Categorie: Cryptocurrency algemeen

Deze categorie bevat crypto artikelen die over cryptocurrency in het algemeen gaan. Veelal zullen dit bitcoin blogs zijn die we niet in een andere categorie kwijt kunnen. Algemene crypto informatie over Bitcoin, Ripple & Ethereum.

Wat is DAO? Alle belangrijke informatie op rij.

Wat is DAO? Alle belangrijke informatie op rij.

Wat is een DAO? Stel je de volgende situatie voor: je ziet een auto rijden zonder chauffeur. Deze auto is op zoek naar passagiers om naar een gewenste locatie te vervoeren. Nadat de passagiers afgezet zijn, gebruikt de auto zijn winst om naar een laadstation te gaan. Met uitzondering van de initiële programmering, heeft de auto geen hulp van buiten nodig om te bepalen hoe hij zijn missie moet uitvoeren.

Verder lezen Verder lezen

Bitcoin witwassen hoe en waarom doen criminelen dit?

Bitcoin witwassen hoe en waarom doen criminelen dit?

Bitcoin witwassen? Ondanks dat een klein percentage van alle Bitcoin gebruikers een crimineel is, wordt bitcoin wel gebruikt voor het witwassen van geld. Volgens resultaten van het openbaar ministerie is wordt Bitcoin regelmatig door criminelen gebruikt om geld wit te wassen. Niet alleen in Nederland, maar ook Duitsland, België en Engeland. Maar waarom gebruiken criminelen bitcoin voor het witwassen? Lees verder.

Verder lezen Verder lezen

Bitcoin Market Cap – Alles over de cryptocurrency marktkapitalisatie!

Bitcoin Market Cap – Alles over de cryptocurrency marktkapitalisatie!

Om de waarde van cryptocurrency te bepalen wordt er gebruikgemaakt van een wiskundige techniek. De naam die deze techniek draagt is marktkapitalisatie en in het Engels staat dat ook wel bekend als de Bitcoin market cap.

In het algemeen gaat men er vaak vanuit dat de prijs de waarde van iets bepaalt. Echter in de praktijk is dat anders. Een broodje tonijn zal bijvoorbeeld heus niet lekkerder smaken als je er € 25 voor betaalt in plaats van de normale prijs van € 5. De extra “kosten” die worden toegevoegd leveren absoluut geen extra waarde op. Resultaat, iemand wordt er beter van alleen in dit geval ben jij dat niet. Laten we nu kijken hoe dat met de Bitcoin market cap zit.

Verder lezen Verder lezen

Wat kan de opkomst van Bitcoin stoppen?

Wat kan de opkomst van Bitcoin stoppen?

Bitcoin is “De meest duurzame valuta voor een nucleaire oorlog,” verklaarde crypto pionier Charlie Shrem in een artikel op 23 januari. Dit verklaarde hij online hierop volgde zoals je kunt verwachten een stormvloed aan kritiek en scepticisme. Echter komt er een hele interessante vraag in het debat naar voren: Wat kan de opkomst van Bitcoin stoppen? zoals je wellicht weet is de cryptomunt sinds zijn bestaan geen seconde offline geweest of gehackt.

Verder lezen Verder lezen

Wat is een crypto card en wat kun met een cryptocard?

Wat is een crypto card en wat kun met een cryptocard?

Cryptocurrency heeft betrekking tot een moderne businesswereld. Er kan heel veel geld in omgaan en het kan dus ook erg gevaarlijk zijn voor je portemonnee. Toch verdiepen steeds meer mensen zich in de cryptovaluta en de wisselkoersen. De bekendste cryptovaluta is tegenwoordig de bitcoin, maar het is een van vele. Sommige zijn honderden euro`s waard, anderen hebben slechts een waarde van een paar cent.

Elk spel of elke website die met een aparte soort van geld werken hebben in feite een cryptocurrency. Toch zijn er maar een aantal die als cryptovaluta voor de beurs gemaakt zijn. Tegenwoordig heb je ook crypto creditcards. Die worden ook wel crypto cards genoemd. Maar wat zijn deze cryptocards nou eigenlijk? Waarin verschillen ze van de normale creditcards? En welke crypto creditcards zijn er eigenlijk?

