Wat betekend HODL in cryptocurrency

HODL memesWat wij niet snappen is dat veel mensen het vergeten om de cryptocurrency HODL techniek toe te passen. Bij een licht dalende (bijvoorbeeld) Ripple koers zien we gelijk een kettingreactie in de markt. Veel cryptocurrency handelaren verkopen in blinde paniek hun cryptocurrencies omdat ze bang zijn deze te verliezen. Onze pagina over Ripple verkopen heeft afgelopen dagen enorm gescored in Google men kent de geschiedenis van Crypto niet. Begrijpelijk, maar één ding vergeet men. Cryptocurrency HODL is namelijk de sleutel naar succes in deze wereld. Waarom cryptocurrency lang vasthouden succesvol is leggen we je 2 alinea’s verder graag uit.

Wat betekend te term HODL in cryptocurrency?

Wij konden je hier horen denken en afvragen… wat is HODL eigenlijk? HODL is een typo van het engelse woord HOLD, in Nederlands houden of vasthouden. In diverse cryptocurrency community’s wordt deze term nu steen vast gebruikt om aan te geven dat je een crypto vasthoud. Zodra je een enorme prijsdaling ziet bij een cryptocurrency zie je op diverse fora’s de typo naar voren komen met het liefst een # ervoor.

Waarom cryptocurrency HODL – vasthouden?

Dit houden we graag kort en bondig, kijk terug in de geschiedenis van cryptocurrency. Diverse cryptomunten die nu groot zijn hebben ook meerdere terugvallen in koers gehad. Er gaan m.b.t. betalingsverkeer en informatie overdracht zaken veranderen in de wereld. Jij kunt daar deel van uitmaken, kies de juiste partijen en weet zeker dat je rustig kunt HODL’en. Wij zijn zoals je wellicht weet enorme verspreider van het woord RIPPLE en COTI. Wij durven met zekerheid heel lang deze cryptocurrencies te hodlen. Check onderstaande historie van diverse crypto’s die nu in de top 10 cryptocurrencies staan.

Cryptocurrency HODL

Wat vind je van Coinstart, beoordeel ons:

2 comments

 1. Ik bezit geen 10-tallen Bitcoin. ZIk heb er een paar gekocht met geld dat ik op dit moment niet nodig heb. Vandaag 17-01-2018 moest ik toch even slikken toen ik zag dat de waarde zoveel daalde. Het verhaal hierboven geeft mij toch enige rust. Ik ga gewoon voor HODL. Bedankt.

  Reactie is nuttig:
  1. Hallo Christina,

   Bedankt voor je reactie!
   Zeker, dat is de beste optie. Traditioneel gezien zien we altijd rond het Chinese nieuwjaar een DIP in de crypto market cap.
   Dit komt omdat 80% van de crypto’s in bezit is van mensen uit Azië, deze wisselen nu hun crypto’s in voor Fiat om hier cadeaus etc van te kopen.

   Wat heel belangrijk is dat cryptocurrency breed geaccepteerd gaan worden, denk hierbij aan binnen de e-commerce.

   Reactie is nuttig:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *