Categorie: Cryptocurrency stappenplan

Candlesticks lezen – Een candlestick leren lezen?

Candlesticks lezen – Een candlestick leren lezen?

Candlesticks lezen… in dit krijg je een uitgebreide candlestick uitleg. De wereld van de digitale munteenheden is een leuke en vooral interessante wereld. Het is namelijk een relatief nieuwe wereld, waarin nog veel onduidelijkheid is. Candlesticks leren begrijpenEr zijn in de afgelopen jaren dan ook ontzettend veel mensen gaan speculeren op het verloop van de koers. Een kenmerkende eigenschap van de koersen van de digitale munten is echter dat deze volatiel is. Dat wil zeggen dat de cryptocurrency koers flink kan zakken, flink kan stijgen of in balans kan blijven. Met andere woorden: er valt moeilijk iets zinnigs te zeggen over de koersen van de cryptocurrencies.

Verder lezen Verder lezen

twee staps verificatie (2FA) ; Dit is wat je moet weten!

twee staps verificatie (2FA) ; Dit is wat je moet weten!

Wat is twee staps verificatie (2FA) of het Engels two-factor authentication? In de afgelopen jaren is het aantal meldingen van cybercriminaliteit ongekend gestegen. Als we naar drie jaren geleden kijken, zien we dat de politie 2,6 miljoen cybercrime delicten geregistreerd heeft. In de jaren is dit aantal ongetwijfeld flink gestegen; exacte cijfers hiervan zijn niet bekend.

Wat wél bekend is, is de schade die dit jaarlijks aan onze economie en onze portemonnees brengt. Jaarlijks gaat er zo’n 1,34 biljoen euro om in de economie van cybercriminaliteit. Landen als Rusland gaan hierin voorop, maar ook in Nederland is deze trend zichtbaar. Steeds meer Nederlanders worden het slachtoffer van cybercriminaliteit.

Verder lezen Verder lezen

Bitcoin voor dummies & beginners!

Bitcoin voor dummies & beginners!

Wil je beginnen met bitcoin maar heb je nog geen idee wat je allemaal moet weten voordat je kunt beginnen? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Hier gaan we je van A tot Z uitleggen hoe jij zo snel mogelijk kan beginnen met Bitcoin. Dit stappenplan is bedoelt voor beginners daarom ook de titel: ‘Bitcoin voor dummies’.

Toen Bitcoin net bestond was het nog niet zo makkelijk om aan je eerste coins te komen. Tegenwoordig kun je zelfs als cryptocurrencies kopen met IDEAL. Een van de beste platformen daarvoor is Bitvavo. Daarover later meer.

Verder lezen Verder lezen

Altcoins kopen hoe & waar doe je dat?

Altcoins kopen hoe & waar doe je dat?

Het is ongelofelijk hoe de populariteit is gegroeid van de Bitcoin & Altcoin. Steeds meer mensen starten met cryptocurrency, zo wordt altcoins kopen steeds populairder. Hoe & waar kun je eigenlijk altcoin kopen? Onze website ontplofte na het NPO3 programma ‘Bitcoin naar de maan! en terug.’ op het zoekwoord; ‘Wat is een Altcoin‘. Dit geeft aan dat de interesse in digitale munten & digitale valuta sterk groeiende is.

Jij bent ook niet voor niets op onze pagina met alle informatie over Altcoins kopen terecht gekomen. Net als ik (9 maanden geleden, Juli 2017) ben jij geïnteresseerd geraakt in de Bitcoin en alle verschillende Altcoins. Ik help je graag verder, na het lezen en volgen van deze Altcoins kopen stappenplan weet jij exact hoe je Altcoins kopen kunt. Je kunt er ook voor kiezen om onze gratis cryptocurrency cursus te volgen.

Direct altcoins kopen

Altcoin kopen steeds populairder

Eerst een klein stuk achtergrond informatie, zoals je weet zitten cryptomunten in de lift. Veel mensen willen meeliften op de Bitcoin Hype, althans dit doet de NOS & RTL vermoeden als je het nieuws moet geloven. Wij weten natuurlijk wel beter, cryptocurrencies en blockchain gaan de digitale wereld veranderen. Tegenwoordig heb je hier ook nog een nieuwe technologie bij; TrustChain.