Verder lezen Verder lezen

Beste cryptocurrency portfolio app voor IOS & Android

Beste cryptocurrency portfolio app voor IOS & Android

  • Investeer jij in Bitcoin?
  • Heb jij alternatieve cryptocurrency in je portfolio?
  • Investeer jij in Altcoins?
  • Heb jij geïnvesteerd in coins die niet zo populair zijn?

Als jij op meer dan 3 van de hierboven gestelde vragen ‘JA’ heb geantwoord, ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat het monitoren van je cryptocurrency bezit enorm moeilijk is. Hiervoor is het enorm belangrijk om je cryptomunten portfolio up to date te houden! Een gerichte vraag is dan ook ‘Wat is de beste cryptocurrency app?’. Stop met het bijhouden van lastige Excelsheets of kladblokken, er zijn enorm veel innovatieve cryptocurrency portfolio apps op de markt.

Verder lezen Verder lezen

Gratis Ripple + Eindejaarsvideo 2018

Gratis Ripple + Eindejaarsvideo 2018

Het is alweer bijna 2019 dus dat betekent onze eerste eindejaarsvideo. In deze blog/video deel ik graag mooie feiten van 2018, ons eerste jaar online met Coinstart. Tevens maak ik van de mogelijkheid gebruik om jullie een leuk kerst-oudejaarscadeau (gratis Ripple) te geven. Wat je hiervoor moet doen lees je aan het eind van dit artikel! 🙂 Eerst gaan we terugblikken op een super 2018. 

Verder lezen Verder lezen

Pensioen opbouwen met cryptocurrency

Pensioen opbouwen met cryptocurrency

Veel mensen die cryptocurrency kopen, doen dit vooral om op de korte termijn flinke winst te maken. Anderen stappen beginnen met cryptocurrency met het idee om er op hun late dag van te profiteren. Zij willen er een pensioen mee opbouwen. Wil jij ook starten met bitcoin om hier een leuk pensioen mee op te bouwen? Hier moet je op letten!

Digitale munten

Een digitale munt kun je zien als een digitale valuta. De bekendste is de Bitcoin, die is ontstaan om als alternatief betaalmiddel te dienen voor de banken. Met cryptocurrencies is er geen tussenpersoon meer nodig van een bank. Er zijn ondertussen ontzettend veel cryptocurrencies. Enkele hiervan zijn Ripple, Ethereum en Dash. Regelmatig komen er nieuwe cryptovaluta bij, maar deze worden lang niet allemaal succesvol.

Pensioen opbouwen met cryptocurrency

Sommige mensen willen graag met cryptocurrency een pensioen opbouwen. Ze kopen elke maand of week van een vast bedrag cryptocurrency in en laten dit vervolgens op een wallet staan (het meest veilige is een hardware wallet). De bedoeling is om het daar gewoon te laten staan (HODL) en dan jaren later, als het pensioen er is, de cryptocurrency verkopen.

Risico’s

Op deze manier een pensioen opbouwen brengt wel wat risico’s met zich mee. Het is namelijk zo dat er geen goede voorspellingen te doen zijn over de waarde van crypto’s. Het ene moment kunnen ze erg hoog zijn en het andere moment een heel stuk lager. Niemand weet wat de cryptocurrency de komende weken gaan doen, laat staan hoe dat de komende maanden is. Dit is dus wel echt iets waar je rekening mee moet houden. Laat staan dat te voorspellen is wat het de cryptocurrency koers de komende jaren gaat doen! Dit is natuurlijk met jou huidige pensioen niet anders, deze kunnen ook enorm fluctueren. Via de overheid kun je dit bij mijnpensioenoverzicht in de gaten houden!

Aanvulling op je pensioen

Wil je het risico toch nemen? Zorg er dan voor dat je sowieso een pensioen opbouwt voor de veiligheid. Het zou zonde zijn als je helemaal geen pensioen hebt, in het geval er iets mis gaat met de digitale munten. Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid bestaat dat je minder geld krijgt dan dat je er in stopt. Wanneer het goed uitpakt, heb je echter een veel mooier pensioen dan gedacht.

Pas op voor ‘FOMO’

Fomo’ betekent ook wel ‘fear of missing out’. Dit ontstaat vooral wanneer een munt opeens heel erg stijgt of een succes lijkt te worden. Het idee bij het opbouwen van cryptocurrency voor je pensioen is dat je de boel niet verkoopt, hoe hoog de munt ook wordt. Hier moet je dus wel sterk voor in je schoenen staan, om niet zomaar van alles uit te gaan geven.

