Bitcoin.com Bitcoin wallet aanmaken

Bitcoin wallet aanmaken bij Bitcoin.com is BTC & BCH wallet in 1!

Kon je voorheen alleen je digitale activa beheren met de Bitcoin.com light client wallet, dat is nu anders. Stel je gaat nu een Bitcoin wallet aanmaken bij BTC.com dan kun je gemakkelijk switchen tussen BTC & BCH. Het aantal gebruikers die met de Bitcoin.com wallet hun non-custodial crypto zaken regelen staat op ongeveer 3.7 miljoen. Goed nieuws is, dat dit cijfer nog steeds een groei doormaakt.

Bitcoin Cash wallet aanmaken

Bitcoin.com wallet

De Bitcoin.com wallet kwam in augustus 2017 op de markt. Sindsdien kiezen wekelijks duizenden mensen voor deze digitale portemonnee. De reden dat er zoveel gebruik van wordt gemaakt is vanwege de praktische kant van deze wallet. Zo kun je er BCH en BTC mee verzenden en ontvangen. Tevens kun je er desbetreffende cryptomunten mee bewaren. Ook het process van Bitcoin wallet aanmaken tot het verzenden en ontvangen van digitale munten is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Dat er sprake is van een non-custodial cryptocurrency portemonnee, geeft nog meer voordeel. Jij hoeft je geen zorgen te maken omtrent het feit dat er rare dingen met je virtueel bezit gebeuren. Alle verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij jou.

Bitcoin.com wallet downloaden IOS of Android

De Bitcoin.com wallet downloaden kun je gemakkelijk doen in de APP of playstore van je betreffende smartphone. Het mooiste is, de blockchain applicatie is volledig gratis zonder kosten achteraf. Klik op onderstaande afbeelding om de bitcoin.com wallet te downloaden voor IOS of Android.

Bitcoin.com wallet downloaden voor IOS

Bitcoin.com wallet downloaden voor Android google play

Sideshift techniek

Momenteel is versie 5.6 het meest actuele. Deze versie biedt je de mogelijkheid om dus op simpele wijzen tussen BTC en BCH te kiezen. De switch mogelijkheid is te danken aan de Sideshift techniek.

Wil je gebruikmaken van de Sideshift app om een switch te maken, dan dien je eerst te gaan naar de startpagina van Bitcoin.com Wallet. Ben je eenmaal daar, je dient dan naar beneden te scrollen totdat je het tabblad vindt met de tekst “Exchange between BTC and BCH”. Als je daarop klikt kom je terecht bij de Sideshift app die zich dus binnen de wallet interface bevindt.

Bitcoin wallet aanmaken bij Bitcoin.com

Omwisselen BTC en BCH

Het omwisselen van BTC naar BCH of omgekeerd krijg je voor mekaar door te klikken op “Start Sideshift AI”. Je dient dan de wallet te kiezen met daarin het geld die je wilt verzenden. Daarna kies je voor het ontvangend adres en geef je ook de hoeveelheid aan die je wilt versturen. De kosten die gepaard gaan met gebruik van het netwerk en ruil worden ook getoond. Uiteindelijk klik je op OK om de transactie definitief te maken.

Nog een extraatje is de vernieuwde buy-functie. Het is nu namelijk mogelijk om direct Bitcoin Cash en Bitcoin Core te kopen.

Betrouwbare Bitcoin wallet aanmaken

Wil je een betrouwbare Bitcoin wallet aanmaken? Mijn voorkeur gaat uit naar de wallet functionaliteiten van Bitvavo. Hier kun jij je Bitcoins veilig opslaan en heb je tevens de mogelijkheid om Ripple, Ethereum, Litecoin en diverse andere digitale munten op te slaan. Bij deze cryptocurrency exchange zijn je cryptomunten verzekerd en mochten ze verloren gaan door bijvoorbeeld een hack. Je cryptovaluta is volledig gewaarborgd in de Bitvavo fonds. Wil je meer weten over Bitvavo klik dan hier!

Aanmelden bij Bitvavo

Ook interessant

Altcoins en Ethereum
Cryptocurrency algemeen
Jurr
Top 10 cryptocurrencies

Jij hebt de keuze gemaakt om te beleggen in cryptocurrencies maar met welke coins ga jij je cryptocurrency wallet vullen? Dit is een ontzettend lastige keuze, daarom hebben wij een

Lees verder »
cryptomunten kopen met ideal
Cryptocurrency kopen
Jurr
Cryptomunten kopen met ideal

Cryptocurrency kopen met Ideal, het lijkt alsof het onmogelijk is. Al heel snel kom je bij diverse cryptocurrency handel websites waar je enkel met creditcard kunt betalen. Uit ervaring weten

Lees verder »
investeren in ripple
Cryptocurrency handelen
Jurr
Investeren in Ripple XRP

Als je wil gaan investeren in Ripple (XRP) dan lijkt het nu tijd om in te stappen. Op moment van schrijven heeft de Ripple een waarde van +- €0,20, deze

Lees verder »
digitale munten kopen
Cryptocurrency kopen
Jurr
cryptomunten kopen advies & tips

Jij hebt er vast al eens over nagedacht; Cryptocurrency kopen hoe doe ik dat eigenlijk? Dat dachten wij al, wij zaten voordat we een aantal jaar geleden begonnen met cryptogeld

Lees verder »
Cryptocurrency ripple kopen met ideal
Cryptocurrency kopen
Jurr
Ripple kopen met Ideal

Cryptocurrency Ripple kopen is een hele goede keuze, wij zijn sinds enige tijd ook gestart met investeren in Ripple. In dit artikel willen wij je graag uitleggen waarom het kopen

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?

Gratis E-book

In 3 stappen starten met Bitcoin (€99,-) mijn E-book nu helemaal gratis voor jou! Laat je gegevens achter en je ontvangt direct het e-book :)