Cybertron ICO Lyla antivirus software

Cybertron ICO is een bedrijf dat officieel geregistreerd staat in Londen. een succes team vol enthousiaste programmeurs die graag het problematiek willen aan aanpakken rondom cybercriminaliteit. Cybertron werkt momenteel hard aan ontwikkelingen om cybercriminaliteit tegen te gaan, de Lyla antivirus software die daarvoor ontwikkeld word moet gebruikt worden door computergebruikers om hen zo te beschermen tegen de negatieve kant van internet. Met het benoemen van het negatieve kant van internet bedoelen we, virussen, hackers, online-pesten, spyware. Cybertron is zeer gespecialiseerd en ervaren op gebied van PC-beveiliging, het team bestaat nu momenteel uit 10 experts.

Nadelen van het internet (WWW)

Cybercriminaliteit neemt met de jaren steeds toe en dit veranderd ook steeds, Vroeger hadden we te maken met computer wormen zeer irritant, Dit is dan een programma die zich oneindig vaak opent waardoor je computer storingen op loopt. een Andere vorm is spyware, een programma die allemaal informatie verzameld op de achtergrond die voor u van belang zijn, Vandaag de dag gebruiken cybercriminelen veel ingewikkelder methodes en netwerken waarmee zij steeds nauwkeuriger informatie verzamelen over computereigenaren. De netwerken maken gebruiken van artificiële intelligentie, dit wil zeggen dat het netwerk zichzelf ontwikkelt zonder dat u dit door heeft, het netwerk leet fouten te herkennen en op te lossen. dit soort programma,s worden steeds complexer en is zeer bedreigend voor computergebruikers. Cybercriminelen verzamelen met dit soort programma,s niet alleen je activiteiten, Maar ook je apparaten worden gelokaliseerd en kunnen dan ook je wachtwoorden en toegangs- codes achterhalen!

Feiten en cijfers internetcriminaliteit

 • Dagelijks vinden er meer dan 4000 ransomware aanvallen plaats.
 • 1 op de 131 mails bevalt Malware.
 • De ransomware aanvallen zijn in 2017 maar liefst gestegen met 36 procent.
 • Het gemiddelde ‘losgeld’ bedrag dat een slachtoffer van ransomware aanval moet betalen is 1077 dollar.
 • Er worden elke dag 230.000 nieuwe malware programma’s ontwikkelt, en dit aantal blijft groeien 6.5% van de samenleving is in 2017 slachtoffer geworden van een vorm van identiteitsfraude.
 • Fraudeurs brengen hiermee 16 miljoen schade aan bij gedupeerden. 

Om al deze zeer bedreigende aanvallen tegen te gaan, zal er gebruik moeten worden gemaakt van zeer moderne versies van computerbeveiligingssoftware. Dat houd in een combinatie van meerdere supercomputers bij elkaar die moeten zorgen voor de meest nieuwste computertechnieken in combinatie met artificiële intelligentie om zo een machtige tool te creëren die sterker is dan die van de cybercriminelen. cybertron heeft dan ook besloten deze bovengenoemde technieken samen te brengen in een software. Cybertron wil graag bijdragen aan educatie rondom cybercriminaliteit, vooral omdat er vaak altijd onwetendheid is van de computergebruikers en dit is juist het zwakke punt.

Cybertron ICO Lyla antivirus scanner

Cybertron is bezig met ontwikkelingen van een nieuwe software, deze software moeten computergebruikers gaan beschremen tegen cybercriminaliteit, dit is straks mogelijk zowel op computers als android systemen, deze software noemen we dan Lyla. Het unieke aan Lyla is dat het gebruik maakt van artificiële intelligentie oftewel machine intelligentie. dit zit juist zo dat de software gaat leren van de inkomende internet bedreigingen en deze ook zelfstandig gaat oplossen. Je moet deze software zien als uw lichaam wanneer u een virus opgelopen bent dat uw lichaam antistoffen aanmaakt om deze virus te bestreiden, mocht deze virus nogmaals binnenkomen in uw lichaam, dan word dit herkend en maakt juist precies de zelfde antistoffen aan, Lyla blijft daarop in ontwikkeling om nieuwe vormen van cybercriminaliteit te herkennen en te bestrijden.

Cybertron wil graag haar software aanbieden die gebruiksvriendelijk is voor elke computer/android gebruiker. in de toekomst is het dan ook mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten voor onze mooie software Lyla. de kosten voor deze abonnement zal 10 CTRX per maand gaan kosten en daarmee dan ook het goedkoopst met vergelijkbare andere beveiligings- programma,s! Lyla zal ontwikkeld worden vanuit verschillende stadia’s.

