arrow_drop_up arrow_drop_down
20 september 2018 

Ripple Rekening aanmaken bij Bitvavo

Ripple rekening aanmaken Bitvavo. Tegenwoordig zijn er veel verschillende cryptovaluta op de markt. Je kunt het maar bedenken of er is een munt. Zo is er zelfs een digitale gulden te verkrijgen. Zo heb je ook Ripple en deze munt is steeds populairder aan het worden.

Wat is BitVavo?

Bij BitVavo kun je gratis een account aanmaken inclusief wallets. Hiermee kunt je direct 48 digitale munten verkopen en kopen. Het is dus een exchange dienst waarbij je makkelijk goedkoop cryptocurrency kopen & verkopen kunt. Het leuke is dat Bitvavo cryptocurrency kopen in Nederland mogelijk maakt!

Aanmelden bij Bitvavo

Voordelen van BitVavo

U kunt met Bitvavo gemakkelijk al jouw cryptovaluta kopen en verkopen. Het volkomen veilig en extra beveiligd. Dit dankzij alle beveiligings checks, controles en uitstekende beveiliging op de site. Daarnaast kun je gemakkelijk via diverse betaalmethodes makkelijk geld overmaken op BitVavo. Zo kun je in een fluitje van een cent cryptocurrency kopen met ideal. Zo kun je eenvoudig cryptovaluta kopen doordat jouw geld wordt  overmaakt op een veilige manier. U betaalt geen extra kosten bij aanmelding je kunt gratis gebruikmaken van de diensten.

Veilig ripple rekening aanmaken Bitvavo

Allereerst ga je naar de site van BitVavo. Dit is een overzichtelijke en eenvoudig cryptocurrency platform. Hier vindt u een kopje “aan de slag” waaronder je jezelf kunt registreren.

Je vult je gegevens in. Het is belangrijk dat je deze goed controleert en alles goed invult. Daarna kun je met een door jouw geselecteerd betaalmiddel bijvoorbeeld: IDeal of Paypal geld overmaken naar BitVavo.

Daarna kies je welke cryptovaluta je wilt aanschaffen. In dit geval is dat Ripple. Je kiest hoeveel Ripple coins je wilt kopen en klikt deze aan. Je rekent af met het geld dat je op Bit Vavo hebt gezet. Daarna kun je kiezen of je verder koopt .

Je kunt je cryptovaluta ook altijd makkelijk verkopen. Je krijgt extra beveiliging. Ook via de app kun je gemakkelijk cryptovaluta verkopen. Het is erg handig om een betaalrekening voor Ripple aan te maken bij Bit Vavo.

Ripple verkopen bij BitVavo

Het kan zijn dat je al een gigantische winst hebt behaald met je Ripple coin en dan kun je ervoor kiezen om het te verkopen. Echter heeft Litebit het verkopen van Ripple uitgezet. Maar waar kun je jouw Ripple dan verkopen? Hier kunnen wij heel kort en krachtig zijn: “ Bit Vavo”. Hier kun je heel gemakkelijk een account aanmaken en deze zorgt ervoor dat alles gemakkelijk verloopt. Wel zou je gezien de prijsstijging van Ripple erover moeten nadenken of het wel slim is om nu jouw Ripple te verkopen. Ondanks het dipje stijgt de munt nog steeds dus toch iets om over na te denken.Indien je jouw Ripple wil verkopen bij Bit Vavo dan adviseren wij je om dit niet te doen bij een officiële partner van Ripple.com. De reden hiervoor is dat je zo wat onafhankelijker bent en het je in je voordeel zou kunnen zijn omdat ze dan eventueel meer rendement leveren. Daarnaast kun je het beste jouw Ripple verkopen bij een Nederlandse partij. Via BitVavo kun je jouw Ripple verkopen en ze worden geheel in Euro’s uitbetaald op je rekening. Uit vele ervaringen blijkt dat zij doorgaans binnen een dag bitcoin uitbetalen.

Ervaringen van andere gebruikers

Veel mensen vinden BitVavo Ripple rekening aanmaken Bitvavo erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn ze erg te spreken over de beveiliging. Deze is namelijk erg goed geregeld en veel klanten zijn daar erg over te spreken. Dit is dus een goede reden om een Ripple rekening hier aan te maken. Je kunt verzekerd zijn van een goede service en hulp. Daarnaast zijn veel gebruikers van dit platform erg te spreken over de manier waarmee je geld over kunt maken. Ze vinden het veilig en eenvoudig. Verder zijn ze ook te spreken over de veiligheid van de website en de vele cryptovaluta waaruit ze kunnen kiezen.

Ripple rekening

Hulp

In principe kun je alles op de website van BitVavo vinden. Op deze website staat alles keurig in stallen uitgelegd hoe je een Ripple rekening kunt aanmaken. Dit is erg handig natuurlijk. Bovendien kun je voor veel vragen terecht bij de FAQ. Hier staan veel beantwoordde vragen en die kunnen jou goed helpen. Vaak vind je in veel antwoorden al de oplossing. Hier kun je ook makkelijk extra hulp stukjes vinden op de website. Kom je er echt niet uit? Dan kun je op de website makkelijk contact opnemen met medewerkers van Bit Vavo. Hier kun je extra informatie vragen en jouw vragen stellen. Kom je er nog niet uit? Dan kun je altijd een e-mailtje sturen via ons contactformulier ;) Toch zul je verbazen hoe ver je al met de informatie op de website en met de hulp van de medewerkers komt. Kortom een Ripple rekening aanmaken is hier eenvoudig en fijn.


Ook interessant

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille. Sinds eind 2016 ben ik actief betrokken in crypto en trotste bezitter van diverse cryptocurrencies. Zelf ben ik van mening dat decentralisatie een grote rol gaat spelen in ons financiele systeem. Daarom kan ik iedereen aanraden hier meer over te leren. Sinds een tijd ben ik schrijver op deze website en heb ik daarnaast nog een bedrijf in content marketing. Wil je meer over mij weten bezoek mijn website; Writgo.nl
Reactie plaatsen

Top 3 - Nederlandse cryptocurrency exchange

Bitvavo

1. - Bitvavo

Bitvavo is de goedkoopste en meest betrouwbare Nederlandse cryptomunten exchange. Cryptocurrency kopen is nergens zo gemakkelijk als bij deze crypto broker!

Litebit

2. Litebit

Litebit is het grootste, oudeste en misschien ook wel het bekendste cryptomunten exchange platform van Nederland.

Bitcoin Meester Broker

3. Bitcoin Meester

Bitcoinmeester, de naam zegt het al; een meester in Bitcoin. Bij deze exchange kun je gemakkelijk Bitcoin aanschaffen. Ook is het mogelijk om verschillende Altcoins te kopen!