Categorie: Cryptocurrency prognose

Welke cryptomunten hebben toekomst in 2020

Welke cryptomunten hebben toekomst in 2020

Wil jij weten welke cryptomunten toekomst hebben? Bitcoin is al jaren populair en blijft maar stijgen. Helaas is bitcoin kopen ontzettend duur, voor één BTC betaal je al snel €5000,-. Er zijn tegenwoordig ook steeds meer andere digitale munten op de markt die steeds meer terrein winnen. Het zijn munten die zeker ook nog gaan stijgen en nog een leuke aanschafprijs hebben. Ook in 2019 stijgt deze hele markt nog en is er veel in beweging. Toch moet je 2020 ook in de gaten gaan houden. Bitcoin gaat groeien, maar ook andere munten gaan terrein winnen. Maar welke zijn dat dan? Welke cryptovaluta moeten we in de gaten houden? Is er één cryptomunt voor de toekomst of zit er cryptomunten toekomst in meerdere coins?

Verder lezen Verder lezen

Bitcoin in een financiële crisis dit is wat je kunt verwachten!

Bitcoin in een financiële crisis dit is wat je kunt verwachten!

De wereld economie draait als een trein, Bitcoin is ontstaan in de krediet crisis. In dit artikel gaan we dieper in op de vraag: “Wat gebeurt er met Bitcoin in een Financiële crisis?“. Ben je een beetje thuis in de cryptocurrency wereld, dan is de naam Satoshi Nakamoto absoluut niet onbekend. Rond 2008, ten tijde van de grote recessie bracht hij namelijk de inmiddels beroemde paper ‘Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System’ uit.

Verder lezen Verder lezen

Wat is de Bitcoin Cash koers verwachting voor 2020?

Wat is de Bitcoin Cash koers verwachting voor 2020?

Een paar maanden geleden heeft BCH een hard fork ondervonden. Bitcoin Cash ABC heeft de strijd als krachtigste cryptomunt gewonnen. BCH ABC en BCH gaan verder als 2 unieke blockchain protocollen, ze hebben niets meer met elkaar te maken. Wat betekent de tweedeling voor de Bitcoin Cash koers verwachting? Hierover later meer!

Verder lezen Verder lezen

Wat is de EOS koers verwachting voor 2020?

Wat is de EOS koers verwachting voor 2020?

EOS prijsverloopEen cryptomunt met een enorm potentieel is de EOS coin. Steeds meer mensen beginnen met investeren in deze cryptocurrency, hierdoor zie je een enorm stabiele digitale munt ontstaan. De EOS koers heeft de afgelopen Bull Runs overleefd, net als bij de Ripple zie je dat de cryptovaluta netjes op prijs blijft. Wil je investeren in EOS dan is het verstandig om de EOS koers verwachting door experts door te nemen. Wat is de EOS prijsverwachting voor 2020? En waarom heeft EOS Toekomst?

Verder lezen Verder lezen

Wat is de Ripple koers verwachting voor 2020

Wat is de Ripple koers verwachting voor 2020

Tof om te zien dat de Ripple XRP prijs stabiel blijft ondanks de enorme fluctuerende cryptocurrency koers. Voordat je gaat investeren in XRP is het goed op de Ripple koers verwachting door te nemen om een beeld te krijgen over de toekomst van deze cryptomunt. In deze blog ga ik het hebben over de Ripple verwachting 2020, 2021 2025 & 2030. Wat gaat de XRP koers de komende jaren doen?

Voordat we gaan beginnen wil ik je meegeven dat ook ik niet in de toekomst kan kijken, al mijn bevindingen zijn op basis en afkomstig van markt calculaties, prognoses van prominente crypto fanaten & nieuwswebsites.

Lets go, laten we beginnen met het onderbouwen van de Ripple koers verwachting!

Verder lezen Verder lezen

Ethereum koers verwachting voor 2020

Ethereum koers verwachting voor 2020

Als je geïnteresseerd bent in de Ether Coin dan is het goed om de Ethereum koers verwachting onder de loep te nemen. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van smart contract, ico’s & het erc-20 protocol. Voordat je gaat investeren in ETH is het verstandig om de Ethereum koersverloop onder de loep te nemen? Veel vragen over de Ethereum coin worden beantwoord, wordt je vraag niet beantwoord laat een reactie achter! 🙂

Verder lezen Verder lezen

Wat is de Litecoin koers verwachting voor 2020

Wat is de Litecoin koers verwachting voor 2020

2019 was voor de cryptocurrency markt een jaar met verschillende ups en downs. Steeds meer mensen kennen tegenwoordig het fenomeen digitale munten, op je werk praten ze over Bitcoin, bij de voetbal praten ze over de Litecoin koers verwachting en Litebit maakt ondertussen voor duizenden euro´s reclame op radio en tv.

Ben jij aan het twijfelen om te beginnen met cryptocurrency? Of wellicht nog beter voor dit artikel, wil je investeren in Litecoin maar weet je niet wat de LTC prijs verwachting is?

Verder lezen Verder lezen

Acceptatie en adoptie van Bitcoin & cryptomunten

Acceptatie en adoptie van Bitcoin & cryptomunten

Komt er een complete adoptie van Bitcoin in 2019? De koersen van crypto valuta zoals Bitcoin en Ethereum schommelen vaak nogal erg. Ook de volatiliteit van deze cryptovaluta kan nog wel eens flink veranderen. Zo kunnen de waarden van deze cryptovaluta in minderen van een dag met 10-20% stijgen en dalen, hierdoor zijn het over het algemeen wel waardevaste valuta’s.

