COTI Currency of the Internet

COTI Currency of the Internet

COTI ICO startup uit canada, geregistreerd in Gibraltar met vestigingen in Israël en Europa gaat de wereld van cryptocurrency veranderen. Door grote crypto investeerders wordt COTI of te wel Currency of the Internet gezien als de beste investering voor 2018. Het is echter nog niet mogelijk te investeren in de het nieuwe cryptocurrency netwerk, verwacht wordt dat de COTI ICO heel goed gaat scoren.

Wat is COTI

Currency of the Internet, de naam zegt het eigenlijk al maar wat is COTI eigenlijk? COTI is een cryptocurrency netwerk dat vanaf de grond af aan gebouwd is. Dit wil zeggen dat deze crypto een eigen netwerk is, het draait dus niet zoals veel cryptocurrencies op het Ethereum netwerk. Het doel van currency of the internet is om grens overschrijdende betalingen goedkoop en snel te laten verlopen. Het ecosysteem van currency of the internet wordt op dit moment ontwikkeld door zeer hooggeplaatste crypto-ontwikkelaars. Het netwerk bestaat uit diverse applicaties hierbij moet je denken aan; Wallet voor token houders, Hulpmiddelen voor handelaars en een cryptocurrency handel.

Het ecosysteem van Currency of the Internet wordt gevoed door de eigen digitale valuta, de COTI token of coin. Je kunt deze nieuwe cryptocurrency vergelijken met Ripple XRP, echter zijn er hele grote verschillen die je moet onderscheiden. De COTI coin is er voor consumenten, waar XRP/RIPPLE daar is voor de banken. Het bedrijf zelf zegt dat ze het meest betrouwbare en snelle cryptocurrency netwerk hebben ontwikkeld dat er op dit moment bestaat.

Waar staat COTI voor?

De naam ‘COTI’ staat voor de ‘Currency of the Internet’. Het team is van mening dat digitale valuta binnen enkele jaren een centrale rol zal spelen in het leven van individuen en handelaren overal. Onze visie is dat XCT de valuta van internet wordt door als eerste digitale valuta brede acceptatie bij betalingen te realiseren. Je kunt het zien als de Paypal voor cryptocurrency, betalen kan in de toekomst gemakkelijk via het netwerk. Het online betalingsverkeer zal de komende jaren heel snel gaan veranderen, zodra cryptocurrencies geaccepteerd worden door de mainstream.

Alles qua cryptocurrency staat op dit moment nog steeds in de kinderschoenen, ook al is bitcoin in 2009 opgericht. COTI is de eerste die een eigen cryptocurrency netwerk ontwikkeld heeft voor een online cryptocurrency betalingsservice. Over een aantal jaar is het mogelijk om bij Bol.com, Wehkamp.nl en Coolblue met cryptocurrencies. Het netwerk loopt op dat moment 10 stappen voor op concurrentie en de verwachting is dat deze partij bij grote multinationals geïmplementeerd gaat worden als betalingspartner.

Welk probleem lost COTI op?

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld, nieuwe betaalmethoden en grensoverschrijdende betalingen lopen voorop. De bestaande betalingsnetwerken zijn totaal niet geschikt voor het grote aantal betalingen per seconde (TPS – transactions per second). We zien de cryptomunten als padenstoelen uit de grond poppen, maar de meeste cryptocurrencies lossen geen problemen op. COTI combineert het beste van traditionele betalingssystemen met blockchain technologieën. Zo maakt COTI het mogelijk voor particulieren om te betalen met cryptocurrency en biedt het verkopers een nieuwe manier van betalingsverkeer.

Door wie wordt COTI ontwikkeld?

COTI is gemaakt door een team van veteranen uit de betaaldiensten en experts op het gebied van cryptografie. COTI’s CEO, Nir Gazit, heeft bijna twintig jaar ervaring in de betalingssector en diende eerder als General Manager voor Pay.com. CTO Adam Rabie, is een digitale valuta expert en werkte eerder samen met grote multinationals, waaronder IBM, aan blockchain-projecten. De startup wordt ondersteund door een aantal van ’s werelds vooraanstaande adviseurs en investeerders, waaronder Sean Melnick, de oprichter en niet-uitvoerend voorzitter van de Peregrine Group, Dr. Matthew McBrady, een voormalig Managing Director en Chief Investment Officer bij BlackRock, Avi Chesed, de Medeoprichter en CEO van Processing.com, en Dr. Stefan Hlawatsch, de CEO van Skybridge Investment GmbH.

Ook interessant

VeChain kopen
Cryptocurrency kopen
Adam Grunwerg
Waar VeChain kopen online

VeChain kopen kan voor verschillende partijen een interessante optie zijn. Zo is het bijvoorbeeld zo dat erin geïnvesteerd kan worden, maar is het ook zo dat de munt gewoon bruikbaar

Lees verder »
Ripple op Coinbase, meld je aan!
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Wanneer komt Ripple op Coinbase?

Het goede nieuws rondom Ripple XRP blijft maar doorgaan, het heeft er alle schijn van dat Ripple op Coinbase toegevoegd wordt. Na het goede nieuws dat meer dan 50 Japanse

Lees verder »
My ether wallet aanmaken
Cryptocurrency wallet
Adam Grunwerg
MEW My Ether Wallet aanmaken

Als jij je al een tijdje aan het oriënteren bent in de crypto wereld dan heb je vast al eens over Ethereum gehoord. Via het Ether netwerk kan iedereen die

Lees verder »
bitcoins kopen
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Belasting betalen over je Bitcoins & Altcoins

De snelle waardestijging van Bitcoin, Ripple, Ethereum en ander cryptovaluta’s krijgen deze cryptocurrency veel aandacht van nieuwssites en tv. Helaas is het zo dat als je investeert in cryptocurrency moet

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?