REM Loyalty

REM Loyalty ICO

Er zijn veel toffe ontwikkelingen in de ICO wereld. Weet je nog niet wat een ICO of token sale is? Lees dan ons artikel: Wat is een ICO eens door. Maandelijks starten meer dan 20 projecten, het is dus zaak om goed te inventariseren waar je in gaat investeren. Ondertussen heeft de REM Loyalty ICO mijn aandacht getrokken. Na het lezen van dit artikel weet jij wat het REM Loyalty project inhoud en waarom je wellicht gaat investeren!

REM Loyalty logo

Wat is REM Loyalty

REM Loyalty is zoals alle ICO’s die we op coinstart aanstippen een vernieuwend project. Het project richt zich op het spaarpunten systeem die je vooral in de commerciële wereld tegen komt. Hierbij kun je denken aan Airmiles, Freebees (BP), punten bij de kapper je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt bij aankoop van een product spaarpunten verdienen. 

Ik hoor je denken, wat gaat het REM project hierin betekenen nou… dit luidt als volgt. REM Loyalty wordt een platform waar je spaarpunten waarde krijgen. Je kent het wel overal heb je spaarpunten, je weet half niet waar je wat bezit. Dit is met het REM loyalty platform verleden tijd al je spaarpunten zijn terug te vinden op één website / applicatie. REM project maakt het mogelijk dat grote partijen aangesloten worden bij het project zodat spaarpunten via het REM platform gaan.

Hoe krijgen mijn spaarpunten waarde hoor ik je denken. Doordat alle bedrijven aangesloten bij de REM blockchain kunnen de spaarpunten gehandeld worden op de REM Exchange. Hier krijgen de cryptomunten waarde en kun je vrij handelen binnen de cryptomunten exchange. Je gespaarde cryptomunten verkopen is natuurlijk ook geen enkel probleem. 

Remuneror (REM) cryptomunt

De Remuneror ook wel REM is een cryptomunt die draait op het blockchain netwerk. De REM loyalty Blockchain is het centrum van de cryptomunt in samenwerking met de REM wallet en REM exchange vormen ze het volledige ecosysteem. Dit ecosysteem geeft waarde voor beide partijen. Het is opvallend dat REM gebruik maakt van het Stellar platfrom. Waar andere kiezen voor Ethereum stapt REM af van dit feit.

Remuneror token

De eerste cryptocurrency die fungeert als spaarpunten of bunus programma. Met de Remuneror (REM) worden je aankopen steeds meer geld waard. Dit is natuurlijk een leuke bijkomstigheid als je bijvoorbeeld een vliegticket koopt krijg je i.p.v. airmiles REM coins. 

REM marktplaats of shop

De REM marktplaats is de applicatie waar je met je gespaarde punten aankopen kunt doen. Hierbij kun je de REM coin inwisselen voor extra korting, hierbij wordt de marktwaarde aangehouden. 

REM Wallet

In de REM loyalty wallet sla je veilig je cryptomunten op. Op ieder gewenst moment kun je de actuele waarde van de Remuneror inzien. Tevens is het mogelijk om je REM-coins te verkopen voor Bitcoin, Ripple of tal van andere altcoins.

Waarom investeren in REM-Loyalty ICO

Wat ik je eerst duidelijk wil maken is dat je enkel met geld moet investeren dat je voor langere tijd kunt missen. Zoals je weet is investeren of beleggen in dergelijke producten riskant en kan resulteren in verlies. Belangrijk is om de ICO waarin je gaat investeren goed onder de loep neemt! Ga nooit uit van wat andere zeggen of schrijven, onderzoek en oordeel zelf of het de waarheid is. 

Spaarpunten is groeimarkt

Zoals eerder in het artikel al aangestipt zijn spaarpunten booming. Overal waar je iets koopt zelfs online denk aan diverse webshops kun je spaarpunten verdienen. Ga eens na, hoeveel heb jij de laatste jaren met deze dergelijke punten gedaan? Ik gok NIETS. 

