Cardano verwachting 2019 2020

Cardano koers verwachting voor 2020

Cardano koers verwachting: Wat kunnen we de komende tijd gaan verwachten van ADA Cardano zal de prijs gaan stijgen of dalen. Cardano is een veel belovend project dat nog steeds continu aan het updaten is. Er worden vaak nieuwe features toegevoegd aan het project en dat maakt het voor investeerders steeds interessanter om in te stappen.

Cardano koers verwachting

Cardano is volop in ontwikkeling en geeft iedereen de mogelijkheid om digitale fondsen te verzenden en ontvangen. Naast dat Cardano (ada) een cryptocurrency is, is het ook een platform waarop gedecentraliseerde applicaties kunnen draaien.

ADA koers verwachting 2020

De markt was de laatste tijd een beetje in een downtrend, maar wij hebben geleerd dat je niet alleen maar korte termijn moet kijken. Als je uitzoomt op de grafieken zie je bij veel cryptocurrencies een mooie stijgende lijn.

Dat de cryptocurrencies zo nu en dan eens een duikvlucht nemen is in deze markt heel normaal. Als we kijken naar de potentie van Cardano, is de cardano  prijsverwachting positief. We gaan ervan uit dat cardano zichzelf blijft ontwikkelen en hierdoor steeds interessanter gaat worden voor gebruikers en investeerders.

In het begin van 2018 zijn vrijwel alle cryptocurrencies veel waarde verloren. Voor sommige mensen is dat reden om alles te verkopen. Terwijl het voor ons juist een ideaal moment is om Cardano met korting te kopen.

Wat kunnen we verwachten van Cardano

Waar veel cryptocurrencies nog problemen hebben met schaalbaarheid en transactiesnelheid, is dat bij Cardano al geen probleem meer. Cardano werkt in lagen, waardoor door het systeem veel minder nodig heeft om snel en flexibel te draaien.

De oprichters van Cardano zijn het team zijn erg betrokken op social media. Hier komen regelmatig goede positieve updates over het project naar voren.

Cardano koers verwachting

In de rest van 2018 is de verwachting dat er meer samenwerkingen gaan komen met Cardano. Volgens de oprichter zijn er al een aantal grote bedrijven die geïnteresseerd zijn in Cardano. Omdat we nog niet zeker zijn om welke bedrijven het zou gaan, kunnen we hier nog geen namen aan toevoegen.

Wel is het zo dat als deze samenwerkingen doorgaan, er een nieuw tijdperk voor Cardano gaat aanbreken.

De cardano prijsverwachting 2020

Veel grote crypto traders hebben het erover dat de bear market zo goed als voorbij is. Het laagste punt van Bitcoin is bereikt, en zou nu volgens verschillende technische analyses weer omhoog kunnen gaan.

Wat we vooral in 2017 hebben gezien is dat wanneer Bitcoin gaat stijgen, alle altcoins meestal mee stijgen. Er komt dan weer meer volume in de markt, waardoor er ook meer verhandeld wordt met altcoins zoals Cardano.

Cardano to the moon

Hoeveel de prijs van Cardano in 2020 gaat zijn weet natuurlijk niemand. Maar om je een idee te geven van wat mogelijk is hebben we een aantal prijsvoorspellingen bekeken en hier een gemiddelde prijs uit berekend.  Waarmee we uitkomen op een prijs van ongeveer $ 2,80 per Cardano. Op dit moment staat de prijs op $0,08. Dat zou betekenen dat de Cardano prijsverwachting 2020 een stijging zou laten zien van ongeveer 3400% kan stijgen in 2021.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal lange termijn voorspellingen gedaan. Een ambitieuze voorspelling was dat Cardano in 2021 zo maar eens $6 dollar kunnen zijn. Je kunt sowieso de live Cardano prijs volgen op Coinmarketcap.

Ook interessant

vermogensbeheerder Fidelity Digital Assets komt naar europa
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Vermogensbeheerder komt naar Europa toe!

Fidelity Digital Assets, dochteronderneming van Fidelity, heeft aangekondigd om de overstap naar Europa te maken. Vooralsnog is deze grote vermogensbeheerder actief in Amerika, maar daar gaat dus spoedig verandering in

Lees verder »
The Crypto Revolt
Blockchain Applicaties
Adam Grunwerg
The Crypto Revolt beoordeling

Heb jij ook het volledige vertrouwen in de blockchain technologie? Denk je dat deze technologie de werking van de huidige banken over gaat nemen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen.

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?