Wat is Verge (XVG)?

Verge XVG wordt gezien als één van de grotere doorbraken binnen de digitale munten. Deze cryptocurrency heeft als doel decentralisatie en dagelijks gebruik. Bij Verge krijg je al het goede van de Bitcoin en het team verbeterd het slechte. Wij vinden het slechte van de Bitcoin namelijk dat deze helaas minder goed in het dagelijks gebruik kan functioneren. Het is dan ook niet zo raar dat de toekomst van Verge wordt gezien als één van de rooskleurigste! Tegenwoordig kun je zelfs al bij Nederlandse ondernemers betalen met Verge.

Wat is Verge XVG

Zoals zo even ook al vermeld, XVG is een cryptomunt ontwikkeld voor consumenten en dagelijks gebruik. Deze cryptovaluta draait op hetzelfde blockchain als de Bitcoin. Het grote verschil is dat het Verge team de transactie snelheid verbeterd heeft. Dit maakt het mogelijk om razendsnel betalingen uit te voeren over het XVG-Netwerk. Daarnaast staat deze digitale munt voor jou privacy. Jou gegevens worden niet bekend gemaakt en blijven achter slot en grendel.

Wat heeft Verge als doel

Het grootste doel van verge cryptocurrency is cryptomunten als dagelijks betaalmiddel te laten gebruiken. Dit moet voor elkaar gemaakt worden op het XVG netwerk. Verge betaalmiddel maakt het mogelijk om blockchain transacties direct plaats te laten vinden. Deze transacties worden vrijwel zonder transactie kosten veilig verzonden naar jou klant of webshop.

Verge maakt het mogelijk om consumenten en ondernemers flexibel met hun betaalverkeer om te gaan. Het team staat altijd klaar om jou business te helpen ontwikkelen en klaar te maken voor the internet of currencies. Zo is het mogelijk door middel van plugins je webshop klaar te maken voor betalingen met Verge cryptomunten.

De cryptovaluta heeft een whitepaper – blackpaper geschreven. Hierin wordt heel duidelijk omschreven wat het doel van deze cryptocurrency is. Met onderstaande link download je de Verge blackpaper.

Verge XVG whitepaper blackpaper downloaden

Wanneer is Verge ontstaan

Voorheen is Verge opgericht onder de naam DogeCoinDark. Men kwam er al snel achter dat dit niets ging worden, de waarde daalde steeds verder. Interesse in de crypto zakte weg totdat in 2016 de naam werd veranderd naar Verge Currency.

Is de Crypto een bedrijf?

Deze vraag kunnen we kort en bondig beantwoorden met: NEE! Verge is 100% open-source en niet een bedrijf zoals deze via diverse ICO’s ontwikkeld worden. De development en marketing worden door duizenden enthousiaste Verge Community leden uitgevoerd.

Het team van Verge

Het Verge team bestaat uit leden over de hele wereld. Echter zijn er een stuk op 10 kopstukken die volop bezig zijn de Verge crypto valuta te verbeteren. Samen werken ze aan een Road Map, de map is een strakke planning waar het team aan wil voldoen.

Toekomst van Verge XVG

De toekomst van Verge XVG is groots. Na Ripple & COTI vind ik Verge een digitale munt waar we rekenschap mee moeten houden. De teamleden werken enorm hard aan het succes van deze cryptomunt. Onlangs kwam hoofd marketing naar buiten met een dubieus filmpje. Het schijnt dat er rond 14 april 2018 een enorme samenwerking bekend gemaakt wordt.

Onderstaand het filmpje waar ik het over heb. De grootste roddels gaan over het internet, welke grote multinational gaat samenwerken met Verge?!

Zoals je ziet werken grote IT architecten & marketing goeroe’s aan het succes van Verge. Ik ben de laatste die je zou adviseren om niet te investeren in deze crypto. Zoals je zult begrijpen ben ik enorm fan van deze crypto. Met blijft niet achter gesloten deuren anoniem te zijn, maar komt naar buiten met nieuws.

Als ik jou was zou ik net als mij Verge kopen. Al zijn het er maar een paar, de prijs staat nu nog mooi laag. Op het moment van schrijven tikt XVG net de 3 eurocent aan.

Betalen met Verge XVG

Zoals je gelezen hebt is het Verge team bezig met het promoten van het betalingsnetwerk. Ondertussen zien we de lijst van gebruikers enorm groeien. Zo te zien zijn er ook een aantal Nederlandse bedrijven die betalingen met Verge accepteren.

Grappig om te zien dat steeds meer mensen digitale munten accepteren. Dit betekend voor een verandering in onze betaalmethodes. In de toekomst zullen we steeds meer gaan betalen met digitale valuta’s. Zo kun je in de toekomst van Verge XVG bij steeds meer Nederlandse ondernemers met Verge Currency betalen.

Hieronder een greep uit de Nederlandse ondernemers die betalen Verge accepteren.

Heightcare – Een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van constructies voor veilig werken op hoogte.

MMverhuizingen – Zoals de naam al doet voordoen is dit een verhuisbedrijf. Mocht je in bezit zijn van XVG dan kun je in de toekomst verhuizen met M&M Verhuizingen. Betalen met Verge maakt het extra makkelijk!

LoveShots – LoveShots is een bedrijf gespecialiseerd in trouwfotografie. Ideaal als je over Verge currency beschikt. Leg je mooiste dag van je leven vast en betaal met Verge XVG.

In ons blog over gokken met bitcoin hebben we het ook over gokken met altcoins. Bij ons is het nog niet bekend dat er op een online casino platform gegokt kan worden met Verge. Wellicht heb jij hier informatie over laat het ons dan weten! 🙂

Verge Currency kopen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen wordt XVG steeds breeder geaccepteerd. Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in deze cryptocurrency dan blijft er nog maar één optie over: Verge kopen. Hoe & waar je het beste Verge XVG kopen kunt leggen we je graag uit in onze complete verge kopen handleiding.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?