Welke cryptocurrency kopen?

Welke cryptocurrency kun je het beste kopen als je een pensioen wilt opbouwen? Het is verstandig om voor cryptomunten te gaan die al een tijdje meedoen en waarvan je weet dat deze niet snel zal omvallen. Het is dus belangrijk om goed je research te doen. Wat ook slim is, is om je kansen te spreiden. Koop van meerdere altcoin munten in en leg vooraf vast hoeveel je per munt uitgeeft. Zo loop je minder snel het risico alles kwijt te raken als een munt toch geen succes lijkt te worden. Wellicht is het interessant ons artikel over: Digitale munten voor de toekomst eens door te lezen?

Wil je beginnen? Volg onze gratis cryptocurrency cursus!

Je cryptocurrencies veilig opslaan

Het is heel belangrijk dat je je cryptocurrencies, zoals Bitcoin of Ethereum voor je pensioen veilig bewaard. Het beste is om gebruik te maken van een hardware wallet, dit wordt ook wel een offline wallet genoemd. Het is onveilig om je crypto’s online te bewaren, omdat dit soort locaties altijd een doelwit kunnen zijn voor hackers. Bij een hardware wallet is alles beter beveiligd. Hackers kunnen er absoluut niet bij komen. Je krijgt er altijd een extra beveiliging bij in de vorm van een soort pincode. Deze bestaat bijvoorbeeld uit een reeks woorden.

digitale munten pensioen

dat je deze veilig ergens bewaard, niet in de buurt van je Ledger hardware wallet, maar los van elkaar. Een goede hardware wallet die je zou kunnen gebruiken is de Nano Ledger S. Let er bij een hardware wallet altijd goed op dat de crypto’s er op te gebruiken kunnen zijn. Je kunt bijvoorbeeld geen Ripple op een Bitcoin Wallet plaatsen. Probeer je dat wel, dan ben je je cryptocurrency voorgoed kwijt.

Hoe zit het met de belastingdienst?

Wanneer je cryptocurrency opslaat om later te gebruiken, dan moet je dit wel zien als een vorm van vermogen. Dit betekent dat je het moet opgeven in box 3 als je je cryptocurrency gebruikt als vorm . Het is de bedoeling dat je de waarde in euro’s aangeeft die het op 1 januari heeft. Over cryptocurrencies hoef je geen btw te betalen, dus dat scheelt weer. Let goed op: wanneer je géén aangifte doet over je vermogen, dan valt dit onder een zwart vermogen. Dit wordt gezien als misdrijf en wordt zeer zwaar aangepakt.

Bill Gates snapt Bitcoin & Altcoins niet

Bill Gates snapt Bitcoin & Altcoins niet

Diverse Amerikaanse nieuwswebsite’s staan vol met artikelen over Bill Gates. Deze ophef is gekomen nadat Bill tegenover CNBC-programma Squawk Box verklaarde dat hij niet onder de indruk is van de Bitcoin. Presentator Tyler Winklevoss investeert in Bitcoin & Altcoins, hij daagt de één na rijkste man van de wereld uit om de speculeren op een daling van de munt.

Bill Gates wil Bitcoin shorten

Maandag jongstleden verklaarde hij in het programma “Als het makkelijk zou zijn om de Bitcoin te shorten, zou ik dat doen”. De belangrijkste reden om te beleggen in cryptocurrencies is de hoop dat daarna iemand anders nog meer betaald. Men noemt dit ook wel de zogeheten ‘greater fool’ theorie. Bill zou jaren geleden voor zijn verjaardag Bitcoins hebben gekregen, inmiddels heeft hij deze verkocht.

Winklevoss tweelingbroers
WinkleVoss tweelingbroers geven uitleg bij CNBC

In dezelfde uitzending kwam ook Charlie Munger (vice-voorzitter van Berkshire Hathaway – investeerder van Warren Buffett) ook even aan het woord. Hij noemde de Bitcoin het kunstmatige goud. Meneer Gates was het hier zeker mee eens, hoewel hij zeker pluspunten in de blockchain technologie ziet vindt hij digitale munten maar ‘Één van de gestoorde speculatieve zaken’. Anders dan bijvoorbeeld bedrijven produceert BTC niets. Hij geeft aan: “Alleen al door dit feit zou je niet moeten verwachten dat de bitcoin koers gaat stijgen”.

