arrow_drop_up arrow_drop_down
11 september 2018 

Hoe EOS kopen met Ideal

Ga jij EOS kopen met ideal en toevoegen aan je portfolio? Cryptovaluta zijn tegenwoordig erg populair. Het is enorm populair sinds de komst van de Bitcoin en het is als je het heel zwart wit bekijkt een vervanging van het huidige betaalsysteem. Er zijn diverse cryptovaluta op de markt en de markt is alleen maar stijgende.

EOS kopen met ideal

Zelf de Gulden is alweer op de markt, maar nu als cryptomunt. Het is een manier om online te betalen en de munten zijn tegenwoordig erg veel waard. De Bitcoin is een van de populairste cryptovaluta, maar er zijn ook andere in opkomst. Een van die cryptovaluta is de “ EOS coin”. Maar wat voor een munt is dat precies? Waar kun je EOS kopen? Hoe schaf je deze munt aan? Dit zijn allemaal vragen die wij in het volgende artikel zullen beantwoorden.

Wat is de EOS coin?

In 2017 werd EOS opgericht en richt zij zich als cryptovaluta op de zogenoemde smart contracts. Het is een munt die vergelijkbaar is met Ethereum. Op dit moment is het ook de grootste concurrent van Ethereum en is het zeker de moeite waard om je erin te verdiepen. EOS is een online crypto valuta welke er voor wil zorgen dat alle transacties gratis zijn. Het netwerk van de EOS coin is goed voorbereid op de toekomst en biedt een enorme capaciteit aan.

Lees meer over: Hoe en waar Ethereum kopen

EOS cryptomunte kopen

Hierdoor kan het er in theorie voor zorgen dat gedecentraliseerde applicaties gratis op het EOS netwerk kunnen draaien Daarnaast is EOS een project dat voor en door ontwikkelaars wordt ontwikkeld. Zij kunnen hier eenvoudig hun applicaties op bouwen en hierdoor kunnen organisaties eenvoudig hun eigen pad kiezen. Het is een munt die erg in opkomst is en eigenlijk met iedereen wordt ontwikkeld.

Wat zijn smart contracts?

Het woord zegt het waarschijnlijk zelf al als je het vertaald. Smart contracts zijn slimme contracten en het is een goed alternatief voor de alledaagse reguliere contracten die wij gebruiken om zaken te regelen. Je kunt dan denken aan het regelen van: hypotheken, verzekeringen, huurovereenkomsten, geregistreerde partnerschappen, erfenissen, auteurs- en muziekrechten en nog veel meer. Smart contracts zijn erg bijzonder want de regels en voorwaarden van dergelijke contracten die hierboven zijn genoemd en die deze wettigen zijn geprogrammeerd in het contract. Smart contracts zijn zo geprogrammeerd dat ze zichzelf kunnen handhaven. Een bekende cryptomunt die ook met smart contracts werkt is Ethereum (Ether).

Wat is een smart contract

EOS Coin kopen met ideal bij bitvavo

Waar kun je EOS kopen met Ideal?

Je kunt EOS kopen door EOS tokens aan te schaffen via een broker of Exchange. Op die manier investeer je in het EOS blockchain project. Je kunt dit eenvoudig gaan door naar een Nederlandse cryptocurrency exchange te gaan die een EOS wallet ondersteund.

Waarom is de EOS cryptomunt een goede keus?

De EOS coin is een veelbelovend blockchain project en kan als een goede alternatief op de markt komen voor Ethereum. Het is een munt die echt in opmars is. Het is een project dat over de EOS.IO software Dawn 3.0 beschikt wat bestaat uit bijzondere technische snufjes. Het is een technologie die beter is dan Ethereum. Het is een stabiele cryptovaluta die zeker de moeite waard is om in te investeren.


EOS kopen hoe doe je dat?

EOS kopen met ideal was in het begin van cryptocurrencies heel erg moeilijk. Tegenwoordig gaat dat een stuk makkelijker. Het is allereerst heel belangrijk dat je kiest voor een exchange service waar ze een EOS wallet aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de service die Bitvavo aanbied. Wanneer je de tokens koopt kun je deze bewaren in je cryptocurrency wallet. Nu kun je ervoor kiezen om er meerdere te kopen of om ze te gaan ruilen bij een trading service. Je moet voordat je de tokens koopt beschikken over een wallet en een account.

Aanmelden bij Bitvavo

Heb je dit aangeschaf dan kun je de coins aanschaffen. Een hardware wallet kun je gemakkelijk online aanschaffen.

Waar moet je nog opletten?

Omdat de EOS coin nog in ontwikkeling is en de EOS ERC 20 tokens nu nog zijn plaatshouders zijn voor de echte EOS coins. Kun je beter wachten op de echte EOS coin. Deze zullen dan verbonden zijn aan een publieke sleutel combinatie. De tokens zijn namelijk nog niet de echte munt. De EOS coin wordt in zijn volledigheid na 1 juni 2018 gelanceerd. Daarom wordt het nu ook nog afgeraden om de EOS coin te kopen en te wachten tot hij volledig als munt wordt gelanceerd.

Goede investering

Het is wel een groot gegeven dat de EOS coin in opmars is en dat het een goede investering is. Wil je een cryptovaluta die het waard is om in je investeren? Kijk dan eens naar de EOS coin en koop er een. Je kunt altijd met een laag bedrag investeren om te kijken of het iets is. Daarna kun je er altijd meer kopen. Investeren in cryptocurrency kan bij bitvavo al vanaf 1 euro!

Ook interessant

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille. Sinds eind 2016 ben ik actief betrokken in crypto en trotste bezitter van diverse cryptocurrencies. Zelf ben ik van mening dat decentralisatie een grote rol gaat spelen in ons financiele systeem. Daarom kan ik iedereen aanraden hier meer over te leren. Sinds een tijd ben ik schrijver op deze website en heb ik daarnaast nog een bedrijf in content marketing. Wil je meer over mij weten bezoek mijn website; Writgo.nl
Reactie plaatsen

Top 3 - Nederlandse cryptocurrency exchange

Bitvavo

1. - Bitvavo

Bitvavo is de goedkoopste en meest betrouwbare Nederlandse cryptomunten exchange. Cryptocurrency kopen is nergens zo gemakkelijk als bij deze crypto broker!

Litebit

2. Litebit

Litebit is het grootste, oudeste en misschien ook wel het bekendste cryptomunten exchange platform van Nederland.

Bitcoin Meester Broker

3. Bitcoin Meester

Bitcoinmeester, de naam zegt het al; een meester in Bitcoin. Bij deze exchange kun je gemakkelijk Bitcoin aanschaffen. Ook is het mogelijk om verschillende Altcoins te kopen!