Categorie: Blockchain projecten

Libra cryptomunt van Facebook

Libra cryptomunt van Facebook

Recent is Facebook met een eigen ‘cryptocurrency’ op de markt gekomen. Deze digitale munteenheid heeft de naam Libra gekregen. Volgens Facebook is dit een cryptocurrency en dé oplossing om alle mensen toegang te geven tot het moderne betalingsverkeer. Dat geldt dus óók voor de mensen die geen bankrekening hebben. Ben je benieuwd naar wat de Libra exact inhoudt? Je kunt het hieronder allemaal lezen.

Verder lezen Verder lezen

Lightning Network gaat Bitcoin Protocol verbeteren!

Lightning Network gaat Bitcoin Protocol verbeteren!

Benieuwd naar waarom Lightning network het Bitcoin Protocol gaat verbeteren? In de afgelopen jaren hebben de digitale munten flink aan bekendheid gewonnen. Enerzijds komt dit door de stijgende koersen van de munten en door de daaropvolgende media aandacht. Anderzijds zijn ook steeds meer bedrijven, banken, instanties en ontwikkelaars bezig met de crytpocurrency én de blockchain technologie.

De hele basis van alle crypto munteenheden vormt namelijk deze blockchain technologie. Deze technologie is ontwikkeld door een anoniem persoon en is door de jaren heen verder ontwikkeld. We zijn nu op een moment aanbeland waarop meer en meer ontwikkelaars zich op deze technologie gaan richten.

Verder lezen Verder lezen

Welke trends in de blockchain industrie kunnen we verwachten in 2019?

Welke trends in de blockchain industrie kunnen we verwachten in 2019?

Blockchain is een technologie die sterk in ontwikkeling is. De meningen en verwachtingen vliegen je om de oren. Is het de ‘technologie van de toekomst’ of loopt het uit op een mislukking? Er is niemand die het antwoord op deze vragen weet. Wie de ontwikkelingen rondom blockchain in de gaten houdt merkt wel dat de technologie veelbelovend is. Nu het jaar bijna op zijn einde loopt, is het tijd om vooruit te kijken. Welke blockchain technologie trends kunnen we verwachten in 2019?

Blockchain en Artificial Intelligence steeds meer met elkaar verbonden

Blockchain en Artificial Intelligence (A.I) raken steeds meer met elkaar verweven. Het begrip AI is niet bepaald niet nieuw. Ontwikkelaars en bedrijven zijn er al meer dan vijftig jaar mee bezig om ons leven een stukje gemakkelijker te worden. Ze ontwikkelen bijvoorbeeld processystemen om de efficiëntie binnen bedrijven te vergroten en robots om patronen te herkennen die mensen niet of minder snel zien. De opkomst van het internet sinds de jaren negentig heeft het netwerk van A.I ontwikkelaars vergroot. Dankzij het wereldwijde web kan men veel sneller met elkaar in contact komen. Met de ontwikkeling van blockchain is een nieuw hoofdstuk begonnen in de geschiedenis van A.I. De komende jaren zal het naar verwachting een belangrijk platform worden voor het testen van A.I algoritmen.

Combinaties van nodes testen: een omvangrijk proces

Het testen van A.I algoritmes op een blockchain platform is een omvangrijk en interessant proces. Het is minder ingewikkeld dan het op het eerste gezicht lijkt. Een blockchain is in staat om alle transacties die mensen maken op specifieke netwerken te achterhalen. Krachtige computers zoeken naar de kleinst mogelijke hash-rate in zo min mogelijk tijd. Een hash rate meet de kracht van een computer van een miner. Uiteindelijk rolt er een lage hash-rate uit. Om dit voor elkaar te krijgen moeten er miljoenen mogelijke combinaties van duizenden nodes over de hele wereld worden getest. A.I ontwikkelt model berekeningen en algoritmen om dit proces te vergemakkelijken.

Marktplaats van A.I modellen

A.I ontwikkelaars zijn iedere dag bezig met het ontwikkelen van rekenkundige modellen en algoritmen om problemen in de technologie op te lossen. Het heeft echter blockchain nodig om zich snel verder te kunnen ontwikkelen. Een A.I ontwikkelingsplatform op een blockchain netwerk zou daarvoor kunnen zorgen. Er zou een soort marktplaats kunnen ontstaan waar A.I modellen worden aangeboden. Het geeft bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om A.I modules aan te schaffen. Oftewel: blockchain en A.I kunnen elkaar in hun ontwikkeling versterken. Volgens experts is het mogelijk dat beide technologieën zich in de toekomst samenvoegen.

Blockchain versterkt the Internet of Things

Een andere interessante ontwikkeling naast A.I is de zogeheten Internet of Things (IoT). Het is een relatief nieuw idee die onder technologische experts en bedrijven sterk aan populariteit wint. Bovendien is het een interessante trend binnen de blockchain industrie. Internet of Things betekent dat mensen op een locatie in staat zijn om apparaten op verschillende locaties te bedienen.

Apparaten die verbonden zijn met het internet

Op dit moment zijn miljoenen apparaten op de wereld verbonden met het internet. Denk bijvoorbeeld aan smartphones, huishoudelijke apparaten en machines, maar ook auto’s en banken waar je kunt pinnen. Al deze apparaten bevatten een computer die ervoor zorgt dat ze naar behoren functioneren. In de nabije toekomst, misschien al in 2019 of 2020, wordt het wellicht mogelijk om een koffiezetapparaat of een andere machine te verbinden aan de Internet of Things. Om het allemaal nog iets futuristischer te maken: in theorie zou je jouw auto ooit met een smartphone kunnen bedienen.

Nodes verhogen de veiligheid

Het probleem van de Internet of Things is dat de toegang niet geautoriseerd is. Dit betekent dat er een kans bestaat dat iemand je smartphone hackt om controle krijgen over je auto. Dit zou natuurlijk vreselijk zijn, en is voor veel mensen een schrikbeeld. Blockchain kan er voor zorgen dat de Internet of Things beter gaat werken. Het is een relatief veilige technologie die verschillende authenticatie protocollen gebruikt. Blockchain is gedecentraliseerd. Dit betekent dat alle transacties die plaatsvinden op het netwerk eerst goedgekeurd moeten worden door de nodes. Pas als dat het geval is zal een order worden uitgevoerd. Hackers hebben daardoor niet of nauwelijks kans om een blockchain netwerk te hacken.

Combinatie van blockchain, A.I en IoT

Stel je voor dat een aantal apparaten toegevoegd worden op het blockchain platform. Hoe meer het er zijn, hoe meer nodes er nodig zijn om toestemming te geven. Dit maakt het voor hackers een stuk lastiger om individuele apparaten te manipuleren. Steeds meer bedrijven die zich bezighouden met A.I en de Internet of Things raken geïnteresseerd in de blockchain technologie. Een combinatie van deze drie technologieën zou in de toekomst de veiligheid van apparaten en transacties kunnen vergroten. Ook andere bedrijven verdiepen zich inmiddels in de mogelijkheden van blockchain. Toenemende interesse in deze nieuwe techniek werd dit jaar een trend, en zal zich naar alle waarschijnlijkheid ook in 2019 voortzetten.

Blockchain zal steeds meer gebruikt worden voor echte use cases

Bedrijven proberen te begrijpen welke zakelijke problemen het beste met blockchain opgelost kunnen worden. Ze voeren bijvoorbeeld experimenten uit of testen blockchain via pilots. De focus ligt op waar blockchain binnen het bedrijf het beste zou kunnen passen. Niet elk bedrijfsonderdeel heeft baat bij deze technologie, want soms werken A.I of robots juist beter. Hoe en in welke mate blockchain kan worden geïmplementeerd is een vraag waar veel bedrijven zich in 2019 mee gaan bezighouden.

