Categorie: Cryptocurrency wallet

Wat is de beste Ethereum wallet voor 2020?

Wat is de beste Ethereum wallet voor 2020?

Wat is de beste Ethereum wallet? De publieke belangstelling voor de cryptocurrencies komt niet uit de lucht vallen. Nee, door de jaren hebben deze digitale munten namelijk flinke koersstijgingen weten te boeken. Veel mensen hebben hier een leuk zakcentje aan kunnen verdienen. Dergelijke succesverhalen trekken de aandacht van de media, waardoor ook via die weg de publieke belangstelling aan zwelt. Onder aan de streep zien we in de afgelopen jaren een tendens.

Verder lezen Verder lezen

Cryptowallet aanmaken hoe doe je dat?

Cryptowallet aanmaken hoe doe je dat?

Hoe kun je een cryptowallet aanmaken? De cryptocurrencies winnen nog steeds ongelooflijk aan waarde. Dat is enerzijds terug te zien in de stijgende koersen. Na de deceptie in 2018 zijn de koersen (gelukkig) weer aan het herstellen. Hopelijk kan de Bitcoin op termijn weer een all time record binnen slepen. Maar, ook op het gebied van aandacht winnen de cryptocurrencies ongelooflijk aan waarde. Er is steeds meer berichtgeving te vinden over de digitale munteenheden. Het gevolg hiervan is dat steeds meer mensen bekend worden met de digitale munten. Het gevolg daarvan is vervolgens weer dat meer en meer mensen hun geld in de digitale munten gaan investeren.

Verder lezen Verder lezen

Dit zijn de 3 beste hardware wallets voor Bitcoin in 2020

Dit zijn de 3 beste hardware wallets voor Bitcoin in 2020

Bitcoin is niet meer weg te denken uit de maatschappij maar wat is nu daadwerkelijk de beste hardware wallet om bitcoins op te slaan? Nu dien je de munten die je vergaard hebt ergens op te bergen en te beheren en daarvoor heb je een wallet nodig. Een hoop mensen gebruiken daarvoor een software wallet die ze op de desktop of mobiel hebben staan. Maar er is ook een groep die voor een hardware wallet kiest.

Staat absolute veiligheid voorop, een hardware wallet is dan de betere optie. En dat is helemaal geen slechte keuze als je van bitcoins een lange termijn avontuur maakt. Op zoek gaan naar de beste digitale munten wallet om een betrouwbaar systeem op te zetten is daarom zeker aan te raden.

Verder lezen Verder lezen

Ledger Nano X kopen wat is het verschil met de Nano S?

Ledger Nano X kopen wat is het verschil met de Nano S?

Na lang wachten werd bij technologie bedrijf Ledger de opvolger van hardware wallet Nano S de Ledger Nano X gelanceerd. De Ledger Nano X kopen kan, echter zal me ‘m moeten pre-orderen. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je de Ledger Nano X kopen kunt & pre-orderen, tevens wil ik de verschillen met de S onderbouwen. Tevens heb ik de Ledger Nano X veelgestelde vragen aan Ledger in het Nederlands vertaald in dit artikel. Wel grappig dat ik gister mijn review over de Nano S op youtube heb geplaatst..

Verder lezen Verder lezen

Alles wat je moet weten over mobiele wallets

Alles wat je moet weten over mobiele wallets

Eigenaars van Bitcoins of Altcoins willen graag dat hun munten zo veilig mogelijk bewaard worden. Tegenwoordig bestaan er verschillende manieren om te doen, waaronder het gebruik van een hardware of paper wallet. Daarnaast wordt digitale valuta steeds vaker opgeslagen in een mobiele wallet. Welke voordelen biedt deze manier van bewaren en wat zijn de nadelen ervan?

Wat zijn mobiele wallets?

Op een mobiele wallet worden cryptomunten op je smartphone bewaard. Doorgaans kun je ze al binnen een paar minuten downloaden als app. Om de veiligheid van je digitale valuta te waarborgen kun je de wallet het beste beschermen met twee factor authenticatie. Deze opinie is bij de meeste mobiele wallets in te schakelen. Twee-factor authenticatie (2FA) is een extra beveiligingslaag. Om toegang te krijgen tot je munten moet je niet alleen een wachtwoord invullen, maar ook een extra code die je per sms ontvangt. Het kan ook zijn dat je een code moet invullen via Google Authenticator. Deze laatste optie is ook op je smartphone te downloaden.