Verder lezen Verder lezen

Cardano Prijsverwachting voor 2019 & 2020

Cardano Prijsverwachting voor 2019 & 2020

cardano prijsverwachting 2019Cardano prijsverwachting 2019: Wat kunnen we de komende tijd gaan verwachten van ADA Cardano zal de prijs gaan stijgen of dalen. Cardano is een veel belovend project dat nog steeds continu aan het updaten is. Er worden vaak nieuwe features toegevoegd aan het project en dat maakt het voor investeerders steeds interessanter om in te stappen.

Cardano verwachting 2019

Cardano is volop in ontwikkeling en geeft iedereen de mogelijkheid om digitale fondsen te verzenden en ontvangen. Naast dat Cardano (ada) een cryptocurrency is, is het ook een platform waarop gedecentraliseerde applicaties kunnen draaien. De markt was de laatste tijd een beetje in een downtrend, maar wij hebben geleerd dat je niet alleen maar korte termijn moet kijken. Als je uitzoomt op de grafieken zie je bij veel cryptocurrencies een mooie stijgende lijn. Dat de cryptocurrencies zo nu en dan eens een duikvlucht nemen is in deze markt heel normaal. Als we kijken naar de potentie van Cardano, is de cardano  prijsverwachting positief. We gaan ervan uit dat cardano zichzelf blijft ontwikkelen en hierdoor steeds interessanter gaat worden voor gebruikers en investeerders.
In het begin van 2018 zijn vrijwel alle cryptocurrencies veel waarde verloren. Voor sommige mensen is dat reden om alles te verkopen. Terwijl het voor ons juist een ideaal moment is om Cardano met korting te kopen.

Wat kunnen we verwachten van Cardano

Waar veel cryptocurrencies nog problemen hebben met schaalbaarheid en transactiesnelheid, is dat bij Cardano al geen probleem meer. Cardano werkt in lagen, waardoor door het systeem veel minder nodig heeft om snel en flexibel te draaien. De oprichters van Cardano zijn het team zijn erg betrokken op social media. Hier komen regelmatig goede positieve updates over het project naar voren. Cardano to the moon In de rest van 2018 is de verwachting dat er meer samenwerkingen gaan komen met Cardano. Volgens de oprichter zijn er al een aantal grote bedrijven die geïnteresseerd zijn in Cardano. Omdat we nog niet zeker zijn om welke bedrijven het zou gaan, kunnen we hier nog geen namen aan toevoegen. Wel is het zo dat als deze samenwerkingen doorgaan, er een nieuw tijdperk voor Cardano gaat aanbreken.

De cardano prijsverwachting 2019

Veel grote crypto traders hebben het erover dat de bear market zo goed als voorbij is. Het laagste punt van Bitcoin is bereikt, en zou nu volgens verschillende technische analyses weer omhoog kunnen gaan. Wat we vooral in 2017 hebben gezien is dat wanneer Bitcoin gaat stijgen, alle altcoins meestal mee stijgen. Er komt dan weer meer volume in de markt, waardoor er ook meer verhandeld wordt met altcoins zoals Cardano. Hoeveel de prijs van Cardano in 2019 gaat zijn weet natuurlijk niemand. Maar om je een idee te geven van wat mogelijk is hebben we een aantal prijsvoorspellingen bekeken en hier een gemiddelde prijs uit berekend.  Waarmee we uitkomen op een prijs van ongeveer $ 2,80 per Cardano. Op dit moment staat de prijs op $0,08. Dat zou betekenen dat de Cardano prijsverwachting 2019 een stijging zou laten zien van ongeveer 3400% kan stijgen in 2019. Daarnaast zijn er ook nog een aantal lange termijn voorspellingen gedaan. Een ambitieuze voorspelling was dat Cardano in 2020 zo maar eens $6 dollar kunnen zijn. Je kunt sowieso de live Cardano prijs volgen op Coinmarketcap.
Wat is de Bitcoin prijsverwachting 2019?

Wat is de Bitcoin prijsverwachting 2019?

Wat is de Bitcoin prijsverwachting 2019? Cryptovaluta het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Veel mensen zijn er zelfs miljonair mee geworden. Zij hebben in de juiste tijd de juiste cryptovaluta aangeschaft. Nog steeds is het mogelijk door te investeren in de juiste cryptovaluta om veel rendement uit je investering te halen. Het is eigenlijk allemaal begonnen met de Bitcoin. Deze munt is het begin geweest van de ontwikkeling van de cryptovaluta markt. Veel mensen hebben daar veel aan verdiend en nog steeds. Het is echter wel belangrijk om te weten wat en wanneer je investeerders. Zo heeft de Bitcoin de afgelopen jaren een enorme prijsstijging gemaakt, maar ook dalen gekend. Maar dat is altijd in deze markt. Maar wat is de Bitcoin prijsverwachting voor 2019? In onderstaand artikel bespreken we het verder.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin prijs 2019
Bitcoin is simpel gezegd een nieuwe vorm van geld. Het is werkelijk revolutionair en echt een geweldige ontwikkeling. Zeker gezien het feit veel landen op de wereld meer controle over geld willen en contant geld zouden willen afschaffen. Bitcoin is zo geweldig omdat het transparant, vrijwillig en decentraal is. Het is dus heel simpel gezegd een digitale munt. Je kunt het nu zelfs net als euro’s en dollars gebruiken om af te rekenen in webwinkels.
Bitcoin kopen
Bitcoin kopen bij Bitvavo

Hoe schaf je Bitcoin aan ?

