Cardano verwachting 2019 2020

Cardano koers verwachting voor 2020

Last Updated on 17 augustus 2021 by

Cardano koers verwachting: Wat kunnen we de komende tijd gaan verwachten van ADA Cardano zal de prijs gaan stijgen of dalen. Cardano is een veel belovend project dat nog steeds continu aan het updaten is. Er worden vaak nieuwe features toegevoegd aan het project en dat maakt het voor investeerders steeds interessanter om in te stappen.

Cardano koers verwachting

Cardano is volop in ontwikkeling en geeft iedereen de mogelijkheid om digitale fondsen te verzenden en ontvangen. Naast dat Cardano (ada) een cryptocurrency is, is het ook een platform waarop gedecentraliseerde applicaties kunnen draaien.

De markt was de laatste tijd een beetje in een downtrend, maar wij hebben geleerd dat je niet alleen maar korte termijn moet kijken. Als je uitzoomt op de grafieken zie je bij veel cryptocurrencies een mooie stijgende lijn.

Dat de cryptocurrencies zo nu en dan eens een duikvlucht nemen is in deze markt heel normaal. Als we kijken naar de potentie van Cardano, is de cardano  prijsverwachting positief. We gaan ervan uit dat cardano zichzelf blijft ontwikkelen en hierdoor steeds interessanter gaat worden voor gebruikers en investeerders.

In het begin van 2018 zijn vrijwel alle cryptocurrencies veel waarde verloren. Voor sommige mensen is dat reden om alles te verkopen. Terwijl het voor ons juist een ideaal moment is om Cardano met korting te kopen.

Wat kunnen we verwachten van Cardano

Waar veel cryptocurrencies nog problemen hebben met schaalbaarheid en transactiesnelheid, is dat bij Cardano al geen probleem meer. Cardano werkt in lagen, waardoor door het systeem veel minder nodig heeft om snel en flexibel te draaien.

De oprichters van Cardano zijn het team zijn erg betrokken op social media. Hier komen regelmatig goede positieve updates over het project naar voren.

In de rest van 2018 is de verwachting dat er meer samenwerkingen gaan komen met Cardano. Volgens de oprichter zijn er al een aantal grote bedrijven die geïnteresseerd zijn in Cardano. Omdat we nog niet zeker zijn om welke bedrijven het zou gaan, kunnen we hier nog geen namen aan toevoegen.

Wel is het zo dat als deze samenwerkingen doorgaan, er een nieuw tijdperk voor Cardano gaat aanbreken.

De cardano prijsverwachting 2020

Veel grote crypto traders hebben het erover dat de bear market zo goed als voorbij is. Het laagste punt van Bitcoin is bereikt, en zou nu volgens verschillende technische analyses weer omhoog kunnen gaan.

Wat we vooral in 2017 hebben gezien is dat wanneer Bitcoin gaat stijgen, alle altcoins meestal mee stijgen. Er komt dan weer meer volume in de markt, waardoor er ook meer verhandeld wordt met altcoins zoals Cardano.

Hoeveel de prijs van Cardano in 2020 gaat zijn weet natuurlijk niemand. Maar om je een idee te geven van wat mogelijk is hebben we een aantal prijsvoorspellingen bekeken en hier een gemiddelde prijs uit berekend.  Waarmee we uitkomen op een prijs van ongeveer $ 2,80 per Cardano. Op dit moment staat de prijs op $0,08. Dat zou betekenen dat de Cardano prijsverwachting 2020 een stijging zou laten zien van ongeveer 3400% kan stijgen in 2021.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal lange termijn voorspellingen gedaan. Een ambitieuze voorspelling was dat Cardano in 2021 zo maar eens $6 dollar kunnen zijn. Je kunt sowieso de live Cardano prijs volgen op Coinmarketcap.

Ook interessant

Is Bitcoin nog de moeite waard?
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Is Bitcoin nog de moeite waard?

Last Updated on 4 december 2019 by Iedereen die heeft gehoord van Bitcoin weet ook dat het er in 2017 heftig aan toe ging. De prijs van Bitcoin en andere

Lees verder »
Coinlib portfolio
Blockchain Applicaties
Adam Grunwerg
Coinlib Nederlandse crypto exchange

Last Updated on 17 augustus 2021 by Coinlib is een site waarmee u de cryptocurrency-prijzen en de prestaties van je portfolio kunt bijhouden. Het heeft real-time updates voor prijzen en biedt

Lees verder »
coingarden sluit deuren
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Coingarden sluit de deuren

Last Updated on 13 december 2019 by De Nederlandse bitcoin broker Coingarden heeft laten weten dat ze met ingang van 2020 hun deuren sluiten. Het bedrijf uit Utrecht heeft dit

Lees verder »
COTI Currency of the Internet
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
COTI Currency of the Internet

Last Updated on 17 augustus 2021 by COTI ICO startup uit canada, geregistreerd in Gibraltar met vestigingen in Israël en Europa gaat de wereld van cryptocurrency veranderen. Door grote crypto

Lees verder »
cryptocurrency handleiding
Cryptocurrency verkopen
Adam Grunwerg
Digitale munten verkopen

Last Updated on 17 augustus 2021 by Als jij in de “goede” tijd cryptomunten hebt gekocht dan heb je waarschijnlijk al een flinke winst kunnen maken. Anders ben jij ook

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?