Hoe werkt een mobiele wallet?

Een mobiele wallet werkt op een bijzondere manier. Je hoeft geen complete blockchain te downloaden om het te laten werken. In plaats daarvan is er interactie met een virtuele kopie van blockchain die de zogeheten Simplified Payment Verification (SPV) gebruikt. Dit zijn lichte nodes die alleen block headers downloaden. Daardoor ontstaat er een ketting van blokken die uiteindelijk de blockchain vormt. Het zijn lichte nodes omdat ze relatief weinig informatie verwerken en op een lichte server staan.

Wat zijn de voordelen van mobiele wallets?

Mobiele wallets bieden verschillende voordelen. Zo werken ze over het algemeen vrij snel omdat je ze meteen kunt gebruiken. Bijna iedereen maakt dagelijks gebruik van zijn of haar smartphone. Je kunt vrij eenvoudig even inloggen en zien hoeveel je digitale valuta waard zijn. Mobiele wallet apps geven je dus de mogelijkheid om waar en wanneer je wilt de balans te bekijken. Daarnaast functioneren mobiele wallets als een vorm van opslag. Je kunt de cryptomunten weken of misschien wel maanden laten staan. Het is natuurlijk ook mogelijk om de digitale valuta te gebruiken als je iets wil kopen. Om een betaling uit te voeren dien je de QR code van je betaaladres te scannen met je camera.

Wanneer is het handig om een mobiele wallet te gebruiken?

Een mobiele wallet komt op bepaalde momenten zeer goed van pas. Stel je voor dat je in een koffiezaakje of in de McDonald’s staat. Gebruik de digitale portemonnee met crypto’s om snel en veilig een betaling te verrichten. Ook komt een mobiele wallet zeker goed van pas tijdens het reizen. Op steeds meer plekken wereldwijd zijn ATM’s voor Bitcoin te vinden. Je kunt er onmiddellijk Bitcoin omwisselen in de valuta van je bestemming, of dit nu euro’s, dollars of ponden zijn.

Combinatie met creditcard

Veel mobiele wallets werken tegenwoordig prima in combinatie met een creditcard. Wel dien je daarvoor een speciale Bitcoin creditcard te hebben. Vervolgens kun je deze crypto eenvoudig op je kaart zetten. Vervolgens kun je met de kaart snel aankopen doen. Natuurlijk is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Naast twee factor authenticatie zou je zogeheten ‘multisig mobile wallets’ kunnen gebruiken. Dit betekent dat je alleen een betaling kunt verrichten wanneer minstens twee van de drie sleutels voor een transactie ondertekend zijn.

Wat zijn de risico’s van mobiele wallets?

Vanwege het gemak en de eenvoud is het gebruik van een mobiele wallet een interessante optie voor investeerders. Het enige wat je hoeft te doen is een app downloaden. Vervolgens doorloop je binnen enkele minuten een registratieproces. Wees je echter ook bewust van de risico’s die deze digitale portemonnee met zich meebrengt. Hoewel het over het algemeen als veiliger wordt beschouwd dan een online wallet, ligt het gevaar van hacken altijd op de loer. Het is niet verstandig om digitale valuta met veel waarde op een mobiele wallet te laten staan. In een dergelijke situatie is het gebruik van een hardware wallet toch verstandiger, omdat die niet verbonden is met het internet. Daardoor maken hackers geen schijn van kans om er met je munten vandoor te gaan.

Niet alle wallets zijn betrouwbaar

Misschien is je interesse in mobiele wallets gewekt. Het is echter niet voor iedereen even gemakkelijk om de juiste versie van deze digitale portemonnee te kiezen. De keuze is zeer uitgebreid, maar niet elke wallet is even betrouwbaar. Wees voorzichtig om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van een scam. Dit gebeurt helaas maar al te vaak. Lees je daarom altijd goed in voordat je een keuze maakt. Ook het raadplegen van recensies is verstandig, want eerdere gebruikers geven vaak een eerlijk oordeel over wallets.

Welke mobiele wallets bestaan er?