Altcoin kopen

Altcoins kopen wordt steeds populairder omdat op deze crypto coins nog veel geld te verdienen valt. Heel veel blockchain start-ups hebben met een ICO token sale digitale munten verkocht. Deze cryptomunten noemen we altcoins en zijn vrij te verhandelen op diverse cryptocurrency exchanges. Tijdens een ICO kun je investeren in een blockchain onderneming, deze munten kun je kopen voor 5 tot 10 dollarcent. Na de ICO kunnen deze munten verkocht worden zoals gezegd op cryptocurrency beurzen. Hier kan de cryptocurrency koers heel snel stijgen, zo kun flink geld verdienen met cryptocurrency.

Beste altcoins om te kopen

Er zijn duizenden altcoins op de markt. Het is begrijpelijk dat je geen idee hebt in welke altcoin je investeren moet. Het belangrijkste voor als je altcoins kopen gaat is of je de cryptocurrency en het project vertrouwd. Stel jezelf altijd de volgende vragen: Welk probleem lost het project achter de digitale munt op? Is het team te vertrouwen? Wat is de geschiedenis van de munt? Zo kun jij jezelf nog veel meer controle vragen stellen! Ik heb persoonlijk een aantal favoriete altcoins, hieronder ga ik je 3 van deze munten onderbouwen.

Ripple XRP

Ripple kopen is één van de beste aankopen geweest in mijn cryptocurrency carrière tot nu toe! Destijds heb ik voor een goede prijs kunnen investeren in Ripple.  Er zijn ontzettend veel verschillen tussen Ripple & Bitcoin. De verschillen zorgen ervoor dat XRP voor beter en gebruiksvriendelijker is als betaalmiddel. Ripple is een digitale munt ontwikkeld voor de banken. Deze cryptomunt gaat zeker de wereld van het betalen vandaag de dag veranderen! Alleen door bovenstaande feiten is de toekomst van Ripple XRP heel goed.

Cardano ADA

Cardano ADA is een blockchain platform waar ondernemers hun eigen blockchainplatform kunnen ontwikkelen. Deze cryptocoin is een samensmelting van het beste van Ethereum & Stellar Lumens XLM en een eigensausje. Één van de grootste verbeteringen ten opzichte van Ethereum is snelheid. Cardano kan veel meer transacties per seconde (TPS) aan binnen het blockchain-netwerk.

Verge XVG

XVG de afkorting van Verge wordt ook wel de nieuwe Bitcoin genoemd. Verge coin is vooral gefocust op waar de Bitcoin voor bedoeld was, decentralisatie. Met Verge XVG kun je gemakkelijk en snel digitale valuta over de hele wereld sturen. Wat bij de Bitcoin ruim 2 uur kan duren is bij Verge binnen een paar seconden gepiept! Sinds kort heeft de grootste porno website van de wereld, pornhub Verge betalingen toegevoegd aan het netwerk. Tevens is het heel gemakkelijk om Verge XVG te kopen met IDeal.

Hoe altcoins kopen

Daar zijn we dan, het belangrijkste hoofdstuk in dit artikel ‘Hoe altcoins kopen’. Nu je weet waarom altcoins zo populair zijn en welke altcoin ik interessant vind kun je beginnen met altcoins kopen. Als je onderstaande stappen opvolgt kun je straks gemakkelijk en snel cryptocurrency kopen.

1. Account aanmaken bij Nederlandse exchange

Wij werken al geruime tijd samen met de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. Ik nodig je alleen hierdoor graag uit om je ook bij Bitvavo aan te sluiten. Bij deze Nederlandse crypto beurs betaal je gemakkelijk met ideal. Betalen met IDeal maakt altcoins kopen heel eenvoudig! Klik op onderstaande button om je gratis aan te melden bij Bitvavo.