Tyler Winklevoss

Voor wie Tyler Winklevoss niet kent een kleine introductie. Meneer WinkleVoss stond samen met zijn tweelingbroer aan de wieg van Facebook. Na een geschil met Mark Zuckerberg ontvingen de twee ruim 60 miljoen dollar. Deze hebben de heren met name geïnvesteerd in bitcoin. Je kunt dus wel voorstellen wat voor een vermogen de twee nu zouden moeten hebben!

De kritiek van Gates was overduidelijk een schop tegen het klokkenspel van Tyler. In een bericht op Twitter liet Winklevoss de Microsoft-oprichter weten dat er wel degelijk een eenvoudige wijze is om te shorten binnen de cryptovaluta.

Sinds eind vorig jaar is het wel degelijk mogelijk om te shorten op Bitcoin. Wat je doet is een contract afsluiten op de koers verwachting, zo kun je speculeren op de cryptocurrency koers. Vanaf dat moment, eind vorig jaar zat de bitcoin koers vol in de lift. Ondertussen is de Bitcoin koers weer gehalveerd. Wat wellicht ook leuk om te weten is dat je ook kunt gokken met bitcoin, maar hoe werkt gokken met bitcoin eigenlijk?

Bill gates versus WinkleVoss meme
Credits voor deze MEME zijn voor @Stackin

Bitcoin prijs weer omhoog

Gelukkig zit de afgelopen weken de Bitcoin weer goed in de groene lijn. Toen ik dit artikel aan het schrijven was kon bij Bitvavo de Bitcoin kopen voor: €7950,-. Als je bedenkt dat dit op 4 april ruim duizend euro minder was, voor de grap heb ik een leuk rekensommetje voor Bill Gates gedaan. Hij bezit miljarden dollars zoals je waarschijnlijk weet, stel hij zou op 4 april 10 miljoen geïnvesteerd hebben in Bitcoin wat zou Bill hieraan verdient hebben?

€10.000.000,- (investering) / €6.635,-  (prijs per Bitcoin) = 1.503,08 Ƀ (Bitcoins gekocht)
1.503,08 Ƀ (gekochte bitcoins) * €7950,- (Verkoopprijs 9-5-2018) = €11.949.486 (Ontvangen voor verkoop)
€11.949.486 (verkoopprijs) – €10.000.000 (investering) = €1.949.486,- (winst)

Zoals je in bovenstaande berekening kunt zien had meneer Gates ontzettend veel winst kunnen maken met het kopen en verkopen van Bitcoin. Wil jij starten met cryptocurrency en ben je aan het overwegen om bitcoin of andere cryptocurrency te kopen? Lees je goed in, wij helpen je met onze blogs en artikels graag verder 🙂

Wellicht interessant:
Kun je snel geld verdienen met cryptomunten?

Kun je snel geld verdienen met cryptomunten?

Tof dat je wil beginnen met cryptocurrency, kun je snel geld verdienen met cryptomunten? Dat is een vraag die we vaak krijgen. Er zijn namelijk veel mensen die beginnen met cryptomunten om op deze manier “snel rijk te worden”. Of veel geld verdienen in korte tijd..

Rijk worden met cryptocurrency

Snel geld verdienen met digitale muntenAls je digitale munten wil kopen om snel rijk te worden wil ik je vragen op het rode kruisje rechts boven te klikken. Snel geld verdienen met cryptomunten lukt nooit in een paar dagen. Er is nog nooit iemand over 1 nacht ijs rijk geworden. Er is heel veel onzin op het hele internet net lezen. Natuurlijk er zijn succes verhalen te vinden van mensen die snel rijk zijn geworden met cryptocurrency.

Lange termijn

Ik ben van mening dat digitale valuta een investering voor de lange termijn is. Iedereen wil snel geld verdienen met cryptomunten. Hier na volgt een voorbeeld waar we jou aan willen geven waarom crypto voor de lange termijn is. Even een voorbeeld wat jou misschien bewust maakt waarom cryptovaluta niet over 1 nacht ijs is.