Een van de mobiele wallets die over het algemeen goede beoordelingen krijgt is Electrum. Het is wel eens de ‘stamvader van de crypto wallets’ genoemd, omdat het een van de eerste op de markt was. Electrum staat bekend als veilig, snel en betrouwbaar. In het verleden zijn er nog geen grote problemen mee geweest, dus het heeft wat dat betreft een vlekkeloze reputatie. Na Electrum volgden veel andere crypto wallets. Inmiddels zijn er tientallen, waarvan er vijf tot tien echt betrouwbaar en goed zijn.

Bitcoin Wallet voor beginnelingen

Ben je een beginner in de cryptowereld? Dan is het downloaden van de Bitcoin wallet een belangrijke stap. Het is een overzichtelijke digitale portemonnee omdat Bitcoin de enige cryptomunt is die je er voor kunt gebruiken. Bovendien hoef je geen account te creëren om deze mobiele wallet te gebruiken. De gebruiksvriendelijkheid brengt echter ook een nadeel met zich mee. Iedereen die toegang heeft tot jouw private key kan deze mobiele wallet gebruiken. Zorg er dan ook voor dat je private key niet in verkeerde handen valt. Verlies het ook niet uit het oog, want er is helaas geen backup voor beschikbaar.

Het innovatieve Mycelium

Mycelium is een vrij oude Bitcoin wallet voor Android. Het kwam op de markt in 2008 en is sindsdien door duizenden crypto investeerders op hun mobiele telefoon gedownload. Een van de unieke kenmerken van Mycelium is dat de ontwerpers constant met nieuwe innovaties komen. Om Bitcoin te verkopen heb je bijvoorbeeld een speciale PIN code nodig. Wel geldt er een speciaal protocol voor je identiteit, dus helemaal anoniem ben je niet. Evenals andere apps is Mycelium gratis te gebruiken, hoewel je voor transacties wel een vergoeding aan de miner moet betalen.

De gebruiksvriendelijke interface van Jaxx

Jaxx is een mobiele wallet voor Android en iOS die inmiddels vier jaar bestaat. Het is ook te downloaden op de Windows en OSX en als extensie voor Google Chrome. Wist je dat Jaxx ontworpen is door Anthony Di Iorio, een van de medeoprichters van Ethereum? Op dit moment ondersteunt deze wallet zeventig altcoins, maar dit aantal kan in de toekomst uitbreiden. Een van de voordelen van Jaxx is de gebruiksvriendelijke interface. Dit is een van de redenen waarom het populair is onder beginnende investeerders. Bovendien is het mogelijk om met Jaxx meerdere wallets met verschillende digitale valuta te beheren. Hoewel Jaxx eenvoudig te gebruiken is, klagen sommige investeerders ook over ‘crashes’. Op dergelijke momenten is de wallet niet te bereiken. Hou hier rekening mee voordat je Jaxx downloadt.

Coinomi: meerdere munten op dezelfde plek

Wil je graag verschillende munten op dezelfde plek opslaan? Dan is Coinomi voor Android en iOS wellicht een goede keuze, aangezien het over maar liefst 110 verschillende digitale munten beschikt. Coinomi bestaat inmiddels drie jaar en is een bekende naam in de crypto wereld. Deze Android Bitcoin wallet staat bekend als zeer veilig. Zo is de wallet beschermd met encryptie en zijn gebruikers volledig anoniem. Bovendien is de app gratis, met uitzondering van het feit dat je een vergoeding moet betalen aan miners.

Beheer je wallets via Copay

Copay is beschikbaar voor de iPhone, Android en iOS. Tevens kun je het downloaden als app voor je Chrome browser en is het te gebruiken op Windows, Linux en MAC OSX. Evenals Jaxx is Copay geschikt om meerdere wallets mee te beheren. Wel ondersteunt deze portemonnee alleen Bitcoin. Deze app voor op je smartphone staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijk. Zo worden backups van je wallet automatisch uitgevoerd en ontvang je e-mail notificaties wanneer er sprake is van een koerswijziging. Wel blijkt uit verschillende beoordelingen dat deze mobiele wallet soms een beetje langzaam kan zijn.

Veiligheid en privacy met GreenAddress

Veel crypto investeerders vinden privacy ontzettend belangrijk. De mobiele wallet GreenAddress voldoet wat privacy betreft aan hun eisen, aangezien jij de enige bent die de private keys van de digitale portemonnee in handen hebt. Daarnaast ondersteunt GreenAddress twee-factor-authenticatie en SPV. Om de veiligheid van een transactie te garanderen dient het bovendien meerdere keren ondertekend te worden.