Toepassing blockchain in allerlei industrieën

Komend jaar verdiepen steeds meer bedrijven zich in het gebruik van blockchain voor use cases uit de echte wereld. De tijd dat blockchain alleen werd geassocieerd met cryptocurrencies is daarmee definitief voorbij. Digitale valuta is slechts een toepassing van deze technologie. Steeds meer ondernemingen, van zeevaart tot retail, ontdekken dat blockchain wellicht een waardevolle bijdrage kan leveren aan hun bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van vrachten over zee, die door het gebruik van blockchain sneller en efficiënter kan verlopen. Dankzij deze technologie is er namelijk geen papierwerk meer nodig. Bovendien is het blockchain netwerk goed beveiligd, waardoor manipulatie van vracht leveringen haast onmogelijk is geworden. Met betrekking tot veiligheid kun je zelf ook vele maatregelen nemen.

“The number-one hurdle blockchain has to overcome in order for developers to build apps that solve real-world business challenges.”

, Chief Operator van het bedrijf Lucidity

 

Schaalbaarheid brengt nieuwe problemen met zich mee

Volgens Nikao Yang, Chief Operations Officer van het bedrijf Lucidity, worden schaalbaarheidsoplossingen steeds verfijnder. Dit betekent dat het implementeren van blockchain technologie steeds gemakkelijker wordt voor bedrijven. Aan de andere kant brengt het oplossen van het huidige schaalbaarheidsprobleem van blockchain ook een nieuwe uitdaging met zich mee. Hoe kan de blockchain technologie tegelijkertijd schaalbaar en gedecentraliseerd zijn? Het netwerk en de mogelijke oplossingen die het kan bieden voor bedrijven op het gebied van efficiëntie en veiligheid moet ook in 2019 en in de jaren daarna toegankelijk blijven voor iedereen.

Steeds meer experts ingehuurd

Sommige bedrijven lopen tijdens het testen van blockchain tegen een aantal blokkades aan, en niet alleen op het gebied van schaalbaarheid. Er zijn bijvoorbeeld technische issues of mensen werken niet goed met elkaar samen. Het goede nieuws is dat veel bedrijven en organisaties de moed niet opgeven. In plaats daarvan gebruiken ze hun eigen ervaringen om het gebruik van de blockchain technologie te verbeteren. ‘Wat ging er goed, en wat ging er mis?’ is een vraag die men zich in dat geval stelt. De bedrijven die deze vragen het best kunnen beantwoorden zijn het meest succesvol.

Verder kijken dan blockchain en ICT

Steeds meer bedrijven richten zich niet alleen meer op blockchain en IT. In plaats daarvan huren ze een groot aantal experts uit verschillende vakgebieden in die zich verdiepen in de technologie. Deze experts zijn lang niet allemaal IT’ers. De specialisten leren bedrijven hoe zij het beste gebruik kunnen maken van blockchain. Niet alleen als toepassing op financieel gebied, maar bijvoorbeeld ook in de logistiek en in de zorg. Bovendien wordt er vooruit gekeken. Experts kijken niet alleen naar de potentie van blockchain op dit moment, maar verdiepen zich ook in de rol die het over vijf, tien of misschien twintig jaar kan spelen.

De reputatie van blockchain wordt steeds beter

Veel bedrijven binnen de zeecontainer industrie zijn geïnteresseerd in blockchain. Toch is niet elke onderneming enthousiast. Dit heeft te maken met het feit dat blockchain nog steeds een beetje een reputatieprobleem heeft. Dit zou in 2019 en in de jaren daarna wel eens kunnen gaan veranderen. Op dit moment associëren veel mensen blockchain alleen met cryptocurrencies. De cryptocurrency markt kan erg volatiel zijn, wat betekent de waarde van digitale valuta kan schommelen. Voor sommige bedrijven is dit een reden om ver bij blockchain uit de buurt te blijven. Bedrijven uit de blockchain industrie zullen de verschillen met crypto duidelijker moeten gaan uitleggen. Blockchain is geschikt voor veel meer dan financiële transacties alleen. Steeds meer mensen zijn hiervan op de hoogte, dus een meer positieve houding tegenover deze technologie lijkt in 2019 de trend te gaan worden.

Blockchain is op steeds meer verschillende departementen te vinden

Een andere interessante ontwikkeling in 2019 is dat blockchain in verschillende departementen van bedrijven zal worden gebruikt. Dit heeft meer impact en een groter rendement, zo stellen experts. “The highest ROI for blockchain is for solutions that transcend organizational and company boundaries. The biggest challenge within enterprises is to break through organizational silos to design, implement, and operate innovative blockchain solutions”, aldus Ajit Prabhu, Chief Commercial Officer van Deloitte. Een blockchain pilot kan zich alleen ontwikkelen tot een project op de lange termijn als een bedrijf de bestaande grenzen op het gebied van organisatie en ontwikkeling overschrijdt. Oftewel: blockchain oplossingen zijn realiseerbaar door out-of-the box te denken en open te staan voor innovatie.

Meer samenwerking tussen bedrijven

Ook buiten de muren van bedrijven is sprake van een nieuwe trend. Bedrijven zullen in 2019 meer met elkaar gaan samenwerken om blockchain toepassingen echt nuttig te gaan maken. Ecosystemen worden samengevoegd en bedrijven stellen samen een bepaalde standaard op. Dit zal zeker niet in één dag gaan gebeuren. Het is een feit dat blockchain technologie nog in ontwikkeling is en dat we er nog lang niet zijn. Bepaalde platforms, zoals een publieke blockchain, verwerken bijvoorbeeld nog maar 15 tot 20 transacties per seconde. In de komende jaren moet dit aantal omhoog. Volgens Prabhu zal de groeiende interesse in de schaalbaarheid van blockchain technologie daar aan bijdragen.

Is grootschalige adoptie van blockchain mogelijk?

En dan de belangrijkste vraag: is grootschalige adoptie van blockchain mogelijk? Hoewel we die nog niet kunnen beantwoorden, wijzen bovenstaande trends op een positieve ontwikkeling. Steeds meer bedrijven zijn in staat om potentiële use cases te herkennen en voeren experimenten en evaluaties met blockchain technologie door. Wel is de grootschalige adoptie van blockchain alleen mogelijk als bedrijven daadwerkelijk gaan geloven dat de technologie potentie heeft om de wereld te veroveren. Op dit moment strandt blockchain nog te vaak als pilot. In 2019 en de jaren daarna zal duidelijk worden of blockchain technologie echt een groot succes gaat worden. Prabhu van Deloitte is in elk geval positief. Hij verwacht dat er de komende twee jaar doorbraken zullen op het gebied van schaalbaarheid en ziet de toekomst van blockchain met vertrouwen tegemoet.

NYSE lanceert een nieuwe crypto-startup genaamd Bakkt!

NYSE lanceert een nieuwe crypto-startup genaamd Bakkt!

Bakkt: Binnenkort is het voor institutionele investeerders nog makkelijker om de crypto wereld te betreden. Er komt namelijk een nieuwe startup genaamd: “ Bakkt” welke opgezet is als nieuwe crypto beurs door de New York Stock Exchange (NYSE).

Dit natuurlijk geweldig nieuws als je bedenkt dat zoiets nog niet eerder op de markt is gekomen. Het doel is om
een veilige handelsomgeving te bieden aan de grotere klanten uit het buitenland.

Bakkt zal onder andere fysiek afgeleverde Bitcoin (BTC) futures contracten aanbieden: Onze eerste contracten zijn fysiek geleverde Bitcoin futures VS fiat, inclusief USD, GBP, en EUR. Bijvoorbeeld: het kopen van een USD?BTC contract zal ervoor zorgen dat er
dagelijks een fysiek Bitcoin account wordt afgeleverd.

Bakkt biedt meer faciliteiten!

De startup wil naast het starten van een crypto-beurs ook andere faciliteiten bieden aan de investeerders. Zo wil de startup het voor investeerders mogelijk maken om te handelen met beleggings- en pensioenfondsen.

Investeerders blijken namelijk actiever te zijn in de cryptocurrency wereld dan men denkt. Investeerders vinden weliswaar vaak
andere manieren om te handelen. Toch is de interesse groter dan men denkt. Blomberg liet laten weten in een interview (Head of Trading bij DRW Holdings LLC) met Bobby Cho dat de zogenoemde grote kopers de hedge funds zijn en dat deze echt grote transacties
van over de ¢100.000 inkopen.

Daarnaast liet Cho weten dat de nauwe prijsmarges van de afgelopen maanden aantonen dat institutionele investeerders tegenwoordig actiever zijn in de crypto-handel.

Waarom bakkt ico

Extra oplossing voor gewone gebruikers!

De exacte lanceringsdatum van Bakt is nog niet bekend. Het bedrijf heeft laten weten dat het hoopt rond eind november te beginnen. Naast dat er institutionele investeerders zijn hoopt de startup ook om een oplossing te kunnen creëren in de vorm van een app voor de gewone
gebruiker. Hiermee kunnen mensen met BTC betalen zonder gebruik te hoeven maken van een credit card. De startup is hiervoor een samenwerking aangegaan met Microsoft, Starbucks en de Boston Consulting Group.

Het is erg prettig dat er een oplossing komt voor de gewone gebruiker. Zij willen natuurlijk naast de institutionele investeerder ook de
mogelijkheid hebben om te investeren. Het feit dat er een app komt betekent dat de startup een goed inzicht heeft in de dagelijkse behoefte en de toekomst.

Goed ingespeeld op de behoeftes!

Het zal natuurlijk nog even wennen zijn voor alle institutionele investeerders om op een crypto beurs te gaan investeren. Zeker als je jezelf bedenkt dat ze normaal altijd op een andere manier investeerde.

Toch is het een goed gegeven dat Bakt op de markt komt. Het is namelijk altijd goed als er ingespeeld wordt op behoeftes die er zijn. Hiermee
wordt een veiligere manier van handel gecreëerd. NYSE heeft hier goed zicht op gehad en speelt in op een behoefte die er zeker is in de crypto-valuta markt.

Daarom is het een zeer goed gegeven dat er door NYSE op wordt ingespeeld. Meer informatie over deze startup vindt je eind van de maand. We kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is. Het bericht dat het er komt is al een mooie aankondiging voor deze maand.

Cybertron ICO Lyla antivirus software

Cybertron ICO Lyla antivirus software

Cybertron ICO is een bedrijf dat officieel geregistreerd staat in Londen. een succes team vol enthousiaste programmeurs die graag het problematiek willen aan aanpakken rondom cybercriminaliteit. Cybertron werkt momenteel hard aan ontwikkelingen om cybercriminaliteit tegen te gaan, de Lyla antivirus software die daarvoor ontwikkeld word moet gebruikt worden door computergebruikers om hen zo te beschermen tegen de negatieve kant van internet. Met het benoemen van het negatieve kant van internet bedoelen we, virussen, hackers, online-pesten, spyware. Cybertron is zeer gespecialiseerd en ervaren op gebied van PC-beveiliging, het team bestaat nu momenteel uit 10 experts.

Nadelen van het internet (WWW)

Cybercriminaliteit neemt met de jaren steeds toe en dit veranderd ook steeds, Vroeger hadden we te maken met computer wormen zeer irritant, Dit is dan een programma die zich oneindig vaak opent waardoor je computer storingen op loopt. een Andere vorm is spyware, een programma die allemaal informatie verzameld op de achtergrond die voor u van belang zijn, Vandaag de dag gebruiken cybercriminelen veel ingewikkelder methodes en netwerken waarmee zij steeds nauwkeuriger informatie verzamelen over computereigenaren. De netwerken maken gebruiken van artificiële intelligentie, dit wil zeggen dat het netwerk zichzelf ontwikkelt zonder dat u dit door heeft, het netwerk leet fouten te herkennen en op te lossen. dit soort programma,s worden steeds complexer en is zeer bedreigend voor computergebruikers. Cybercriminelen verzamelen met dit soort programma,s niet alleen je activiteiten, Maar ook je apparaten worden gelokaliseerd en kunnen dan ook je wachtwoorden en toegangs- codes achterhalen!

Feiten en cijfers internetcriminaliteit

 • Dagelijks vinden er meer dan 4000 ransomware aanvallen plaats.
 • 1 op de 131 mails bevalt Malware.
 • De ransomware aanvallen zijn in 2017 maar liefst gestegen met 36 procent.
 • Het gemiddelde ‘losgeld’ bedrag dat een slachtoffer van ransomware aanval moet betalen is 1077 dollar.
 • Er worden elke dag 230.000 nieuwe malware programma’s ontwikkelt, en dit aantal blijft groeien 6.5% van de samenleving is in 2017 slachtoffer geworden van een vorm van identiteitsfraude.
 • Fraudeurs brengen hiermee 16 miljoen schade aan bij gedupeerden. 

Om al deze zeer bedreigende aanvallen tegen te gaan, zal er gebruik moeten worden gemaakt van zeer moderne versies van computerbeveiligingssoftware. Dat houd in een combinatie van meerdere supercomputers bij elkaar die moeten zorgen voor de meest nieuwste computertechnieken in combinatie met artificiële intelligentie om zo een machtige tool te creëren die sterker is dan die van de cybercriminelen. cybertron heeft dan ook besloten deze bovengenoemde technieken samen te brengen in een software. Cybertron wil graag bijdragen aan educatie rondom cybercriminaliteit, vooral omdat er vaak altijd onwetendheid is van de computergebruikers en dit is juist het zwakke punt.

Cybertron ICO Lyla antivirus scanner

Cybertron is bezig met ontwikkelingen van een nieuwe software, deze software moeten computergebruikers gaan beschremen tegen cybercriminaliteit, dit is straks mogelijk zowel op computers als android systemen, deze software noemen we dan Lyla. Het unieke aan Lyla is dat het gebruik maakt van artificiële intelligentie oftewel machine intelligentie. dit zit juist zo dat de software gaat leren van de inkomende internet bedreigingen en deze ook zelfstandig gaat oplossen. Je moet deze software zien als uw lichaam wanneer u een virus opgelopen bent dat uw lichaam antistoffen aanmaakt om deze virus te bestreiden, mocht deze virus nogmaals binnenkomen in uw lichaam, dan word dit herkend en maakt juist precies de zelfde antistoffen aan, Lyla blijft daarop in ontwikkeling om nieuwe vormen van cybercriminaliteit te herkennen en te bestrijden.

