arrow_drop_up arrow_drop_down
2 december 2017 

Ripple kopen met Ideal

Ripple kopenCryptocurrency Ripple kopen is een hele goede keuze, wij zijn sinds enige tijd ook gestart met investeren in Ripple. In dit artikel willen wij je graag uitleggen waarom het kopen van Ripple zo rendabel is. Tevens gaan we een kleine Ripple prijs prognose voor de toekomst geven.

Waarom Ripple kopen?

Waarom je nu je geld op Ripple moet inzetten heeft niet één enkele reden, hiervoor hebben wij er wel 10. Een paar hiervan zullen wij in de onderstaande punten gaan onderbouwen. Wellicht moet je nog over de streep getrokken worden, de punten die wij aandragen helpen daar zeker bij! Wij kunnen het trouwens niet voorstellen dat we je nog moeten overtuigen om Ripple (XRP) te kopen.

Ripple & Google

Ripple en google venturesJa je zult het niet geloven, als één van de eerste cryptocurrency werkt Ripple samen met Google. Multinational Google heeft miljoenen in Ripple gestoken om de crypto start-up een extra boost te geven in haar ontwikkelingen. De geruchten gaan dat Google met B.V. Venture Ripple wil implementeren binnen het ontzettend grote netwerk van Google. Hierbij kun je denken aan betaal implementatie binnen, Youtube, Adsense, Adwords de mogelijkheden zijn oneindig met Ripple.

Snelle transacties met Ripple

Ripple heeft het als eerste crypto valuta mogelijk gemaakt om in een paar seconden een transactie te voldoen. Deze transacties zijn op dit moment enkel mogelijk binnen het Ripple netwerk. Op dit moment zijn de programmeurs van de start-up druk aan het werk om dit ook buiten het netwerk mogelijk te maken. Binnen een paar jaar moet het mogelijk zijn om diverse crypto eenheden te ontvangen en verzenden via het Ripple netwerk.

Ripple veel belovend

Ripple is in Amerika uitgeroepen tot zeer vernieuwend. Door Businessinsider is de digitale munt zelfs in haar lijst van 50 start ups die in 2018 gaan knallen. Alleen dit is toch al een reden om een paar centen te investeren in Ripple.

Direct Ripple kopen

 

 

Ripple werkt samen met internationale banken

Ondertussen werkt XRP al samen met 90+ internationale banken. Allen zijn geïnteresseerd in de super snelle betalingen via het Ripple netwerk. Zodra de banken Ripple technologie implementeren, is de verwachting dat deze ook Ripple betalingen zullen accepteren. Indien dit gaat gebeuren zal de currency mainstream worden en dus ontzettend in waarde gaan stijgen. Een toonaangevende bank waar ze sinds kort mee in zee zijn gegaan is: American Express.

Investeerders in Ripple

 

Ripple wallet aanmaken

Voordat je Ripple kopen gaat is het verstandig dat je beschikt over een Ripple wallet. Een Ripple wallet aanmaken kun je snel en gemakkelijk doen op Gatehub. Hoe je dit doet, kun je lezen op onze Ripple wallet pagina. Bij Bitvavo kun je gemakkelijk Ripple kopen ook is het mogelijk om diverse altcoins te kopen zoals: Litecoin, Verge of Stellar Lumens.

Ripple prijs verwachting en prognose 2018

Zoals in bovenstaand kopje weergegeven gaan we een Ripple prijs prognose afgeven. Het zegt het al; dit is een prognose, hier kun je dus niet van uit gaan. Helaas is het altijd afwachten wat de toekomst gaat brengen. Uitgaande van bovenstaande samenwerkingen, plus punten en verwachtingen uit de branche. Ripple prijs gaat in 2018 richting de €2,- per Ripple! Let op ook voor ons is het onmogelijk een juiste Ripple prijsverwachting te maken. Mocht je overtuigt zijn en wil je Ripple kopen, dit kun je het beste doen via Bitvavo. Bij deze Nederlandse Ripple verkoper kun je razendsnel XRP aanschaffen, betalen doe je via Ideal.

Aanmelden bij bitvavo

Over de schrijver
Al ruim 3 jaar geïnteresseerd in cryptocurrency en blockchain technologieën. In november 2017 ben ik het digitale munten platform Coinstart gestart met als uitgangspunt beginners handvatten te geven om te beginnen met cryptocurrency. Ondertussen heeft Coinstart op dit moment ruim 4.000 bezoekers per maand en vele volgers op sociale media.
Reactie plaatsen

Top 3 - Nederlandse cryptocurrency exchange

Bitvavo

1. - Bitvavo

Bitvavo is de goedkoopste en meest betrouwbare Nederlandse cryptomunten exchange. Cryptocurrency kopen is nergens zo gemakkelijk als bij deze crypto broker!

Litebit

2. Litebit

Litebit is het grootste, oudeste en misschien ook wel het bekendste cryptomunten exchange platform van Nederland.

Bitcoin Meester Broker

3. Bitcoin Meester

Bitcoinmeester, de naam zegt het al; een meester in Bitcoin. Bij deze exchange kun je gemakkelijk Bitcoin aanschaffen. Ook is het mogelijk om verschillende Altcoins te kopen!