Airbitz

Een van de meest recente mobiele wallets is Airbitz. In 2017 en 2018 is het uitgegroeid tot een populaire Bitcoin wallet. Dit heeft het te danken aan de uitgebreide veiligheids- en privacy maatregelen. Alleen als gebruiker heb je toegang tot je transactie. Airbitz of een derde partij hebben er dus geen toegang toe. Voor sommige investeerders is het wel een nadeel dat Airbitz alleen Bitcoin ondersteunt als cryptocurrency. Kijk dus even naar een andere wallet wanneer je altcoins bezit.

Tientallen altcoins op de Infinito Wallet

Zoek je een alternatief voor Airbitz? Misschien dat de Infinito Wallet de oplossing biedt. Deze digitale portemonnee ondersteunt tientallen altcoins en heeft zich mede daardoor ontwikkeld tot een populaire Android wallet. Een andere reden voor de populariteit is de hoge veiligheid die het met zich meebrengt. Zo bewaart de Infinito Wallet niet jouw transactie gegevens. Aan de andere kant is er geen 2FA aanwezig, wat sommige investeerders wel zou kunnen afschrikken. Voor vragen over de veiligheid van deze wallet kun je terecht bij het service team, dat dagelijks aanwezig is.

De voor- en nadelen van Freewallet

Freewallet is een app dat meerdere cryptocurrencies ondersteunt. Dit zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DOGE, Lisk en Monero. Wel ontvangt deze wallet kritiek wanneer het gaat om privacy en veiligheid. Zo bewaart het je private key, wat een risico vormt. Bovendien is geven van je telefoonnummer en e-mailadres is verplicht om de Freewallet te downloaden. Dit is kan vervelend zijn als je veel waarde hecht aan je privacy. Aan de andere kant is het met deze gegevens wel mogelijk om toegang te krijgen tot je mobiele wallet wanneer je bijvoorbeeld het wachtwoord kwijt bent.

Het gemak van Coinbase

Een mobiele wallet die we tenslotte niet moeten vergeten is Coinbase. Het is een van de grootste fiat-naar-crypto apps in de Verenigde Staten. De Coinbase wallet staat bekend om het gebruikersgemak. Zo kun je overal ter wereld eenvoudig inloggen op je smartphone, om te zien hoe je digitale valuta het doen. Ook kun je heel eenvoudig jouw bank account aan het adres van je cryptocurrency wallet koppelen. Wel is het verstandig om meteen tijdens het eerste gebruik de 2FA knop in te schakelen. Met deze eenvoudige handeling bescherm je jouw cryptocurrencies optimaal.

Nadelen van Coinbase

Coinbase wordt wel eens een ‘cryptocurrency bank’ genoemd. Dit betekent dat je een relatief hoge vergoeding betaalt voor het kopen van digitale valuta. Op een exchange van persoon tot persoon betaal je veel minder. Daarnaast werkt Coinbase niet altijd naar behoren. Zo liep het door de grote belangstelling in 2017 af en toe vast. Aan de andere kant ontvangt Coinbase veel positieve reviews. Op Play Market staan er inmiddels meer dan 140.000 beoordelingen, dus lees die even door als je het gebruik van Coinbase overweegt.

Het downloaden van mobiele wallets, oftewel digitale portemonnees op je smartphone, is erg populair. In de loop der jaren zijn er steeds meer mobiele wallets bijgekomen. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet. Wat zijn hun voor- en nadelen?

 

MEW My Ether Wallet aanmaken

MEW My Ether Wallet aanmaken

Als jij je al een tijdje aan het oriënteren bent in de crypto wereld dan heb je vast al eens over Ethereum gehoord. Via het Ether netwerk kan iedereen die dat zou willen een cryptomunt maken. Heel veel blockchain start-ups worden via het ETH netwerk gestart, de bekendste ERC20 starters zijn EOS & REP. Als je wil investeren in een ICO token sale die gaat draaien op het Ethereum netwerk, moet je beschikken over een My ether wallet (MEW). Hoe je een My Ether Wallet aanmaken kunt leggen we je uit in dit artikel.