Cybertron wil graag haar software aanbieden die gebruiksvriendelijk is voor elke computer/android gebruiker. in de toekomst is het dan ook mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten voor onze mooie software Lyla. de kosten voor deze abonnement zal 10 CTRX per maand gaan kosten en daarmee dan ook het goedkoopst met vergelijkbare andere beveiligings- programma,s! Lyla zal ontwikkeld worden vanuit verschillende stadia’s.

Functionaliteiten Lyla

 • Bewaar al je wachtwoorden op één plaats: Lyla gebruikt een geavanceerde encryptie methode (AES 2560bit-codering), op militair beveilig niveau die is vastgesteld door het Amerikaanse “Nationial Institute of Standards and Technology” met HMAC-verificatie.
 • Bewaar al je bestanden veilig: met dezelfde beveiligingsfuncties en encrypties als die van je wachtwoorden. Tevens kun je de bestanden via Lyla veilig delen met anderen via een downloadlink.
 • WachtTower Service: Ontvang een melding wanneer uw wachtwoorden mogelijk gekraakt worden in een hack. Tevens wordt er gecontroleerd op zwakke wachtwoorden en het hergebruiken van wachtwoorden. De WatchTower service helpt je om al je accounts veilig te houden.
 • Automatische wachtwoord generator: Gebruik de wachtwoord generator om on-kraakbare, willekeurige, wachtwoorden te genereren die voldoen aan alle wachtwoordeisen.
 • Anti-Cyber pesten & Anti slachtoffer bescherming: Bescherm je kinderen tegen online pesten en voorkom dat ze daarmee slachtoffer worden van langdurige pesterijen. Lyla bevat daarom een uitgebreid aanbod aan Parent control functies.
 • Veiligheid voor je cryptocurrency wallets: Lyla zal  de meeste gebruikte en bekende cyrpto wallets ondersteunen en controleren om je te helpen met het veilig houden van je wallets.

Cybertron coin (CTRX)

Om het maandelijkse abbonement op Lyla te gaan betalen is de CyberTron token nodig als betaalmiddel. ook het team van programmeurs zal CTRX gaan gebruiken om onderandere ontwikkelingen en promotie acties te betalen.Gebruikers zullen in de toekomst in staat zijn om via de website en applicatie van Lyla CTRX te kopen. Om bijvoorbeeld een maand abbonement te betalen hebben gebruikers dus de CTRX token nodig, Er is juist gekozen voor cryptocurrencie als betaalmiddel om haar snelheid van transacties, de anonimiteit en natuurlijk de wereldweidetoegankelijkheid.  Daarnaast gelooft het cybertron in de toekomst van cryptocurrensies, juist daarom willen we dan ook grip krijgen op ook de beveiliging van crypto.

Cybertron CTRX logo

CTRX ondersteuning

CyberTron zal worden uitgegeven via het Tron-netwerk en volledig voldoen aan de TRC20 * standaard (niet te verwarren met de ERC-20 tokens van Ethereum). Ondersteuning van deze standaard betekent dat het gemakkelijk te integreren is met diensten van derden (zoals een wallet, exchange of applicatie). Hierdoor kan CTRX gebruikt worden op meerdere platformen en niet alleen bij Lyla.

Algemene informatie over CTRX token

 • Naam: CyberTron
 • Symbool: CTRX
 • Type: TRC20
 • Platform: Tron netwerk
 • Maximaal aantal token: 3.100.000.000
 • De prijs van 1 CTRX is tijdens de pre-sale (tot 28 oktober) = 1 TRX
 • De prijs van 1 CTRX is tijdens de crowdsale (vanaf  28 oktober) = 10 TRX
 • CTRX zal begin januari op de beurs komen, en te ruilen zijn op één of meerdere exchanges.

Functies van de Cybertron coin

 • Abonnementen en vergoedingen voor de software.
 • Vergoeding voor een bepaalde activiteit (Oplossen van ‘bugs’,  of andere bijdragen).
 • Betalingen aan de software ontwikkelaars.
 • Betaling aan de community managers.
 • Betaling aan sociale media professionals.
 • Betaling of vergoeding voor auteursrechten van digitale content.
 • Betaling of vergoeding voor partnerprogramma’s.

Begrippenlijst

•  Ransomware aanval: Een vorm van cybercriminaliteit waarbij je apparaat vergrendeld wordt door een programma en je losgeld moet betalen om de toegang terug te krijgen.

•  Malware: Malware betekent letterlijk kwaadaardige software, oftewel software met ongewenste en verkeerde bedoelingen gericht op het verzamelen van persoonlijke

Officiële kanalen

Nederlandse Telegram kanaal
Internationale Telegram kanaal
Website: Cybertronservices.com

Ook interessant
https://coinstart.nl/ledger-introduceert-ledger-live-voor-nano-s/

Data Choice ICO geld verdienen met je persoonsgegevens!

Data Choice ICO geld verdienen met je persoonsgegevens!

De Data Choice ICO geeft jou de controle terug over je eigen persoonsgegevens. Miljarden worden er verdient met de verkoop van persoonsgegevens. Hoe Data Choice met behulp van een token sale jou de rechten teruggeeft over jou persoonlijke informatie lees je in dit aritkel!

Wat is Data Choice?

Data Choice ICO

Voordat je gaat investeren is de belangrijkste vraag: Wat is Data Choice? Data Choice is een platform waar personen & marketeers aan elkaar verbonden worden. Jij als persoon kunt via het DC platform geld verdienen met je gegevens & interesses. Hier gaan we dieper op in verderop in het artikel. 

Wat is de toegevoegde waarde?

Hoe vaak hoor je de laatste jaren in het nieuws dat bedrijven ongeoorloofd gebruik maken van onze persoonsgegevens? Juist ja, heel vaak… en wat zie jij hier van terug, inderdaad helemaal niets. Bekendste zaak is de Facebook – Cambridge analytica schandaal, hierbij werden persoonsgegevens via Facebook doorgespeeld naar Cambridge. 

Dit is waar de toegevoegde waarde van Data Choice om de hoek komt kijken. Jij kunt namelijk op het DC-platform DCT coins verdienen met jou persoonsgegevens. De DCT token is een cryptomunt of altcoin die je kunt verhandelen op diverse cryptocurrency exchange‘s. 

Jij bepaald zelf van welke persoonsgegevens marketeers gebruik mogen maken. Je krijgt zelf de controle weer terug over je eigen persoonsgegevens. Een leuke bijkomstigheid is dat je hiervoor DCT cryptomunten terugkrijgt.

Waarom heeft Data Choice toekomst?

Zoals in de alinea’s hierboven al even aangestipt zijn data schandalen aan de orde van de dag. Vooral persoonsgegevens zijn heel veel geld waard voor marketeers. Met persoonlijke gegevens weten ze precies wat jij leuk of interessant vind. Vervolg stap is dat jij de juiste reclame op website’s, applicaties en andere platformen te zien krijgt. 

Steeds meer mensen willen controle terug over hun persoonsgegevens die op internet rondslingeren. Hierdoor is mijn verwachting dat er steeds meer interesse zal zijn in initiatieven zoals Data Choice. Met Data Choice krijg je de controle terug over je gegevens en ontvang je een vergoeding voor je gegevens. Tevens bied het een enorm platform voor marketeers men mag gebruik maken van persoonsgegevens in ruil voor DCT coins. 

Hoe werkt Data Choice?

Hoe werkt Data Choice nou eigenlijk precies.. dit ga ik je proberen uit te leggen in een paar alinea’s. Data Choice is een enorm platform met diverse applicaties die met elkaar communiceren. Dit zorgt voor een complex web van applicaties onderstaand uitgelegd. 

Data Choice Whitepaper

Dit zijn belangrijke applicaties

Data Choice applicaties
Data Choice applicaties

Data Management Platform (DMP) – Dit platform zorgt er voor dat marketeers en uitgevers (lees website / platform eigenaren) bij elkaar komen. Je kunt het vergelijken met de huidige Google Adsense

Demand-Side platform (DSP) – Dit platform maakt het voor marketeers mogelijk om advertentie kanalen op te zetten. Dit kan voor verschillende categorieën en doeleinden. Hier kan gefilterd worden op data waar jij als persoon toegang voor hebt gegeven.

Data Audience Platform (DAP) – Hier worden blockchain gegevens verzameld die gebruikt worden in het DSP platform.

AD Exchange (EX) – Is een verkoopkanaal hier worden real time prijzen gemaakt voor betreffende doelgroepen. Deze applicaties kun je het beste vergelijken met Google Adwords. 

Data Choice Dashboard

Het blockchain gedeelte van het DC project wordt geprogrammeerd op via het Ethereum platfrom. 

Hoe verdien ik met Data Choice

Dit is ook één van de vragen die bij mij snel naar voren kwamen. Dit is echter geniaal door het DC team opgelost. Na aanmelding wordt er een zogenaamde Pixel geïnstalleerd in je cookies. Dit gebeurd nadat je een email hebt ontvangen, open de link in alle browsers die je gebruikt en je kunt beginnen met verdienen. Ik adviseer je sowieso om de Brave browser te downloaden. 

Waarom investeren in Data Choice

Investeren in een ICO is altijd op eigen risico, ik zal nooit zeggen dat je ergens in moet investeren. Ga altijd uit van je eigen inzichten.. Wel kan ik je helpen om deze inzichten te verkrijgen. 

Project is probleem oplossend

Probleem oplossend is het project niet, er blijven altijd bedrijven die met jou persoonsgegevens aan de haal gaan. Wel is het innoverend omdat je nu geld verdienen met je persoonsgegevens kunt. Met Data Choice ben jij degene die bepaald wat marketeers over jou mogen weten. 

Project is betrouwbaar

Als je het mij vraagt wel, het heeft een gedegen team en is opgenomen in de Europese Startup grind ondersteund door Google entrepreneurs. Dit zijn 20 projecten waar de zoekmachine guru potentie in ziet. Dit geeft aan dat er zeker potentie in het DC project zit. 

Data Choice groei markt
Groeimarkt Data Choice ICO

Team Betrouwbaar

Of een team te vertrouwen is tijdens een ICO dat is altijd afwachten. Wel kun je aan een team zien of er potentie in zit en of de ervaring er is. Dit is een volmondig ja! Het team wordt geleid door Andrew Bruce, hij heeft 20 jaar marketing ervaring. Onder andere naam gemaakt bij SKY & Google. 

Data Choice project team

Tevens bestaat een ICO project team ook altijd uit adviseurs. Dit zijn meestal personen die naam gemaakt hebben in de blockchain technologie. Dit is bij Data Choice niet anders ieder hebben naam gemaakt in cryptocurrency wereld en investeren veel in grote projecten. 

Data Choice project adviseurs

Data Choice DTC coin kopen

De ICO is van start en het is mogelijk om tokens in te kopen. Dit is ontzettend gemakkelijk, via onderstaande button kun je gratis aanmelden. Na aanmelding is het enkel jezelf verifiëren, hierna kun je met crypto of middels bank overschrijving betalen.

Lees hier stap voor stap hoe investeren in Data Choice gaat. Hiervoor heb ik een handige cryptocurrency handleiding geschreven. Deze kun je op eigen risico gebruiken mocht dit nodig zijn.

Wellicht interessant
Hoe investeren in REM Loyalty ICO

Hoe investeren in REM Loyalty ICO

In het artikel over de REM Loyalty ICO hebben we veel aandacht wat Remuneror is. Als je geïnteresseerd bent in deze ICO token sale is het niet zo raar dat je op deze pagina terecht gekomen bent. In dit artikel wil ik je stap voor stap uitleggen hoe investeren in REM Loyalty ICO gaat. 

Wat is REM Loyalty

Mocht je het artikel waar ik het in de alinea hierboven over heb niet gelezen hebben, voor jou in het kort. REM Loyalty is een project dat zich focust op de spaarpunten / bonuspunten branche. 

Je kent het wel airmiles, free-bees noem ze allemaal maar op. Tegenwoordig kun je zelfs bij de kapper punten sparen voor een gratis knipbeurt. De spaarpunten branche is een miljarden industrie. Veel punten die een bepaalde waarde hebben zweven ergens rond. 

Investeren in REM Loyalty

Gemakkelijk platform

Wat het REM-project gaat doen is de grote klanten spaarprogramma’s aan elkaar koppelen. Punten krijgen hierdoor een waarde en worden een soort cryptocurrency. Je kunt op het handels platform handelen met spaarpunten en tevens met REM coins leuke kortingen krijgen op vluchten, hotel overnachtingen. 

Mooie samenwerkingen

Het team heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Diverse samenwerking verbanden zijn gesloten met grote en middel grote bedrijven in de branche. Met trots kondigde REM Loyalty onder andere samenwerkingen met Uber, Airmiles & RentalMiles aan. Met een Token Sale is het altijd afwachten wat er van het project terecht komt. Één van de belangrijkste zaken schort het niet aan, grote samenwerkingen zijn een feit!

Samenwerkingen rem loyalty

REM APP

Ondertussen is het projectteam met haar ontwikkelaars al zover dat een eigen app in de lucht is. Deze kun je gemakkelijk downloaden op de google playstore of apple app-store.  Tevens kun je via de REM Loyalty APP tokens aanschaffen, hierover later meer.

Waarom investeren in REM Loyalty

Ben je geïnteresseerd in het REM-project maar weet je nog niet helemaal zeker waarom investeren in REM loyalty interessant kan zijn? Allereerst wil ik je meegeven dat je ten aller tijde zelf verantwoordelijk bent voor je investeringen. Coinstart geeft enkel onafhankelijk advies en is hierdoor niet aansprakelijk voor eventueel verlies.

REM Team is betrouwbaar

Het REM Team bestaat uit mensen uit het veld. Veel ervaring in de wereld van digitalisering en marketing. Het is niet voor niets dat bedrijven met een gevestigde naam samenwerken met het ICO-Team. Dit geeft als je het mij vraagt aan dat het relatief onbekende team betrouwbaar is. Het is niet zo als bij Tron TRX dat er een grote speler aan het roer staat. Dit is voor REM juist een voordeel er ligt wat dat betreft niet veel druk op het team. 

Project is probleem oplossend

Met dit project wordt een groot probleem opgelost. Ondertussen zijn miljarden spaarpunten als lokkertje aan klanten niet uitgekeerd. Met de REM ICO komt hier verandering in. Je kunt straks bonuspunten sparen, handelen en uitgeven op de marktplaats. Een gat in de markt als je het mij vraagt met animo van diverse grote multinationals. 

Grote samenwerkingen

Al vaker hebben we dit punt aangestipt in dit artikel, samenwerkingen. REM-Loyalty heeft de afgelopen maanden grote samenwerkingen bevestigd. Met deze grote namen zet het voet aan de grond in de grote mannen wereld. Met dit wetende in je achterhoofd kun je wellicht voorstellen dat investeren in REM Loyalty ICO zeer goed kan uitpakken. 

