Categorie: Cryptocurrency kopen

Bitcoin kopen met Ideal

Bitcoin kopen met Ideal

Bitcoins kopen kan één van de verstandigste keuzes zijn die je op dit moment in je leven kan maken. Je komt waarschijnlijk niet voor niets op onze bitcoin kopen pagina. Waarschijnlijk heb je langere tijd interesse in Bitcoin & Altcoin alleen vraag jij je af hoe je Bitcoin kopen kunt. In dit artikel willen wij je uitleggen waarom je investeren in Bitcoin zo interessant is.

Waarom Bitcoins kopen?

Bitcoins betalen met idealDit kopje heeft bijna geen uitleg nodig. De bitcoins zijn een zeer lucratieve investering, de coin is afgelopen jaar met ruim 1500% gestegen. Zou je begin 2017 een bitcoin voor €400 gekocht hebben zou deze nu ruim €9000,- euro waard zijn.  Het rendement is ontzettend hoog, de verwachting is dat de bitcoin de komende jaren nog meer zal stijgen. De verwachting van de Amerikaanse financiële kopstukken is zelfs dat de prijs komende jaren richting de €100.000 zal gaan. Dit betekend dat als je nu zou investeren nog een rendement zal halen van ruim 900%. Bij de bank ontvangen we tegenwoordig nog maar 0,10% rente. Wij adviseren altijd; “Investeer alleen met geld dat je kunt missen!”.

Een goede broker zoeken

De vraag waar bitcoin kopen met iDeal mogelijk is, is eigenlijk simpel te beantwoorden. Dan moet je bij een broker zijn. Al is het wel zo dat lang niet elke broker dit mogelijk maakt. Daarom is het dus in de eerste plaats zaak om uit te zoeken of de betreffende aanbieder de mogelijkheid biedt om met iDeal af te rekenen. Is dit het geval, dan kan je dus met deze partij in zee gaan. Al is het wel aan te raden om ook een aantal andere zaken mee te nemen in de vergelijking om zo de beste te kiezen.

Een Nederlandse crypto broker

Omdat iDeal een echte Nederlandse betaalmethode is, is het logisch dat je voor een Nederlandse broker kiest als je perse op deze wijze wilt betalen. Toch zal je ontdekken dat ook een aantal buitenlandse aanbieders deze betaalmethode accepteren. Als het gaat om waar bitcoin kopen met iDeal mogelijk is, is het dus niet altijd zo dat de landsgrens ook als grens geldt voor het kopen van de cryptomunt. Dit kan ook een voordeel zijn. Juist  wanneer je ook naar andere zaken op het gebied van service en dergelijke  kijkt is dit van enig belang te noemen.

Direct Bitcoins kopenCrypto kopen en verkopen bij bitvavo

Waar kan ik bitcoin kopen?

Je denkt waarschijnlijk dat het heel moeilijk is om Bitcoins aan te schaffen. Dit is totaal niet waar, Bitcoins kopen is ontzettend simpel. je begint met het aanschaffen van een cryptocurrency wallet. Op onze wallet pagina lees je er alles over, wij adviseren je de wallet van Bitvavo. Bitvavo maakt het mogelijk om je cryptocurrency op te slaan, tevens heb je nog keuze uit 15 andere Altcoins. Je kunt trouwens niet alleen bitcoin kopen. Het is heel gemakkelijk om bij Bitvavo Bitcoin te verkopen. Onderstaand een aantal eigenschappen waarom Bitvavo voor Nederlanders een goede crypto wallet is.

 • Betrouwbaar
 • Goede Bitvavo ervaringen
 • Snelle levering
 • Bitcoin kopen met Ideal
 • Beoordeeld met een 8+
 • Nederlands bedrijf dus Nederlandse klantenservice
 • Veilige wallet

Bitvavo ervaring

Andere zaken waar je op moet letten!

Andere zaken om op te letten Wanneer je gaat bekijken waar bitcoin kopen met iDeal mogelijk is, dan is het ook goed om direct even te kijken naar een aantal andere zaken. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten hoe het met de kosten gesteld is. Wanneer een broker lage kosten rekent voor het werk, dan is dat positief voor jouw eigen rendement. Dat is natuurlijk precies ook  waar je het voor doet. Daarnaast kan je misschien wel wat hulp gebruiken. Daarom is ook service een belangrijke factor in het geheel. Hoe beter die is, hoe aantrekkelijker de aankoop.

Huidige bitcoin koers

De afgelopen maanden heeft de Bitcoin koers een stijgende lijn laten zien. Zoals eerder al vermeld zijn we van 400 begin dit jaar naar nu ruim €9000,- gegaan. Wat wel opvallend is aan de bitcoin prijslijn is dat deze ontzettend fluctueert. Het kan maar zo zijn dat de koers van €9000 in één nacht wel €1000,- zakt. Onderstaand de huidige bitcoin koers:

Is de Bitcoin een Bubbel?

Of de bitcoin een bubbel is kun je natuurlijk nooit met zekerheid zeggen. Vroeger wist met vooraf ook niet dat de Dot-Com bubbel op komst was. Wat we nu vooral zien gebeuren is dat “oude” financiële mannen uit Amerika over de Bitcoin bubble beginnen. Wij verwachten dat dit komt omdat ze niet snappen hoe het werkt en dat ze er niet over beschikken. Wij verwachten niet dat de Bitcoin een bubbel is. De toekomst is digitale valuta, wij verwachten dat er over 10-20 jaar geen contant geld meer zal zijn!

Bitcoins kopen

Handelen in Bitcoins

Handelen in Bitcoins wordt wereldwijd ontzettend veel gedaan. Veel mensen en tegenwoordig ook de grotere beleggers speculeren mee op de Bitcoin markt. Heb jij wat meer verstand van cryptocurrency dan enken het kopen hiervan? Dan is het wellicht een leuke stap om te beginnen met handelen in cryptocurrencies. Wij adviseren je om te starten met een account aanmaken bij Bitvavo. Hier kun je gemakkelijk cryptocurrency kopen. De KCS is de cryptomunt van deze exchange, je ontvangt tot 90% bonus over alle fees die binnen het KuCoin netwerk betaald worden.

KuCoin Logo

Bitcoins kopen met contant geld? Lees hier hoe je dat doet.

Bitcoins kopen met contant geld? Lees hier hoe je dat doet.

Benieuwd of jij Bitcoins kunt kopen met contant geld? De wereld van de digitale munteenheden is de afgelopen jaren flink gegroeid. Dit is deels te danken aan de stijging van de koersen. Met name in het jaar 2017 wist Bitcoin, en de overige altcoins, een ongelooflijke stijging te maken. Daaropvolgend kwam logischerwijs veel media aandacht, waardoor steeds meer mensen naar de cryptocurrency gingen kijken. Het gevolg hiervan was dat er weer meer geld in gepompt werd, waardoor de koersen bleven stijgen.

Verder lezen Verder lezen

Bitcoins aanschaffen via betrouwbare exchange

Bitcoins aanschaffen via betrouwbare exchange

Bitcoin BTCAfgelopen oktober was het alweer tien (!) jaar geleden dat de nog altijd onbekende en mysterieuze Satoshi Nakamoto de Bitcoin bedacht in een whitepaper:

‘We moeten erop kunnen vertrouwen dat centrale banken de waarde van hun valuta niet op het spel zetten. Maar de geschiedenis zit vol met schendingen van dat vertrouwen.’

Nakamoto had een voorspellende gave, want nog geen jaar na zijn uitspraak brak de kredietcrisis uit. Negen jaar later is zijn cryptomunt Bitcoin niet meer weg te denken en is deze op dit moment ruim 6500 dollar waard.

Het vertrouwen van de consument in centrale banken daalde door de kredietcrisis tot het nulpunt. Probleem op dat moment: er waren geen andere manieren om te betalen zonder tussenkomst van een bank. Nakamoto bedacht daarom een systeem waarmee personen of instellingen valuta over kunnen dragen, zonder de inmenging van een financiële instelling – waar dan ook ter wereld. Een ideale oplossingen voor het op dat moment falende financiële systeem.

Dollar vs. Bitcoin

Hij bedacht een compleet andere vorm van valuta. Traditionele valuta’s, zoals de dollar en de euro, worden gecreëerd en uitgegeven door centrale banken. Cryptocurrencies, zoals de Bitcoin, werken onder een gedecentraliseerd model dat gebruik maakt van cryptografie om de overdracht van Bitcoins tussen accounts te verifiëren. Deze manier van betalen was volledig nieuw en voor velen erg ingewikkeld. Want hoe kun je transacties doen met een Bitcoin of andere cryptocurrency?

Bitcoin en de Blockchain

Veilig en goedkoop betalingen doen, zónder de tussenkomst van een bank. Simpel gezegd werkt het op deze manier. De transacties vinden direct plaats tussen de digitale portefeuilles (ook wel wallets genoemd) van gebruikers en worden geverifieerd in de Blockchain; een grote database, open en voor iedereen, niemand is de eigenaar. Google Drive is een mooi voorbeeld van een Blockchain.

Bitcoin heeft de afgelopen tien jaar de financiële wereld stormenderhand veroverd met zijn innovatieve gebruik van de Blockchaintechnologie om het valutabeheer te decentraliseren. Tien jaar is qua valuta natuurlijk een zeer korte tijd, en wat de toekomst gaat brengen weet niemand, maar het gedecentraliseerde model begint nu ook bij overheden en multinationals steeds meer de agenda te bepalen.

Maar kun je met Bitcoin wel ergens betalen?

Een vraag die je nog steeds veel hoort. Je kunt al sinds 2014 in Nederland op diverse plekken betalen met Bitcoins, maar het gebeurt zeker nog niet op grote schaal. Veel mensen zien de Bitcoin meer als een aandeel en investering en hopen op een (explosieve) waardestijging. De Spar in Arnhem was de eerste fysieke winkel waar je kon betalen met Bitcoins. Tegenwoordig kun je ook bij Burger King, Thuisbezorgd.nl, Expedia en zelfs op vakantie bij de Carrefour betalen met Bitcoins. Als je het vanuit dit oogpunt bekijkt kan bitcoins aanschaffen zeer lucratief zijn.

Cryptocurrency kopen nederland

Bitcoins aanschaffen, maar waar?

