Data Choice DTC coin

Data Choice ICO geld verdienen met je persoonsgegevens!

De Data Choice ICO geeft jou de controle terug over je eigen persoonsgegevens. Miljarden worden er verdient met de verkoop van persoonsgegevens. Hoe Data Choice met behulp van een token sale jou de rechten teruggeeft over jou persoonlijke informatie lees je in dit aritkel!

Wat is Data Choice?

Voordat je gaat investeren is de belangrijkste vraag: Wat is Data Choice? Data Choice is een platform waar personen & marketeers aan elkaar verbonden worden. Jij als persoon kunt via het DC platform geld verdienen met je gegevens & interesses. Hier gaan we dieper op in verderop in het artikel. 

Wat is de toegevoegde waarde?

Hoe vaak hoor je de laatste jaren in het nieuws dat bedrijven ongeoorloofd gebruik maken van onze persoonsgegevens? Juist ja, heel vaak… en wat zie jij hier van terug, inderdaad helemaal niets. Bekendste zaak is de Facebook – Cambridge analytica schandaal, hierbij werden persoonsgegevens via Facebook doorgespeeld naar Cambridge. 

Dit is waar de toegevoegde waarde van Data Choice om de hoek komt kijken. Jij kunt namelijk op het DC-platform DCT coins verdienen met jou persoonsgegevens. De DCT token is een cryptomunt of altcoin die je kunt verhandelen op diverse cryptocurrency exchange’s. 

Jij bepaald zelf van welke persoonsgegevens marketeers gebruik mogen maken. Je krijgt zelf de controle weer terug over je eigen persoonsgegevens. Een leuke bijkomstigheid is dat je hiervoor DCT cryptomunten terugkrijgt.

Waarom heeft Data Choice toekomst?

Zoals in de alinea’s hierboven al even aangestipt zijn data schandalen aan de orde van de dag. Vooral persoonsgegevens zijn heel veel geld waard voor marketeers. Met persoonlijke gegevens weten ze precies wat jij leuk of interessant vind. Vervolg stap is dat jij de juiste reclame op website’s, applicaties en andere platformen te zien krijgt. 

Steeds meer mensen willen controle terug over hun persoonsgegevens die op internet rondslingeren. Hierdoor is mijn verwachting dat er steeds meer interesse zal zijn in initiatieven zoals Data Choice. Met Data Choice krijg je de controle terug over je gegevens en ontvang je een vergoeding voor je gegevens. Tevens bied het een enorm platform voor marketeers men mag gebruik maken van persoonsgegevens in ruil voor DCT coins. 

Hoe werkt Data Choice?

Hoe werkt Data Choice nou eigenlijk precies.. dit ga ik je proberen uit te leggen in een paar alinea’s. Data Choice is een enorm platform met diverse applicaties die met elkaar communiceren. Dit zorgt voor een complex web van applicaties onderstaand uitgelegd. 

Data Choice Whitepaper

Dit zijn belangrijke applicaties

Data Management Platform (DMP) – Dit platform zorgt er voor dat marketeers en uitgevers (lees website / platform eigenaren) bij elkaar komen. Je kunt het vergelijken met de huidige Google Adsense

Demand-Side platform (DSP) – Dit platform maakt het voor marketeers mogelijk om advertentie kanalen op te zetten. Dit kan voor verschillende categorieën en doeleinden. Hier kan gefilterd worden op data waar jij als persoon toegang voor hebt gegeven.

Data Audience Platform (DAP) – Hier worden blockchain gegevens verzameld die gebruikt worden in het DSP platform.

AD Exchange (EX) – Is een verkoopkanaal hier worden real time prijzen gemaakt voor betreffende doelgroepen. Deze applicaties kun je het beste vergelijken met Google Adwords. 

Het blockchain gedeelte van het DC project wordt geprogrammeerd op via het Ethereum platfrom. 

Hoe verdien ik met Data Choice

Dit is ook één van de vragen die bij mij snel naar voren kwamen. Dit is echter geniaal door het DC team opgelost. Na aanmelding wordt er een zogenaamde Pixel geïnstalleerd in je cookies. Dit gebeurd nadat je een email hebt ontvangen, open de link in alle browsers die je gebruikt en je kunt beginnen met verdienen. Ik adviseer je sowieso om de Brave browser te downloaden. 

Waarom investeren in Data Choice

Investeren in een ICO is altijd op eigen risico, ik zal nooit zeggen dat je ergens in moet investeren. Ga altijd uit van je eigen inzichten.. Wel kan ik je helpen om deze inzichten te verkrijgen. 

Project is probleem oplossend

Probleem oplossend is het project niet, er blijven altijd bedrijven die met jou persoonsgegevens aan de haal gaan. Wel is het innoverend omdat je nu geld verdienen met je persoonsgegevens kunt. Met Data Choice ben jij degene die bepaald wat marketeers over jou mogen weten. 

Project is betrouwbaar

Als je het mij vraagt wel, het heeft een gedegen team en is opgenomen in de Europese Startup grind ondersteund door Google entrepreneurs. Dit zijn 20 projecten waar de zoekmachine guru potentie in ziet. Dit geeft aan dat er zeker potentie in het DC project zit. 

Team Betrouwbaar

Of een team te vertrouwen is tijdens een ICO dat is altijd afwachten. Wel kun je aan een team zien of er potentie in zit en of de ervaring er is. Dit is een volmondig ja! Het team wordt geleid door Andrew Bruce, hij heeft 20 jaar marketing ervaring. Onder andere naam gemaakt bij SKY & Google. 

Tevens bestaat een ICO project team ook altijd uit adviseurs. Dit zijn meestal personen die naam gemaakt hebben in de blockchain technologie. Dit is bij Data Choice niet anders ieder hebben naam gemaakt in cryptocurrency wereld en investeren veel in grote projecten. 

Data Choice DTC coin kopen

De ICO is van start en het is mogelijk om tokens in te kopen. Dit is ontzettend gemakkelijk, via onderstaande button kun je gratis aanmelden. Na aanmelding is het enkel jezelf verifiëren, hierna kun je met crypto of middels bank overschrijving betalen.

Lees hier stap voor stap hoe investeren in Data Choice gaat. Hiervoor heb ik een handige cryptocurrency handleiding geschreven. Deze kun je op eigen risico gebruiken mocht dit nodig zijn.

Wellicht interessant

Ook interessant

Altcoins en Ethereum
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Top 10 cryptocurrencies

Jij hebt de keuze gemaakt om te beleggen in cryptocurrencies maar met welke coins ga jij je cryptocurrency wallet vullen? Dit is een ontzettend lastige keuze, daarom hebben wij een

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?