Wat is TRON

Wat is Tron (TRX)?

Van midden december 2017 tot begin januari 2018, is de Tron TRX coin met ruim 2000% gestegen. Veel mensen in de cryptocurrency wereld hebben wel over de Tron coin of Tronix gehoord, weet jij exact wat dit voor een altcoin is? Of stel je jezelf altijd nog stiekem de vraag, “Wat is Tron TRX?”. Als het laatste punt het geval is dan ben je bij coinstart op de juiste plek! Aan het eind van deze handleiding hebben we jou alles uitgelegd en hebben we antwoord gegeven op de vraag, ‘Wat is Tron TRX’. Ik ga je de basis uitleggen en vertellen waarom investeren in Tron interessant is. Onderstaand wat onderwerpen waar ik het met je over wil hebben.
  • Het development team
  • Tron coin voor de toekomst
  • Waarom Tron gebruiksvriendelijk is
  • En.. niet te vergeten het is veilig!
Laten we beginnen!

Wat is tron cryptomunt

Om volledig te begrijpen wat Tron coin is starten we met de basis. Tronix is een gedecentraliseerd entertainment en content-sharing platform wat gebruik maakt van de blockchain en P2P technologie. Je kunt Tronix zien als de nieuwe generatie social media waar je berichten kunt maken en delen overal ter wereld. Tronix is de basis van accounts binnen de blockchian. Het is de cryptovaluta die jou betaald voor je berichten, de cryptomunt luistert naar de afkorting ‘TRX’.
Hou je van social media, gokken met bitcoins, en andere vormen van online entertainment? Jij gaat hoe dan ook van de Tron coin houden. Als je gebruik maakt van de Tron cryptocurrency ecosysteem word je gecompenseerd voor het creëren van content op het platform. De huidige generatie social-media zijn slapend rijk geworden door hen gebruikers. Bij Tronix is dit anders, maak jij content dan wordt jij vergoed. Diverse grote socialmedia partijen zijn al meerdere malen in opspraak gekomen i.v.m. privacy schending.
Bij Tron TRX zal dit niet gebeuren, jij hebt de volledige controle over je eigen content en wordt hiervoor beloond met hen eigen valuta de TRX.

Tron samenwerkingen met veel bedrijven

Tron samenwerking met oBike

Ondertussen heeft de Tron Coin diverse grote samenwerkingen vastgelegd, zoals laatst met oBike. oBike is in Asia een groot platform waarop mensen hun fiets kunnen delen met anderen. Het bedrijf zit gevestigd in Singapore, lanceerde haar eigen cryptomunt, oCoin. Januari 2017 is de digitale munt gelanceerd op het netwerk van Tron. oCoins hebben potentie in de ‘echte’ wereld, met de cryptomunt kun je een rit huren op het oBike-platform. Je kunt oCoins verdienen door gebruik te maken van de fietsen.

Tronix samenwerking met Bitmain

Een andere samenwerking is met één van de wereldleiders als het gaat om ASIC chips gebruikt binnen de Bitcoin mining. De Bitmain Antminer S9 is een van de populairste miner hardware binnen de mining gemeenschap. Als iemand je vraagt wat is Tron coin, vergeet niet dat ze een enorm netwerk van partners hebben!

TRX samenwerking met Zag- S&W

Een andere partner van Tronix is Zag- S&W, het bedrijf is één van de grootste in de internationale advocatuur met de focus op commercieel en bedrijfsrecht. Een samenwerking met Zag- S&W zegt veel over de toekomst van Tronix. De reus binnen de advocatuurwereld maakt deel uit van de Legal 500, een enorm netwerk met de grootste multinationals. Samenwerken met Zag- S&W betekend dat het netwerk goed ingeregeld is, mochten er claims komen worden deze afgewerkt door S&W. Je kunt wel zeggen dat deze samenwerking één voor de toekomstige strategie is. Wordt TRX toegevoegd op meerdere cryptocurrency exchanges zal de juridische hulp toenemen. Je kunt wel zeggen dat dit niet een verrassende move is van de non-profit organisatie achter de Tron Coin.