Aanmelden bij Bitvavo

Nadat je op bovenstaande button hebt geklikt is het heel simpel, vul het formulier in zoals onderstaand weergegeven. Na aanmelding ontvang je een e-mail in je mailbox! Let op deze kan ook in je spambox belanden, klik op de activatie link om je account te bevestigen.
Aanmelden bij Bitvavo

2. Bankaccount verifiëren

bankrekening verificatie bitvavoAlvorens je Altcoin kopen kunt moet je bevestigen dat je eigenaar bent van een bankrekening. De bankrekening moet dezelfde aanhef hebben als je aanmelding bij Bitvavo. Let dus op dat je niet met een ander bankaccount probeert je account te koppelen aan Bitvavo. Log in bij Bitvavo

Inloggen Bitvavo

Log in op je bitvavo account, hierna kom je binnen op het ledenpaneel. Hier zie je de huidige altcoin koers, links (als je ingelogd bent op desktop) zie je in het menu: Verificatie. Klik hierop en ga verder naar bankrekening toevoegen.

€1,- overmaken

Zodra je hierop geklikt heb ga je €1,- overmaken naar het account van Bitvavo. Deze euro wordt na verificatie uiteraard in je account gestort, na betaling kan Bitvavo verifiëren of jij degene bent van de rekening.

3. Geld storten op je Bitvavo account

Heb je al nagedacht hoeveel je wil investeren in Altcoins? In deze stap gaan we namelijk euro’s vanaf je bankrekening naar je bitvavo account storten. Is je bankrekening gekoppeld? Mooi! Ga weer naar het menu waar ik het net over had; Klik op storten & opnemen.

Euro storten op bitvavo accountZorg ervoor dat het vakje ‘Euro’s overboeken naar Bitvavo’ aangevinkt is. Klik nu op doorgaan. In deze stap ga jij je transactie gegevens invoeren. Je hebt net bedacht hoeveel je gaat investeren, vul het bedrag in! Selecteer de betaal methode, ik adviseer je om gebruik te maken van Ideal. Bij bankoverschrijving moet je minimaal 2 werkdagen wachten op de storting. Selecteer je bank en ga door naar betalen. Let op dat je dezelfde bankrekening gebruikt als bekend bij Bitvavo! Klik op betalen en bevestig je order.
euro storten bij bitvavo

Altcoin kopen

Super, je bent er bijna! Als het goed is staan nu de euro’s die je in de vorige stap hebt overgeboekt naar je bitvavo account in je ledenpaneel. Hiermee kun je iedere digitale munt kopen die je in het paneel ziet staan. In dit voorbeeld gaan we Litecoin kopen.

Altcoin kopen litecoinKlik zoals in bovenstaand voorbeeld weergegeven in het ledenpaneel op de 3 bolletjes achter een altcoin. Als je dit doet poppen 2 opties naar voren; Kopen of storten. Je staat op het punt altcoins te kopen je keuze wordt dus kopen!
Altcoins kopen
Als het goed is komt er nu een pop-up zoals hierboven getoond naar voren. Als ik altcoins kopen ga selecteer ik altijd eerst de altcoin in het kopje kopen. Bij het kopje verkopen kies je voor EURO, vul het bedrag in wat je wil besteden. Het Bitvavo systeem rekent automatisch door hoeveel altcoins je hiervoor kopen kunt. Klik hierna op doorgaan! In deze stap zie je een opsomming van je bestelling, klopt dit? mooi bevestig je opdracht! Tof, het is je gelukt je bezit nu altcoins.

Cryptocurrency cursus & stappenplan voor beginners

Cryptocurrency cursus & stappenplan voor beginners

In deze gratis cryptocurrency cursus gaan we de eerste stappen in de cryptocurrency wereld zetten. Wij houden van duidelijkheid en orde, vandaar dat we starten met een overzichtelijke inhoudsopgave. Zo weet jij precies waar je aan toe. Je kunt deze gratis cryptocurrency cursus ook in PDF downloaden, wel zo makkelijk!

Klaar om te beginnen? ? Mooi, we willen je nog één ding meegeven. Volg de stappen in deze cryptomunten cursus 1 voor 1 op, wel zo makkelijk. Trouwens nog één laatste mededeling we houden van openheid. Zoals je zult begrijpen willen wij ook iets overhouden aan deze cryptocurrency cursus. Voor niets gaat de zon op zoals je zult begrijpen.. Nu hoor ik je denken.. Ja dus?! Nouja eigenlijk helemaal niets, ik heb een paar affiliatie links toegevoegd. 0,7% van jou aankopen gaan via onze affiliatie partner naar mij. Daar merk jij natuurlijk helemaal niets van, vond het wel zo eerlijk om ’t je mee te geven.