Je wilt graag Bitcoins aanschaffen of een andere cryptocurrency kopen, zoals bijvoorbeeld Ethereum of Ripple, maar je hebt geen enkel idee hoe en waar? Begrijpelijk, je wordt op het internet overspoeld met aanbieders. Maar wat is nu een veilige manier en via welke Exchange? Coinbase, Bittrex of toch Binance?

Nucrypto is een onafhankelijke vergelijkingssite, die de voor- en nadelen van de verschillende exchanges en brokers op een rij heeft gezet. Je vindt er de meest gebruikte nationale en internationale cryptocurrency exchanges, met hun eigenschappen, voor- en nadelen en reviews. Ook wordt hier uitgelegd wat de waardes, functies en eigenschappen van de verschillende cryptomunten zijn. Een ideale (en veilige) start om in de wereld van cryptocurrency in te stappen.

Cryptomunten kopen met een creditcard: hoe doe je dat?

Cryptomunten kopen met een creditcard: hoe doe je dat?

De populariteit van virtueel geld is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het feit dat er geen tussenpartijen betrokken zijn bij transacties en dat je er anoniem mee kunt betalen vinden veel investeerders een voordeel. In dat opzicht zijn cryptocurrencies heel anders dan gewone valuta. Toch zijn er ook overeenkomsten tussen beide betaalmanieren. Zo is het mogelijk om voor gewoon geld een creditcard aan te schaffen, waar je vervolgens cryptocurrency mee koopt. Hoe je cryptomunten kopen met een creditcard kunt? Lees verder en je komt er alles over te weten!

cryptomunten kopen met een creditcard

Waarom cryptomunten kopen met een creditcard?

Een redenen om cryptocurrencies te kopen met een creditcard is de eenvoud waarmee je dat kunt doen. Doorgaans verloopt een betaling met een digitale munt veel sneller dan een gewone banktransactie. Terwijl een betaling bij een bank soms wel een werkdag in beslag neemt, betaal je met digitale valuta al in enkele minuten en soms zelfs seconden. Bovendien kun je cryptocurrencies zoals Bitcoin na de aankoop vrijwel meteen gebruiken. Veel mensen vinden dit een groot voordeel. Zeg nu zelf: wie heeft er nu zin om lang te wachten op een transactie?. Cryptomunten kopen met een creditcard biedt nog meer voordelen:

 • Het is veilig, aangezien de blockchain zeer goed is beveiligd.
 • Het geeft je volledige controle, je bent niet afhankelijk van banken.
 • Het is eenvoudig, in een paar stappen stort je crypto op de kaart.
 • Het is onafhankelijk, je bent je eigen baas.
 • Lagere kosten, voor een transactie hoef je alleen een kleine vergoeding te betalen.

cryptomunten kopen met creditcard

Waar kun je crypto kopen met een creditcard?

Er zijn verschillende plekken waar je crypto kunt kopen met een creditcard. Bitcoin Meester, Bitvavo en Anycoindirect betrouwbare partijen. Ze bieden ook de mogelijkheid om cryptomunten te kopen met iDeal als je dat wilt. Hou er overigens wel rekening mee dat het valideren van je creditcard enige tijd in beslag neemt. Dit duurt meestal langer dan het valideren van je bankrekening met iDeal. De validatie noodzakelijk om fraude te voorkomen.

Hou de wisselkoersen in de gaten

Na de validatie is het tijd om cryptocurrencies met je creditcard te gaan kopen. Hou de koers van digitale munten goed in de gaten en maak op basis daarvan een beslissing. Onthoud dat de markt van de digitale valuta erg volatiel is. Het kent pieken en dalen, en laat je vooral niet afschrikken door een sterke daling. De situatie kan morgen al weer heel anders zijn!

Welke producten en diensten kun je kopen met crypto?

Tegenwoordig kun je met cryptovaluta veel producten en diensten kopen. Zo is het mogelijk om er eten mee te bestellen bij Thuisbezorgd.nl. Meestal kun je betalen met Bitcoin, Ethereum en Litecoin, maar sommige bedrijven bieden ook de mogelijkheid om andere cryptovaluta te gebruiken. Bij casino’s is dit bijvoorbeeld vaak het geval. Bekijk vantevoren altijd even de website en lees de voorwaarden goed door om nare verrassingen te voorkomen.

Welke crypto creditcards zijn er?

De cryptocurrency markt ontwikkelt zich in rap tempo. Wist je dat er enige tijd geleden bijvoorbeeld een speciale creditcard voor Bitcoin werd gelanceerd? Het internationale bedrijf Xapo uit Hong Kong ontwikkelde deze nieuwe aanwinst voor de financiële markt. Met de creditcard van Xapo kan Bitcoin worden gebruikt op plekken waar je voorheen alleen met Visa of Mastercard kon betalen. De Bitcoin creditcard is bovendien niet duur, slechts 15 euro.

Wirex creditcard

WireX

Xapo is uiteraard niet de enige optie wanneer je een creditcard voor digitale valuta wil aanschaffen. Zo kiezen veel consumenten vanwege de flexibele betaaloplossing ook voor WireX. Deze kaart biedt de mogelijkheid om in verschillende valuta te betalen. Je kunt bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum eenvoudig omzetten in Amerikaanse dollars en Britse ponden. Zodoende is deze kaart zeer geschikt voor mensen die verschillende valuta willen gebruiken.

Valuta omzetten naar crypto

wirex logoMet een WireX kaart kun je in enkele stappen lokale valuta omzetten in crypto en andersom. Daarvoor dien je eerst traditionele valuta op je kaart te zetten. Vervolgens kies je voor de optie ‘omzetten in Bitcoin’ of een andere crypto. Vervolgens kun je gaan winkelen met digitaal geld. Uiteraard is het ook mogelijk om crypto op dezelfde wijze terug te zetten naar lokale valuta.

De virtuele kaarten van WireX

Een van de kenmerken van WireX is dat het ook virtuele kaarten verkoopt waarmee je online aankopen kunt doen. Deze optie is ook beschikbaar voor de mobiele telefoon, dus je kunt in principe crypto kopen waar en wanneer je maar wil. WireX werkt inmiddels samen met bekende namen zoals Google Pay, Apple Pay en PayPal. Met de speciale app hoef je maar op één knop te drukken. Op die manier is het uitwisselen van cryptocurrencies en traditioneel geld pas echt een fluitje van een cent.

Cryptopay

Tenslotte is er de prepaid crypto kaart Cryptopay, die qua populariteit weinig onder doet voor Xapo en WireX. Je kunt deze kaart alleen gebruiken wanneer je een Cryptopay Bitcoin account hebt. Dit is in enkele stappen aan te maken. Vervolgens doen je Bitcoin op het account te storten. De digitale munt kan overigens met een normale bankkaart direct bij Cryptopay worden gekocht. Je hoeft daar geen extra kosten voor te betalen.

cryptocurrency creditcard

Verschillende typen kaarten

Met deze creditcards zet je crypto’s eenvoudig om naar valuta en andersom. Beschikbare valuta zijn onder andere de Euro, Amerikaanse Dollar en Britse pond. Overigens zijn er verschillende typen kaarten beschikbaar, waarmee je met één valuta kunt betalen. Kijk dus altijd even naar het soort kaart die je aanschaft.

Eigen token: CPAY

Cryptopay onderscheidt zich van andere creditcards omdat het haar eigen token heeft, genaamd CPAY. Op dit moment kun je daar twee dingen mee doen. De tokens kunnen bewaard worden in de Ethereum wallet, waardoor je er elke maand voor beloond wordt. Een andere optie is dat je ze van je account afhaalt en er iets mee koopt.

Prepaid creditcard

De kaart van Xapo is te vergelijken met f

zf. Je moet namelijk eerst Bitcoin aanschaffen en het op de pas zetten. Overigens hoeft dit geen hele Bitcoins te zijn, als je budget dit niet toestaat. Je kunt ook een deel aanschaffen. Maak je geen zorgen wanneer je een groot bedrag op de kaart hebt staan. Het digitale geld wordt in een online wallet geplaatst en is zeer goed beveiligd.

Crypto creditcards en banken

Een creditcard met crypto brengt helaas ook nadelen met zich mee. Zo zijn niet alle wereldwijde banken er blij mee. In februari 2018 kondigden de banken JP MorganChase en Bank of America aan dat het niet meer mogelijk was om Bitcoin te kopen met je creditcard. Reden vormde de volatiliteit van de digitale munt, dat in de ogen van de bank een ‘te groot risico’ vormt voor investeerders.

Vrees voor schulden

Sommige banken vrezen dat mensen door de dalende waarde van cryptomunten hun schulden niet meer kunnen afbetalen. Dit geldt met name voor mensen die met geleend geld cryptocurrencies hebben gekocht. Mensen geven in dat geval geld uit die ze niet hebben. Bij een dalende waarde is niet alleen de investeerder, maar ook de bank in het nadeel. Overigens kun je bij Bank of America nog wel met een gewone pinpas digitale valuta aanschaffen.

Mastercard

Mastercard is een van de grootste creditcard aanbieders ter wereld. Je kunt er eenvoudig crypto kopen en van een verbod zoals bij Bank of America lijkt nog geen sprake. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat het aantal transacties bij de creditcard aanbieder de afgelopen tijd sterk is toegenomen. Sterker nog, in 2017 was het percentage ruim 20 procent hoger ten opzichte van 2016.

Ook een verbod van Nederlandse banken?

Op dit moment is er in Nederland nog geen verbod op het kopen van digitale valuta met je creditcard. Grote banken zoals ABN Amro en de Rabobank hebben er geen problemen mee. Wel wijzen ze op het risico dat de cryptomarkt met zich meebrengt. Als de waarde van een munt daalt is dat je eigen verantwoordelijkheid. Een veiliger optie is overigens het kopen van een prepaid creditcard. In dat geval zet je een bepaald bedrag op de kaart en geef je niet meer uit dan dat je hebt.

Conclusie: wel of niet een creditcard gebruiken voor crypto?

Misschien twijfel je nog een beetje over je cryptocurrency moet kopen met je creditcard. Het feit dat de markt erg volatiel zou daar een reden voor kunnen zijn. Aan de andere kant is het kopen van cryptocurrencies met de creditcard heel eenvoudig. Bovendien beperk je het risico op schulden met een prepaid kaart, die onder andere aangeboden wordt door WireX, aangezien je niet meer geld uitgeeft dan dat er op staat.