Functionaliteiten Lyla

 • Bewaar al je wachtwoorden op één plaats: Lyla gebruikt een geavanceerde encryptie methode (AES 2560bit-codering), op militair beveilig niveau die is vastgesteld door het Amerikaanse “Nationial Institute of Standards and Technology” met HMAC-verificatie.
 • Bewaar al je bestanden veilig: met dezelfde beveiligingsfuncties en encrypties als die van je wachtwoorden. Tevens kun je de bestanden via Lyla veilig delen met anderen via een downloadlink.
 • WachtTower Service: Ontvang een melding wanneer uw wachtwoorden mogelijk gekraakt worden in een hack. Tevens wordt er gecontroleerd op zwakke wachtwoorden en het hergebruiken van wachtwoorden. De WatchTower service helpt je om al je accounts veilig te houden.
 • Automatische wachtwoord generator: Gebruik de wachtwoord generator om on-kraakbare, willekeurige, wachtwoorden te genereren die voldoen aan alle wachtwoordeisen.
 • Anti-Cyber pesten & Anti slachtoffer bescherming: Bescherm je kinderen tegen online pesten en voorkom dat ze daarmee slachtoffer worden van langdurige pesterijen. Lyla bevat daarom een uitgebreid aanbod aan Parent control functies.
 • Veiligheid voor je cryptocurrency wallets: Lyla zal  de meeste gebruikte en bekende cyrpto wallets ondersteunen en controleren om je te helpen met het veilig houden van je wallets.

Cybertron coin (CTRX)

Om het maandelijkse abbonement op Lyla te gaan betalen is de CyberTron token nodig als betaalmiddel. ook het team van programmeurs zal CTRX gaan gebruiken om onderandere ontwikkelingen en promotie acties te betalen.Gebruikers zullen in de toekomst in staat zijn om via de website en applicatie van Lyla CTRX te kopen. Om bijvoorbeeld een maand abbonement te betalen hebben gebruikers dus de CTRX token nodig, Er is juist gekozen voor cryptocurrencie als betaalmiddel om haar snelheid van transacties, de anonimiteit en natuurlijk de wereldweidetoegankelijkheid.  Daarnaast gelooft het cybertron in de toekomst van cryptocurrensies, juist daarom willen we dan ook grip krijgen op ook de beveiliging van crypto.

CTRX ondersteuning

CyberTron zal worden uitgegeven via het Tron-netwerk en volledig voldoen aan de TRC20 * standaard (niet te verwarren met de ERC-20 tokens van Ethereum). Ondersteuning van deze standaard betekent dat het gemakkelijk te integreren is met diensten van derden (zoals een wallet, exchange of applicatie). Hierdoor kan CTRX gebruikt worden op meerdere platformen en niet alleen bij Lyla.

Algemene informatie over CTRX token

 • Naam: CyberTron
 • Symbool: CTRX
 • Type: TRC20
 • Platform: Tron netwerk
 • Maximaal aantal token: 3.100.000.000
 • De prijs van 1 CTRX is tijdens de pre-sale (tot 28 oktober) = 1 TRX
 • De prijs van 1 CTRX is tijdens de crowdsale (vanaf  28 oktober) = 10 TRX
 • CTRX zal begin januari op de beurs komen, en te ruilen zijn op één of meerdere exchanges.

Functies van de Cybertron coin

 • Abonnementen en vergoedingen voor de software.
 • Vergoeding voor een bepaalde activiteit (Oplossen van ‘bugs’,  of andere bijdragen).
 • Betalingen aan de software ontwikkelaars.
 • Betaling aan de community managers.
 • Betaling aan sociale media professionals.
 • Betaling of vergoeding voor auteursrechten van digitale content.
 • Betaling of vergoeding voor partnerprogramma’s.

Begrippenlijst

•  Ransomware aanval: Een vorm van cybercriminaliteit waarbij je apparaat vergrendeld wordt door een programma en je losgeld moet betalen om de toegang terug te krijgen.

•  Malware: Malware betekent letterlijk kwaadaardige software, oftewel software met ongewenste en verkeerde bedoelingen gericht op het verzamelen van persoonlijke

Officiële kanalen

Nederlandse Telegram kanaal
Internationale Telegram kanaal
Website: Cybertronservices.com

Ook interessant

Ook interessant

Bitcoin technische analyse wallpaper
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Bitcoin analyse bodem in zicht?

Hé beste CoinStarters, Ik ben Marc van Mlcryptotrading. Al meer dan een jaar volg ik de wereld van cryptocurrencies elke dag. Nieuws volgen, updates zoeken van verschillende cryptocoins en het

Lees verder »
Cardano kopen met Ideal

Wil jij Cardano kopen met ideal? Cryptovaluta zijn tegenwoordig helemaal van deze tijd. Het is het nieuwe geld zoals veel mensen zeggen, ADA kopen is de normaalste zaak. Er zijn

Lees verder »
Ripple verkopen op Bitsane
Cryptocurrency verkopen
Adam Grunwerg
Hoe & waar kan ik Ripple verkopen?

Ondertussen heb je een aardige winst behaald met je Ripple coin, en wordt het tijd om Ripple XRP te verkopen. Aangezien Litebit het verkopen van Ripple heeft uitgezet krijgen wij

Lees verder »
Geld verdienen met current
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
Geld verdienen met CURRENT (CRNC)

Bijna is het zover de CURRENT ICO gaat live, current is een next level streaming dienst. De applicatie is al vanaf midden 2017 up and running de dimensie geld verdienen

Lees verder »
Verge kopen met ideal
Cryptocurrency kopen
Adam Grunwerg
Verge kopen met Ideal

Cryptomunt Verge XVG wordt steeds populairder, steeds meer mensen starten met het kopen de digitale munt. In dit artikel leggen wij je uit waarom en waar je Verge kopen met

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?