Wel nu; Lets begin! In de volgende alinea leg ik je eerst uit wat cryptomunten zijn. Wel zo makkelijk om te weten waar je aan gaat beginnen.

Voorwoord cryptocurrency cursus

Wij zijn ontzettend trots op onze website & de achterban die daar bij hoort. Binnen een half jaar hebben wij het voor elkaar gekregen om honderden bezoekers per dag te ontvangen. Als dank voor het vertrouwen in Coinstart hebben wij een cadeau voor jou. Je hebt van onze de beginnen met cryptocurrency cursus ontvangen! Alsjeblieft ?

Het platform Coinstart.nl is ontstaan uit interesse die ik had in digitale munten. Toen wij begonnen met het kopen van cryptocurrency was er vrijwel niets te vinden over hoe dit eigenlijk moet. Destijds was er veel in het Engels te vinden, maar niets wat aansloot bij mijn interesses. Nu ruim een half jaar verder zijn we dan met onze eerste gratis online cryptocurrency E-book. Speciaal voor onze achterban & nieuwe nieuwsbrief leden (welkom?) hebben wij deze cryptocurrency cursus samengesteld.

Mocht je nog niet begonnen zijn met het kopen van digitale munten dan raden wij je aan om nu deze cryptocurrency handleiding stappenplan rustig te doorlopen. Wij gaan jou alles stap voor stap uitleggen om goed van start te gaan in de wereld van digitale munten.

Allereerst wil ik je vragen om na te denken waarom je wil beginnen met cryptomunten. Wat is voor jou de aanleiding om te starten met cryptocurrency? Denk hier eens goed over na, wij gaan hier namelijk straks dieper op in.

Wat is cryptocurrency

Cryptocurrency is een digitale valuta. Eén van de bekendste digitale valuta’s is de Bitcoin. Wie 4 jaar geleden voor de crypto hype €100,- aan Bitcoin gekocht heeft zou nu miljonair zijn geweest. Helaas hebben cryptomunten ook een zwart randje, de cryptomunten zijn namelijk heel populair in de onderwereld! Doordat cryptovaluta gebruik maakt van de blockchain is iedere transactie crypto grafisch versleuteld. Zo kun jij maar dus ook de onderwereld ongestoord transacties het net in sturen. Wat is cryptocurrency nou exact? Gaan we in de toekomst met Bitcoin betalen? Kun je cryptogeld met je smartphone gebruiken?

Handel in cryptomunten

Een cryptocurrency is verzamelwoord voor digitale munten. Deze virtuele munten worden via de blockchain versleuteld en verstuurd over het internet. Deze codering noemt met cryptografie, de term cryptovaluta & cryptogeld komt hier vandaan. Zoals je weet kun je deze digitale munten kopen & verkopen. Zoals je weet zijn een aantal mensen ontzettend rijk geworden met het kopen van cryptocurrency. Echter vinden wij dat je een investering in cryptovaluta moet doen voor de lange termijn.

Aanmelden bij Exchange

We zijn bij het belangrijkste onderdeel aangekomen. Zonder account op een cryptocurrency exchange kun je niets beginnen. Vandaar dat we nu een account aanmaken bij onze partner Bitvavo.

Bitvavo is een cryptocurrency exchange die gemak belangrijk vind. Laat dit nu net zijn wat jij wil bereiken met de cryptocurrency cursus. Alvorens ik verder ga met vertellen over hoe goed deze cryptovaluta exchange is gaan we eerst aanmelden.

Stap 1: Klik op de afbeelding hieronder of op DEZE link.

Account aanmaken bij Bitvavo

Stap 2: Meld je aan via het formulier op de pagina die zojuist geopend is.

Stap 3: Je ontvangt een e-mail van Bitvavo, deze bevat een bevestiging link. Klik hierop.

Gefeliciteerd!, je hebt een account aangemaakt bij Bitvavo! We gaan nu ‘echt’ beginnen. In de volgende stappen gaan we jou leren hoe je digitale munten kunt kopen & verkopen.

