Deze prijsstijging zorgt ervoor

Lees verder »
Welke cryptomunten zijn gestegen
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Welke cryptomunten zijn gestegen?

In de afgelopen tijd zijn er enkele cryptomunten flink gestegen. Welke zijn dit en welke munten moeten we allemaal in de gaten houden? Vooral bij de nieuwe munten kunnen er

Lees verder »
Crescent ondersteunt fiat cash rekeningen
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Crescent Cash ondersteunt Fiat rekeningen

Crescent Cash is een open source bitcoin cash wallet die standaard gebruikmaakt van het Cash Accounts protocol. De applicatie is gemaakt door een programmeur die de naam Pokkst draagt. De

Lees verder »
Altcoins en Ethereum
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Top 10 cryptocurrencies

Jij hebt de keuze gemaakt om te beleggen in cryptocurrencies maar met welke coins ga jij je cryptocurrency wallet vullen? Dit is een ontzettend lastige keuze, daarom hebben wij een

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?