Waarom investeren in Bitcoin nog niet te laat is!

Waarom investeren in Bitcoin nog niet te laat is!

Steeds vaker krijgen wij vragen in onze mailbox met de strekking: ‘Ben ik te laat voor de Bitcoin of andere altcoins?’. Aangezien de hoeveelheid mailtjes vind ik het een goede reden om een artikel te schrijven met redenen waarom investeren in Bitcoincryptocurrency hype!

Waarom investeren in Bitcoin?

Stel jezelf eerst bovenstaande vraag, waarom investeren in de Bitcoin? Is dit omdat je snel geld wil verdienen met cryptocurrency.. Ik zou je snel uit de droom halen dit is mogelijk. Echter moet je dan minimaal 20 uur per dag boven op de cryptocurrency koers zitten. Uiteindelijk hou je geen leven meer over en maakt het alles kapot. Je kunt beter long term investeren in cryptocurrencies.

Snel geld verdienen met bitcoin

Zoals bovenstaand al even aangestipt dit is onbegonnen werk. In mijn begin periode oktober – november 2017 heb ik een poging gewaagd via Poloniex (een internationale cryptocurrency exchange). Dit liep voor mij niet goed af, je blijft bezig met de bitcoin koers en uiteindelijk gaat het je leven leiden.
https://www.instagram.com/p/Bd6yrYKHTj1/?taken-by=coinstartnl
De succes verhalen die je op internet ziet en leest zijn slechts voor enkele personen weggelegd. Waarschijnlijk heb jij net als ik gewoon een fulltime job, hier kun je niet ook nog een dubbele fulltime job bij doen! Snel geld verdienen met cryptocurrency is dus niet een geschikte optie binnen de bitcoin.

Bitcoin investering voor later

Ah, hier komen we al bij een betere reden om te investeren in Bitcoin of andere altcoins. Sinds het begin van de Bitcoin fluctueert de prijs eind 2018 stond de bitcoin waarde nog op 15.000 euro heden op bijna €6.000 euro. Er zijn experts die verwachten dat de waarde van 1 bitcoin richting de €100.000,- kan gaan.
Na mijn poging crypto trader te worden heb ik alles geïnvesteerd in Bitcoin. Vanaf dit moment HODL ik tot dat er een mooie winst is gegenereerd. Als je het mij vraagt zijn digitale munten een perfecte investering voor later. We staan op dit moment aan het begin van de digitale valuta revolutie. Je kunt er voor kiezen om met cryptocurrency pensioen op te bouwen!

Spaarrekening levert niets op

Een andere reden om te starten met bitcoin is de huidige spaarrente. Inderdaad die levert je nog geen halve procent op! Bij Bitcoin, Ethereum of Cardano kan de winst al snel oplopen tot 50%. Je spaargeld wordt op je bankrekening niet meer waard, je kunt er voor kiezen om te investeren in Ripple of andere cryptomunten.

5 redenen waarom investeren in Bitcoin

Daar is die dan de hoofdreden waarom je dit artikel bent gaan lezen! 5 redenen waarom investeren in bitcoin nog niet te laat is! Ik ben begonnen met jezelf na te laten denken waarom je gaat investeren in cryptomunten. Dit moet je voor jezelf eerst helder hebben alvorens je begint, je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt! Laten we beginnen.

Nieuwsgierig wat is bitcoin

Wat is bitcoin
Wat is Bitcoin?
Één van de beste redenen om te beginnen met cryptocurrency is nieuwsgierigheid. Je bent nieuwsgierig naar de blockchain technologie en de meerwaarde van Bitcoin. Dit is voor mij de reden geweest om CoinStart te starten, mensen informeren en mezelf verdiepen in de materie. Met alleen nieuwsgierigheid kom je er niet je wil natuurlijk winst maken met je BTC investering. Echter nieuwsgierigheid helpt je bij het begrijpen van de methode en waarom Bitcoin zo ontzettend veel potentie heeft!

Digitale munten hebben de toekomst

Hoe je het went of keert digitale munten hebben de toekomst. Met name de privé cryptomunten (dit zijn munten die jou privacy belangrijk vinden) winnen terrein. Denk aan Verge, NEO & NEM. Cryptomunten worden steeds populairder onder de ‘normale’ burger. Diverse nationale media geven aandacht aan digitale valuta en de opkomst hiervan. We merken natuurlijk veel tegenstand vanuit overheden & banken. Dit is natuurlijk logisch zij zijn bang voor hun belasting inkomen en betalingsverkeer. Echter moeten deze partijen meegaan me de trend die nu gaande is! Dit maakt dat digitale munten enorme potentie hebben voor de toekomst. Steeds breder worden digitale munten geaccepteerd. COTI heeft onlangs een betalingsplatform gelanceerd voor webshops en kopers. Je kunt via de COTI trustchain betalen met fiat en cryptomunten!

Spaarrente levert relatief niets op

Aangezien banken niet of nauwelijks meer spaarrente aanbieden over je geld moeten we opzoek naar andere methoden om meer waarde te genereren over je spaarcenten. Een super goede methode is om te investeren in Bitcoin.
Investeren in Bitcoin
Op dit moment heeft ongeveer 25% van de westerse bevolking wel eens over de bitcoin gehoord. 20% daarvan twijfelt om te starten met BTC. En slechts 5% heeft in het afgelopen jaar cryptocurrency aangeschaft. Dit betekend dat we aan de vooravond staan van de crypto overname. Met andere woorden je bent zeker nog niet te laat en je kunt nog leuke winsten pakken op de Bitcoin.

Bitcoin is belangrijkste cryptomunt

Als je gaat beginnen met cryptomunten kun je het beste voor de Bitcoin gaan. Ik noem bitcoin altijd de leider alles rondom cryptocurrency is op de bitcoin gebouwd. Hierbij moet je met name denken aan alle exchanges. Deze volgen de Bitcoin BTC koers, dit is anders met bijvoorbeeld Qtum of Tron. Deze laatst genoemde munten kunnen zo omvallen bij Bitcoin zal dit nooit gebeuren omdat de hele markt op deze coin gebaseerd is.

Waarom niet investeren in Bitcoin

Zijn er dan alleen redenen waarom je investeren moet in de Bitcoin? Natuurlijk niet.. over iedere stelling zijn altijd tegen argumenten te vinden zo ook voor ‘waarom investeren in bitcoin’. Hieronder wil ik je een aantal argumenten voorhouden waarom je niet zou moeten investeren in de bitcoin! Je moet zelf kiezen waar jij waarde aan hecht.

Bitcoin is slecht voor het mileu

Huh, Bitcoin slecht voor het mileu? Jaa inderdaad, dat had je niet verwacht he? Dit komt omdat de bitcoin een proof of work cryptocurrency is. Dit betekend dat er duizenden computers bezig zijn een cryptografische berekening te kraken. Er is uitgerekend door diverse universiteiten dat er voor 1 BTC minen één stad een week voorzien kan worden van energie.

De cryptomunt trekt criminelen

Zoals een aantal alinea’s terug al even vermeld is de Bitcoin een privacy coin. Je kunt dus volledig anoniem transactie verzenden over de hele wereld. Dit is zeer interessant voor criminelen die doorgaans niet getraceerd willen worden. Bitcoin maakt het mogelijk om miljoenen transacties volledig anoniem te verwerken. Zodra er een deal tussen criminelen is gemaakt kunnen ze gemakkelijk de betaling afronden via het Bitcoin netwerk of via andere blockchain applicaties.

Ongereguleerde markt

De cryptocurrency markt is niet gereguleerd door bijvoorbeeld de overheid of banken. Dit betekend dat als jij investeert in digitale munten je niet een overheid tot je beschikking hebt. Gaat een coin failliet dan is het niet zo als bij de bank dat je een deel of alles terug krijgt. Dit is als je het mij vraagt de grootste risico om te investeren in digitale munten.

Starten met Bitcoin handleiding stappenplan

Ondanks alle voor en tegen argumenten wil je starten met bitcoin! Tof, ik heb een cryptocurrency handleiding geschreven. Hierbij leg ik je middels een handige stappenplan uit hoe je kunt beginnen met cryptocurrency. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en ontvang de cryptocurrency cursus gratis in je mailbox!
Ook interessant
Cardano kopen met Ideal

Cardano kopen met Ideal

Wil jij Cardano kopen met ideal? Cryptovaluta zijn tegenwoordig helemaal van deze tijd. Het is het nieuwe geld zoals veel mensen zeggen, ADA kopen is de normaalste zaak. Er zijn tegenwoordig dan ook naast de Bitcoin veel nieuwe cryptovaluta op de markt. Het is een stijgende markt met veel nieuwe spelers. Zo is er nu ook een interessant project op deze markt verschenen genaamd: “ Cardano (Ada)”.

Cardano ADA logo
Cardano Logo

Het is een blockchain project dat zich focust op smart contracts. Voordat je Ada gaat aanschaffen wil je natuurlijk van alles weten. Hieronder leggen wij je meer uit over Ada en hoe je het veilig kunt kopen.

Wat is ADA?

Ada ook wel Cardano genoemd is een openbaar blockchain- en cryptocurrency- project dat volledig gedecentraliseerd is en opensource. Het is te vinden op het platform van de Cardano ADA cryptocurrency en het ontwikkelt zich tot een platform voor “ smart contracts” welke veel geavanceerde functies wil leveren voor de gebruiker. Het platform is erg technisch en is in staat om financiële applicaties op het platform te laten draaien. De focus van de ontwikkeling van deze munt ligt vooral in Azië en Japan. Het is een digitale munt die je zeker in de gaten moet houden.

Direct Cardano kopen met ideal

Kun je niet langer wachten en het je geen zin om dit hele artikel te lezen? Geen probleem, je kunt via onderstaande widget snel cardano ada kopen bij Bitvavo. Meld je gratis aan bij Bitvavo.

Waar kun je ADA kopen met Ideal?