Het is echt kinderlijk eenvoudig om een cryptovaluta als de Bitcoin aan te schaffen. Je hebt allereerst een platform nodig waar je het aanschaft en een wallet. Je kunt je bij dit platform aanmelden en hier op een veilige manier gewoon regulier geld op storten. Daarna kun je via dat platform cryptomunten kopen zoals de Bitcoin. Bij Bitvavo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk in 2 stappen Bitcoins kopen.

Waarom zou je in de Bitcoin investeren?

De spaarrentes bij de bank zijn tegenwoordig heel laag. Het heeft eigenlijk geen zin meer om nog een rekening te openen, want het levert toch niet zoveel op. Toch zou je er ook eens over na kunnen denken om in de cryptovaluta markt te investeren. Het digitale geld is echt in opkomst en het is een markt die ook snel kan fluctueren, maar over het algemeen op het moment veel sneller stijgt dan op de gewone aandelen beurs. Daarom kan het interessant zijn om te investeren in cryptovaluta zoals de Bitcoin. Cryptovaluta zijn namelijk erg stijgende, zo stijgende dat het echt je investering waard is. Het kan je geld heel snel verdubbelen zelfs viervoudigen of meer.

Hoe staat de Bitcoin op dit moment?

De prijs van bitcoin verschilt ieder moment en is de ene keer meer waard dan de andere keer. Op het moment van schrijven krijg je dit voor je euro’s:
 • Voor 100 euro koop je 0,01778 bitcoin;
 • Voor 250 euro koop je 0,04444 bitcoin;
 • Voor 500 euro koop je 0,08888 bitcoin;
 • Voor 750 euro koop je 0,13333 bitcoin.
De Bitcoin is zeer in waarde gestegen zo stond hij op 1 januari 2013 op US$13.51, en op 28 november 2013 sloot de koers van de Bitcoin boven de  US$1000. Dit was de eerste keer dat de Bitcoin zo steeg. Hij is hiermee 74 keer meer waard dan 11 maanden ervoor.
Bitcoin prijsverwachting 2019

Wat is de Bitcoin prijsverwachting 2019?

Er zijn diverse analisten die altijd met mythische uitspraken kunnen komen. Dit moet je meestal met een korreltje zout nemen. Rond eind 2016 had niemand kunnen verwachten dat de Bitcoin die toen in 2016 $ 990 waard was  in 2017 bijna $ 20.000 waard zou zijn. Er zijn diverse adviseurs zoals bijvoorbeeld Fundstrat Global Advisors die uitspraken doen. Zij zetten de Bitcoin prijsverwachting 2019 op $ 36.000 waard kan zijn. Ook zijn er bepaalde Bitcoin traders die zelfs hun oog hebben op $ 100.000 dollar.

Statistieken

Statistieken laten zien dat er een verhouding is tussen het aantal miners versus beleggers en daarmee ook tussen de stijgende Bitcoin koers. Indien het aantal miners toeneemt dan neemt de koers van de Bitcoin ook toe. Waardoorde Bitcoin prijsverwachting 2019 het aantal miners en beleggers nog hoger zal zijn. Dit moet dus gaan zorgen voor een hogere Bitcoin koers. Als je kijkt naar het verleden met betrekking tot het aantal miners, beleggers, historische verleden van de munt is er het volgend ebrekend: “ rond eind 2019 kan  de Bitcoin $ 36.000 waard zijn”. Dit is een mogelijke koers voor de Bitcoin. Toch kan de prijs nog erg schommelen. De koers ligt nu naar verwachten tussen de $ 20.000 en $ 64.000 binnen 18 maanden. De Bitcoin is nu in aanschaf erg duur toch is het gezien de voorspellingen toch nog steeds geen slechte investering om te investeren in de Bitcoin.
Ook interessant
 
Crypto bearmarket einde nog niet in zicht

Crypto bearmarket einde nog niet in zicht

Welkom lezers, Na een weekje vakantie zijn we weer terug met een Cryptomarket update. in mijn vorige blog gaf ik aan dat we nog steeds in de downtrend zitten vanaf januari. Hierdoor zakte de bitcoin prijs ook als een kaartenhuis toen die in aanraking kwam met die resistance lijn van 2018, Rond de prijs van 7300. Ik heb hier ook een short positie geopend. (zie afbeelding hieronder)

Bitcoin prijs blijft zakken

Om voor bitcoin bullish te blijven moest de prijs niet verder zaken dan 62% van de totale up movement vanaf de volgende low. Echter schoot de prijs er keihard doorheen en zie ik geen andere optie dan weer een test van de 5800’s. Het is dan afwachten of 5800’s zich dit keer houdt. ik zie de kans echter klein en verwacht eerst een tijdelijke prijs onder de 5800. Target 4800-5200 dollar. Daarna zie ik een hele sterke bull market vormen. ik zal dan ook bitcoin kopen vanaf 5200 tot aan 4800 dollar. De komende maand zal hierover mee duidelijkheid geven. Mijn verwachtingen zijn hieronder weergegeven.

Ethereum prijsverwachting september

Deze week zal ik ook een andere cryptocurrency aandacht te geven namelijk de twee na grootste coin. Ja Ethereum (ETH). Voordat je ook maar begint met het handelen of kopen van andere coins genaamd Altcoins, moet je onthouden dat de hele cryptomarkt de weg van bitcoin volgt. ETH volgt de downtrend samen met Bitcoin.

Ether koers blijft zakken

ETH Volgt sinds de prijs van 700 dollar een downtrend channel. zoals hierboven aangegeven. Het volgende support is te vinden rond de prijs van 140 dollar. hier zal ik ETH beginnen te kopen. voor long term investering. Zodra de prijs breekt uit deze downtrend zal ik vervolgens meer ETH bijkopen. Waarom? ik zie ETH als goede investering aangezien er gebruik voor de coin is. ETH kan gezien worden als een soort van grondstof in de wereld van cryptocurrencies. Bovendien heeft ETH al eens de prijs van 1400 dollar aangeraakt. 140 dollar klinkt dan als een koopje. Volgende week zal ik weer een update geven over bitcoin en een andere coin. Ik zal dan ook meer inzicht geven in chart patterns en hoe ze precies werken. Tot dan!
Bitcoin analyse bodem in zicht?

Bitcoin analyse bodem in zicht?

Hé beste CoinStarters, Ik ben Marc van Mlcryptotrading. Al meer dan een jaar volg ik de wereld van cryptocurrencies elke dag. Nieuws volgen, updates zoeken van verschillende cryptocoins en het begrijpen van de Blockchain daar hield ik mij vooral mee bezig, Het is gewoon super interessant allemaal. Echter richt ik mij sinds enkele maanden vooral nog op het traden van crypto. Niet meer alleen op gevoel investeren maar ook kijken naar de achterliggende gedachte, via Technische analyses. Dit is voor mij op dit moment een leuke manier om de boterham mee te verdienen. Ik wil jullie door middel van deze blog meenemen door mijn trade leven in de cryptocurrencies. Elke week zal ik mijn kijk op de cryptocurrency markt met jullie delen.

Technische analyse Bitcoin

26 augustus 2018 – Vandaag starten we met de analyse van Bitcoin aan de hand van een 4H Chart. Moet je “HODL” of gaan we Bitcoins verkopen, uiteindelijk moet je dit zelf weten natuurlijk!
Bitcoin is sinds januari bezig in haar downtrend. Dit moeten we dus altijd in ons achter hoofd houden. 23 augustus hebben de bulls geprobeerd op die downtrend te doorbreken bij een prijs van circa 8500 dollar. Echter zoals we weten is dit niet gebeurd. Hierdoor zakte de prijs verder weg naar de 5900 dollar range. Bitcoin vond hier support en heeft een tijdelijke weg naar boven gevonden. Echter kan deze van korte duur zijn. Ik zie deze tijdelijke uptrend waar we nu in zitten als bear flag. in een ABC correctie wave. Zie de afbeelding hieronder hoe deze is weergegeven. Op dit moment bevinden we ons dus in De B wave van een ABC correctie.
Bitcoin Bear Flag

Bitcoin Bear flag

Het trading channel waar we nu ons in bevinden vanaf 5900 level tot nu is dus te omschrijven als bear flag. Je kan het zien als een soort op de kop hangende flag. Mijn target voor de tijdelijke bear market is dan ook rond de 7200 dollar. Daar zal Bitcoin weer te maken krijgen met de down trend line van het afgelopen jaar. Het missen van goed nieuws en lager volume zijn signalen dat het ons weer niet gaat lukken om de downtrend te doorbreken. Maar tijd zal het leren. We houden de markt en prijs goed in de gaten en zullen daarop anticiperen. Hierdoor weet je wanneer bitcoin kopen interessant kan zijn!

Volg Marc op social media

Volgende week zal ik weer een update plaatsen over BTC met meer technische achtergrond. Wil je verder op de hoogte blijven? volg mij op Twitter en tradingview, ik plaats dagelijks updates over bitcoin en andere coins.
https://twitter.com/lcryptotrading
Live Bitcoin BTC koers volgen

Live Bitcoin BTC koers volgen

Het volgen van de bitcoin koers heeft in de afgelopen tijd een behoorlijke vlucht genomen. Hoewel de cryptomunt al enkele jaren op de radar van veel mensen staat, is de aandacht inmiddels vol erop gericht. Dat is ook niet vreemd, want de Bitcoin BTC koers heeft een gigantische ontwikkeling doorgemaakt. Het is dan ook interessant om te kijken wat je hier zelf mee kunt. Mogelijk is het immers voor jou ook interessant om hiermee aan de slag te gaan. Wat is er eigenlijk nog over van de cryptocurrency hype? Alleen al om die reden is het dan ook goed om goed te weten wat de verschillende kanten van deze digitale munt zijn.

Verder lezen Verder lezen

Cryptocurrency hype wat is er nog van over?

Cryptocurrency hype wat is er nog van over?

In 2017 was er sprake van een enorme cryptocurrency hype: de koersen bleven maar stijgen en het ene record naar het andere record werd verbroken. Op een gegeven moment stortte de koers echter flink in. Waar er eerst nog geflirt werd met een koers van 20.000 dollar klapte deze in naar onder de 10.000 dollar. Veel mensen vragen zich dan ook af wat er nog over is van de hele cryptocurrency hype.