Trust Score A

Door de gerenommeerde ICO beoordelaar CoinSchudele.com krijgt REM de hoogste score. Een A betekend dat het Coin Schudele team het project uitermate vertrouwd. Er zijn de laatste tijd weinig projecten beoordeeld met een A. Deze score wordt dan ook met trots weergegeven op de ICO website van het project.  

REM Loyalty beoordeeld met een A score. 

Uniek in zijn categorie

Er zijn diverse digitale munten die enkel als zogenaamde cryptocurrency zijn gemaakt. Bij plus minus 80% van alle crypto valuta’s is dit het geval. De overige 20% van de projecten brengen ook daadwerkelijk iets nieuws. Dit is bij COTI, Dorado en zo ook zeker bij REM Loyalty het geval. Het idee zoals REM deze opgezet heeft is uniek in zijn vorm. Tevens ligt er een grote markt klaar die opengebroken wordt met alle blockchain applicaties die gerealiseerd worden. 

Stap voor stap investeren in REM loyalty

Ben je door het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt in het investeren in de REM ICO? Mooi, dan gaan we nu beginnen om stap voor stap REM Coins te kopen binnen de ICO. Indien je er op tijd bij bent kun je profiteren van een interessante bonus.

Belangrijk om vooraf te weten is dat je het beste kunt investeren met cryptomunten. Investeren in REM Loyalty kan met 4 verschillende cryptocurrencies: Stellar XLM, Bitcoin Cash BCH, Ether ETH of Bitcoin BTC.

Ben je er klaar voor? Als het goed is heb je cryptocurrency aangeschaft, zo niet kun je via bovenste link een handleiding stappenplan vinden hoe je cryptocurrency kopen kunt. 

Aanmelden bij REM Loyalty

De eerste stap om te kunnen investeren in REM loyalty is het aanmelden bij REM. Klik op de knop “Aanmelden bij REM” om door te schakelen naar de officiële website van Remuneror. (Remuneror is de naam van de REM Coin, en is latijns voor Beloning of vergoeding). 

Deze stap is relatief gemakkelijk, na aanmelding ontvang je een bevestiging email. Klik op de link in de mail en je bent aangemeld bij Remuneror.com. 

KYC verificatie

KYC (Know your customer) is tegenwoordig verplicht ook REM moet zich hier aan houden. Dit betekend dat jij jezelf moet legitimeren alvorens je kunt investeren in REM. Je kunt die proces voldoen middels een scan te verenden van voorkant achterkant: ID-kaart, Rijbewijs of paspoort. Zorg ervoor dat je NAW gegevens overeen komen met het geen je opstuurt als KYC. Je ontvangt een e-mail zodra je geaccepteerd bent als REM investeerder. 

REM Coins kopen

Het moment is daar, je bent aangemeld & geverifieerd. Het moment is aangebroken dat je REM Coins kopen kunt. Weet je het zeker? Denk nog eens rustig na over alle + en – punten… 

We gaan door? Top, log in op de website van Remuneror.com en klik op Buy tokens. Vervolgens zie je onderstaand scherm, in mijn geval ga ik voor €70,- aan REM coins kopen. 

Vervolgens klik je op betalen met crypto of betalen met cash.

In mijn geval heb ik via Bitvavo ethereum aangeschaft dus ga ik voor betalen met crypto. 

Vervolgens kom je op onderstaand scherm, ga naar je online wallet. In mijn geval is dit wederom Bitvavo en kopieer je wallet adres waarmee je de betaling voldoet. Plak deze in onderstaand scherm en klik op confirm.

Vervolgens kom je op de betaalpagina, je kunt heel eenvoudig een betaling overmaken aan het adres van REM Loyalty. 

Betaalgegevens, let op dat je het juiste wallet adres gebruikt!

Zoals je ziet komt je bestelling in pending, nadat je betaling is overgekomen wordt deze volledig afgewerkt. Vanaf nu ben jij in het bezit van REM Loyalty tokens en heb je geïnvesteerd in een ICO. 

Wellicht interessant
REM Loyalty ICO

REM Loyalty ICO

Er zijn veel toffe ontwikkelingen in de ICO wereld. Weet je nog niet wat een ICO of token sale is? Lees dan ons artikel: Wat is een ICO eens door. Maandelijks starten meer dan 20 projecten, het is dus zaak om goed te inventariseren waar je in gaat investeren. Ondertussen heeft de REM Loyalty ICO mijn aandacht getrokken. Na het lezen van dit artikel weet jij wat het REM Loyalty project inhoud en waarom je wellicht gaat investeren!

REM Loyalty logo

Wat is REM Loyalty

REM Loyalty is zoals alle ICO’s die we op coinstart aanstippen een vernieuwend project. Het project richt zich op het spaarpunten systeem die je vooral in de commerciële wereld tegen komt. Hierbij kun je denken aan Airmiles, Freebees (BP), punten bij de kapper je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt bij aankoop van een product spaarpunten verdienen. 

Ik hoor je denken, wat gaat het REM project hierin betekenen nou… dit luidt als volgt. REM Loyalty wordt een platform waar je spaarpunten waarde krijgen. Je kent het wel overal heb je spaarpunten, je weet half niet waar je wat bezit. Dit is met het REM loyalty platform verleden tijd al je spaarpunten zijn terug te vinden op één website / applicatie. REM project maakt het mogelijk dat grote partijen aangesloten worden bij het project zodat spaarpunten via het REM platform gaan.

Hoe krijgen mijn spaarpunten waarde hoor ik je denken. Doordat alle bedrijven aangesloten bij de REM blockchain kunnen de spaarpunten gehandeld worden op de REM Exchange. Hier krijgen de cryptomunten waarde en kun je vrij handelen binnen de cryptomunten exchange. Je gespaarde cryptomunten verkopen is natuurlijk ook geen enkel probleem. 

Remuneror (REM) cryptomunt

De Remuneror ook wel REM is een cryptomunt die draait op het blockchain netwerk. De REM loyalty Blockchain is het centrum van de cryptomunt in samenwerking met de REM wallet en REM exchange vormen ze het volledige ecosysteem. Dit ecosysteem geeft waarde voor beide partijen. Het is opvallend dat REM gebruik maakt van het Stellar platfrom. Waar andere kiezen voor Ethereum stapt REM af van dit feit.

Remuneror token

De eerste cryptocurrency die fungeert als spaarpunten of bunus programma. Met de Remuneror (REM) worden je aankopen steeds meer geld waard. Dit is natuurlijk een leuke bijkomstigheid als je bijvoorbeeld een vliegticket koopt krijg je i.p.v. airmiles REM coins. 

REM marktplaats of shop

De REM marktplaats is de applicatie waar je met je gespaarde punten aankopen kunt doen. Hierbij kun je de REM coin inwisselen voor extra korting, hierbij wordt de marktwaarde aangehouden. 

REM Wallet

In de REM loyalty wallet sla je veilig je cryptomunten op. Op ieder gewenst moment kun je de actuele waarde van de Remuneror inzien. Tevens is het mogelijk om je REM-coins te verkopen voor Bitcoin, Ripple of tal van andere altcoins.

Waarom investeren in REM-Loyalty ICO

Wat ik je eerst duidelijk wil maken is dat je enkel met geld moet investeren dat je voor langere tijd kunt missen. Zoals je weet is investeren of beleggen in dergelijke producten riskant en kan resulteren in verlies. Belangrijk is om de ICO waarin je gaat investeren goed onder de loep neemt! Ga nooit uit van wat andere zeggen of schrijven, onderzoek en oordeel zelf of het de waarheid is. 