MEW Aanmaken hou je koppie erbij!

Alvorens je een My Ether wallet aanmaken gaat moet je op een aantal belangrijke punten letten. Allereerst moet je er zeker van zijn dat je op de officiële website zit van MEW. De officiële website is te herkennen aan het begin van de URL, deze moet beginnen met https://. Tevens moet het wel bekende slotje te zien zijn in de url bar. My Ether wallet is een open source en draait via het Ethereum project. Je maakt hier je eigen wallet aan die natuurlijk via de blockchain technologie werkt.

Dit betekend net als bij andere cryptocurrency wallets dat je nooit je geheime sleutel moet delen met derde. Bewaar deze op een veilige plek zodat niemand er bij kan, je bent zelf goed in staat om te verzinnen waar dit kan zijn. Een blockchain wallet is risicovol als je niet weet wat je aan het doen bent, hou dus altijd je hoofd erbij. Ben je niet zeker van een handeling die je gaat doen doe dan extra research. Je mag ons natuurlijk altijd contacten als je een vraag heb over MEW. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat jij je cryptocurrency veilig opslaat!

Beste Ether Ethereum wallet

Ethereum wallet aanmakenEr zijn natuurlijk veel meer Ether wallets maar geen één zo goed als My Ether Wallet. Er kan natuurlijk maar één Beste ethereum wallet zijn en dat is voor ons MEW. Dit open source project is zo ontzettend ontwikkeld, je kunt zelfs gemakkelijk met je Ledger Hardware Wallet inloggen. Ook is het zo dat veel ICO & Token sale evenementen worden aangemaakt via het Ether netwerk. Bijvoorbeeld het Dorado DOR project draait op tokens via het ERC20 protocol. Deze cryptomunten worden gegenereerd en zijn nog onbekend, hier kun je nergens anders een wallet voor aanmaken. MEW maakt het mogelijk dat tokens gegenereerd via het Ethereum netwerk ontvangen kunnen worden via hun blockchain. Waar het dus op neer komt is dat je heel veel altcoins veilig kunt opslaan op een ETH Wallet.

Hoe een My Ether Wallet aanmaken

Hoe je een MEW aanmaken kunt leggen we je uit in dit artikel, volg goed de stappen die we onderbouwen. Het is ontzettend belangrijk om gefocust te zijn, het is niet handig om tijdens dit proces een fout te maken.

 1. Ga naar My Ether Wallet – https://myetherwallet.com
  Let op dat de URL begint met HTTPS:// en een slotje te zien is in de URL bar.
 2. Typ een veilig wachtwoord in op de homepage en klik op create new wallet.
 3. Vervolgens moet je veilg je KeyStore file opslaan. Ergens waar niemand bij kan, deze file geeft je namelijk toegang tot je Ethereum wallet. Je hebt je bestand veilig opgeslagen, klik op volgende!
 4. Op de volgende pagina moet jij je private key oftewel privé sleutel opslaan. Hou deze dus ook privé, komt deze in bezig van iemand anders dan kan hij/zij je wallet kraken.
 5. Je bent bijna klaar met het aanmaken van een my ether wallet. In deze stap moet jij een keuze maken hoe je wil inloggen op je MEW. Er zijn diverse mogelijkheden, op dit moment kiezen wij ervoor om in te loggen met je keystore document.
  Selecteer het de checkbox van Keystore / JSON File! Let op: Dit is niet de veiligste manier van inloggen, wij adviseren je om een Ledger hardware wallet aan te schaffen!
 6. Na het uploaden van je JSON file moet je je wachtwoord ingegeven. Alvorens jij je wachtwoord invoert moet je controleren of je daadwerkelijk op de officiële MyEtherWallet.COM zit.
 7. Als je alle 6 punten hiervoor goed uitgevoerd hebt dan ben jij nu ingelogd in je Ethereum wallet. Hier kun jij alle cryptomunten ontvangen die op het Ethereum netwerk meedraaien. Onderstaand is hoe je wallet eruit zal zien:
  Ingelogd op my ether wallet

Ether wallet aanmaken is gelukt!!

