Page content

Cryptocurrency Chat

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar Coinstart, dat vinden wij natuurlijk super! Hierdoor kregen wij steeds meer vragen via het Contact formulier wat voor ons veel werk is om te beantwoorden. Daarom hebben wij het idee om een cryptocurrency chat op Telegram aan te maken werkelijkheid gemaakt. Vanaf vandaag kun jij via de Telegram web/app deelnemen aan onze Coinstart cryptocurrency chat.

Cryptocurrency chat

Share deze link met je vrienden: https://t.me/coinstartNL247

Cryptocurrency chat op Telegram

Het lijkt ons geweldig om de grootste Nederlandse cryptocurrency chat op te richten, nodig daarom al je vrienden uit voor onze bitcoin community. Dit doe je door onderstaande link naar al je vrienden die geïnteresseerd zijn in crypto te sturen. Het is wel een vereiste dat je vrienden een Telegram account hebben + de applicatie geïnstalleerd.

Telegram downloaden

Telegram downloaden doe je heel gemakkelijk via de onderstaande koppelingen. De messages applicatie is beschikbaar voor alle smartphones en besturingssystemen. Zodra je de applicatie geïnstalleerd hebt kun je ook de desktop app downloaden en installeren. Zo kun je snel reageren op alles wat er in onze cryptocurrency community wordt besproken.