Ada is in Nederland zeer eenvoudig te kopen bij cryptovaluta exchange services. Zo heb je bijvoorbeeld Bitvavo een zeer betrouwbare aanbieder, maar er zijn nog veel meer betrouwbare aanbieders. Je kunt kiezen voor Nederlandse cryptocurrency exchange of internationaal. De keuze is geheel aan jou. Pluis wel van te voren even uit of het echt veilig is en of zij bieden wat je zoekt. Vaak kun je cryptocurrency kopen met ideal. Er is wel een nadeel aan de meeste exchange dat je er vaak niet met euro’s terecht kunt, maar alleen met Bitcoin cash of Ethereum. Je kunt vaak wel gebruik maken van Coinbase mogelijkheden waardoor je jouw euro’s om kunt zetten in crypto.

Cardano kopen met Ideal bij Bitvavo
Bij goedkoopste cryptocurrency exchange Bitvavo kun je ook Cardano kopen met ideal.

Wat is de beste Ada wallet?

Het fijnste is natuurlijk als je jouw nieuwe Ada cryptomunten in eigen beheer hebt. Het is namelijk algemeen bekend dat je jouw cryptovaluta beter niet op exchange kunt laten staan. Veel hackers die nemen dit vaak als algemeen doelwit. Zo ben je al je cryptovaluta kwijt en dit is natuurlijk zonde. Helaas is er nog niet veel keuze in software wallet land als het Ada betreft. De bekendste ADA wallet is de Deadalus, deze is gratis te downloaden op de officiële Cardano website. 

Je kunt kiezen uit diverse soorten wallets. Een hardware of software wallet. De hardware wallets zijn het veiligst hier kunnen hackers namelijk niet goed bij. De software wallet is vaak gemiddeld veilig en exchange is het minst veilig. Het beste kun je kiezen voor een hardware wallet, maar wil je een veilige wallet dan raden we Daedalus aan. De Trezor wallet is een wallet die je voor Ada kunt gebruiken. Maar als je even goed op internet rond neust zijn er nog een paar te vinden. Kijk wel goed naar de gebruiksvriendelijkheid van de wallet dit is wel heel erg belangrijk. Als je ADA kopen gaat kun je deze ook op je Bitvavo wallet laten staan.

Waarom ADA kopen?

Cardano of te wel ADA is al langere tijd op de markt, maar de focus lag vooral in Azië omdat er in Europa te veel ICO’s gaande waren. De munt is volledig gebaseerd op een aanpak die gericht is op wetenschappelijke benaderingen en wiskunde.

Het combineert de snelheid en aanpasbaarheid van de Bitcoin, Litecoin en Ethereum, en dat in een blockchain. Ada noemt zichzelf de derde generatie blockchain. Als je naar de voordelen kijkt is dit goed te begrijpen. Het is sneller dan de meeste cryptovaluta en net zo veilig als Bitcoin. Het is beter aanpasbaar dan Ethereum en de lage prijs van ADA- tokens zijn een reden om het aan te schaffen.

Logo Deadalus wallet

Cardano kopen met Ideal? Hier moet je op letten.

Cardano kopen met ideal is een goed idee maar het slim om jezelf eerst te verdiepen in een aantal dingen. Zo is het belangrijk om te weten welke website, broker of exchange je wilt gebruiken. Je bent op zoek naar een platform met goede tools waar je de juiste informatie makkelijk krijgt. Wellicht wil je ook informatie over licenties? Of wil je weten waar je licenties kunt krijgen? Of hoe de websites in elkaar zitten?

Het is allemaal belangrijke informatie om uit te zoeken. Indien je een goed platform zoekt zou je eens naar Bitvavo kunnen kijken. Het is een platform met meer dan 40 assets (cryptomunten) en je kunt het goed gebruiken om ADA aan te schaffen. Cardano kopen met ideal kan ook bij platformen zoals eToro, maar je bent dan nooit echt eigenaar van de munten. Daarom adviseer ik altijd gebruik te maken van de beste cryptocurrency exchange van Nederland

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten waar je op moet letten als je ADA gaat aanschaffen. ADA kopen is zeker de moeite waard is om in te investeren. Het is een digitale munt die nog betaalbaar is en gezien de stijgende lijn zeker een cryptomunt om naar uit te kijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Ook interessant


Hoe EOS kopen met Ideal

Hoe EOS kopen met Ideal

Ga jij EOS kopen met ideal en toevoegen aan je portfolio? Cryptovaluta zijn tegenwoordig erg populair. Het is enorm populair sinds de komst van de Bitcoin en het is als je het heel zwart wit bekijkt een vervanging van het huidige betaalsysteem. Er zijn diverse cryptovaluta op de markt en de markt is alleen maar stijgende.
EOS kopen met ideal
Zelf de Gulden is alweer op de markt, maar nu als cryptomunt. Het is een manier om online te betalen en de munten zijn tegenwoordig erg veel waard. De Bitcoin is een van de populairste cryptovaluta, maar er zijn ook andere in opkomst. Een van die cryptovaluta is de “ EOS coin”. Maar wat voor een munt is dat precies? Waar kun je EOS kopen? Hoe schaf je deze munt aan? Dit zijn allemaal vragen die wij in het volgende artikel zullen beantwoorden.

Wat is de EOS coin?

In 2017 werd EOS opgericht en richt zij zich als cryptovaluta op de zogenoemde smart contracts. Het is een munt die vergelijkbaar is met Ethereum. Op dit moment is het ook de grootste concurrent van Ethereum en is het zeker de moeite waard om je erin te verdiepen. EOS is een online crypto valuta welke er voor wil zorgen dat alle transacties gratis zijn. Het netwerk van de EOS coin is goed voorbereid op de toekomst en biedt een enorme capaciteit aan. Lees meer over: Hoe en waar Ethereum kopen
EOS cryptomunte kopen
Hierdoor kan het er in theorie voor zorgen dat gedecentraliseerde applicaties gratis op het EOS netwerk kunnen draaien Daarnaast is EOS een project dat voor en door ontwikkelaars wordt ontwikkeld. Zij kunnen hier eenvoudig hun applicaties op bouwen en hierdoor kunnen organisaties eenvoudig hun eigen pad kiezen. Het is een munt die erg in opkomst is en eigenlijk met iedereen wordt ontwikkeld.

Wat zijn smart contracts?

Het woord zegt het waarschijnlijk zelf al als je het vertaald. Smart contracts zijn slimme contracten en het is een goed alternatief voor de alledaagse reguliere contracten die wij gebruiken om zaken te regelen. Je kunt dan denken aan het regelen van: hypotheken, verzekeringen, huurovereenkomsten, geregistreerde partnerschappen, erfenissen, auteurs- en muziekrechten en nog veel meer. Smart contracts zijn erg bijzonder want de regels en voorwaarden van dergelijke contracten die hierboven zijn genoemd en die deze wettigen zijn geprogrammeerd in het contract. Smart contracts zijn zo geprogrammeerd dat ze zichzelf kunnen handhaven. Een bekende cryptomunt die ook met smart contracts werkt is Ethereum (Ether).
Wat is een smart contract
EOS Coin kopen met ideal bij bitvavo

Waar kun je EOS kopen met Ideal?

Je kunt EOS kopen door EOS tokens aan te schaffen via een broker of Exchange. Op die manier investeer je in het EOS blockchain project. Je kunt dit eenvoudig gaan door naar een Nederlandse cryptocurrency exchange te gaan die een EOS wallet ondersteund.

Waarom is de EOS cryptomunt een goede keus?

De EOS coin is een veelbelovend blockchain project en kan als een goede alternatief op de markt komen voor Ethereum. Het is een munt die echt in opmars is. Het is een project dat over de EOS.IO software Dawn 3.0 beschikt wat bestaat uit bijzondere technische snufjes. Het is een technologie die beter is dan Ethereum. Het is een stabiele cryptovaluta die zeker de moeite waard is om in te investeren.

EOS kopen hoe doe je dat?

EOS kopen met ideal was in het begin van cryptocurrencies heel erg moeilijk. Tegenwoordig gaat dat een stuk makkelijker. Het is allereerst heel belangrijk dat je kiest voor een exchange service waar ze een EOS wallet aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de service die Bitvavo aanbied. Wanneer je de tokens koopt kun je deze bewaren in je cryptocurrency wallet. Nu kun je ervoor kiezen om er meerdere te kopen of om ze te gaan ruilen bij een trading service. Je moet voordat je de tokens koopt beschikken over een wallet en een account.
Aanmelden bij Bitvavo
Heb je dit aangeschaf dan kun je de coins aanschaffen. Een hardware wallet kun je gemakkelijk online aanschaffen.

Waar moet je nog opletten?

Omdat de EOS coin nog in ontwikkeling is en de EOS ERC 20 tokens nu nog zijn plaatshouders zijn voor de echte EOS coins. Kun je beter wachten op de echte EOS coin. Deze zullen dan verbonden zijn aan een publieke sleutel combinatie. De tokens zijn namelijk nog niet de echte munt. De EOS coin wordt in zijn volledigheid na 1 juni 2018 gelanceerd. Daarom wordt het nu ook nog afgeraden om de EOS coin te kopen en te wachten tot hij volledig als munt wordt gelanceerd.

Goede investering

Het is wel een groot gegeven dat de EOS coin in opmars is en dat het een goede investering is. Wil je een cryptovaluta die het waard is om in je investeren? Kijk dan eens naar de EOS coin en koop er een. Je kunt altijd met een laag bedrag investeren om te kijken of het iets is. Daarna kun je er altijd meer kopen. Investeren in cryptocurrency kan bij bitvavo al vanaf 1 euro!
Ook interessant
Waar VeChain kopen online

Waar VeChain kopen online

VeChain kopen kan voor verschillende partijen een interessante optie zijn. Zo is het bijvoorbeeld zo dat erin geïnvesteerd kan worden, maar is het ook zo dat de munt gewoon bruikbaar is in het betalingsverkeer. Wel is het dan belangrijk om een aantal dingen te onderscheiden. Zoals het ook van belang is om te weten waar de aankoop het best gedaan kan worden. Op die manier kan er op een veilige en goede manier mee aan de slag worden gegaan. Dat betekent dat de volgende zaken in ieder geval van belang zijn om te weten.

Wat is VeChain Thor (VET) uitgelegd in een notendop.

Waar VeChain Thor kopen?

