COTI Currency of the Internet

COTI Currency of the Internet

COTI ICO startup uit canada, geregistreerd in Gibraltar met vestigingen in Israël en Europa gaat de wereld van cryptocurrency veranderen. Door grote crypto investeerders wordt COTI of te wel Currency of the Internet gezien als de beste investering voor 2018. Het is echter nog niet mogelijk te investeren in de het nieuwe cryptocurrency netwerk, verwacht wordt dat de COTI ICO heel goed gaat scoren.

Wat is COTI

Currency of the Internet, de naam zegt het eigenlijk al maar wat is COTI eigenlijk? COTI is een cryptocurrency netwerk dat vanaf de grond af aan gebouwd is. Dit wil zeggen dat deze crypto een eigen netwerk is, het draait dus niet zoals veel cryptocurrencies op het Ethereum netwerk. Het doel van currency of the internet is om grens overschrijdende betalingen goedkoop en snel te laten verlopen. Het ecosysteem van currency of the internet wordt op dit moment ontwikkeld door zeer hooggeplaatste crypto-ontwikkelaars. Het netwerk bestaat uit diverse applicaties hierbij moet je denken aan; Wallet voor token houders, Hulpmiddelen voor handelaars en een cryptocurrency handel.

Het ecosysteem van Currency of the Internet wordt gevoed door de eigen digitale valuta, de COTI token of coin. Je kunt deze nieuwe cryptocurrency vergelijken met Ripple XRP, echter zijn er hele grote verschillen die je moet onderscheiden. De COTI coin is er voor consumenten, waar XRP/RIPPLE daar is voor de banken. Het bedrijf zelf zegt dat ze het meest betrouwbare en snelle cryptocurrency netwerk hebben ontwikkeld dat er op dit moment bestaat.

Waar staat COTI voor?

De naam ‘COTI’ staat voor de ‘Currency of the Internet’. Het team is van mening dat digitale valuta binnen enkele jaren een centrale rol zal spelen in het leven van individuen en handelaren overal. Onze visie is dat XCT de valuta van internet wordt door als eerste digitale valuta brede acceptatie bij betalingen te realiseren. Je kunt het zien als de Paypal voor cryptocurrency, betalen kan in de toekomst gemakkelijk via het netwerk. Het online betalingsverkeer zal de komende jaren heel snel gaan veranderen, zodra cryptocurrencies geaccepteerd worden door de mainstream.

Alles qua cryptocurrency staat op dit moment nog steeds in de kinderschoenen, ook al is bitcoin in 2009 opgericht. COTI is de eerste die een eigen cryptocurrency netwerk ontwikkeld heeft voor een online cryptocurrency betalingsservice. Over een aantal jaar is het mogelijk om bij Bol.com, Wehkamp.nl en Coolblue met cryptocurrencies. Het netwerk loopt op dat moment 10 stappen voor op concurrentie en de verwachting is dat deze partij bij grote multinationals geïmplementeerd gaat worden als betalingspartner.

Welk probleem lost COTI op?

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld, nieuwe betaalmethoden en grensoverschrijdende betalingen lopen voorop. De bestaande betalingsnetwerken zijn totaal niet geschikt voor het grote aantal betalingen per seconde (TPS – transactions per second). We zien de cryptomunten als padenstoelen uit de grond poppen, maar de meeste cryptocurrencies lossen geen problemen op. COTI combineert het beste van traditionele betalingssystemen met blockchain technologieën. Zo maakt COTI het mogelijk voor particulieren om te betalen met cryptocurrency en biedt het verkopers een nieuwe manier van betalingsverkeer.

Door wie wordt COTI ontwikkeld?

COTI is gemaakt door een team van veteranen uit de betaaldiensten en experts op het gebied van cryptografie. COTI’s CEO, Nir Gazit, heeft bijna twintig jaar ervaring in de betalingssector en diende eerder als General Manager voor Pay.com. CTO Adam Rabie, is een digitale valuta expert en werkte eerder samen met grote multinationals, waaronder IBM, aan blockchain-projecten. De startup wordt ondersteund door een aantal van ’s werelds vooraanstaande adviseurs en investeerders, waaronder Sean Melnick, de oprichter en niet-uitvoerend voorzitter van de Peregrine Group, Dr. Matthew McBrady, een voormalig Managing Director en Chief Investment Officer bij BlackRock, Avi Chesed, de Medeoprichter en CEO van Processing.com, en Dr. Stefan Hlawatsch, de CEO van Skybridge Investment GmbH.

Ook interessant

Cardano kopen met Ideal

Wil jij Cardano kopen met ideal? Cryptovaluta zijn tegenwoordig helemaal van deze tijd. Het is het nieuwe geld zoals veel mensen zeggen, ADA kopen is de normaalste zaak. Er zijn

Lees verder »
crypto tree
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Merry cryptmas & happy crypto 2018

Hallo allemaal, Wij wensen jullie een merry cryptmas & Happy crypto 2018. Geniet van je vrije dagen, en we hopen op een groots nieuw jaar! In het nieuwe jaar verwachten

Lees verder »
Ripple vs bitcoin
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Ripple VS Bitcoin de verschillen

In dit artikel willen we het met jou hebben over de verschillen tussen Ripple (XRP) en Bitcoin (BTC). Wij merken dat we steeds meer vragen hierover krijgen via de diverse

Lees verder »
Hoe snel cryptocurrency kopen
Cryptocurrency stappenplan
Adam Grunwerg
Hoe snel cryptocurrency kopen

Zoals je weet daalt maar stijgt de prijs net zo snel weer van de bitcoins & Altcoins. Daarom is het zaak om snel te handelen, Hoe snel cryptocurrency kopen leggen

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?