Enorme prijsstijging Ripple XRP

Enorme prijsstijging Ripple XRP

Het is ongelofelijk de enorme prijsstijging Ripple XRP, XRP blijft records verbreken begin december 2018 was de waarde van 1 Ripple slechts €0,20. In een eerdere blogpost hebben we al aangegeven waarom Ripple XRP toekomst heeft. Alles wat in dat artikel uitgelegd en besproken wordt lijkt helemaal uit te komen! Enthousiastelingen op Twitter speculeren zelfs al dat de prijs voor de jaarwisseling zelfs al op €2,- kan uit komen. Geven wij op onze Ripple Kopen pagina nog te kennen dat wij eind 2018 een prijs van €2,- verwachten, deze prognose kunnen we nu wel bijstellen!

Waarom prijsstijging Ripple XRP

De prijsstijging kunnen we aan een aantal succes koppelen die Ripple XRP de laatste weken geboekt heeft. Zo zijn er diverse samenwerkingen gecommuniceerd aan de achterban, XRP gaat mainstream + coinbase speculeert nog veel rond op internet.

 • Japanse banken gaan XRP Ripple implementeren
 • XRP gaat mainstream, steeds meer (normale) mensen kopen deze cryptomunt
 • Coinbase ligt op de loer, wanneer XRP toegevoegd wordt gaat Ripple to the moon.

Prijstijging ripple XRP

Instappen in Ripple

Instappen in Ripple heeft dit nog zin ondanks deze enorme prijsstijging ripple xrp? Ik hoor het je denken.. vol mondig kan ik antwoorden JA! Verwachting is dat deze cryptomunt nog veel mainstreamer gaat worden, dus de vraag wordt groter. Op het moment dat de vraag hoog is en aanbod klein zal de prijs gaan stijgen. Tevens is Ripple XRP een crypto voor de lange termijn, investeren in ripple xrp doe je dus voor langere termijn. Verwachting is dat over een aantal jaar Ripple XRP over de €10,- gaat! Instappen in Ripple heeft dus nog zin, Ripple kopen doe je nog niet bij Coinbase. Verwachting is dat je begin 2018 XRP kunt aanschaffen bij de grootste crypto exchange.

One Reply to “Enorme prijsstijging Ripple XRP”

 1. Bedankt Coinstart!

  Door jullie advisen op te volgen heb ik nu een mooie winst kunnen pakken op Ripple XRP.
  Destijds ingestapt toen de prijs €0,34 was, en kijk waar we nu staan! Geweldig.

  Als dank heb ik een kleine XRP donatie gedaan op het adres dat jullie op de website weergeven, hoor graag of deze ontvangen is!

  Ga door met jullie website, geweldig.
  Wat is trouwens de volgende grote investering?

  Hoor het!

  Groet Richard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *