Wat is Ripple XRP cryptomunt

Wat is Ripple XRP?

Cryptocurrencies zoals de Bitcoin, Litecoin & Ethereum worden steeds populairder. Zo krijgt ook de Ripple XRP steeds meer aandacht van de pers. De Ripple XRP koers heeft eind 2018 een enorme prijsstijging doorgemaakt. In deze periode werden door het bedrijf allemaal samenwerkingen bevestigd met grote internationale banken. Wat is Ripple XRP en wat kun je er mee? In dit artikel leggen wij je graag alle ins en outs uit.

Wat is Ripple XRP?

Ripple is een bedrijf wat zich bezig houd met het verbeteren van het online betalingsverkeer. Zo is de visie van het bedrijf dat het in deze tijd absurd is dat men voor globale transacties dagen moet wachten en hoge kosten moet betalen. Ripple heeft een aantal applicaties ontwikkeld die samen het Ripple netwerk vormen, deze applicaties communiceren met elkaar. Binnen het Ripple netwerk wordt een netwerk voldaan door een kleine transactie fee te betalen. Hier komt XRP om de hoek kijken, het is namelijk zo dat je voor iedere transactie een x bedrag aan Ripple XRP kosten betaald.

Het grote verschil tussen Ripple en bitcoin is regulering. Bitcoin wil dat er tussen transacties onderling geen derde partij participeert. De macht van de banken wil men hiermee verkleinen. Echter denkt Ripple hier anders over, die bekijkt het van een andere kant. Men wil juist zorgen dat het betalingsverkeer verbeterd wordt in samenwerking met de banken. Het is de bedoeling van Ripple XRP dat grote internationale banken de transacties via het Ripple XRP netwerk laten lopen. Ondertusssen zijn er diverse grote samenwerkingen tussen het bedrijf en wereld banken opgestart.

Ripple kopen of niet?

Wij zien Ripple als één van de grootste ontwikkelingen op het gebied van cryptovaluta. Een ‘echt’ bedrijf dat bezig het het globale betalingsverkeer te verbeteren met een stabiele coin de XRP. Ripple kopen of niet? is voor ons een vraag die we gemakkelijk en stellig kunnen beantwoorden.

Wil jij een investering doen voor de toekomst dan is de Ripple XRP wat voor jou. Verwacht niet over 3 nachten ijs miljonair te worden want zo werkt het niet. Investeren in Ripple is voor de lange termijn. De ripple verwachting is dat de prijs de komende jaren een aantal keren over de kop gaat. Je kent waarschijnlijk de term HODL al, dit geld dus ook voor deze cryptomunt. Geduld zal beloond worden, Ripple prijsverwachting gaan namelijk een aantal keer verdubbeld worden. Wil je Ripple kopen? Bitvavo of Litebit zijn Nederlandse cryptocurrency exchanges waar je gemakkelijk en betrouwbaar cryptocurrency kunt kopen.

Ripple winnen

Leuk om te weten, sinds januari 2018 hebben wij voor het lopende jaar (2018) een leuke prijsvraag samengesteld. Wil jij €100,- aan Ripple XRP winnen? Voorspel wat jou Ripple prijsverwachting 2019 is! Zit jij eind december het dichtste bij dan ontvang jij van ons €100,- aan XRP.

Ripple XRP wallet

Voor het ontvangen van Ripples heb je zoals ook bij andere cryptocurrency een wallet nodig. Je kunt gemakkelijk en eenvoudig een ripple wallet aanmaken bij gatehub. Dit is een online wallet, echter wordt deze door het bedrijf aanbevolen. Wil je liever je cryptovaluta veilig opslaan ga dan voor een cryptocurrency hardware wallet.

Ripple XRP Koers

De Ripples gaan de laatste tijd ontzettend hard, het is dus een genot voor je oog om naar de Ripple XRP koers te kijken. Vanaf begin 2017 t/m eind 2018 was de ripple koers gestegen van €0,03 naar ruim €2,50. Helaas heeft de gehele cryptocurrency koers een opdonder gehad begin 2018. De Ripple xrp koersverwachting is dat deze er snel weer bovenop komt. Wij verwachten dat Ripple xrp eind 2020 tussen de €5 en €10,- waard zal zijn. Echter blijft dit speculeren en zullen we dit pas weten als het moment daar is!

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?