Wat is de TRON foundation?

De Tron Foundation is een organisatie zonder winstoogmerk gevestigd in Singapore. De TRX foundation houdt zich voornamelijk bezig met het operationele gedeelte van het Tron crypto netwerk. Men zorgt ervoor dat alles open & transparant geregeld is voor Tron’s development team. Het team achter de Tron Foundation zorgt ervoor dat de wetten en regelgeving nageleefd wordt. Men doet dit op het hoogste niveau. De foundation staat onder toezicht van de Singapore staat, hieraan dient men gehoor te geven. Wil je nog steeds meer weten over wat is Tron coin? Het volgende onderwerp vind ik zelf interessant, dit gaat over Justin Sun de oprichter van Tron. Wetende wie hij is en wat hij doet zal je de Tronix coin nog beter begrijpen.

Justin Sun oprichter Tron

De CEO van de Tron Foundation is de jonge ondernemer Justin Sun, hij heeft een geweldige achtergrond voor iemand van zijn leeftijd. Geen spelt is ertussen te krijgen, op het moment van schrijven is Justin Sun slechts 27 jaar jong. Om te beginnen, hij is oprichter van de Peiwo app met ondertussen meer dan 10 miljoen gebruikers. Peiwo maakte als eerste mogelijk om met livestreams cryptocurrency te verdienen. De Peiwo app is een van de marktleider apps als het gaat om online audio content.

Alibaba

Forbes heeft Sun op hun toplijst ‘Succes onder 30’ op plaats 30 genoteerd in Azië. Dus als iemand je vraagt waarom je voor de Tron coin kiest, hou altijd de succesvolle oprichter in gedachten. Justin komt uit de stal van Jack Ma de oprichter van Alibaba Group. De jonge ondernemer is door Jack uitverkoren een studie te volgen op de gewerldige Jack Ma Hupan University. Hoewel er geen relatie is tussen Alibaba en Tron is het wel opvallend dat top developers van Alibaba vertrekken richting Tronix. Dit geeft speculanten de kans om de wildste berichten de wereld in te knallen. Gaat tron samenwerken met Alibaba? Het Tron project wordt geprezen door een steeds groter wordend aantal influencers binnen de crypto. Deze grote meneren in de wereld geloven dat de Tron coin een succes gaat worden, zelfs Hacker Noon is enthousiast.

Is de tron coin gebruiksvriendelijk?

Het mooiste aan het TRON netwerk is dat iedereen kan instappen. Uiteindelijk ben jij de eigenaar van alles wat JIJ online zet. Op dit moment verdienen social media reuzen als Facebook, Instagram, Google miljarden aan jou content. Met Tronix gaat dit veranderen, jij gaat TRX verdienen met je content. Aangezien de komende jaren ontzettend veel gaat veranderen op het WWW heeft TRX veel potentie. Steeds meer mensen komen er achter dan de content die ze online plaatsen geld waard is! Met een platform als TRX kun je gemakkelijk je content omzetten in digitale munten.

Transacties via het TRX netwerk

Om je de TRON coin volledig te laten begrijpen geef ik je een korte uitleg over de transacties binnen het netwerk. Zoals veel andere cryptomunten werkt ook de TRX coin middels de blockchain technologie. Het grootboek (database) is publiek inzichtelijk.. Historie, iedere transactie is in te zien via de Ledger. De technologie die Tronix gebruikt is te vergelijken met die van de Bitcoin. Het enige verschil is dat TRX een toevoeging gedaan heeft, zo is het mogelijk om extra veiligheid in te kopen. De versie van TRX noemen ze UTXO.