Enthousiasme

De Bitcoin kende eerst veel enthousiasme. Bij CREA in Amsterdam stond er bijvoorbeeld een rij van honderden mensen voor een lezing over het onderwerp. Iedereen had het erover: zelfs de postbode die nog net begrijpt hoe het internet werkt. Wanneer een onderwerp zo erg speelt in de media, is het duidelijk dat er sprake is van een sterke hype. De cryptocurrency hype leidde er dan ook toe dat veel mensen gingen beleggen in cryptocurrencies.

Cryptocurrency hype

Het ineenstorten van de koers leek echter een kantelpunt. Steeds minder mensen hebben het er nog over. De postbode verzwijgt het grote verlies dat hij heeft gemaakt en lezingen worden er nog amper gegeven. Dit is ook terug te zien in bijvoorbeeld de media. Waar de cryptocurrency voorheen regelmatig op het acht uur journaal verscheen, rept er nu geen kraai meer over. Dit is ook terug te zien binnen Google trends alwaar de populariteit van zoektermen rondom de Bitcoin nog nihil is gebleken.

De toekomst

Dit is ook terug te zien in de handelsvolumes van de Bitcoin. Aanbieders van handelsplatformen zagen hun klandizie sterk afnemen. Waar servers er eerst regelmatig uitlagen door overbelasting, zijn het aantal bezoekers ondertussen sterk gedaald. Toch is er nog steeds interesse: de handelsvolumes liggen op een vergelijkbaar niveau als dat van de zomer van 2017. Bitcoins kopen is blijkbaar dus nog steeds een interessant instrument voor speculatie.

Dit is te verklaren doordat de Bitcoin en andere altcoins flinke koerssprongen kunnen maken. Hiervan kan je als belegger op de korte termijn van profiteren. Het is immers mogelijk om door middel van zogenaamde futures te speculeren op een prijsstijging of koersdaling van de munt.

Bitcoin Hype

De technologie

De technologie achter de Bitcoin is nog steeds goed. Het is echter maar de vraag of de Bitcoin de hype kan waarmaken. Door allerlei problemen is de munt namelijk niet echt geschikt als betaalmiddel. Dit kan in de toekomst natuurlijk veranderen. Toch is het dan onzeker of het de Bitcoin of een andere digitale munt gaat worden die als betaalmiddel zal worden gebruikt. Het is namelijk stukken goedkoper om je betalingen online te doen met Ripple XRP of Cardano ADA.

TIP: Waarom heeft Ripple XRP toekomst?

Uiteindelijk zal de Bitcoin door zijn volatiliteit voornamelijk aantrekkelijk zijn in landen waar de lokale munt onderhevig is aan sterke koersschommelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Venezuela. In dit soort landen kan de Bitcoin enige stabiliteit bieden.

De Bitcoin is in ieder geval nog niet dood, maar het lijkt erop dat de populariteit bij het grote publiek wel verdwenen is. Dit betekent echter niet dat er geen mogelijkheden zijn om actief Bitcoins te verhandelen.

Starten met cryptomunten?

Wil je starten met Bitcoins of andere cryptomunten? Meld je aan voor ons nieuwsbrief en ontvang onze cryptocurrency cursus gratis in je mailbox  🙂

Welke cryptomunten zijn gestegen?

Welke cryptomunten zijn gestegen?

In de afgelopen tijd zijn er enkele cryptomunten flink gestegen. Welke zijn dit en welke munten moeten we allemaal in de gaten houden? Vooral bij de nieuwe munten kunnen er flinke stijgingen zijn en dit kan een teken zijn dat het een munt is om in de gaten te houden. Dus: welke cryptomunten zijn gestegen en met welke cryptocurrency beginnen?

Waarde van cryptocurrency

De waarde van cryptomunten is erg belangrijk, omdat we allemaal natuurlijk uiteindelijk munten willen hebben die meer waard zijn. En soms lijkt het net alsof er geen stijging zit. Vooral de munten die minder bekend zijn kunnen flinke stijgingen hebben. Dit zijn munten (ook wel Altcoins) om in de gaten te houden, want er zit mogelijk meer toekomst in. Welke munten stegen de afgelopen week?

welke cryptocurrency is gestegen

Welke cryptomunten stijgen nog in waarde?

Zoals je wellicht weet is het moeilijk te zeggen welke digitale munten de komende maanden in waarde gaan stijgen. Sommige mensen noemen investeren in digitale valuta ook wel gokken, hoe werkt gokken met bitcoin? Wij hebben een aantal cryptomunten voor jou op een rij gezet die je zeker in de gaten moet houden. Wat je met mijn informatie doet moet je natuurlijk helemaal zelf weten, je bent er zelf verantwoordelijk voor waar je jou euro’s in stopt. Let er op dat het verstandig is mocht je cryptocurrency kopen gaan deze bij een betrouwbare crypto exchange aan te schaffen. De vraag die jij jezelf niet moet vergeten te stellen is: Wat is het beste moment om cryptocurrency te kopen?

SWARM (SWM) coin

swarm coin logoSWARM (SWM) is een cryptomunt die op een vergelijkbare manier als Ethereum werkt. In begin juni steeg de munt maar liefst ruim 80 procent. En dit is niet de enige stijging die SWARM heeft gehad. De munt was namelijk in 2017 ook al één van de grootste stijgende cryptomunten. Dit is dus echt een cryptocoin om goed in de gaten te houden!