Het REM loyalty team heeft onderzocht en berekend dat ruim 33% van de spaarpunten in de US niet of nooit uitgegeven worden. Dit is volgens het team $16.000.000.000 of 16 miljard US dollars. Je kunt zelf invullen wat voor een doorbraak het zal zijn als grote multinationals zich aansluiten bij het REM project.

Waarom Loyalty

Grote samenwerkingen

Het project heeft de laatste maanden niet stilgestaan zo heeft het grote samenwerkingen gepubliceerd. Het is bijna ongelofelijk maar het spaarpunten programma heeft een deal gesloten met UBER. UBER die taxi dienst? die grote? Jaa, die UBER. Tevens wordt er samengewerkt met vele andere grote partijen check ze allemaal!

REM ICO details

Onderstaand ga ik een paar details van de ICO onderbouwen. Wel zo handig om goed voorbereid de token sale in te gaan. Het is ook niet overbodig om te weten wat er met het geïnvesteerde geld gaat gebeuren. 

Hoe investeren in REM loyalty ICO

Als je wil gaan investeren in een ICO moet je 9 van de 10 keer een KYC doorlopen. KYC betekend ‘Know your customer’. Doorloop je de KYC niet dan kun je met geen mogelijkheid participeren in de ICO. Dit betekend dat je verplicht bent het legitimatie proces te doorlopen. Je kunt zeer gemakkelijk je identiteitskaart of rijbewijs uploaden en verzenden. Binnen enkele ogenblikken wordt je geverifieerd. 

Project planning

REM Loyalty

Verdeling REM Tokens

De tokens worden door het project team als volgt ingedeeld. 33.3% is toebedeeld voor de ICO. 4.7% is voor het en voor ICO kosten en het affiliatie programma. 14$ en 19% van de tokens zijn toebedeeld aan investeerders die als eerst bij het project betrokken zijn. Denk bijvoorbeeld aan AirMiles en RentalMiles. Onderstaand de volledige verdeling van de REM Coin.

REM tokens verdeling
Verdeling van de REM tokens

Ontvang korting

Een vast aantal van 3 miljard REM coins zal circuleren binnen de blockchain. Één derde van het totaal zal worden gespendeerd aan de ICO (33,3%) voor een bedrag van $0,04 per REM. Je kunt REM loyalty aankopen tijdens de ICO met een vooraf gestelde bonus zoals onderstaand weergegeven.

Ontvang extra REM als bonus
REM Bonus programma.

Hoe investeren in REM Loyalty?

De REM ICO gaat 4 september van start, op dit moment is REM kopen nog niet mogelijk. Ben je geïnteresseerd en wil je REM kopen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of via de official Remuneror website. Ondertussen is investeren in REM Loyalty ico mogelijk. In ons artikel Investeren in REM Loyalty lees je stap voor stap hoe investeren in zijn werk gaat!

Ook interessant

Ook interessant

Facebook cryptomunt Libra
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
Libra cryptomunt van Facebook

Recent is Facebook met een eigen ‘cryptocurrency’ op de markt gekomen. Deze digitale munteenheid heeft de naam Libra gekregen. Volgens Facebook is dit een cryptocurrency en dé oplossing om alle

Lees verder »
Cryptocurrency wallet
Adam Grunwerg
Cryptowallet aanmaken hoe doe je dat?

Hoe kun je een cryptowallet aanmaken? De cryptocurrencies winnen nog steeds ongelooflijk aan waarde. Dat is enerzijds terug te zien in de stijgende koersen. Na de deceptie in 2018 zijn de

Lees verder »
Bitcoin koers verwachting 2020
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
De Bitcoin koers verwachting voor 2020

Wat is de Bitcoin koers verwachting voor 2020? Cryptovaluta het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Veel mensen zijn er zelfs miljonair mee geworden. Zij hebben in

Lees verder »
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Bill Gates snapt Bitcoin & Altcoins niet

Diverse Amerikaanse nieuwswebsite’s staan vol met artikelen over Bill Gates. Deze ophef is gekomen nadat Bill tegenover CNBC-programma Squawk Box verklaarde dat hij niet onder de indruk is van de

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?