UTXO model

Binnen een UTXO is altijd een basis output. Dit is in het contract afgesproken, uiteindelijke output wordt UTXO genoemd. Om TRX volledig te begrijpen kun je UTXO eigenlijk vergeten. Dit is meer voor developers en nerds die waarschijnlijk meer weten dan nodig is ;). (Niet dat hier iets mis mee is natuurlijk!) Om TRX te begrijpen moet je naar het grotere plaatje kijken. Er is vraag naar controle over je eigen data. Tron is deze vraag aan het beantwoorden en steeds meer mensen maken er gebruik van!

Toekomst van TRON

Omdat je al een redelijk goed idee hebt over wat Tron-munt is, is het tijd om zijn potentieel te bespreken. Justin Sun’s relatie met Jack Ma roept de vraag op of er in de toekomst een fusie of convergentie van de twee entiteiten zal plaatsvinden. Al dat nieuws zou gigantisch zijn en Tronix zeker een traliek pad naar succes inslapen. Tron is nog steeds gloednieuw en het is net begonnen. Maar toch, je kunt niet te overdreven optimistisch zijn. Tron crypto kan niet groeien vanwege de manier waarop Justin Sun omgaat met communicatie, waardoor beleggers soms boos worden. Sun heeft de reputatie updates te leveren die simpelweg aankondigen dat er in de toekomst een grote aankondiging zal worden aangekondigd, wat begrijpelijkerwijs behoorlijk frustrerend is. Mensen zien Sun ook als te jeugdig en misschien te naïef om een ​​blockchain uit te voeren die de magnitude van Tron heeft. Andere negatieve schoten op de reputatie van Tron en Justin Sun kwamen op in het begin van 2018, toen het nieuws rond Tron circuleerde met behulp van een deel van de code van Ethereum en de auteursrechtlicentie van Ethereum schond. Dit is inmiddels gecorrigeerd. Rond dezelfde tijd waren er ook geruchten over Justin Sun die voor $ 1,2 miljard aan eigen munten verzilverde. Dit bleek ook een vals gerucht te zijn. Sommigen beschouwen die reeks mudslinging als een FUD-campagne in een poging om de reputatie van Justin Sun te vernietigen. De reputatie van Sun komt vaak onder vuur te staan ​​als mensen vragen: ‘Wat is Tron-munt? Hoe dan ook, de munt is pas in het eerste jaar van een roadmap die helemaal doorloopt tot 2023. Met andere woorden, het is nog steeds een erg vroege dag voor Tron, dus het nieuws zoals dit zal verdwijnen in de tijd. Kijk naar Jed McCaleb van Stellar. Mensen vergaten alles over Mt. Gox toen nieuws over de samenwerking met Stellar met IBM opdook. Nogmaals, het is een vroege dag voor Tron.

Is Tron TRX veilig?

Als je het platform van Tron gebruikt, is de reputatie eromheen tot nu toe redelijk goed geweest. Het budget lijkt prioriteit te geven aan beveiliging, die ik kan verzamelen uit Tron’s recente huur van de veelgevraagde beveiligingsingenieur Jorge Guo. Hij heeft erkenning gekregen voor zijn werk van onder meer Google, Qualcomm en Huawei. Guo zal alle onderzoek en ontwikkeling voor de beveiliging van Tron afhandelen. Hij helpt bij het beantwoorden van op veiligheid gerichte vragen met betrekking tot het onderwerp ‘wat is tron-munt?’.
Als het gaat om het vasthouden van TRX zelf, moet je gewoon slim zijn. Net zoals met een beveiligde toegangscode, moet u hoe u uw munten bewaart, zeer voorzichtig behandelen. Je kunt ervoor kiezen om de munten in een portefeuille op te slaan, zoals myetherwallet.com, maar als je een portefeuille gebruikt, noteer dan je privésleutel. Als u uw privésleutel niet opslaat, kunt u uw munten voor altijd kwijtraken. Omdat cryptocurrency gedecentraliseerd is, slaan sites zoals myetherwallet.com uw informatie helemaal niet op. Ze hebben geen back-ups van je gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt geen e-mail ontvangen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen als u het bent vergeten. U moet de persoonlijke sleutel hebben waartoe u toegang hebt wanneer u zich aanmeldt. Dat is het. Dat is de enige manier om in uw account te komen. Net als elk ander digitaal activum kan Tron worden uitgebuit en kan de beveiliging worden geschonden. Dat is een risico dat je moet nemen in het tijdperk van digitalisering. U kunt basale beveiligingstechnieken volgen, zoals het beveiligen van uw privésleutels met behulp van een hardwareportefeuille. Dergelijke technieken zullen je vermogen om jezelf te beschermen vergroten. Misschien ben je echter je eigen grootste vijand als het gaat om misbruik van TRX. Net als andere digitale valuta kunt u deze gebruiken om een ​​aantal behoorlijk illegale dingen te doen als het gaat om belastingontduiking of illegale handel. (Hoewel het bekend zou moeten zijn dat de TRX van Justin Sun tot 2021 geblokkeerd zal zijn, dus hij kan zijn voorraad niet aanraken als c-suite executives op Wall Street)