Rhenieum (XRH) coin

rhenium logoDe munt Rhenium wordt afgekort met XRH. Het is een munt die pas drie weken bestaat, maar is in de afgelopen weken toch al 70 procent gestegen. Gezien de munt nog maar net bestaat, is het erg moeilijk om te voorspellen wat ermee gaat gebeuren. Het is wel een munt om eens goed in de gaten te blijven houden.

Level up Coin

Level up Coin is een munt die we zeker in de gaten moeten houden. Deze is ontwikkeld met het streamen van games in het achterhoofd. Denk aan het streamen online, maar ook tournamenten. De munten kunnen ingezet worden om elkaar onderling te belonen. Juist omdat de wereld van de games zo groot is, is Level up Coin goed om in de gaten te houden. Het is een nieuwe munt, die in maart is gelanceerd. In de afgelopen week steeg de munt met ruim 54 procent.

airtoken logo

AirToken (AIR) coin

AirToken lijkt een beetje een underdog te zijn. Weinig mensen nemen de munt erg serieus, maar toch is daar verandering in aan het komen. Er is in de afgelopen week een stijging geweest van zo’n 48 procent. De AirToken is ontwikkeld door een oud medewerker bij Google. Aan de technische kant zal het dus niet liggen. Nu de munt meer begint te stijgen, is het zeker een munt om in de gaten te houden.

StakeNet (XSN) coin

StakeNet is een relatief nieuwe munt die met het proof of stake systeem werkt. De munt wordt omschreven als innovatief. Veel mensen zijn er een grote fan van en dit is te zien aan de waarde. In de afgelopen week steeg de cryptocurrency met zeker 44 procent. Gezien het een nieuwe munt is, is het nog moeilijk te zeggen wat er allemaal mee gaat gebeuren.

Hoe gaat het met gevestigde munten

Hoe gaat het met de grote munten?

De grote munten, zoals BitCoin, Ripple en Etherium hebben geen extreme stijgingen gehad, maar zijn eigenlijk allemaal vooral wat gedaald. De Bitcoin lijkt niet vooruit te branden en de meningen over deze munt zijn erg verdeeld of het nog wel een munt is die te vertrouwen is. De ene persoon zegt dat de Bitcoin zal blijven, terwijl anderen denken dat hij langzaam wordt ingehaald door andere cryptovaluta.

Wat zegt de waarde van de cryptomunten?

Het hoeft niet altijd veel te zeggen of een cryptomunt gestegen is of gedaald. Soms kan een munt enorm stijgen, maar valt hij daarna als een baksteen. Dit hebben we bijvoorbeeld gezien met de Bitcoin, die in december 2017 een waarde had van rond de 20.000 euro. En nu is die waarde gedaald naar zo’n 6.000. Het is ook heel moeilijk om in te schatten wat stijgingen voor de lange termijn betekenen. Het is dan ook erg belangrijk om vooral goed je research te doen. Wat is een munt precies, welke techniek zit erachter en hoe kun je de ene crypto onderscheiden van de ander? Let hierbij niet alleen op de waarde van de munt, maar kijk ook naar de waarde en eventuele nieuwsberichten. Een munt kan bijvoorbeeld opeens flink stijgen in waarde, omdat een overheid van een groot land of het bestuur van een groot bedrijf de munt steunt. De munten waar ik ingeïnvesteerd heb HODL ik, hoe zit jij hierin?

Er zijn op internet diverse cryptocurrency handleiding of stappenplan ‘en te vinden, wij hebben er ook één gemaakt! Je de eerste stappen binnen de wereld van digitale munten zetten met onze gratis cryptocurrency cursus.

Gestegen cryptocurrency kopen bij Bitvavo

Waar de munten inkopen?

Wil jij een van de genoemde cryptocurrency kopen? Dan kun je dit doen bij bijvoorbeeld exchangers zoals AnyCoin Direct en Bittrex. Als je er op tijd bij bent, kun je mogelijk profiteren van nog meer stijgingen. Let er wel op dat je nooit geld in de munt stopt dat je niet kunt missen. Ga je liever voor de gevestigde cryptomunten dan raad ik je aan om voor Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo te gaan. Hier kun je gemakkelijk cryptocurrency kopen met ideal en je hebt te maken met een Nederlandse helpdesk. In een vergelijking die ik in April 2018 heb gemaakt komt deze partij ook nog eens uit de test als goedkoopste cryptcurrency exchange.

Digitale munten voor de toekomst

Digitale munten voor de toekomst

Als het goed is heb je alle stappen doorlopen van onze cryptocurrency cursus en kun je nu met cryptomunten kopen beginnen. Alleen ik weet het, er zijn zoveel digitale munten voor de toekomst welke moet je nu kiezen?! Ik ben zo vrij geweest om 3 cryptomunten voor de toekomst voor jou uit te leggen.

Zoals ik in mijn artikel over snel geld verdienen met cryptomunten is investeren in crypto voor de lange termijn. Er zijn mensen die hele dagen/nachten op de cryptocurrency exchange zitten te handelen. Dit is voor veel mensen niet weggelegd. Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat het niet aan te raden is om te handelen op een digitale munten exchange.