Waar kan je VeChain kopen? Dit zal waarschijnlijk de eerste vraag zijn die opkomt wanneer een investering in deze specifieke cryptomunt gedaan gaat worden. De aankoop kan gewoon worden gedaan bij een broker die online werkt. Hier zijn er een aantal van. Het is wel belangrijk om goed uit te zoeken met welke aanbieder je gaat werken. Juist omdat er zoveel zijn en de wereld van de cryptomunten nog betrekkelijk jong is, is het lastig om te bepalen of je met een goede partij in zee gaat. Wanneer je echter een aantal zaken onthoudt, dan zal het vaak in orde komen.

VeChain kopen bij Bitvavo
VeChain kopen bij Bitvavo

Huidige VeChain koers

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van VeChain is het verstandig de koers te volgen. Zodra je de VeChain koers jou een goed gevoel geeft is de mogelijkheid daar om te investeren. Investeer altijd geld dat je kunt missen zodat je niet in de problemen komt. Onderstaand de huidige VeChain koers. 

Betrouwbaarheid van de aanbieder

Het zal vooral gaan om betrouwbaarheid wanneer het gaat om het kiezen van een aanbieder. VeChain kopen kan je immers niet bij een gebruikelijke bank of een wisselkantoor doen. Daarom kan het slim zijn om eerst enkele reviews te bekijken van de verschillende brokers die actief zijn in deze branche. Wel is het zo dat een aantal aanbieders er al vroeg bij waren en inmiddels dus een goede naam hebben kunnen opbouwen. Het is slim om hier het vertrouwen in uit te spreken. De kans dat alles dan goed en glad verloopt is een flink stuk groter.

VeChain kopen
VeChain Logo

Waarom VeChain kopen?

Er zijn zoals gezegd verschillende redenen die VeChain kopen een goed idee kunnen maken. In de eerste plaats is de munt, die gebaseerd is op blackchain technologie, vooral voor bedrijven een middel waarmee meer en meer betalingen in een netwerk gedaan kunnen worden. Dit is ook de richting die de makers van deze specifieke cryptomunt het liefst op willen. Daarom zijn ook een aantal grote bedrijven in de plannen gestapt. Wie dit weet kan er dus zelf ook op een gelijke manier naar kijken en het kopen om ermee te gaan handelen met afnemers van producten of diensten van je onderneming.

Als investering

Als particulier kan het ook interessant zijn om in de cryptomunt te investeren. VeChain kopen doe je dan om het op een later moment weer te verkopen. Aan de hand daarvan kan je dan proberen om wat geld te verdienen. Het is dan belangrijk om bijvoorbeeld de koers van de munt in de gaten te houden. Dit is immers van belang om het juiste moment van kopen, bij lage stand, en het juiste moment van verkopen, bij hoge stand, te kunnen bepalen. Let hier dus ook goed op wanneer je tot een investering besluit over te gaan.

Goedkoop cryptocurrency Verge kopen bij Bitvavo

Goedkoop cryptocurrency Verge kopen bij Bitvavo

Verge is op dit moment één van de meest populaire cryptocoins om in te investeren. Het staat bekend als een privacy coin en het onderscheidt zich door zijn Wraith Protocol. Hiermee hebben de gebruikers de mogelijkheid om transacties in volledige anonimiteit te voltrekken op een aparte blockchain.

Maar waar kun je momenteel het beste veilig Verge kopen en wat is de beste Verge wallet op dit moment. Dat zal je in dit bericht lezen, waarin we alles over Verge vertellen.

Nederlandse aanbieder in Verge kopen

Ondanks zijn relatief kleine marketcap, is Verge momenteel één van de populairste cryptovaluta wereldwijd. De privacy coins doen het al een lange tijd erg goed en in 2017 heeft Verge een flinke groei doorgemaakt. Dit heeft als resultaat dat het nu vrij makkelijk is om Verge online te kunnen kopen.

De Nederlandse website Bitvavo is bijvoorbeeld ideaal om XVG (Verge) te kopen met euro’s via iDeal. Daarna worden de coins veilig opgeslagen bij Bitvavo in hun eigen Verge Wallet. Bitvavo geeft je de mogelijkheid om meerdere soorten cryptocurrency tegelijk op te slaan en geeft je direct een goed inzicht in je cryptoportfolio.

Bitvavo is sinds 2017 actief op de markt en heeft in onze optiek de meest veilige en beste Verge wallet op de Nederlandse cryptomarkt. Je kunt er natuurlijk uiteindelijk ook voor kiezen om de officiële Verge wallet te gebruiken.

Wie is Bitvavo?

Bitvavo is een aanbieder van digitale valuta gebaseerd in Nederland (Amsterdam) die sinds oktober 2017 flink is gegroeid. Het bedrijf heeft als doel om digitale munten voor iedereen toegankelijk te maken, met als slogan: “digitale valuta voor iedereen”. Je kunt er Bitcoin en andere digitale valuta kopen en verkopen. Dit gaat gemakkelijk via iDeal of overboeking. Alle prijzen zijn gebaseerd op de actuele cryptocurrency koers. Eerder hebben wij al een artikel geschreven over Bitvavo; Goedkoopste cryptocurrency exchange.

Goedkope transacties

Op transacties met Bitcoin rekent Bitvavo 1,5% commissie. Op overige transacties 2,5%. Bij andere aanbieders wordt dit verwerkt in de koersprijs, maar Bitvavo vertelt eerlijk hoeveel ze zelf verdienen. Onder de streep zijn ze tevens vaak goedkoper dan de meeste andere exchanges.

Bitvavo ervaring

Geen extra kosten bij storten

Er worden geen extra kosten gerekend voor het storten van euro’s en digitale valuta. Opnames van bijvoorbeeld euro tegoeden naar uw bankrekening zijn dus geheel gratis.

Veilige exchange

Het platform is beveiligd met een modern beveiligingssysteem: twee-factor authenticatie, SMS bevestigingen, e-mailbevestigingen en apparaatbeheer. De tegoeden van Bitvavo-gebruikers worden verder ondergebracht bij een onafhankelijke stichting genaamd Stichting Bitvavo Payments.

Opgeslagen op cold wallets

Bitvavo ervaringen via trustpilotHet merendeel van de digitale valuta wordt bewaard op zogenaamde “cold wallets”. Dit zijn wallets die offline worden beheerd op apparaten die zijn afgesloten van het internet, waardoor ze niet gehackt kunnen worden.

Bitvavo is Nederlands

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de exchange gevestigd is in Nederland. Op alle handelingen is dus Nederlands recht van toepassing. Wel zo fijn als je het over grotere bedragen hebt.

Goedkoop cryptocurrency kopen Bitvavo

Conclusie

Bitvavo is een zeer gebruiksvriendelijke exchange van eigen bodem. Ga je beginnen met cryptocurrency dan is Bitvavo aan te raden, zeker voor de beginnende handelaar is het aan te raden. Ze zijn ook continu bezig om zichzelf en hun diensten te innoveren. Door de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid is het momenteel één van de meest betrouwbare aanbieders in XVG kopen in Nederland.

Ook interessant
Goedkoop cryptocurrency kopen in Nederland

Goedkoop cryptocurrency kopen in Nederland

Ik begrijp als geen ander dat je wil beginnen met cryptocurrency. Er zijn heel veel nederlandse cryptomunten platformen waar je kunt handelen in digitale munten. Het laatste wat je wil is te veel betalen voor je digitale valuta! Waar je goedkoop cryptocurrency kopen kunt leggen we je graag uit in dit artikel uit.

Goedkoop cryptocurrency kopen Nederland

Zoals ik al in veel artikelen heb aangegeven op deze website kun je het beste goedkoop cryptocurrency kopen bij een Nederlandse exchange. Ondertussen zijn er al heel veel Nederlandse platformen op gepopt waar je cryptogeld kunt kopen. Wat mij de laatste jaren is opgevallen dat er een ontzettend prijsverschil zit tussen de diverse platformen. Uiteraard wil jij net als ik bij het goedkoopste platform veilig je bitcoinverge kopen. Aanmelden bij Bitvavo Al geruime tijd koop ik mijn digitale munten heel gemakkelijk bij de door mij uitgeroepen beste cryptocurrency exchange Nederland. Zal je niet langer in spanning houden ?. Ik heb het over Bitvavo een cryptomunten handel gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf heeft de nadruk gelegd op gebruiksvriendelijk zo kun je in 3 gemakkelijke stappen cryptocurrency kopen en verkopen bij Bitvavo. Tevens kun je heel gemakkelijk cryptocurrency kopen met Ideal, dus ook als je geen creditcard hebt kun je gemakkelijk digitale valuta kopen.Goedkoop cryptocurrency kopen Bitvavo

Waarom prijsverschillen tussen Nederlandse exchange

Ik kan je bijna horen denken… waarom zijn er prijsverschillen tussen de diverse cryptomunten handels? Dat is eigenlijk heel normaal, kijk maar eens in de ‘normale’ wereld naar de diverse benzine pompen. Inderdaad, geen enkele prijs is hetzelfde! Dit komt doordat de verschillende cryptogeld handelaars andere marges berekenen over de aankopen binnen hun platformen. De prijsverschillen tussen Nederlandse exchange zijn dus normaal. Dit komt doordat de diverse crypto platformen met verschillende tussen exchanges werken. Op deze exchanges worden ook transactiekosten berekend, het kan dus maar zo zijn dat Bitvavo een goedkopere partner heeft dan Litebit.

Wat bepaald de cryptocurrency prijs?

Onderstaand maak ik een kleine opsomming voor jou welke factoren de prijsverschillen tussen Nederlandse exchanges maakt. Hierdoor kun je bij de één goedkoop cryptocurrency kopen en bij de ander de hoofdprijs betalen.
 • Partner waarmee de Nederlandse exchange mee samenwerkt.
 • De transactie kosten, ook wel fee’s waarmee gerekend wordt op het nederlandse cryptocurrency platform
 • Grote van het crypto platform.

Goedkoopste cryptocurrency exchange Nederland

Zo even heb ik het je al verklapt, Bitvavo is de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. De prijzen van 16-4-2018 hebben wij voor jou op een rij gezet. We hebben een vergelijking gemaakt met de prijzen van Bitvavo & Litebit. De prijzen van beide cryptocurrency exchanges hebben we weggezet in een excel, zo kun je makkelijk zien wat de prijsverschillen tussen Bitvavo en Litebit zijn. We hebben de top 10 cryptocurrency van coinmarketcap erbij gepakt om je een beeld te geven van de prijsverschillen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Bitvavo ontzettend goedkoop Bitcoin kopen.