Stap 1: Cryptomunten kopen

Mooi, als het goed is heb je zojuist een account bij Bitvavo aangemaakt. Dan kunnen we nu naar de eerste ‘echte’ stap. We gaan digitale munten kopen, er vanuit gaande dat je niet voor meer dan €2500,- aan cryptomunten gaat kopen. Ben je dit wel van plan? Dan moet je jezelf identificeren, dit doe je heel gemakkelijk door de voor en achterkant van je ID kaart te uploaden. Lets begin, volg je net als in het vorige hoofdstuk de stappen weer op? ? Aan het einde van dit hoofdstuk heb jij cryptovaluta gekocht!

Stap 1: Inloggen bij Bitvavo

Klik hier, log in bij Bitvavo met het e-mail aders en wachtwoord dat je eerder in dit e-book hebt aangemaakt.

Stap 2: Bankrekening koppelen aan account

Alvorens je euro tegoeden kunt storten op je Bitvavo rekening moet je ervoor zorgen dat je bankrekening gekoppeld is. Dit gaan we doen door €1,- te storten naar je account met behulp van Ideal. Zorg er dus voor dat je de betreffende identificeer hulp van de bank bij je in bereik hebt.

Bankrekening koppelen bij bitvavo

Klik op: Mijn account, Je komt nu direct op de verificatie pagina. Klik onderaan op deze pagina op de blauwe button, bankrekening koppelen (zie hieronder)

Vervolgens zorg je dat je met een rekening betaald die dezelfde te naamstelling heeft als waarmee je account is aangemaakt. Hiermee verifieert Bitvavo of jij daadwerkelijk bij deze bankrekening hoort.

Zodra je op bankrekening koppelen hebt geklikt komt de pop-up naar voren zoals hiernaast afgebeeld. Kies betaalmethoden, SEPA(bankoverschrijving) of Ideal (internet bankieren)

Het kan een aantal minuten/uren duren alvorens je bankrekening gekoppeld is. Ik adviseer je om gebruik te maken van de Ideal module, mijn bankrekening was binnen een aantal minuten gekoppeld.

Trouwens voordat ik het vergeet, de euro die je zojuist overgeboekt hebt wordt in je Bitvavo account toegevoegd. ?

Stap 3: Euro’s storten op je Bitvavo rekening

We gaan nu zorgen dat je euro tegoed op je Bitvavo eurorekening krijgt. Klik op overzicht & storten (zie onderstaand)

Euro storten bij bitvavo

Geld toevoegen op bitvavo accountVervolgens doorloop je de stappen op de website.

Kies wat je wil storten? (in dit geval euro’s) –> Kies de hoeveelheid –> Kies een betaalmethode –> Klik op overboeken.

Je wordt nu doorverwezen naar de online betaling partner: TargetPay.com.

Kies de jou bank –> Voer je gegevens in –> Klik vervolgens op betalen.

Je wordt nu doorverwezen naar bitvavo, het tegoed wat je zojuist hebt overgemaakt (indien gebruik gemaakt van Ideal) is toegevoegd aan je account. Als je voor SEPA betaling gekozen hebt kan het maximaal 2-3 dagen duren voordat het geld op je Bitvavo rekening staat.

Stap 4: Digitale munten kopen

digitale munten kopen

Hoppa, we zijn bij het moment dat je daadwerkelijk digitale munten gaat kopen. Je kunt verder met stap 4 zodra je daadwerkelijk euro tegoeden in je account hebt staan. Voordat we verder gaan moet je er goed over nagedacht hebben welke digitale munt je wil aanschaffen. Zodra je het zeker weet ga je door met de stappen hieronder uitgelegd zodat je binnen 2 minuten cryptomunten gekocht hebt!

Klik op kopen & verkopen –> kopen –> Kies bij inkopen de cryptovaluta die je wil kopen –> Bij verkopen voer je het aantal euro’s dat je wil omwisselen voor de digitale munt die je gekozen hebt. –> In het overzicht zie je het aantal munten je krijgt voor de euro’s die je gaat betalen –> Klik op de blauwe button Kopen.

beste digitale munten

Er komt nu een pop up tevoorschijn(zie voorbeeld hiernaast), Bitvavo wil er zeker van zijn dat jij deze cryptocurrency wil kopen. Klopt het overzicht, geeft deze de cryptovaluta weer die jij wil ontvangen? Ja?, mooi klik op bevestigen.