In de begin periode heb ik een poging gewaagd om te handelen op een crypto exchange. Ik zag mijn inleg, destijds €750,- rap minder worden. De koersen dollen je voor je ogen, s ’nachts kun je niet meer slapen. Je bent alleen maar aan het denken wat doet de koers, wordt ik niet wakker en zijn al mijn euro’s gehalveerd. Heel bewust heb ik destijds een keuze gemaakt voor digitale munten voor de toekomst. Op onze cryptocurrency kennisbank heb ik alle stappenplannen & handleidingen voor jou samengesteld om goed te beginnen met cryptocurrency.

Destijds heb ik na een verlies van ruim €250,- de keuze gemaakt om alleen voor de lange termijn te investeren. Voor mij was dit een uitkomst, weer rust in m’n hoofd en pure focus op projecten die het investeren waard zijn. Zo is mijn crypto vermogen ondertussen leuk gestegen en wil ik jou graag leren hoe de beginselen in de crypto valuta wereld werken. Bij mij is het dus begonnen met een switch naar cryptomunten voor de lange termijn, cryptomunten voor de toekomst!

Terug naar de digitale munten voor de toekomst. De titel van dit artikel zegt het al, als je wil investeren voor de lange termijn moet je ook voor deze munten gaan. Belangrijk is dat het team achter de cryptovaluta te vertrouwen is. Tevens ook niet onbelangrijk, hoe heeft de crypto de laatste maanden gepresteerd. Hier kun je meer over leren in een vervolg op dit E-book. De 3 munten waar ik je in dit artikel iets meer over ga vertellen zijn: Ripple, Litecoin & Stellar Lumens.

Ripple, Digitale munten voor de toekomst

Investeren in Ripple is als je het mij zou vragen een must. Deze digitale munt heeft zo veel potentie dat ik er niet over uitgepraat raak. Ripple (XRP – Ticker Ripple) is een munt die gemaakt voor de globale transacties. Vandaag de dag als je met Visa/Mastercard betaald moet de ontvanger in het slechtste geval 2-3 dagen wachten op een betaling via hun netwerk. Het Ripple Net heeft de oplossing, zelf ontwikkelde blockchain technologie door het Ripple team zorgt ervoor dat dit binnen 3-5 seconden kan. Diverse betalingen hebben wij vanaf onze Ripple wallet gedaan, allemaal binnen 5 seconden ontvangen.

Diverse grote wereld banken zijn op dit moment pilots aan het draaien op het Ripple Netwerk. De eerste test resultaten zijn positief. De verwachting is dat vele grote banken zullen volgen, je kunt wel bedenken wat dit met de Ripple koers zal gaan doen.

Het belangrijkste bij een keuze voor welke digitale munt je kiest is dat je er vertrouwen in hebt. Is dit er niet, dan adviseer ik je om er geen geld in te steken. Persoonlijk heb ik heel veel vertrouwen in Ripple en al haar goede ideeën. Ripple kopen was in de periode toen ik de switch van short term naar long term een fantastische keuze. Op onze website vind je natuurlijk veel meer informatie over Ripple XRP. Mocht je er nog niet over uit zijn waarom ripple in onze cryptomunten voor de toekomst lijst is opgenomen lees dan dit artikel eens door!

Stellar Lumens kopen met Ideal

Stellar Lumens cryptomunt voor de toekomst

Qua technologie wordt XLM Lumens vaak vergeleken met Ripple. Dit komt vooral omdat de snelheid van beide cryptovaluta’s extreem snel zijn. Echter is Ripple XRP er voor de banken & Stellar Lumens XLM is een blockchain platform vergelijkbaar als Ethereum. Stellar is een stuk onbekendere Altcoin in vergelijking met Ripple of Litecoin.

Waarom cryptomunt Stellar

Ik verstelde je zojuist al even Stellar een cryptomunt is die vergelijkbaar is met Ripple. Toch zijn er wel een aantal verschillen. Het belangrijkste verschil is dat het bedrijf achter de munt, Stellar Lumens een non-profit organisatie achter zich heeft. Dit is Stellar.org. Deze wil de munt zo decentraal mogelijk houden. Dit wordt gedaan door de munt op een optimale wijze te verdelen over de gebruikers en de toekomstige gebruikers.

De technologie achter de Lumens is een opzichzelfstaand systeem. Stellar kan gebruikt worden voor slimme contracten en multisig. Verder kan het gebruikt worden om iedere valuta of cryptocurrency te versturen. Een ander groot pluspunt van de munt is dat er vrijwel geen transactiekosten zijn. Dit is zeer interessant voor kopers van de munt. Kijk maar eens naar andere cryptocurrency. De Bitcoin is een mooi voorbeeld. De transactiekosten kunnen hier behoorlijk oplopen. Wij hebben ooit een voorbeeld op onze website gepost, +- €10,- transactie kosten voor BTC (Ticker Bitcoin). Het netwerk van Stellar is snel en heeft een transactietijd van drie tot vijf seconden. Hierdoor kunnen er tot tweeduizend transacties per seconde worden gedaan. Dit zijn indrukwekkende prestaties die door veel bedrijven gebruikt kunnen worden.

Litecoin verkopen voor euro

Litecoin het kleine broertje van de Bitcoin

Litecoin is een van decentrale cryptomunten voor de toekomst. De litecoin cryptocurrency is opgericht door een ex google medewerker. Het doel van de Litecoin is om een minder zwaar netwerk te creëren voor digitale transacties.

