Trezor T hardware wallet

Trozor T hardware wallet voor digitale munten

De Trezor T is de verbeterde versie van de eerste versie. Dit is een product dat je kunt gebruiken om jouw private keys en wachtwoorden op te slaan. Het is een apparaat dat heel gemakkelijk te bedienen is en dat ervoor zorgt dat al jouw wachtwoorden en gegevens van je exchanges en cryptocurrency veilig worden opgeslagen. Wat kun je precies met de Trezor model T?

Wat is de Trezor T?

De Trezor T is een apparaat dat je kunt gebruiken om de private keys en wachtwoorden die je voor cryptocurrencies opslaat. Dit klinkt misschien onnodig, maar tegelijkertijd kan het heel handig zijn. We hebben immers ontzettend veel verschillende private keys bij diverse exchanges en het kan heel lastig zijn om deze allemaal te onthouden. Met de Trezor model T is dat verleden tijd. Je kunt hier dus al je private keys opslaan en dit gebeurt allemaal offline. Zo kunnen hackers ook niet bij je gegevens terecht komen.

Ook interessant: KeepKey hardware wallet

Ook voor andere wachtwoorden

Je kunt de Trezor T ook gebruiken voor andere wachtwoorden. Denk aan speciale loginnamen, zoals voor je e-mail of websites waar je voor moet inloggen. Dit zijn allemaal wachtwoorden die vaak aan allerlei eisen voldoen, waardoor het moeilijk kan zijn om alles te onthouden. De Trezor model T is dus niet alleen geschikt voor cryptocurrency, maar ook voor allerlei andere wachtwoorden. Je kunt super gemakkelijk de wallet connecten via de officiële Trezor website

Vergeleken met de Trezor

De Trezor T is een uitgebreidere variant van de Trezor. Eén van de grootste veranderingen is de pincode. Deze kun je bij de Trezor model T invullen met een touchscreen. Hiermee is de veiligheid van het apparaat flink verbeterd. Ook zit er een USB-C aansluiting op, waardoor het echt een apparaat van deze tijd is.

Waar Trezor T kopen

Waar kun je de Trezor T kopen? Dit product is sowieso online te koop. Houd er rekening mee dat het niet supergoedkoop is. Wanneer je een goedkopere variant wil, is de Trezor wellicht een iets betere optie. Wees je er wel van bewust dat je met de Trezor model T hoge kwaliteit kunt garanderen, en daar moet je natuurlijk ook voor betalen. Ik heb mijn Trezor model T aangeschaft bij Cryptomaan.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?