Hoe wordt het netwerk misbruikt

Net als veel andere munten of eigenlijk alleen maar activa in het algemeen, kan TRX worden gebruikt voor het verbergen van geld of belastingontduiking. In feite is 36% van de eigenaren van Bitcoin van plan om dit jaar belastingfraude te plegen, volgens een artikel van de Motley Fool. Naarmate de regelgeving voor cryptocurrencies toeneemt, is er minder ruimte voor criminelen om cryptocurrency illegaal te gebruiken. Concepten zoals KYC (Know Your Customer) worden steeds prominenter om mensen te identificeren en te verifiëren die digitale valuta gebruiken. KYC is goed voor de identificatie van eigenaren van activa, maar in zekere zin komt KYC ook de eigenaren ten goede, door hen gerust te stellen over de legitimiteit van het platform dat zij gebruiken. Handel met voorkennis kan ook plaatsvinden met Tron, net zoals bij elke andere munt. Vermoeden van handel met voorkennis heerst in crypto. Er zijn geen ongewone geruchten over Tron en handel met voorkennis opgedoken, afgezien van het ontzenuwde gerucht dat Justin Sun voor zichzelf een miljard dollar aan TRX zou hebben betaald. De zon die geld voor zichzelf neemt, moet je er niet toe brengen te geloven dat Tron een slechte munt is als je nog steeds probeert de vraag te beantwoorden, wat is Tron-munt. Over de hele lengte heen is de TRX-munt solide. De technologie en het personeel achter Tron komen met weinig zorg. Het team wordt langzaam gebouwd met ontwikkelaars van AliBaba en andere technische giganten. Justin Sun is jong, maar dat betekent gewoon dat hij van dezelfde generatie is die cryptocurrency is – hij begrijpt een jeugdig publiek. Deze munt is zeker het bekijken waard.

Conclussie

Met een energieke jonge leider in Justin Sun gaat deze munt door. De oprichter is een van de meest goed verbonden mensen in crypto. Het feit dat hij Jack Ma, de oprichter van de Ali Baba Group, en ook de oprichter van het World Wide Web kan bellen, leden van zijn binnencirkel laten zien hoe krachtig hij werkelijk is. Denk aan het netwerk van Justin Sun wanneer je de vraag beantwoordt, ‘wat is Tron-munt?’.
Heb je het citaat ooit gehoord, laat me zien met wie je jezelf omringt en ik zal je laten zien wie je bent? Deze quote is ook van toepassing op zakelijke mentorships. Het eerstegraads netwerk van Justin Sun en zijn visie op de toekomst van Tron zijn krachtige troeven. Dit project is nog steeds erg nieuw en ik ben enorm opgewonden om te zien wat de toekomst inhoudt voor Tron!

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?