Wat is Bitcoin Cash SV?

Wat is Bitcoin SV (BSV) Toekomst & Verwachting

Toekomst Bitcoin Cash SVNa een hard fork van de Bitcoin Cash is Bitoin SV ontstaan. Wat is Bitcoin SV eigenlijk en waarom blijft de BSV maar stijgen in de verschillende charts. Op dit moment is er een ware cryptocurrency oorlog aan de gang. Bitcoin, Ripple, Litecoin en andere digitale munten blijven maar verliezen lijden. Dit is voor Bitcoin SV niet het geval, deze blijft in het groene en maar stijgen.

Bitcoin SV blijft stijgen

Een duidelijke verklaring voor de prijsstijging van de Bitcoin SV is er niet. Eind November 2017 is de cryptomunt ontstaan uit een hard fork uit de Bitcoin Cash. Laatst genoemde was trouwens een hard-fork uit de Bitcoin, Ja de enige echte BTC. Het is dus wel duidelijk dat het steeds lastiger wordt, de koers verwachting van BCH-SV positief.

Door de cryptocurrency oorlog die er nu gaande is lijkt Bitcoin SV als grote winnaar uit de strijd te komen. Er is een enorme dump gaande van diverse altcoins zoals; Cardano, Tron, Stellar Lumens & Verge. Waar deze munten ruim in de – staan gaat de Bitcoin Cash met dikke koers winst ervandoor.

Bitcoin SV uitgelegd

Voordat je gaat investeren in Bitcoin Cash SV is het goed dat de materie uitgelegd wordt. Wat is Bitcoin Cash SV eigenlijk? Zoals we zojuist al even verklapten is de BSV een vertakking van de Bitcoin-Cash. De munt waar dit artikel over gaat heeft ontzettend veel potentie omdat deze problemen opgelost heeft die ondervonden worden met de Bitcoin & BCH.

Allereerst zal de transactietijd enorm worden verbeterd. Met een Bitcoin transactie kan het maar zo zijn dat je uren wacht op een transactie. Bij de BCHSV is dit verleden tijd wat natuurlijk het gebruiksgemak enorm verbeterd. Tevens zijn de transactiekosten veel lager dan de traditionele cryptomunten.

Bitcoin Cash SV toekomst

Zoals het nu lijkt ligt er een gouden toekomst voor de Bitcoin-Cash SV. Doordat er enorm veel verbeteringen zijn geïmplementeerd in deze digitale munt lijkt het erop dat de het einde tijdperk is voor de traditionele Bitcoin-Cash. BCH heeft koers standen gekend van ruim €1000,-. Deze bedragen lijken nu weggelegd voor de nieuwkomer Bitcoin SV. Je weet natuurlijk nooit waar de markt naartoe gaat. Voordat je gaat investeren in een cryptomunt is het goed om je goed in te lezen op websites zoals deze. Grote crypt0-kenners geven te kennen dat Bitcoin SV de strijd heeft gewonnen en dat er een gouden Bitcoin SV toekomst ligt te wachten!

Kopen

Het belangrijkste als je geïnteresseerd bent in een cryptovaluta is deze aanschaffen. Bitcoin Cash SV kopen kun je heel gemakkelijk doen bij Bitvavo. Je betaald bij deze cryptocurrency exchange ontzettend weinig transactiekosten zodat je het meeste uit je euro’s haalt. Tevens is cryptomunten kopen bij Bitvavo net zo gemakkelijk als pinnen bij de bank!

Aanmelden bij Bitvavo

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?