Gefeliciteerd, het is gelukt het doorlopen van deze cryptocurrency cursus heeft zijn vruchten afgeworpen.?

digitale munten gekocht

Stap 2: Digitale munten verkopen

In dit hoofdstuk gaan we je stap voor stap uitleggen hoe je digitale munten verkopen kunt. Je kunt er voor kiezen om je cryptomunten te verkopen voor andere digitale valuta. Als je een leuke winst hebt gemaakt op een cryptomunt kun je deze bij Bitvavo ook uitbetalen in euro. In dit hoofdstuk gaan we er vanuit dat je cryptovaluta wil omzetten naar euro op je bankrekening.

Volg net zoals in het vorige hoofdstuk alles stappen nauwlettend op. Als je dat doet dan weet je aan het eind van dit hoofdstuk hoe je digitale valuta verkopen kunt.

Let op: In dit hoofdstuk gaan we er vanuit dat je Bitcoin in je account hebt. In de komende stappen kun je Bitcoin wijzigen naar iedere crypto. Stel je hebt Ripple XRP dan kun je de stappen precies zo volgen als bij Bitcoin.

Stap 1: BTC Bitcoin verkopen voor euro

Ga naar de pagina kopen & verkopen en klik vervolgens op verkopen. Volg de stappen zoals aangegeven op de website, is dit niet duidelijk genoeg? Onderstaand hebben wij alles nog even stap voor stap uitgelegd. Let op: Als je voor meer dan €2.500,- aan BTC gaat uitbetalen dan moet jij je als persoon verifiëren. Ga naar stap 3 om meer te weten hoe je account te verifiëren.

Bitcoin verkopen voor euro

Stap 2: Bitcoins opnemen

In de vorige stap heb je de cryptovaluta die jij wil uitbetalen omgezet naar euro. Het enige wat we nu nog moeten doen is een uitbetalingsopdracht aanmelden bij Bitvavo.

Vul onderstaand formulier in zoals aangegeven in de sheet hieronder. Binnen 1-5 werkdagen ontvang jij het aangegeven bedrag op je bankaccount. Zo simpel is het (bij Bitvavo) om je digitale munten uit te betalen naar euro. (ga naar stap 3 als je voor meer dan €2500,- wil omzetten naar euro).

Bitcoin uitbetalen naar euro

Gefeliciteerd, het is gelukt!

Geweldig, heb is je gelukt. Stap voor stap hebben we ernaartoe gewerkt dat jij je digitale munten hebt kunnen verkopen. Doe er wat leuks mee! Of ga je verder met investeren in cryptovaluta?

Stap 3: Bitvavo account verifiëren

Aah, jij bent dus die grote cryptocurrency investeerder?! Wil je meer dan €2.500,- aan cryptomunten verkopen dan moet jij je account bij Bitvavo verifiëren. Dit doe je door je id-kaart of paspoort up te loaden naar de server van deze exchange. Mijn ervaring leert dat ze bij Bitvavo ontzettend snel zijn, binnen 1-2 dagen is je account vrij gemaakt voor grote transacties. Onderstaand een korte uitleg over hoe je een ID-kaart upload bij Bitvavo.

Kies in het dropdown menu voor Identiteitskaart –> Upload voorzijde van ID-kaart in JPG, TIFF of PNG. –> Upload achterzijde van Identiteit in PNG, TIFF of JPG –> Klik vervolgens op Verifiëren!

bitvavo account verifiëren

Stap 3: Cryptomunten verzenden naar wallet

Je kunt er voor kiezen om een cryptocurrecy hardware wallet te kopen of voor een online wallet te gaan. In dit hoofdstuk van de gratis cryptocurrency cursus gaan wij je uitleggen hoe je tegoeden uit je Bitvavo account kunt verzenden naar je cryptocurrency online wallet. In dit voorbeeld maken wij gebruik van Gatehub. Gatehub is een online wallet die als zeer veilig wordt ervaren. Ik bewaar al lange tijd mijn cryptomunten op deze online wallet. Alvorens we beginnen maak je een account aan op gatehub. Gatehub is van oorsprong een Ripple wallet.

Stap 1: Online wallet aanmaken

Ga naar Gatehub.net –> Voer je gegevens in (email, wachtwoord etc) –> Via de mail ontvang je een bevestiging e-mail –> klik op de link in deze e-mail –> Je hebt nu een Gatehub wallet.