Denk eens aan je ouders, opa & oma. Zijn deze “oudere” mensen aan het internet bankieren? Zie onderstaande citaat uit nu.nl

“Online bankieren wordt in Nederland vooral gebruikt om het saldo te controleren (88 procent). Daarnaast worden er vaak rekeningen mee betaald (81 procent), geld overgemaakt naar andere rekeningen (61 procent) en geld overgemaakt tussen eigen accounts (67 procent).”

Het artikel is uit 2017, in 1997 is Rabobank begonnen met internet bankieren. Dit betekend dat de maatschappij er 20 jaar over heeft gedaan om 95% van de bevolking online te krijgen met internet bankieren. Deze revolutie heeft dus 20 jaar geduurd, ik ben van mening dat dit zelfde met cryptocurrency gaat gebeuren.

Geschiedenis internetbankieren

Hieronder een ontzettend mooi voorbeeld. Je kunt hier mooi zien hoelang het geduurd heeft totdat internet bankieren eindelijk door de hele samenleving geaccepteerd is. Ik ben van mening dat dit ook met digitale munten gaat gebeuren. Uiteindelijk globaliseert de hele wereld. Het maakt niet meer uit of je betalingen doet uit China naar USA. Je betaald geen extra transactie kosten, dit heeft tijd en acceptatie nodig. Zoals je zult begrijpen heeft dit tijd nodig, daarom vind ik het onderstaande voorbeeld zo mooi.

Blockchain en cryptomunten als Ripple, Stellar en Litecoin kun je zien als een verbetering van de huidige manier van internetbankieren. Misschien wordt de beste cryptocurrency exchange van Nederland wel het nieuwe platform voor bankieren? Wie zal het zeggen, helaas heb ik geen glazen bol!

Geschiedenis internetbankieren
De geschiedenis van internet bankieren

Snel geld verdienen met cryptomunten!

Op dit moment heeft +- 2 % van de wereld bevolking cryptocurrency vermogen. Het wordt steeds populairder, prijzen gaan omhoog. Er zijn nog zoveel mensen die gaan investeren in cryptocurrency (over lange periode). Nu ben jij er op het juiste moment bij om te investeren voor de lange termijn.

Investeren in digitale munten

Als je wil investeren in digitale munten kun je dit het beste doen via Bitvavo. Deze cryptocurrency exchange is Nederlands. Zo kun je gemakkelijk cryptocurrency kopen en betalen met Ideal. Wij adviseren beginners altijd bij een Nederlandse cryptocurrency handel cryptovaluta te kopen.

Bitvavo ervaring

Telegram cryptocurrency groep

Telegram cryptocurrency groep

Er zijn diverse Crypto community’s, deze zijn allemaal Engelstalig en onoverzichtelijk. Hierdoor kwamen wij op het idee om onze eigen Nederlandstalige Telegram cryptocurrency groep te openen via de steeds groter wordende encrypted chat applicatie. Ondertussen wordt Coinstart steeds groter, met ruim 1000 bezoekers per dag krijgen wij iedere dag veel vragen via het contactformulier. Vanaf kun je veel gemakkelijker met ons en andere cryptocurrency experts in contact komen. 

Verder lezen Verder lezen

Ripple VS Bitcoin de verschillen

Ripple VS Bitcoin de verschillen

In dit artikel willen we het met jou hebben over de verschillen tussen Ripple (XRP) en Bitcoin (BTC). Wij merken dat we steeds meer vragen hierover krijgen via de diverse social media. Vandaar lijkt het ons van belang hier een blogpost aan te wagen, helemaal nu we de Ripple koers de afgelopen dagen flink zien stijgen. Wij zijn van mening dat dit door de toch grote verschillen in deze 2 cryptocurrencies komt.

Verder lezen Verder lezen

Gratis Bitcoins na aanmelden bij Coinbase

Gratis Bitcoins na aanmelden bij Coinbase

Onlangs is Litebit gestopt met een aannemen van nieuwe klanten, wij hebben toen CoinBase als alternatief voor litebit geopperd! Een leuke bijkomstigheid is dat je gratis bitcoins ontvangt bij Coinbase. Voor ons was dit allemaal ook een beetje Ja Ja zal wel, maar niets is minder waar. Gister kreeg ik een e-mail van CoinBase met als onderwerp: “Coinbase heeft zojuist 0,000701 BTC naar u verzonden”. Ik dacht bij mezelf wat is dat nou weer, ik heb niets verkocht of iets dergelijks. 