Hoppa, het is je gelukt jij bent nu in het bezit van een Ether wallet. Hier kun je alle cryptomunten opslaan die meedraaien op het ETH netwerk. Met je MEW wallet adres kun je nu gemakkelijk cryptocurrency kopen via Bitvavo! Mocht je toch problemen ervaren met het aanmaken van een my ether wallet? Neem gewoon contact met ons op of reageer onder deze blogpost!

Alles over Litecoin wallet aanmaken

Alles over Litecoin wallet aanmaken

Je bent je al een tijdje aan het oriënteren in cryptogeld & cryptomunten. Cryptocurrency wordt met de dag populairder zo ook in Nederland. Niet alleen Bitcoins zijn in trek, Litecoins winnen steeds meer terrein. Door de toename aan populariteit is de LTC steeds populairder aan het worden! Zoals je weet kun je pas beginnen met LiteCoin kopen zodra je een wallet aangemaakt hebt. Hoe je gemakkelijk een Litecoin wallet aanmaken kunt leggen wij jou in dit artikel uit!

Wat is de beste litecoin wallet?

Wat is de beste litecoin walletAlvorens je een LTC Wallet aanmaken gaat moet je onderzoeken wat de beste Litecoin wallet is. De tijd die hierin gaat zitten om dit te onderzoeken gaan we jou natuurlijk besparen. Wij hebben voor jou een aantal crypto currency wallets uitgezocht waar wij hele goede ervaringen mee hebben. Zoals je zult begrijpen is er niet één beste keuze, er zijn meerdere partijen hierin gespecialiseerd. Wij hebben onderstaand een top 3 crypto wallets geschikt voor LTC voor jou op een rij gezet. Nogmaals, al deze crypto portemonnee’s zijn geschikt. Je kunt hier met een gerust hart je litecoin’s veilig opslaan! Kies de cryptocurrency wallet die het beste bij jou persoonlijk past.

1. Litecoin wallet aanmaken bij Bitvavo

Bitvavo blijft voor ons de favoriet. Hier kun je gratis binnen enkele minuten een litecoin wallet aanmaken. Tevens is het in vergelijking met andere LCT Wallets zo dat je snel geverifieerd wordt. Wat ook een voordeel is dat je bij Bitvavo tot wel 15 andere cryptovaluta kunt kopen. Snel geleverd en je kunt met Ideal betalen!

Cryptowallet aanmaken bij Bitvavo

Bitcoins verkopen bij bitvavo

2. BTC Direct wallet aanmaken

De LTC Wallet van BTC Direct kun je vergelijken met die van de nummer 1. Het grote verschil tussen Litebit en BTCDirect is dat het assortiment cryptocurrency velen malen groter is bij de concurrent. Desalniettemin wordt de Litecoin wallet bij BTC Direct als zeer veilig ervaren. Wij hebben er geen slecht woord over, ook via onze contact pagina komen er geen klachten binnen.

Cryptowallet aanmaken bij BTC Direct

3. Coinbase LTC wallet aanmaken

We hebben ‘m op 3 gezet, de internationale mega cryptocurrency exchange – beurs Coinbase. Deze partij is zo ontzettend goed en betrouwbaar, het enige nadeel is dat je geen cryptocurrency met ideal kopen kunt. Bij Coinbase is het als Europees burger enkel mogelijk om Litecoins te kopen met je creditcard. Als Litecoin wallet is deze exchange enorm geschikt en zeker aan te raden!

Cryptowallet aanmaken bij Coinbase

Gratis bitcoins bij Coinbase

Litecoin wallet IOS & Android

Ben je op zoek naar een Litecoin wallet die je op je IOS of Android smartphone kunt inzien? Dan kunnen we jou wederom Coinbase adviseren, deze cryptohandelaar heeft een litecoin wallet app voor IOS en Android beschikbaar. Beiden zijn gemakkelijk in de App of Playstore te downloaden, gebruik hierbij de zoekterm Coinbase! Je kunt natuurlijk ook gewoon de quick links hieronder gebruiken naar de Officiële Coinbase Applicatie’s. Maak snel en gratis een account aan bij Coinbase en ontvang gratis bitcoins ter waarde van $10,-

Handige links:

Coinbase Litecoin wallet Android
Coinbase litecoin wallet IOS
Ripple wallet aanmaken

Ripple wallet aanmaken

Ripple wallet aanmaken

Na de dip van begin dit jaar (2018) zien we de Ripple XRP cryptocurrency weer een flinke prijsstijging ondergaan. Dit heeft er vooral mee te maken dat deze cryptomunt steeds meer geaccepteerd wordt in de Payment industrie. Diverse banken zijn gestart met het testen van het Ripple netwerk, dit werpt zijn vruchten af! Hoe je Ripple kopen kunt hebben we je al in diverse artikelen uitgelegd. Het is nu zaak dat jij je Ripples veilig opslaat. In dit artikel leggen wij je uit waar je gratis een Ripple wallet aanmaken kunt.

