arrow_drop_up arrow_drop_down
21 februari 2018 

Dorado DOR kopen & verkopen

Via onze nieuwsbrief & website hebben wij jullie al getipt over de Dorado Dor ICO. Wij kregen hierop heel veel vragen hoe je daadwerkelijk Dorado DOR kopen kunt. In deze blogpost willen wij jullie uitleggen hoe je Dorado DOR kunt kopen en verkopen. Al is Dorado DOR verkopen op dit moment nog niet van belang aangezien de DOR ICO nog in volle gang is!

Hoe Dorado DOR kopen

In onze eerdere Dorado DOR blogpost kun je meer lezen over waar het bedrijf achter de Dorado coin voor staat. Hier willen we nu op deze pagina niet op in gaan als je meer te weten wil komen over de ideeën van het technologie bedrijf lees dan onderstaande 2 pagina’s eens rustig door.

Meer informatie over: Dorado DOR ICO
Meer informatie over: ICO top 3 in 2018 – Dorado DOR staat op 2!

DOR Dorado kopen tijdens ICO

Als jij tijdens de token sale de DOR cryptomunt wil aanschaffen dan moet je er rekening mee houden dat dit enkel kan met litecoin, bitcoin en Ethereum. De DOR coin gaat draaien op het ERC20 protocol van Ethereum, hierdoor adviseren wij om de DORADO DOR te kopen met Ethereum. Heb jij geen Ethereum in je cryptocurrency portfolio? Lees dan op onze Ethereum kopen pagina alles over hoe je deze cryptocurrency kopen kunt! Volg onderstaande stappen tijdens het Dorado DOR kopen proces.

Stap 1: Aanmelden via CoinstartNL

Tijdens de ICO krijg je in verkoop fase 1 al 33% korting, schaf je Dorado via ons aan dan krijg je 3% extra DOR tokens in je wallet. Het is dus belangrijk om maximaal te profiteren van alle kortingen om via ons Dor coins aan te schaffen. Aanmelden doe je door op DEZE link te klikken!

Stap 2: Aanmelden bij Dorado.Tech

Aanmelden bij Dorado DOR

Ben jij via onze link in de vorige alinea op Dorado.tech terecht gekomen? Mooi, let wel even goed op dat je via een beveiligde SSL verbinding contact maakt met de website. Dit kun je zien aan het slotje in de URL bar. Klik nu heel simpel op BUY TOKENS, deze pagina stuurt jou door naar de aanmeld pagina (zie voorbeeld hiernaast). Je kunt je gemakkelijk aanmelden met je Facebook of Google account. Tevens heb je de keuze om je op traditionele wijze aan te melden met je email adres en zelf gekozen wachtwoord!

Stap 3: Dorado DOR kopen

Je account is geactiveerd, nice! Nu kun je inloggen middels de methode die je gekozen hebt. Je komt nu direct op de pagina terecht waar je Dorado DOR kopen kunt, als het goed is kom je op de pagina uit zoals je hieronder ziet.

Dorado dor kopen

Zoals je ziet, in het voorbeeld hierboven willen wij voor 1 ethereum Dorado Tokens aanschaffen. Je ziet 33% discount, dit zal bij jou 36% zijn aangezien jij via ons aangemeld bent. Wij zijn helaas niet via een partner aangemeld hierdoor lopen wij 3% bonus tokens mis. Als je Ethereum gestored zijn bij een Exchange bijvoorbeeld Litebit, dan moet je betaalmethode ETH (from exchange) kiezen. Zodra alles goed staat klik je op Pay!

Stap 4: Je Dorado DOR bestelling afronden

Dorado DOR bestelling afronden

Het enige wat je nu nog moet doen is je bestelling afronden. Dit doe je door het te betalen bedrag in ETH, LTC of BTC over te maken aan het adres wat je NU te zien krijgt. Als het goed is zie je onderstaande pagina, volg de instructies zoals aangegeven door DORADO.

Het kan enkele uren duren voordat je transactie bevestigd is, wij hebben ondertussen meerdere malen Dor tokens aangeschaft en onze ervaring is dat dit ontzettend snel gaat. Tevens kun je deze partij zeker vertrouwen! Mocht je vragen hebben of lukt het niet? Dan kun je contact opnemen met het DOR team je mag ons oon een e-mail sturen.

Dorado DOR verkopen

Op dit moment is het nog niet relevant om de dorado dor coin te verkopen. Zoals je weet zitten we op dit moment midden in de ICO token sale. Verwachting is dat na het sluiten van de ICO de dor coin toegevoegd wordt aan diverse grote cryptocurrency exchanges. Verwacht wordt dat zelfs de blockchain start-up COTI coin dorado zal gaan toevoegen op hun exchange. Zoals je zult begrijpen kun je vanaf dat moment je dorado dor verkopen. Tot die tijd zou ik ze lekker vast houden omdat deze token een ontzettend potentieel is!

Over de schrijver
Al ruim 3 jaar geïnteresseerd in cryptocurrency en blockchain technologieën. In november 2017 ben ik het digitale munten platform Coinstart gestart met als uitgangspunt beginners handvatten te geven om te beginnen met cryptocurrency. Ondertussen heeft Coinstart op dit moment ruim 4.000 bezoekers per maand en vele volgers op sociale media.
Reactie plaatsen

Top 3 - Nederlandse cryptocurrency exchange

Bitvavo

1. - Bitvavo

Bitvavo is de goedkoopste en meest betrouwbare Nederlandse cryptomunten exchange. Cryptocurrency kopen is nergens zo gemakkelijk als bij deze crypto broker!

Litebit

2. Litebit

Litebit is het grootste, oudeste en misschien ook wel het bekendste cryptomunten exchange platform van Nederland.

Bitcoin Meester Broker

3. Bitcoin Meester

Bitcoinmeester, de naam zegt het al; een meester in Bitcoin. Bij deze exchange kun je gemakkelijk Bitcoin aanschaffen. Ook is het mogelijk om verschillende Altcoins te kopen!