Cryptovaluta

Prijs LitebitPrijs Bitvavo

Prijsverschil in €

Prijsverschil in %

Bitcoin

 € 6.637,31 € 6.492,77 €    144,54

2,18%

Ethereum

 €    427,47 €    409,93 €      17,54

4,10%

Ripple

 €    0,5568 €        0,53 €    0,0246

4,42%

Bitcoin Cash

 €    649,06 €    615,47 €      33,59

5,18%

Litecoin

 €    107,87 €    103,42 €       4,45

4,13%

Cardano – €    0,2025

Stellar

 – €    0,2263

NEM

 €    0,2827 €    0,2713 €    0,0114

4,03%

Monero

 €    162,22 €    155,77 €       6,45

3,98%

Verge XVG €    0,0700 €    0,0670 €    0,0029

4,22%

Let op bovenstaande bedragen en percentages zijn van 16-4-2017 21:30 uur. Hier kunnen geen rechten worden aan ontleend en zoals je zult begrijpen zal de cryptocurrency koers op dit moment totaal anders zijn! Wat wel interessant is om te benoemen is dat Bitvavo nog steeds de goedkoopste cryptocurrency exchange is. Wellicht interessant:
Verge kopen met Ideal

Verge kopen met Ideal

Verge coin kopenCryptomunt Verge XVG wordt steeds populairder, steeds meer mensen starten met het kopen de digitale munt. In dit artikel leggen wij je uit waarom en waar je Verge kopen met ideal kunt. Het is wel handig dat je weet wanneer het beste moment is om cryptocurrency te kopen. Als beginner in de digitale munten wereld adviseren wij je om cryptomunten te kopen bij een Nederlandse partij. Lees dit artikel eens rustig door om erachter te komen hoe je goedkoop Verge coin kopen met ideal kunt!

Direct Verge coin kopen

Waarom Verge kopen met Ideal?

Ik mensen die beginnen met het kopen van digitale munten altijd aan cryptocurrency te kopen met Ideal. Dit heeft te maken met het feit dat tegenwoordig 95% van de Nederlandse bevolking internetbankiert. De kans is dus heel groot dat ook jij dit doet! Heel veel nederlandse cryptocurrency exchanges accepteren namelijk betalingen met Ideal.

Het voordeel van Verge kopen met Ideal is dat je binnen een paar minuten Verge XVG op je cryptocurrency wallet hebt staan. Je kunt dus razend snel cryptocurrency kopen & verkopen via een betrouwbare Nederlandse exchange. Welke digitale munten handel wij adviseren leggen we je in het volgende artikel uit.

Verge coin kopen is de toekomst

Waar Verge coin kopen

De Verge coin kopen kun je bij heel veel digitale valuta exchanges doen. Helaas zijn de meeste crypto exchanges buitenlands en niet te vertrouwen. Ik koop al geruime tijd mijn cryptomunten bij Bitvavo. Deze Nederlandse cryptocurrency exchange is heel betrouwbaar. Ik heb er geen kwaad woord over Bitvavo, waar je over de grote broer Litebit veel negatieve verhalen leest is dit bij Bitvavo niet het geval.

Ga je de Verge coin kopen? Wees verstandig en doe dit via Bitvavo, Je kunt je gemakkelijk en snel via onderstaande button aanmelden.

Aanmelden bij Bitvavo

Hoe Verge XVG kopen

Nu komt het belangrijkste van dit artikel, je bent super geïnteresseerd in Verge XVG. Hoe je verge XVG kopen kunt is voor jou nog een raadsel. We gaan je snel het raadsel ontrafelen binnen 3 stappen minuten weet jij hoe Verge XVG kopen in zijn werk gaat.

Maak een account aan bij Bitvavo

Misschien heb je in de vorige alinea deze stap al voldaan. Het is belangrijk als je Verge kopen met ideal wil om een account bij Bitvavo aan te maken. Dit doe je door op bovenstaande button te klikken of hieronder het formulier in te vullen.

Verge kopen met ideal bij BitvavoAls het goed is heb je nu een cryptomunten handels account bij Bitvavo. Heb je de bevestigingsmail in je inbox geaccepteerd? Mooi, dan kunnen we verder!

Bankrekening koppelen bij Bitvavo

Als je de Verge coin kopen wilt moet je een bankrekening koppelen aan je account. Let op, je bank rekening moet dezelfde te naam stelling hebben als waarmee je aangemeld bent! Hoe je dit doet leggen we je uit in onze gratis online cryptocurrency cursus voor beginners!

Cryptocurrency cursus & stappenplan voor beginners

Wellicht ook interessant:
Stellar kopen met Ideal

Stellar kopen met Ideal

Stellar kopen met IdealStellar kopen met Ideal is één van de beste investeringen op dit moment. Lumens is een munt die wordt vergeleken Ripple. Ook wordt het de ‘Ripple zonder nadelen’ genoemd. Of dit echt het geval is moet nog blijken. Wat wel zeker genoemd mag worden is dat deze munt in opkomst is. De investeerders spreken ook het vertrouwen in de munt uit. Misschien ben jij wel de volgende die XLM aan gaat kopen en er geld aan gaat verdienen.

Waarom Stellar Lumens XLM kopen?

Aan expertise is er geen gebrek bij Stellar. Tel hierbij op de waardevolle samenwerkingen met grote multinationals en deze munt kan een zeer goede toekomst tegemoet gaan. Het blijgt wel een feit dat Jed McCaleb na een geschil Ripple XRP verliet. Dit zou ook kunnen gebeuren bij Steller en dit kan een enorme klap voor het project betekenen. Toch zijn er tot nu toe zijn er geen redenen om dit aan te nemen. Stellar een solide investering te zijn.

Direct Stellar kopen


Op dit moment staat Stellar stabiel de Coinmarketcap. Deze goede positie is te danken aan de partnerships. Kort na het bekendmaken van de samenwerking met IBM explodeerde de munt en maakte deze een stijging die indrukwekkend was. De laatste tijd is de koers stabiel. We moeten dan wel aangeven dat er een kleine daling is geweest. Toch zijn deze er vaker en dit is niet iets om je zorgen over te maken.

Beste Stellar wallet

Er zijn meerdere wallets die gebruikt kunnen worden voor het opslaan van Stellar. Een hardware wallet is de meest veilige keuze. De Ledger Nano S is dan een goede keuze. Er zijn ook een aantal wallets die op de computer of online kunnen worden gebruikt. De lijst kun je op de website van Stellar vinden. De eigen wallet StellarTerm is dan de beste keuze. Dit is immers de wallet die door het eigen team ontwikkeld is.

Stellar kopen in Nederland

Voorheen kon Stellar enkel en alleen worden gekocht op de grote exchanges. De munt heeft daar de afkorting ‘XLM’. Dit heeft te maken met Lumens. Lumens kopen is onder andere mogelijk op HitBTC en Binance. Deze exchanges bieden niet de mogelijkheid om met euro’s te betalen. Wij hebben de oplossing hoe jij Stellar met Ideal kopen kunt!

Echter is daar sinds een paar dagen verandering in gekomen. De beste cryptocurrency exchange van Nederland heeft Stellar XLM toegevoegd. Op dit moment is het mogelijk, je kunt Stellar kopen bij Bitvavo! Je kunt gemakkelijk een account aanmaken. Er zijn geen minimale afnames, je kunt dus voor ieder bedrag aankopen.

Stellar Lumens XLM kopen

Hoe & Waar Stellar kopen

Hoe & waar Stellar kopen kunnen we eigenlijk heel snel antwoord op geven. Onze cryptocurrency kopen we al geruime tijd bij Bitvavo. Bij bitvavo kun je veilig en betrouwbaar Stellar XLM kopen. Sinds kort kun je ook zoals we zo even al verteld hadden je Lumens opslaan bij deze Nederlandse cryptocurrency exchange.

Bitvavo is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig. Tevens hebben ze hele goede beoordelingen van hun klanten. Om terug te komen op gebruiksvriendelijkheid, je kunt je heel gemakkelijk en snel aanmelden bij Bitvavo. Je hoeft enkel je email adres in te voeren + een veilig wachtwoord kiezen. Meer weten over deze exchange? Lees onderstaande artikel over Bitvavo!

Ook interessante cryptocurrency artikelen

https://coinstart.nl/bitvavo-cryptocurrency-kopen-nederland/

Bitvavo Cryptomunten kopen in Nederland

Bitvavo Cryptomunten kopen in Nederland

Via via werden wij op de hoogte gebracht van een de nieuwe cryptocurrency handel Bitvavo. Het doel van Bit Vavo is om mensen die beginnen met Bitcoin het zo makkelijk mogelijk te maken. Op het eerste gezicht lijkt dit perfect te lukken, wij hebben inmiddels succesvol een account aangemaakt en wij zijn zeer te spreken. In dit artikel nemen wij jullie mee in de Bitvavo materie zodat jullie straks gemakkelijk en snel cryptocurrency in Nederland kopen kunnen.

Wat is Bitvavo?

Zoals gezegd is Bitvavo een Nederlandse cryptomunten handelaar. Het bedrijf wil in tegenstelling tot Litebit de nadruk leggen op gebruiksvriendelijkheid. Hier kunnen ze veel winnen ten opzichte van hun grote concurrent. Open beide website’s maar eens naast elkaar, dan zul je zien dat Bitvavo.com velen malen gebruiksvriendelijker is. Wij vinden dat je daar uiteindelijk ook naar toe moet als cryptovaluta handelaar. Mensen die beginnen met bitcoins moet je het niet te moeilijk maken! Wij kunnen met zekerheid zegen dat deze nederlandse cryptocurrency exchange het beste alternatief voor Litebit is!

In 3 woorden

 • Betrouwbaar
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede bitvavo ervaringen

Cryptocurrency kopen & verkopen via Bitvavo

We willen het er niet steeds over hebben, Bitvavo is gebruiksvriendelijk! Dit zien we ook terugkomen in het cryptomunten aankoop & verkoop proces. Je kunt gemakkelijk Ripple verkopen via het platform deze heb je uiterlijk 48 uur na acceptatie transactie al op je account staan. Tevens is het kopen via Bitvavo velen malen sneller, wij hadden onze Bitcoins binnen 3 uur op ons account staan.