Nice, hebben we dat ook geregeld. Als het goed is kun je nu inloggen.

Stap 2: Wallet adres opzoeken

Dit is de belangrijkste stap, we gaan je online wallet bij gatehub gereed maken voor third party ontvangsten. Dit wil zeggen dat je ETH, ETC, BTC & nog een aantal cryptocurrencies kunt gaan ontvangen. Alvorens dit kan moet je bij gatehub bekend maken dat je dit wil. Volg onderstaande stappen.

Inloggen bij Gatehub –> Klik op wallet –> Klik op Enable om de betreffende cryptovaluta’s te ontvangen.Gatehub wallet

Vervolgens klik je onderaan de pagina op.cryptomunten verzenden of ontvangen

Gatehub wallet adres vinden

let op, je moet nog steeds op de pagina wallet zijn binnen je online wallet.

Heb je op Deposit/Receive geklikt, dan is nu de pop up zoals hiernaast getoond naar voren gekomen. Is dit niet het geval? Doe dan stap 2 weer vanaf het begin.

Kopieer nu het adres dat naar voren komt, in dit geval gaan wij Ripple verzenden naar Gatehub.

Stap 3: Cryptovaluta verzenden vanaf Bitvavo

digitale valuta versturen van bitvavo naar gatehubOke dan, we gaan in deze stap digitale valuta vanaf Bitvavo verzenden naar een online wallet. Het is heel simpel, zoals in deze hele cryptocurrency cursus volg de stappen en we begeleiden je er doorheen.

Inloggen bij Bitvavo –> Klik op Overzicht –> Klik op opnemen à Kies de valuta die je wil verzenden (in dit geval versturen wij 2 Ripples naar onze Gatehub wallet) –> Bij hoeveelheid kies je het aantal à Plak in het veld overboeken naar het wallet adres die je gekopieerd hebt in je gatehub account. (check dit 3 x, een transactie in de blockchain kun je niet terugdraaien) –> Tag hoef je niet in te voeren à Klik op overboeken.

Er komt nu een pop up tevoorschijn, klik op bevestig. Hierna komt nog een pop up, hierin wordt aangegeven dat je via je e-mail de transactie moet bevestigen.

Ga naar je e-mail account (waar je mee aangemeld bent bij Bitvavo) –> Zoek de e-mail van Bitvavo op –> Klik op de link –> Bevestig de transactie.

De e-mail moet eruitzien als onderstaande.

Bevestiging email bitvavo

Wel nu ga je naar je gatehub account, daar zie jij dat de transactie gelukt is. Ik had mijn 2 Ripple direct op mijn online gatehub wallet staan. Let op: Als je ETH,BTC,ETC hebt verzonden naar gatehub dan kan het langer duren. Ripple staat bekend om haar snelle transacties.

Log in op gatehub –> ga naar Wallet –> Klik op transactions –> En wel ja, daar zien we onze 2 Ripple die we zojuist verzonden hadden vanaf Bitvavo.Ripple verzenden naar gatehub wallet

Wij hopen dat je veel hebt opgestoken van deze online gratis cryptocurrency cursus & handleiding. Als bonus hebben we nog een gratis tip over 3 cryptomunten waar wij vertrouwen in hebben. Wij zouden het ontzettend tof vinden als je deze cryptocurrency cursus voor beginners met je vrienden en kennissen deelt. Zoals we je beloofd hebben vooraf kun je nu cryptocurrency kopen, cryptocurrency verkopen voor euro & cryptocurrency verzenden naar je online wallet.

Alle beginselen van cryptovaluta die je nodig bent om een goede start te maken in deze wereld. Heb je vragen? Wil je meer weten, stuur ons een mail of reageer via facebook of twitter.

Hoe snel cryptocurrency kopen

Hoe snel cryptocurrency kopen

Zoals je weet daalt maar stijgt de prijs net zo snel weer van de bitcoins & Altcoins. Daarom is het zaak om snel te handelen, Hoe snel cryptocurrency kopen leggen we je graag uit! In deze blogpost gaan we er voor zorgen dat je snel cryptocurrency kunt kopen. Wat je hiervoor nodig bent is enkel dit artikel, volg de stappen beschreven in dit artikel en je hebt binnen een 2-5 minuten cryptocurrency in bezit.

Verder lezen Verder lezen