Town Hall cryptocurrency meeting India

Crypto Town Hall Meetings in India breiden uit naar 8 Steden

Om de Indiase crypto community beter van dienst te zijn, is er een groei gaande inzake het aantal  crypto Town Hall Meetings. Stond het cijfer eerst vast op vier, momenteel is dit gestegen naar acht. De crypto Town Hall Meeting is met name bedoeld om te discussiëren over diverse regelgeving inzake het crypto landschap.

De organisator van deze meetings heeft medegedeeld dat er vier nieuwe steden op de planning staan. Deze meetings zullen allemaal in april plaatsvinden. Interessant daarbij is, dat de beste suggesties aan de overheid worden voorgelegd.

Crypto bijeenkomsten

Het is de opkomende populariteit van blockchain en cryptocurrency in India waardoor de vraag naar dit soort meetings is gestegen. In drie steden hebben de bijeenkomsten al plaatsgevonden. Het gaat om: Delhi, Mumbai, and Hyderabad. De volgende crypto bijeenkomst zal plaatvinden op 30 maart in de stad Bengaluru. De vier steden die bijgekomen zijn betreffen: Ahmedabad, Pune, Goa en Kolkata. Je ziet dat vooral cryptomunten als Bitcoin, Ripple, Ethereum en Stellar Lumens enorm toenemen aan populairiteit!

Blockchain India

Blockchain India

Volgens de oprichter en hoofd van de organisatie, Akshay Aggarwal, zullen de nieuw bijgekomen vergaderingen worden voorgezeten door vrijwilligers. Akshay Aggarwal is ook medeoprichter van Blockchained India. Tevens liet hij weten dat de inhoud en alles eromheen overal hetzelfde zal zijn.

Voorlopig heeft men voor de volgende data gekozen: 6 april voor Kolkata, 13 april voor Goa, 20 april voor Ahmedabad en de 27e voor Pune.

Town Hall Meeting populair

Tot nu toe hebben tussen de 300 tot 400 mensen een crypto Town Hall Meeting bezocht. Daarbij was het ook mogelijk om op afstand de vergadering te volgen en suggesties te opperen. Elke presentatie kende aan het eind ook een Q&A sessie van ongeveer 35 minuten lang. Vooraf waren er voor de Q&A sessie eigenlijk 15 minuten gepland. Een goede ontwikkeling in het algemeen was, dat sommige van de bijeenkomsten meer dan zes uur in beslag namen.

India Bitcoin BTC

Shadow ban RBI

Wanneer eenmaal alle bijeenkomsten hebben plaatsgevonden, zullen alle suggesties en klachten verzameld worden in één document. Het document zal dan worden voorgelegd aan diverse verantwoordelijke politici.

Een veel gehoorde klacht is de shadow ban voor cryptocurrencies in India. De RBI is de centrale bank van India en hebben banken verboden om diensten aan crypto bedrijven aan te bieden. De cryptocurrency achterban wil namelijk graag dat deze maatregel verdwijnt.

Wat vind jij van zo een Town Hall Meeting? Zou je ook participeren?

Ook interessant

Altcoins en Ethereum
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Top 10 cryptocurrencies

Jij hebt de keuze gemaakt om te beleggen in cryptocurrencies maar met welke coins ga jij je cryptocurrency wallet vullen? Dit is een ontzettend lastige keuze, daarom hebben wij een

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?