arrow_drop_up arrow_drop_down
11 september 2018 

Cardano kopen met Ideal

Wil jij Cardano kopen met ideal? Cryptovaluta zijn tegenwoordig helemaal van deze tijd. Het is het nieuwe geld zoals veel mensen zeggen, ADA kopen is de normaalste zaak. Er zijn tegenwoordig dan ook naast de Bitcoin veel nieuwe cryptovaluta op de markt. Het is een stijgende markt met veel nieuwe spelers. Zo is er nu ook een interessant project op deze markt verschenen genaamd: “ Cardano (Ada)”.

Cardano ADA logo
Cardano Logo

Het is een blockchain project dat zich focust op smart contracts. Voordat je Ada gaat aanschaffen wil je natuurlijk van alles weten. Hieronder leggen wij je meer uit over Ada en hoe je het veilig kunt kopen.

Wat is ADA?

Ada ook wel Cardano genoemd is een openbaar blockchain- en cryptocurrency– project dat volledig gedecentraliseerd is en opensource. Het is te vinden op het platform van de Cardano ADA cryptocurrency en het ontwikkelt zich tot een platform voor “ smart contracts” welke veel geavanceerde functies wil leveren voor de gebruiker. Het platform is erg technisch en is in staat om financiële applicaties op het platform te laten draaien. De focus van de ontwikkeling van deze munt ligt vooral in Azië en Japan. Het is een digitale munt die je zeker in de gaten moet houden.Direct Cardano kopen met ideal

Kun je niet langer wachten en het je geen zin om dit hele artikel te lezen? Geen probleem, je kunt via onderstaande widget snel cardano ada kopen bij Bitvavo. Meld je gratis aan bij Bitvavo.

Waar kun je ADA kopen met Ideal?

Ada is in Nederland zeer eenvoudig te kopen bij cryptovaluta exchange services. Zo heb je bijvoorbeeld Bitvavo een zeer betrouwbare aanbieder, maar er zijn nog veel meer betrouwbare aanbieders. Je kunt kiezen voor Nederlandse cryptocurrency exchange of internationaal. De keuze is geheel aan jou. Pluis wel van te voren even uit of het echt veilig is en of zij bieden wat je zoekt. Vaak kun je cryptocurrency kopen met ideal. Er is wel een nadeel aan de meeste exchange dat je er vaak niet met euro’s terecht kunt, maar alleen met Bitcoin cash of Ethereum. Je kunt vaak wel gebruik maken van Coinbase mogelijkheden waardoor je jouw euro’s om kunt zetten in crypto.

Cardano kopen met Ideal bij Bitvavo
Bij goedkoopste cryptocurrency exchange Bitvavo kun je ook Cardano kopen met ideal.

Wat is de beste Ada wallet?

Het fijnste is natuurlijk als je jouw nieuwe Ada cryptomunten in eigen beheer hebt. Het is namelijk algemeen bekend dat je jouw cryptovaluta beter niet op exchange kunt laten staan. Veel hackers die nemen dit vaak als algemeen doelwit. Zo ben je al je cryptovaluta kwijt en dit is natuurlijk zonde. Helaas is er nog niet veel keuze in software wallet land als het Ada betreft. De bekendste ADA wallet is de Deadalus, deze is gratis te downloaden op de officiële Cardano website. Je kunt kiezen uit diverse soorten wallets. Een hardware of software wallet. De hardware wallets zijn het veiligst hier kunnen hackers namelijk niet goed bij. De software wallet is vaak gemiddeld veilig en exchange is het minst veilig. Het beste kun je kiezen voor een hardware wallet, maar wil je een veilige wallet dan raden we Daedalus aan. De Trezor wallet is een wallet die je voor Ada kunt gebruiken. Maar als je even goed op internet rond neust zijn er nog een paar te vinden. Kijk wel goed naar de gebruiksvriendelijkheid van de wallet dit is wel heel erg belangrijk. Als je ADA kopen gaat kun je deze ook op je Bitvavo wallet laten staan.

Waarom ADA kopen?

Cardano of te wel ADA is al langere tijd op de markt, maar de focus lag vooral in Azië omdat er in Europa te veel ICO’s gaande waren. De munt is volledig gebaseerd op een aanpak die gericht is op wetenschappelijke benaderingen en wiskunde.


Het combineert de snelheid en aanpasbaarheid van de Bitcoin, Litecoin en Ethereum, en dat in een blockchain. Ada noemt zichzelf de derde generatie blockchain. Als je naar de voordelen kijkt is dit goed te begrijpen. Het is sneller dan de meeste cryptovaluta en net zo veilig als Bitcoin. Het is beter aanpasbaar dan Ethereum en de lage prijs van ADA- tokens zijn een reden om het aan te schaffen.

Logo Deadalus wallet

Cardano kopen met Ideal? Hier moet je op letten.

Cardano kopen met ideal is een goed idee maar het slim om jezelf eerst te verdiepen in een aantal dingen. Zo is het belangrijk om te weten welke website, broker of exchange je wilt gebruiken. Je bent op zoek naar een platform met goede tools waar je de juiste informatie makkelijk krijgt. Wellicht wil je ook informatie over licenties? Of wil je weten waar je licenties kunt krijgen? Of hoe de websites in elkaar zitten?

Het is allemaal belangrijke informatie om uit te zoeken. Indien je een goed platform zoekt zou je eens naar Bitvavo kunnen kijken. Het is een platform met meer dan 40 assets (cryptomunten) en je kunt het goed gebruiken om ADA aan te schaffen. Cardano kopen met ideal kan ook bij platformen zoals eToro, maar je bent dan nooit echt eigenaar van de munten. Daarom adviseer ik altijd gebruik te maken van de beste cryptocurrency exchange van Nederland

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten waar je op moet letten als je ADA gaat aanschaffen. ADA kopen is zeker de moeite waard is om in te investeren. Het is een digitale munt die nog betaalbaar is en gezien de stijgende lijn zeker een cryptomunt om naar uit te kijken.

Aanmelden nieuwsbrief

Ook interessant

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille. Sinds eind 2016 ben ik actief betrokken in crypto en trotste bezitter van diverse cryptocurrencies. Zelf ben ik van mening dat decentralisatie een grote rol gaat spelen in ons financiele systeem. Daarom kan ik iedereen aanraden hier meer over te leren. Sinds een tijd ben ik schrijver op deze website en heb ik daarnaast nog een bedrijf in content marketing. Wil je meer over mij weten bezoek mijn website; Writgo.nl
Reactie plaatsen

Top 3 - Nederlandse cryptocurrency exchange

Bitvavo

1. - Bitvavo

Bitvavo is de goedkoopste en meest betrouwbare Nederlandse cryptomunten exchange. Cryptocurrency kopen is nergens zo gemakkelijk als bij deze crypto broker!

Litebit

2. Litebit

Litebit is het grootste, oudeste en misschien ook wel het bekendste cryptomunten exchange platform van Nederland.

Bitcoin Meester Broker

3. Bitcoin Meester

Bitcoinmeester, de naam zegt het al; een meester in Bitcoin. Bij deze exchange kun je gemakkelijk Bitcoin aanschaffen. Ook is het mogelijk om verschillende Altcoins te kopen!