Alvorens je cryptomunten kopen kunt via dit nieuwe platform is het noodzakelijk om euro’s te storen in je persoonlijke account. Dit kun je gemakkelijk doen door een Ideal betaling of overschrijving aan te vragen. Indien je gaat voor de optie: Cryptocurrency kopen met Ideal dan heb je deze betaling direct in je account staan. Hierna kun je zeer gemakkelijk de stappen volgen om zo de cryptomunten aan te schaffen die jij wil toevoegen in je portfolio.

Bitvavo ervaringen & reviews

Voordat je met een cryptomunten handelaar in zee gaat is het niet onbelangrijk de ervaringen en reviews te lezen. Met ruim een 7 komt het bedrijf ook door deze test met een ruime voldoende. Een aantal positieve reviews hebben we er voor jou uitgehaald; Bitvavo Reviews kun je teruglezen op Trustpilot.

snelle verwerking,en erg gebruiksvriendelijk! Echt top!

De site werkt perfect, veel aandacht voor veiligheid, lekker overzichtelijk hoe het er allemaal voor staat met de portefeuille. Reuze geschikt als eerste stap in de wereld der cryptocurrencies. Ik had nog een mailtje gestuurd naar de helpdesk op een lichtelijk onmogelijk tijdstip, zondagavond 23 uur, en kreeg binnen een kwartier een helder antwoord. Top!

En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Is Bitvavo betrouwbaar?

Ondertussen hebben wij al diverse keren cryptocurrency gekocht bij Bit vavo, wij hebben geen klagen! Iedere keer was onze bestelling netjes binnen de aangegeven tijden geleverd. Tevens heeft het bedrijf een ontzettend vriendelijke klantenservice die je overal mee wil helpen. Zo hadden wij een vraag over onze Bitvavo wallet, binnen 2 uur hadden wij al een reactie! Dit zie je bij bijvoorbeeld Litebit niet gebeuren. Wij kunnen stellig zeggen dat Bitvavo betrouwbaar is en de juiste keuze voor als je wil beginnen met cryptocurrencies.

Bitvavo wallet aanmaken

We zien veel vragen op Google voorbij komen over het aanmaken van een Bit vavo wallet. Wij snappen dit eigenlijk niet want zodra je en account aanmaakt bij deze cryptohandelaar gaat de rest vanzelf. Je cryptowallet wordt aangemaakt en je kunt direct beginnen met handelen. Tevens is de Bitvavo wallet ontzettend betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Twijfel geen moment en begin nu nog met cryptocurrencies kopen via het Bit vavo platform.

Aanmelden bij Bitvavo

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en meld je gratis aan bij Bitvavo. Maak vandaag nog gebruik van het gebruiksvriendelijke platform en profiteer optimaal. Tevens is de keuze voor Bitvavo.COM de beste, het bedrijf staat op het punt concurrent Litebit te verslaan. Dit komt maar door 1 ding, gebruiksvriendelijkheid! Men wil als ze startende zijn in cryptocurrency gemak, en dat vinden we bij Bitvavo, meld je hieronder aan!

Aanmelden bij Bitvavo

Litecoin kopen met ideal of creditcard

Litecoin kopen met ideal of creditcard

Deze website bevat veel informatie over het aanschaffen van cryptocurrency. Het zal je wel duidelijk zijn geworden dat er meer interessante cryptomunten zijn dan alleen de Bitcoin. Zo is er bijvoorbeeld de Litecoin. De Litecoin kopen wordt als zeer interessant gezien. Het is naast de Bitcoin een van de populairdere digitale munten.

Het kopen kan snel, simpel en veilig. Deze munt is dan makkelijk op te slaan in een cryptocurrency wallet. Twijfel je of het een goede keuze is om Litecoins aan te kopen dan willen wij je aanraden de koers van de laatste maanden eens te bekijken. Natuurlijk zie je soms een kleine daling maar over het algemeen is het een cryptomunt die een interessante groei doormaakt.

Direct Litecoins kopen

Investeren in Litecoins

Investeren in litecoinMet het investeren in Bitcoins hebben veel mensen een interessant rendementen weten te behalen. Dit is ook mogelijk als je in Litecoins gaat investeren. Dit werkt op exact dezelfde wijze als het investeren in Bitcoins. Je koopt deze munt en vervolgens wacht je tot deze de gewenste stijging heeft behaald. Als dit het geval is dan verkoop je de Litecoins weer. Om te weten of er binnenkort een leuke stijging aan zit te komen is het aan te raden om het nieuws over deze munt in de gaten te houden. Dit kun je ook op deze website doen. Wij houden je op de hoogte van alle cryptocurrency nieuws in de cryptowereld.

Mocht je twijfelen of Litecoin de juiste cryptovaluta voor jou is dan kun je altijd nog voor een andere altcoin kiezen. Wij zijn ook zeer gecharmeerd over deze cryptomunten: Verge, Stellar, Ripple & Dorado.

Litecoin kopen, hoe gaat het in zijn werk?

Het is erg simpel als je wilt starten met Litecoin kopen. Dit kun je zelfs via onze website doen. Het aankopen doe je dan via een voordelige koers en op een veilige manier. Wil je met euro’s Litecoins kopen dan zijn er meerdere mogelijkheden. Dit kun je doen door met iDeal deze munten aan te schaffen. Ook zijn er andere betaalmogelijkheden. Zo zou je bijvoorbeeld ook een creditcard kunnen gebruiken. Verder is het ook mogelijk om met andere cryptomunten zoals de Bitcoin & Ripple XRP te kopen. Je kunt niet alleen Litecoin kopen, je kunt er ook voor kiezen om je cryptocurrency te verkopen. Hoe je litecoin verkopen kunt leggen we je graag uit!

Ervaar zelf hoe interessant de Litecoin is

Wil je graag ervaren hoe interessant de Litecoin is dan kun je het beste starten met het aankopen voor een klein bedrag. Zorg dat je een cryptocurrency wallet hebt waar je Litecoins in kunt bewaren en doe een aankoop. Al snel krijg je dan een idee hoe fraai het rendement kan zijn. Ben je overtuigd dan kun snel en gemakkelijk beginnen met de Litecoin kopen via onze quick start module, hier leggen we je gemakkelijk uit hoe je het beste kunt beginnen met cryptocurrency. Als je meer wil weten over hoe je cryptocurrency kopen kunt ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat is het beste moment om cryptocurrency te kopen?

Wat is het beste moment om cryptocurrency te kopen?

Als je gaat beginnen met cryptocurrencies is het goed om te weten wat het beste moment om cryptocurrency te kopen is. Zoals je wellicht in gezien hebt is de cryptocurrency koers aardig fluctuerend. De bitcoin prijs kan de ene dag enorm stijgen en de andere dag ontzettend dalen. Als jij het beste moment om cryptocurrency te kopen weet scheelt je dat enorm veel geld. Er is nog nooit iemand rijk geworden met cryptocurrency kopen op het moment dat de prijs aan het stijgen is! 

Verder lezen Verder lezen

Ethereum kopen – Waarom ETH kopen?

Ethereum kopen – Waarom ETH kopen?

Ethereum ETHEthereum kopen is één van de beste stappen die je kunt zetten in de cryptocurrency wereld. ETH is een open source die het mogelijk maakt om je eigen website / cryptomunten te realiseren. Vele cryptocurrencies en websites draaien op het Ethereum netwerk, opgericht door de Russische Vatalik Buterin. Op jonge leeftijd is hij met zijn ouders meeverhuisd naar Canada waar hij zijn Etherum Project opgericht heeft. Veel mensen noemen ETH ook wel Ether coin.

Waarom Ethereum kopen?

Ethereum kopen online

Voordat je op het punt staat om een cryptomunt te kopen moet je weten waarom je deze wil kopen. Ethereum kopen is een investering voor de toekomst, zoals eerder vermeld is ETH een blockchain APP Platform. Zo is het mogelijk met Ethereum om je eigen cryptocurrency te maken via het netwerk. Maar dat is natuurlijk niet wat wij willen, geld verdienen met Ethereum is nog steeds mogelijk. Ondertussen zijn de eerste Ethereum miljonairs al geboren, in Nederland heeft een student al €150.000,- verdient aan de Ether.

Ether is gebruiksvriendelijk

Ether is een gebruiksvriendelijke cryptocurrency net als Ripple, in theorie tenminste. Je kunt er steeds meer online mee kopen. Wat belangrijk is voordat je gaat beleggen in cryptocurrencies is dat de coin gebruiksvriendelijk is. De toekomst is namelijk online betalen met je cryptocurrency. Zeer waarschijnlijk gaat dit met de Ether gebeuren, grote webwinkels als Amazon hebben al diverse domeinnamen aangeschaft die dit bewijzen.

Ethereum in de top 3

ETH kopen kan eigenlijk zeker geen kwaad, Ethereum opnemen in je cryptocurrency portfolio is altijd winst. Ether heeft een marktwaarde van ruim 44 miljard dollar. De Ethereum koers is razendsnel gegroeid van 100 dollar naar nu ruim 400 dollar. Verwachting is de waarde van Ethereum gaat stijgen tot ongekende hoogte. Echter weten ook wij niet wat de cryptocurrency koers gaat doen de komende jaren. Waarom Ethereum kopen

ETH Blijft ontwikkelen

Ether heeft nog veel meer plannen, ze blijven met hun ontwikkelaars door ontwikkelen. De bedoeling is dat ETH het grootste cryptocurrency platform wordt. Alles staat beschreven in hun zogenaamde whitepaper, deze kun je inzien. Mocht je besluiten om te investeren in Ethereum weet je wat het project in de toekomst nog gaat brengen.

Hoe Ethereum Ether ETH kopen

In voorgaande alinea’s hebben we besproken waarom Ether kopen zo ontzettend interessant is. Maar alvorens je Ethereum kunt kopen moet je beschikken over een wallet. ETH wallets draaien op het ERC20 protocol ontwikkeld door het project. Onze ervaring leert dat je het beste een My Ether Wallet aanmaken kunt. Het aanmaken is simpel en deze wordt gezien als de beste ethereum wallet.

