Cryptohoppper crypto trading bot ervaring

De #1 crypto trading bot van Nederland

Vertrouwd

Cryptohopper werkt nauw samen met internationale cryptocurrency exchanges en overheden.

Privacy

De crypto trading bot zal nooit jou informatie delen zonder jou goedkeuring.

Veilig

Jou account bij cryptohopper is beveiligd door de beste beveiliging protocollen die er zijn.

Goede ervaringen

Mensen hebben goede ervaring met Cryptohopper het is daarom niet voor niets dat ze met een 4,3 beoordeeld worden in de Google Play Store.

Cryptohopper ervaring

"Geweldige app. Ik begrijp cryptocurrencies niet zo goed, maar van wat ik in de demo heb gezien, kun je enorme winsten maken. Ik zal absoluut de basisversie kopen om meer winst te kunnen genereren."
Roshywall Gurgel
Trader
"De Cryptohopper ervaring is gewoon geweldig. Geweldige instructies om je op weg te helpen en een geweldige community. De website is prachtig ontworpen met volledige functionaliteit. De app aan de andere kant is leuk, maar niet zo volledig. Het heeft de dingen die je moeten je Hoppers in de gaten houden en in feite met elkaar communiceren, maar hebben niet de mooie grafieken, grafieken of instellingen om nieuwe strategieën te maken zoals de website. Dus je bent nog steeds afhankelijk van een laptop of computer om alles eerst 1e te maken "
Hall Read
Amateur trader
"Zeer eenvoudig te gebruiken en ongelooflijk betaalbaar. Ontvang het gratis parcours om het te testen en de kneepjes van het vak te leren en vervolgens te upgraden. Ik heb twee keer na een week een upgrade uitgevoerd en ik gebruik nog steeds beide abonnementen. Geweldige selectie van opties. Onbeperkte strategieën, veel gratis apps. Besteed tijd om de grondbeginselen van technische analyse te leren - je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan. Crypto Hopper wordt binnenkort je beste vriend ... een wapen van keuze! "
Quintin Angus
Pro-trader
"Ik ben zeer tevreden met Cryptohopper en raad het ten zeerste aan voor daghandel. Het heeft even geduurd voordat ik een strategie kreeg die voor mij werkte, maar het lijkt de moeite waard te zijn. Ik raad papierhandel en backtesting uitvoerig aan voordat je echt inzet. Zodra je de eerste leercurve onder de knie hebt, voel je je veel zekerder en zekerder dat je elke trend of markt kunt doorstaan. Het zal ook een waardevol bezit zijn tijdens het volgende altcoin seizoen en halverwege evenementen. Bedankt CryptoHopper-team! "
Jillie Tempest
Bitcoin-trader

Bovenstaand zijn zomaar wat cryptohopper ervaringen beschreven op de website. Mijn ervaring is dat je heel goed automatisch kunt handelen met de tool van cryptohopper. Zoals je kunt lezen in een cryptohopper ervaring is het goed om alle tutorials te doen alvorens je gaat starten met ‘echt’ handelen. 

Cryptohopper review
Start vandaag met een gratis 7-daagse trail!

Meld je net als 160.000 andere cryptohopper's aan!

Kopieer handelaren, beheer al uw crypto-rekeningen, gebruik marketmaking en ruil / marktarbitrage en simuleer of test uw handel.

Snel geautomatiseerd cryptomunten handelen en portfoliobeheer voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin en 100+ andere cryptocurrencies op ’s werelds beste crypto-beurzen.

$19

Per maand

$49

Per maand

$99

Per maand

Veelgestelde crypto hopper vragen

We besteden veel tijd aan onze veiligheid, dus uw account is veilig bij ons. We hebben geen toestemming om uw geld op te nemen, dus in het onwaarschijnlijke geval van een datalek is het voor hackers nog steeds onmogelijk om toegang tot uw geld te krijgen. Van de beurzen waarmee we samenwerken, is bekend dat ze veel tijd en geld spenderen aan hun veiligheid, dus uw fondsen moeten bij hen veilig zijn.

Als u extra beveiliging voor uw account wilt inschakelen, raden we u aan tweefactor authenticatie (2FA) te activeren. Dit helpt bij het beveiligen van uw account.

Onze website wordt beschermd door Cloudflare, die een webapplicatie-firewall en Ddos-bescherming op onze website heeft. Het Cryptohopper-platform wordt gehost op Amazon Web Services en onze servers worden door hen beveiligd. Opgeslagen wachtwoorden en API-sleutels worden gecodeerd in onze database.

Yes it is. Deposit your funds on the exchange you like, give us your API key and we’re ready to go. If there is something you don’t understand, you can check our extensive tutorials or ask on the community forum.

tutorial op youtube

Nee dat doen we niet. De cryptocurrency-markt is sinds het begin gestegen, maar is altijd volatiel geweest. Investeer in valuta’s die u vertrouwt, raak niet in paniek wanneer de prijzen meer dalen dan waarvoor u ze heeft gekocht en u zou gestage winst moeten maken.

Ja, je hebt alleen een internetbrowser nodig.

Er is een bekend probleem met de Safari-browser, waarbij de API-velden worden gezien als wachtwoordvelden en automatisch worden ingevuld door Safari. Op dit moment hebben we geen oplossing gepland. Schakel over naar een andere browser als oplossing.

Het hangt af van de markt en uw Hopper-instellingen. Bekijk ons communityforum en lees wat andere mensen verdienen en welke Hopper-instellingen ze gebruiken.

Heb je andere vragen je kunt altijd even contact opnemen met de cryptohopper klantenservice