Spaarpunten is groeimarkt

Zoals eerder in het artikel al aangestipt zijn spaarpunten booming. Overal waar je iets koopt zelfs online denk aan diverse webshops kun je spaarpunten verdienen. Ga eens na, hoeveel heb jij de laatste jaren met deze dergelijke punten gedaan? Ik gok NIETS. 

Het REM loyalty team heeft onderzocht en berekend dat ruim 33% van de spaarpunten in de US niet of nooit uitgegeven worden. Dit is volgens het team $16.000.000.000 of 16 miljard US dollars. Je kunt zelf invullen wat voor een doorbraak het zal zijn als grote multinationals zich aansluiten bij het REM project.

Waarom Loyalty

Grote samenwerkingen

Het project heeft de laatste maanden niet stilgestaan zo heeft het grote samenwerkingen gepubliceerd. Het is bijna ongelofelijk maar het spaarpunten programma heeft een deal gesloten met UBER. UBER die taxi dienst? die grote? Jaa, die UBER. Tevens wordt er samengewerkt met vele andere grote partijen check ze allemaal!

REM ICO details

Onderstaand ga ik een paar details van de ICO onderbouwen. Wel zo handig om goed voorbereid de token sale in te gaan. Het is ook niet overbodig om te weten wat er met het geïnvesteerde geld gaat gebeuren. 

Hoe investeren in REM loyalty ICO

Als je wil gaan investeren in een ICO moet je 9 van de 10 keer een KYC doorlopen. KYC betekend ‘Know your customer’. Doorloop je de KYC niet dan kun je met geen mogelijkheid participeren in de ICO. Dit betekend dat je verplicht bent het legitimatie proces te doorlopen. Je kunt zeer gemakkelijk je identiteitskaart of rijbewijs uploaden en verzenden. Binnen enkele ogenblikken wordt je geverifieerd. 

Project planning

REM Loyalty

Verdeling REM Tokens

De tokens worden door het project team als volgt ingedeeld. 33.3% is toebedeeld voor de ICO. 4.7% is voor het en voor ICO kosten en het affiliatie programma. 14$ en 19% van de tokens zijn toebedeeld aan investeerders die als eerst bij het project betrokken zijn. Denk bijvoorbeeld aan AirMiles en RentalMiles. Onderstaand de volledige verdeling van de REM Coin.

REM tokens verdeling
Verdeling van de REM tokens

Ontvang korting

Een vast aantal van 3 miljard REM coins zal circuleren binnen de blockchain. Één derde van het totaal zal worden gespendeerd aan de ICO (33,3%) voor een bedrag van $0,04 per REM. Je kunt REM loyalty aankopen tijdens de ICO met een vooraf gestelde bonus zoals onderstaand weergegeven.

Ontvang extra REM als bonus
REM Bonus programma.

Hoe investeren in REM Loyalty?

De REM ICO gaat 4 september van start, op dit moment is REM kopen nog niet mogelijk. Ben je geïnteresseerd en wil je REM kopen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of via de official Remuneror website. Ondertussen is investeren in REM Loyalty ico mogelijk. In ons artikel Investeren in REM Loyalty lees je stap voor stap hoe investeren in zijn werk gaat!

Ook interessant
Dorado DOR ICO Token sale

Dorado DOR ICO Token sale

Ben jij van de innovatie’s? Dan is de Dorado DOR ICO wellicht interessant voor jou. Het bedrijf achter deze TGE (token generate event) is een reus op het gebied van innoveren. Dorado is de bedrijfsnaam dat opereert onder de vlag van de Zwitserse Food Forward Group GmbH. Men is al heel ver met de ontwikkelingen van een on demand bezorgingsplatform. De visie is dat in de toekomst je pakketten besteld bij een postorderbedrijf niet met een koerier gebracht worden maar met een drone.

Wie & Wat is Dorado DOR

Zoals in de eerste alinea al even aangestipt is Dorado een innovatief bedrijf opgericht in 2014. Ondertussen zijn ze flink aan de weg aan het timmeren en opereren ze in 6 landen. Dorado is vanaf 2014 bezig, ze beheren een eigen platform met meer dan 1.000.000 leden. Het platform opereert onder de naam Foodout Group en is bedoeld om (fiets)koeriers en restaurants met elkaar te verbinden. Vanaf 2014 tot heden hebben ze een groei doorgemaakt van ruim 6000%. Met de aanstaande Dorado DOR ICO wil het bedrijf de next level gaan bereiken door in te zetten op Drone delivery.

Wat wil Dorado Tech bereiken

Het grootste doel van Dorado is innoveren, hoe we vandaag de dag onze pakketten laten bezorgen kan een stuk duurzamer en efficiënter. Het bedrijf is hard aan het werk om drones en robot voertuigen zo te programmeren dat ze vanuit het magazijn zo naar je huis gereden of gevlogen worden. Als jij een pizza besteld heb jij deze (als het aan Dorado.Tech ligt) binnen 15 minuten in huis. Dit alles willen ze realiseren middels de steeds populairder wordende blockchain. Men wil een on demand software programma realiseren voor ondernemers en particulieren. Op dit platform komt vraag en aanbod bij elkaar, vervolgens is het mogelijk om duurzaam en snel je bestelling in huis te hebben.

Waarom investeren in Dorado

Wij horen je nu denken, ja dit is weer zo een ICO token sale.. En dat is ook zo, dit is wederom een TGE waar er al zoveel van zijn. Waarom zou je dan moeten investeren in Dorado, ten eerste is het geen moeten! Als je gaat investeren in een ICO of token sale dan moet je achter het idee van het project staan.

Belangrijk is dat het team te vertrouwen is en de informatie die verspreid wordt de waarheid is. Wij zien enorm veel potentie in de ideeën van Dorado, niet lang geleden heeft Amazon ook getest met Drone delivery. Er is ontzettend veel interesse in bezorging met een drone, dit is niet zo gek omdat het veel voordelen heeft. Één van deze voordelen is dat het natuurlijk ontzettend milieu vriendelijk is. Je hoeft niet meer met zwaar vervuilende dieselwagens de weg op. Men wil met de ICO een budget binnen halen om deze doelen te behalen.

Hier krijg jij natuurlijk iets voor terug, investeren in Dorado levert jou de DOR coin op. Deze cryptomunt zal gewoon beschikbaar worden op diverse exchanges. Tevens levert het jou, mocht DoradoFood winstgevend worden dan krijgen wij investeerders 7% over de behaalde winst. Deze worden uitgekeerd in DOR tokens. Zoals je wellicht merkt zijn wij zeer geïnteresseerd in het idee. Onze verwachting is dat de DOR koers alleen maar kan gaan stijgen.

Wat is de roadmap van Dorado

Zoals je ziet en leest is DOR nog al wat van plan, zoals je zult begrijpen is dit niet binnen een jaar klaar! Er is een heuse tijdlijn / roadmap uitgestippeld hoe men deze plannen wil realiseren. In 2022 moet volgens de Roadmap Dorado domineren in de drone delivery. Of dit te ambitieus is zullen we tegen die tijd zien, wij hopen natuurlijk dat de DOR koers ontzettend gestegen is tegen die tijd. Als vroege investeerder in een project kun je veel geld verdienen aan cryptocurrency. Hoe je kunt investeren in Dorado lees je in de volgende alinea.

Hoe kan ik participeren in DOR ICO?

Je kan enkel investeren in de Dorado ICO als je beschikt over Bitcoins, Ethereum of Litecoin. Deze kun je op de officiële website van Dorado.TECH inleveren voor €0,11 per DOR coin. Let wel op dat je op de officiële website van het bedrijf terecht komt, deze begint met https:// en je ziet een slotje in de URL bar.