Waar Ethereum kopen

Ondertussen heb je een wallet aangemaakt die op het ERC-20 protocol draait. Dan is het nu zaak dat je Ether kopen gaat, waar kun je eigenlijk Ethereum kopen? Goeie vraag, wij kopen onze ethers altijd bij de Nederlandse cryptocurrency leverancier Bitvavo. Het bedrijf is betrouwbaar, heeft een nederlandse helpdesk en je kunt cryptocurrency kopen met ideal! Tevens is het verkopen van cryptomunten bij Bitvavo heel eenvoudig. Een andere leverancier is Bitsane, helaas is het hier niet mogelijk om te betalen met ideal.

Ethereum prijsverwachting 2018

Ethereum prijsverwachting kunnen we eigenlijk snel in zijn, deze is rooskleurig! Ethereum wordt na Ripple gezien als één van de meest vernieuwende crypto eenheden. De grote investeerders in de cryptowereld verkiezen Ethereum boven Bitcoin. Dit omdat ETH 1000 x sneller een transactie de wereld over kan verzenden. Onze prijsverwachting voor 2018 is dat ETH richting de €1.000,- gaat per coin.

Direct Ethereum kopenEthereum kopen

Ripple kopen met Ideal

Ripple kopen met Ideal

Ripple kopenCryptocurrency Ripple kopen is een hele goede keuze, wij zijn sinds enige tijd ook gestart met investeren in Ripple. In dit artikel willen wij je graag uitleggen waarom het kopen van Ripple zo rendabel is. Tevens gaan we een kleine Ripple prijs prognose voor de toekomst geven.

Waarom Ripple kopen?

Waarom je nu je geld op Ripple moet inzetten heeft niet één enkele reden, hiervoor hebben wij er wel 10. Een paar hiervan zullen wij in de onderstaande punten gaan onderbouwen. Wellicht moet je nog over de streep getrokken worden, de punten die wij aandragen helpen daar zeker bij! Wij kunnen het trouwens niet voorstellen dat we je nog moeten overtuigen om Ripple (XRP) te kopen.

Ripple & Google

Ripple en google venturesJa je zult het niet geloven, als één van de eerste cryptocurrency werkt Ripple samen met Google. Multinational Google heeft miljoenen in Ripple gestoken om de crypto start-up een extra boost te geven in haar ontwikkelingen. De geruchten gaan dat Google met B.V. Venture Ripple wil implementeren binnen het ontzettend grote netwerk van Google. Hierbij kun je denken aan betaal implementatie binnen, Youtube, Adsense, Adwords de mogelijkheden zijn oneindig met Ripple.

Snelle transacties met Ripple

Ripple heeft het als eerste crypto valuta mogelijk gemaakt om in een paar seconden een transactie te voldoen. Deze transacties zijn op dit moment enkel mogelijk binnen het Ripple netwerk. Op dit moment zijn de programmeurs van de start-up druk aan het werk om dit ook buiten het netwerk mogelijk te maken. Binnen een paar jaar moet het mogelijk zijn om diverse crypto eenheden te ontvangen en verzenden via het Ripple netwerk.

Ripple veel belovend

Ripple is in Amerika uitgeroepen tot zeer vernieuwend. Door Businessinsider is de digitale munt zelfs in haar lijst van 50 start ups die in 2018 gaan knallen. Alleen dit is toch al een reden om een paar centen te investeren in Ripple.

Direct Ripple kopen

Ripple werkt samen met internationale banken

Ondertussen werkt XRP al samen met 90+ internationale banken. Allen zijn geïnteresseerd in de super snelle betalingen via het Ripple netwerk. Zodra de banken Ripple technologie implementeren, is de verwachting dat deze ook Ripple betalingen zullen accepteren. Indien dit gaat gebeuren zal de currency mainstream worden en dus ontzettend in waarde gaan stijgen. Een toonaangevende bank waar ze sinds kort mee in zee zijn gegaan is: American Express.

Investeerders in Ripple

Ripple wallet aanmaken

Voordat je Ripple kopen gaat is het verstandig dat je beschikt over een Ripple wallet. Een Ripple wallet aanmaken kun je snel en gemakkelijk doen op Gatehub. Hoe je dit doet, kun je lezen op onze Ripple wallet pagina. Bij Bitvavo kun je gemakkelijk Ripple kopen ook is het mogelijk om diverse altcoins te kopen zoals: Litecoin, Verge of Stellar Lumens.

Ripple prijs verwachting en prognose 2018

Zoals in bovenstaand kopje weergegeven gaan we een Ripple prijs prognose afgeven. Het zegt het al; dit is een prognose, hier kun je dus niet van uit gaan. Helaas is het altijd afwachten wat de toekomst gaat brengen. Uitgaande van bovenstaande samenwerkingen, plus punten en verwachtingen uit de branche. Ripple prijs gaat in 2018 richting de €2,- per Ripple! Let op ook voor ons is het onmogelijk een juiste Ripple prijsverwachting te maken. Mocht je overtuigt zijn en wil je Ripple kopen, dit kun je het beste doen via Bitvavo. Bij deze Nederlandse Ripple verkoper kun je razendsnel XRP aanschaffen, betalen doe je via Ideal.

Aanmelden bij bitvavo

cryptomunten kopen advies & tips

cryptomunten kopen advies & tips

Jij hebt er vast al eens over nagedacht; Cryptocurrency kopen hoe doe ik dat eigenlijk? Dat dachten wij al, wij zaten voordat we een aantal jaar geleden begonnen met cryptogeld ook met dezelfde vraag. Wij helpen jou graag verder, wil je beginnen met cryptocurrency? Dan sta je vast op het punt op je eerste cryptocurrency te kopen.

Cryptocurrency kopen waar moet je beginnen

Cryptocurrency kopen doe je bij zogenaamde crypto exchanges, in het Nederlands is dit gewoon een crypto wisselkantoor. Maar voordat je kunt beginnen met cryptocurrencies kopen moet je beschikken over een cryptocurrency wallet. Er zijn diverse cryptowallets te vinden, je hebt de keuze tussen een hardware wallet, software of online wallet. Nadat je een keuze hebt gemaakt tussen één van deze drie opties kun je gaan beginnen met het kopen van cryptocurrency. Waar je het best je cryptogeld kunt aanschaffen leggen we in de volgende alinea uit.

Welke cryptomunten kopen

Ik ben al geruime tijd actief in de cryptocurrency wereld. Als je het mij vraagt kun je het beste cryptocurrency kopen die stand alone zijn. Dit betekend dat ze hun eigen blockchain platform hebben ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn; Stellar Lumens & Ripple. Deze twee platformen hebben ieder hun eigen ontwikkelde platform met ieder zijn eigen kwaliteiten. Onderstaand sommen we jou graag een aantal cryptomunten op die je kopen kunt. Lees deze pagina’s een rustig door om meer te weten komen over de verschillende digitale munten.

Waar kan ik cryptocurrency kopen?

Er zijn diverse partijen waar jij je cryptocurrencies kunt kopen. Helaas zijn er ook ontzettend veel malafide bedrijven in de crypto business die zich voor doen als betrouwbaar. Cryptocurrency kopen & verkopen doen wij altijd bij een Nederlands cryptocurrency wisselkantoor. Hier kun je gewoon netjes cryptocurrency kopen met ideal, zo kom je niet achteraf voor verassingen te staan. Het bedrijf waar wij het nu over hebben is: Bitvavo B.V. die cryptocurrencies verkoopt onder de bedrijfsnaam: Bitvavo. Deze cryptocurrency handel is beoordeeld door haar klanten met een 7,5, ook wij hebben geen negatieve ervaring met Bitvavo. Wij hebben het crypto wisselkantoor zelfs uitgeroepen tot beste cryptocurrency exchange van Nederland. Bitcoins verkopen bij bitvavo

Welke cryptocurrency kan ik het beste kopen?

ripple XRPWelke cryptocurrency je het beste kunt gaan kopen moet je zelf beslissen. Het belangrijkste is om je goed te verdiepen in de diverse cryptomunten. Vragen die jij jezelf kunt stellen zijn bijvoorbeeld: Waar staat de cryptovaluta voor, is deze cryptomunt vernieuwend? Wij zijn de laatste tijd goed aan het investeren in Ripple. Met Ripple verstuur je cryptocurrency razend snel naar een derde partij, in vergelijking met bitcoin gaat dit proces bij Ripple wel 1000 x sneller. Wetende dat we in een wereld leven waar alles snel en real-time moet gebeuren hebben wij het idee dat Ripple veel meer potentie heeft als betaalmiddel dan Bitcoin. Wil je meer informatie over hoe je Ripple kopen kunt? Lees onze pagina speciaal geschreven over hoe en waar Ripple XRP kopen.

Cryptomunten kopen met ideal

Cryptomunten kopen met ideal

Cryptocurrency kopen met Ideal, het lijkt alsof het onmogelijk is. Al heel snel kom je bij diverse cryptocurrency handel websites waar je enkel met creditcard kunt betalen. Uit ervaring weten we dat dit niet altijd wenselijk is. Veel mensen beschikken namelijk niet over een creditcard, helemaal jongeren! Jongeren doen het liefst cryptocurrency kopen met Ideal, maar het blijf niet alleen bij jongeren. Het is algemeen bekend dat Ideal qua percentage het grootste online betaalmiddel is.

Waar cryptocurrency kopen met Ideal?

Snel en gemakkelijk cryptocurrency kopen met ideal doe je bij Bitvavo. BTC-Direct is een Nederlandse cryptohandel waar je voordelig cryptocurrencies kunt kopen kopen met je bankpas. Wat helemaal tof is aan deze onderneming is, je kunt cryptocurrencies kopen zonder identificatie plicht tot €75,- per dag en €525,- per week.

Cryptocurrency kopen zonder identificatieplicht

Wij zelf hebben hele goede ervaringen met deze cryptocurrency partij. Dat wij dit hebben is niet zo vreemd, BTCDirect heeft ruim een 8 aan klantbeoordelingen. Ethereum kopen doe je zeker bij BITvavo gegarandeerd snelle levering! Wij hadden onze ETH binnen binnen  een uur.

Bitvavo ervaringen via trustpilot