Ripple XRP veilig opslaan

Als je eind november 2017 Ripple hebt kunnen kopen zijn deze nu meer dan verdubbelt. Destijds 10.000 Ripples gekocht? Dan zijn ze nu ongeveer rond de €7.000,- waard, vandaar dat het zaak is dat je Ripple veilig moet opslaan. Het zou toch zonde zijn dat je exchange account wordt gehacked, je bent dan namelijk alles kwijt. Voordat je een Ripple wallet aanmaken gaat moet je eerst weten wat het verschil tussen de verschillende cryptocurrency wallets is.

Gatehub logo

Je kunt je Ripple veilig opslaan op een online wallet of een Ledger hardware wallet. In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met de online wallet die wij gebruiken. Deze wordt gezien als het veiligste, tevens wordt deze ook geadviseerd door Litebit en Ripple.

Wat is de beste Ripple wallet?

Je Ripple veilig bewaren is een must. Zoals gezegd is de prijsstijging van Ripple enorm, hierdoor is het steeds belangrijker aan het worden om deze cryptomunten veilig op te bewaren. Op dit moment vinden wij Gatehub.net de beste Ripple wallet, hier kun je gemakkelijk en veilig XRP bewaren. Een account is binnen een aantal minuten aangemaakt, Gatehub wordt gezien als de veiligste online Ripple wallet. Ook is het mogelijk om er je Bitcoins, Litecoin & Ethereum te bewaren.

Veilig ripple opslaanLet ontzettend goed op dat je op de officiële Gatehub wallet website zit. Dit kun je zien aan het slotje in je URL-bar. Er zijn diverse websites in omloop die zich voordoen als XRP wallet. Als je niet zeker weet of je op de juiste website zit kun je altijd contact met ons opnemen!

XRP Wallet van Litebit gebruiken

Het is natuurlijk niet verboden om de Ripple wallet van Litebit te gebruiken. In principe zou deze net zo veilig moeten zijn als Gatehub. Echter is het wel zo dat deze cryptocurrency handel adviseert om gebruik te maken van de Gatehub wallet. Al is het alleen maar om het feit dat het bedrijf Ripple dit aangeeft op haar officiële website. Hoe je Ripple kopen kunt via Litebit en direct veilig kunt opslaan in je Gatehub wallet leggen we je in de volgende alinea uit.

Ripple van Litebit naar Gatehub verplaatsen

Of je nu Ripple van Litebit naar Gathub wil verplaatsen of XRP kopen en direct ontvangen in Gatehub. Veel verschillen zitten er niet in de methode, het belangrijkste dat je moet weten is: Wat is mijn Gatehub Ripple adres? Deze vind je direct in je Gatehub account onder Ripple.

Ripple wallet adres vinden op gatehub.net

Kopieer je Ripple wallet adres en ga naar Litebit, als je XRP direct wil ontvangen in je gatehub wallet ga dan naar de volgende alinea. Heb je Ripple in je Litebit wallet die je wil verplaatsen naar Gathub? Ga naar Litebit.eu, ga naar “mijn wallet” en klik op versturen op de regel van Ripple. Kies het te versturen aantal cryptomunten en plak je wallet adres in de juiste regel.

De Ripples die je bij litebit koopt direct in Gatehub account ontvangen is nog simpeler. Ga naar Litebit, en plak tijdens het bestelproces je XRP adres in het juiste vakje. Onderstaand hebben we voor de volledigheid aangegeven waar je deze moet plakken! Als je vragen hebt over hoe je een Ripple wallet aanmaken moet, neem even contact met ons op of laat een reactie hieronder! Mocht onze uitleg over Gatehub niet duidelijk genoeg zijn, kijk dan onderstaande Youtube video over deze cryptocurreny wallet.