Beschik je nog niet over de eerder genoemde cryptomunten? Lees dan onze pagina’s eens door over hoe je cryptocurrency kopen kunt. Hier leggen wij je haarfijn uit hoe je cryptovaluta aan kunt schaffen.

Wees er snel bij!

Jaja, het is zo ver de Dorado ICO is van start gegaan en hoe! Deze gaat als een speer, binnen een aantal dagen is de soft cap al behaald, wees er snel bij voordat alle dor coins verkocht zijn. Investeer jij deze week nog? dan krijg je 33% extra gratis DOR in je account gestort. Dit bouwt iedere week af, onderstaand zie je procentueel hoeveel gratis Dorado coins je ontvangt. Snel beginnen met het investeren in Dorado ICO, ga naar de officiële website via DEZE link.

DOR coin kopen

Geld verdienen met CURRENT (CRNC)

Geld verdienen met CURRENT (CRNC)

Bijna is het zover de CURRENT ICO gaat live, current is een next level streaming dienst. De applicatie is al vanaf midden 2017 up and running de dimensie geld verdienen met current wordt bijna toegevoegd. Al ruim 200.000 mensen hebben zich aangemeld en de applicatie gedownload in de appstore. Over een aantal dagen gaat de CURRENT ICO live, hier kun jij investeren in current.

Wat is CURRENT

Current Zoals gezegd is Current (CRNC) een multimedia oplossing voor al je streaming diensten. Het bedrijf werkt op dit moment samen met Youtube en Spotify. Current maakt het mogelijk om van al deze diensten (GRATIS) gebruik te maken. Door de blockchain technologie wordt alles bijgehouden wat je binnen de app streamt, hiermee verdien jij CRNC. Je gaat dus geld verdienen met current door het streamen van spotify en youtube filmpjes kijken. Hoe dat werkt leggen we je graag in de volgende alinea uit. Meld je snel aan bij Current.

Geld verdienen met Current (CRNC)

Geldverdienen met muziek luisteren en filmpjes kijken was nog nooit zo makkelijk. Het enige wat jij binnen het current netwerk moet doen is jezelf aanmelden en filmpjes kijken. Binnen het netwerk wordt betaald met CRNC de cryptocurrency van CURRENT. De ICO is bijna live, vanaf dat moment kun je investeren in Current. Al ruim 200.000 mensen maken gebruik van de IOS app met veel plezier. De extra dimensie Geldverdienen met current wordt na afronden Current ICO toegevoegd.

Investeren in Current streaming dienst

Investeren in current is simpel, op dit moment is het nog niet mogelijk te participeren in Current. De Current ICO gaat bijna van start met de PRE SALE, vanaf dat moment kun je investeren in Current. Ben jij geïnteresseerd in dit project en lijkt het je tof om een passief inkomen op te bouwen? Dan ben je bij CURRENT op het juiste adres, wat houd je nog tegen? Meld je aan via deze link.

COTI Currency of the Internet

COTI Currency of the Internet

COTI ICO startup uit canada, geregistreerd in Gibraltar met vestigingen in Israël en Europa gaat de wereld van cryptocurrency veranderen. Door grote crypto investeerders wordt COTI of te wel Currency of the Internet gezien als de beste investering voor 2018. Het is echter nog niet mogelijk te investeren in de het nieuwe cryptocurrency netwerk, verwacht wordt dat de COTI ICO heel goed gaat scoren.

Wat is COTI

Currency of the Internet, de naam zegt het eigenlijk al maar wat is COTI eigenlijk? COTI is een cryptocurrency netwerk dat vanaf de grond af aan gebouwd is. Dit wil zeggen dat deze crypto een eigen netwerk is, het draait dus niet zoals veel cryptocurrencies op het Ethereum netwerk. Het doel van currency of the internet is om grens overschrijdende betalingen goedkoop en snel te laten verlopen. Het ecosysteem van currency of the internet wordt op dit moment ontwikkeld door zeer hooggeplaatste crypto-ontwikkelaars. Het netwerk bestaat uit diverse applicaties hierbij moet je denken aan; Wallet voor token houders, Hulpmiddelen voor handelaars en een cryptocurrency handel.

Het ecosysteem van Currency of the Internet wordt gevoed door de eigen digitale valuta, de COTI token of coin. Je kunt deze nieuwe cryptocurrency vergelijken met Ripple XRP, echter zijn er hele grote verschillen die je moet onderscheiden. De COTI coin is er voor consumenten, waar XRP/RIPPLE daar is voor de banken. Het bedrijf zelf zegt dat ze het meest betrouwbare en snelle cryptocurrency netwerk hebben ontwikkeld dat er op dit moment bestaat.

Snelste cryptocurrency COTI

Waar staat COTI voor?

De naam ‘COTI’ staat voor de ‘Currency of the Internet’. Het team is van mening dat digitale valuta binnen enkele jaren een centrale rol zal spelen in het leven van individuen en handelaren overal. Onze visie is dat XCT de valuta van internet wordt door als eerste digitale valuta brede acceptatie bij betalingen te realiseren. Je kunt het zien als de Paypal voor cryptocurrency, betalen kan in de toekomst gemakkelijk via het netwerk. Het online betalingsverkeer zal de komende jaren heel snel gaan veranderen, zodra cryptocurrencies geaccepteerd worden door de mainstream.COTI nieuwe paypal

Alles qua cryptocurrency staat op dit moment nog steeds in de kinderschoenen, ook al is bitcoin in 2009 opgericht. COTI is de eerste die een eigen cryptocurrency netwerk ontwikkeld heeft voor een online cryptocurrency betalingsservice. Over een aantal jaar is het mogelijk om bij Bol.com, Wehkamp.nl en Coolblue met cryptocurrencies. Het netwerk loopt op dat moment 10 stappen voor op concurrentie en de verwachting is dat deze partij bij grote multinationals geïmplementeerd gaat worden als betalingspartner.

Welk probleem lost COTI op?

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld, nieuwe betaalmethoden en grensoverschrijdende betalingen lopen voorop. De bestaande betalingsnetwerken zijn totaal niet geschikt voor het grote aantal betalingen per seconde (TPS – transactions per second). We zien de cryptomunten als padenstoelen uit de grond poppen, maar de meeste cryptocurrencies lossen geen problemen op. COTI combineert het beste van traditionele betalingssystemen met blockchain technologieën. Zo maakt COTI het mogelijk voor particulieren om te betalen met cryptocurrency en biedt het verkopers een nieuwe manier van betalingsverkeer.

Door wie wordt COTI ontwikkeld?

COTI is gemaakt door een team van veteranen uit de betaaldiensten en experts op het gebied van cryptografie. COTI’s CEO, Nir Gazit, heeft bijna twintig jaar ervaring in de betalingssector en diende eerder als General Manager voor Pay.com. CTO Adam Rabie, is een digitale valuta expert en werkte eerder samen met grote multinationals, waaronder IBM, aan blockchain-projecten. De startup wordt ondersteund door een aantal van ’s werelds vooraanstaande adviseurs en investeerders, waaronder Sean Melnick, de oprichter en niet-uitvoerend voorzitter van de Peregrine Group, Dr. Matthew McBrady, een voormalig Managing Director en Chief Investment Officer bij BlackRock, Avi Chesed, de Medeoprichter en CEO van Processing.com, en Dr. Stefan Hlawatsch, de CEO van Skybridge Investment GmbH.

COTI het team