Wat zijn bounty hunters

Verdien Bitcoin Cash als bounty hunter!

Premiejager (bounty hunter) is een begrip dat absoluut niet onbekend is. Het vindt zijn oorsprong uit het Oude Westen van Amerika en tot op de dag van vandaag is het nog steeds een actueel beroep. Al dan niet gegoten in een ander jasje.

Tegenwoordig is het namelijk ook mogelijk om als bounty hunter te opereren waarbij de beloning in bitcoin plaatsvindt. Een snel paard of een pistool is absoluut niet nodig. Bruikbare informatie en hackers die hoog op de lijst van gezochte personen staan, dat is alles wat je nodig hebt.

Bitcoin Bounty Hunter

De Bitcoin Bounty Hunter is een programma van Bitcoin.com waarmee mensen op anonieme wijze betalingen kunnen crowdsourcen. De bedragen worden gebruikt om bepaalde taken te voltooien. Het platform dat momenteel door Bitcoin.com is ingericht biedt een aantal uit te voeren missies en de totale uitbetaling bedraagt op dit moment iets meer dan 750 BCH.

crypto lening aanvragen

Crypto criminelen

Waren voorheen bounty programma’s binnen de digitale wereld met name gericht op software-bugs. De service van Bitcoin.com is anders. Hier biedt het programma oplossingen voor een reeks digitale producten. Een opvallend product daarbij is het in de kraag grijpen van cryptocriminelen. Het laatste is een breed begrip. Maar de focus ligt met name op hackers die reeds vaak schade aan het crypto-ecosysteem hebben aangericht.

Hackers Satoshi Nakamoto

Het systeem begint al aardig wat aanhang te krijgen. Zo is opvallend dat een reeks individuen meer dan 400 Bitcoin Cash hebben geboden om de hackers te vinden die het e-mail account van Satoshi Nakamoto hebben ge-hacked. Ongeveer 200 BCH is gedoneerd om een afperser te ontmantelen. En 100 BCH is gegeven om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de diefstal van tienduizenden BTC van Bitcoinica and Zhou Tong. Ook is er 30 BCH gegeven voor het pakken van de beruchte Mt. Gox hacker.

Bounty hunters

Naast het traceren van crypto-criminelen biedt het platform ook oplossingen op andere gebieden. Heb je bijvoorbeeld een taak op het gebied van iets grafisch? Of wil je een video laten bewerken? Maak een nieuwe melding aan op het Bitcoin Bounty Hunter platform en noem je prijs.

Bounty0x alternatief

Een goed alternatief om geld te verdienen met bounty taken is Bounty0x. Bij Bounty 0x kun je gemakkelijk een account aanmaken en al je social media accounts koppelen. Verdien digitale munten door een ICO te promoten, bugs op te sporen of blogs te vertalen. Meld je HIER gemakkelijk aan bij bounty0x.io!

Wil je BCH verdienen als bounty hunter en waar richt je je dan op? Wij zien je mening graag.

Ook interessant

Welke cryptomunten zijn gestegen
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Welke cryptomunten zijn gestegen?

In de afgelopen tijd zijn er enkele cryptomunten flink gestegen. Welke zijn dit en welke munten moeten we allemaal in de gaten houden? Vooral bij de nieuwe munten kunnen er

Lees verder »
cloudtoken scam
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Opgelet: CloudToken blijft scam te zijn!

Is Cloudtoken een scam? Bitcoin MeesterBij de Nederlandse cryptobroker Bitcoin Meester zijn verschillende meldingen over CloudToken binnengekomen. Uit deze meldingen zou duidelijk blijken dat het internationale project CloudToken pure oplichting

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?