Wellicht heb je het wel eens gehoord?! Voor 1 bitcoin transactie zijn duizenden pc’s hard aan het werk om dit gedaan te krijgen. Bij litecoin is dit ook het geval, echter is dit vele malen minder. Litecoin is diverse samenwerkingen aangegaan met grote bedrijven. Op dit moment zijn ze hard aan de weg aan het timmeren. Het bedrijf wil het namelijk mogelijk maken dat er cross functional payment gedaan kunnen worden.

Op dit moment is het onmogelijk om via het BTC net betalingen te doen op het Litecoin net. Hier moet als het aan Litecoin ligt verandering in komen. In de nabije toekomst moet het mogelijk worden om deze betalingen te voldoen.

Deze cryptomunten zijn ook interessant

Er zijn natuurlijk meer digitale munten interessant, hieronder een aantal waar wij aandacht aan hebben besteed. Ik ben al geruime tijd actief in de cryptocurrency, ondertussen weet ik goed in te schatten welke cryptomunten interessant zijn en welke niet. Hieronder een kleine greep uit de digitale munten waar ik over geschreven heb!

Gratis Ripple – Wat is de Ripple prijsverwachting 2018?

Gratis Ripple – Wat is de Ripple prijsverwachting 2018?

Wat is er nou mooier dan kans maken op gratis Ripple XRP ter waarde van €100,-, ja zelf Ripple kopen. Zoals je wellicht weet houden we bij Coinstart wel van een spelletje, deze keer hebben we weer een leuke verzonnen! Hou jij ook van een gokje, doe dan met ons mee: Wat is de Ripple XRP prijs op 31 december 2018? Geef in een reactie onder dit artikel aan wat de Ripple XRP prijs op 31 december 2018 is. Meedoen met de Gratis ripple win actie kan tot en met vrijdag 13 juli 2018, doe vrijblijvend mee en win €100,- aan Ripples.

Gratis Ripple wat moet ik hiervoor doen?

 • Onderaan dit artikel reageren met de Ripple XRP prijs. (voorbeeld €3,409 of €134,345 of €1.312,345)
  Alleen prijsverwachtingen van 3 cijfers achter de komma zoals in het voorbeeld zijn geldig.
 • Laat het vinkje “Ik schrijf me in voor jullie nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste cryptocurrency nieuws.” aangevinkt.
 • Vul een geldig e-mail adres in i.v.m. het contact opnemen richting jou persoon.
 • Deel dit artikel op jou Facebook tijdlijn met onderstaande widget.

Ripple winnen actie voorwaarden

Om deze actie succesvol te laten verlopen hebben we een aantal actievoorwaarden opgesteld. Voorwaarden moet je denken aan tot wanneer loopt de ripple win actie, wat is de einddatum. Onderstaand sommen we alle voorwaarden op:

 • Je Ripple prijsverwachting inzenden kan maximaal tot 13 Juli 2018.
 • Inzending mag niet meer gewijzigd worden na eerste inzending.
 • Wij gaan uit van de ripple prijs gecommuniceerd op Cryptocompare 31 december 08:00 uur.
 • Je moet dit artikel gedeeld hebben op Facebook via bovenstaande share widget. De URL van share actie kun jij overeen komen met ons, deze mag niet meer dan 2 maand afwijken van datum plaatsen reactie.
 • Er moeten minimaal 100 reacties met een prijs geplaatst zijn, is dit niet het geval dan worden de €100,- in Ripples niet uitgekeerd. Hierdoor is het zo belangrijk om deze actie te delen met je vrienden en familie!
 • Je moet ingeschreven zijn voor onze nieuwsbrief met het e-mail adres opgegeven in je reactie.
 • Bij dubbele inzendingen zal de eerste inzending winnen.
 • Enkel reacties met 3 decimalen doen mee voor de €100,- gratis Ripple.
 • Uiterlijk 2 weken na sluiten winactie neemt Coinstart contact op met de winnaar.
 • De €100,- aan Ripple is niet uit te keren in euro’s op je bankrekening, wij storten de XRP op je cryptocurrency wallet. Heb je deze (nog) niet, lees meer op onze cryptocurrency wallet pagina hoe je deze gratis aanmaakt!
 • Coinstart mag indien noodzakelijk de actievoorwaarden ten alle tijde wijzigen.

Wij wensen jullie heel veel geluk en wijsheid bij het inzenden van je reactie! Ohja, vergeet niet dit artikel te share’n op je facebook time line, dit doe je door op onderstaande Share button te klikken. Share je Twitter ook? Dit geeft je extra credits 🙂

Enorme prijsstijging Ripple XRP

Enorme prijsstijging Ripple XRP

Het is ongelofelijk de enorme prijsstijging Ripple XRP, XRP blijft records verbreken begin december 2018 was de waarde van 1 Ripple slechts €0,20. In een eerdere blogpost hebben we al aangegeven waarom Ripple XRP toekomst heeft. Alles wat in dat artikel uitgelegd en besproken wordt lijkt helemaal uit te komen! Enthousiastelingen op Twitter speculeren zelfs al dat de prijs voor de jaarwisseling zelfs al op €2,- kan uit komen. Geven wij op onze Ripple Kopen pagina nog te kennen dat wij eind 2018 een prijs van €2,- verwachten, deze prognose kunnen we nu wel bijstellen!

Verder lezen Verder lezen