Verder lezen Verder lezen

Belasting betalen over je Bitcoins & Altcoins

Belasting betalen over je Bitcoins & Altcoins

belasting betalenDe snelle waardestijging van Bitcoin, Ripple, Ethereum en ander cryptovaluta’s krijgen deze cryptocurrency veel aandacht van nieuwssites en tv. Helaas is het zo dat als je investeert in cryptocurrency moet je daarover vermogens belasting betalen. Bij de aangifte moet je de waarde van de cryptocurrency opgeven in de cat. overige bezittingen. Is je totale bitcoin vermogen (cryptucrrency vermogen) hoger dan het heffingsvrije vermogen van €25.000,- euro in 2017 dan ben je verplicht om vermogensbelasting af te dragen. Vanzelfsprekend is het te betalen bedrag hoger hoe meer cryptocurrencies je bezit.

Verder lezen Verder lezen

Top 10 cryptocurrencies

Top 10 cryptocurrencies

Jij hebt de keuze gemaakt om te beleggen in cryptocurrencies maar met welke coins ga jij je cryptocurrency wallet vullen? Dit is een ontzettend lastige keuze, daarom hebben wij een top 10 cryptocurrencies voor jou samengesteld. Dit zijn cryptocurrencies waar wij al leuke rendementen op hebben gehaald, deze bieden ook zeker nog perspectief voor de toekomst!

Top 10 Cryptocurrencies

1. BitCoin (BTC) Bitcoin BTC

Op één in onze top 10 cryptocurrencies staat natuurlijk de BitCoin, traditioneel is dit de cryptocurrency waar alles in 2009 mee is begonnen. De Bitcoin is elektronisch geld dat gebruik maakt van de peer to peer technologie, deze technologie maakt het mogelijk om transacties te realiseren tussen twee partijen. Middels de cryptocode is zender en ontvanger niet te traceren.

2. Ethereum (ETH) Ethereum ETC

Ethereum is één van de nieuwste cryptocurrencies, deze gedecentraliseerde cryptocoin is een open source waar vele top programmeurs aan werken. Het programma werkt met micro contracten, men ziet Ethereum als één van de grootste potentials voor de toekomst. Wij hebben veel geld verdient aan deze coin, De eerste ETH miljonair is namelijk al geboren. Wil je investeren in ETH of Ethereum kopen, lees meer op onze pagina.

3. LiteCoin (LTC) Ł Litecoin LTC

De LiteCoin mag zeker niet ontbreken in onze top 10 cryptocurrencies. Deze cryptocoin is opgericht door Charles Lee een oud medewerker een oud medewerker van Google. In oktober 2011 is LiteCoin gestart en in november 2013 had het al een marktwaarde van 1 miljard! Ondertussen is de LTC een vaste waarde in de top 10 van coinmarketcap. Wil jij de Litecoin kopen? Op onze website lees je er alles over hoe je dat voor elkaar krijgt. Tevens is het mogelijk om Litecoins te betalen met Ideal.

4. BitcoinCash (BCH) BitcoinCash BCH

BitcoinCash is de nummer 2 achter de Bitcoin. Nadat in november 2017 een fork bij BitCoin geen doorgang had is de BCH met ruim 300% gestegen. In deze tijd zijn er veel bitcoins richting de BCH gevloeid. Rendement is gehaald en er zijn weer veel mensen ontzettend beter geworden van deze move. Vandaag de dag is de Bitcoin Cash een zeer goed alternatief als Altcoin.

5. Ripple (XRP)

ripple xrp logoOnze persoonlijke favoriet in deze cryptocurrency top 10 in de Ripple. Met de XRP currency doe je razendsnel internationale betalingen wereldwijd. In vergelijking met bijvoorbeeld de bitcoin doe je binnen het Ripple netwerk een betaling binnen 1 seconde. Dit is wat we in de toekomst willen razend snel betalingen doen wereldwijd. Ripple kopen doe je daarom ook razend snel bij Bitvavo, wij hadden binnen een paar minuten onze Ripples in onze cryptocurrency wallet ontvangen.

Zoals je ziet moeten we deze pagina nog verder uitbreiden, hier zijn we hart mee aan de slag. Ondertussen kun je de quickstart volgen om zo snel mogelijk te beginnen met beleggen in cryptocurrencies!