Trezor hardware wallet voor cryptocurrency

Trezor hardware wallet voor digitale munten

Als je actief bent op meerdere exchangers, dan kan het nogal een gedoe zijn om alle wachtwoorden en private keys te onthouden. Gelukkig zijn daar ook goede producten voor die je kunt aanschaffen. Na het lezen van deze pagina kun jij de vraag: ‘Wat is Trezor hardware wallet?’ beantwoorden!

Wat is de Trezor?

Je kunt meerdere private keys en wachtwoorden van je cryptocurrencies opslaan op de Trezor. Een voordeel ervan is dat je alles offline bewaart, dus dat hackers ook niet bij kunnen komen. Het kan dus heel slim zijn om alles hierop op te slaan, denk aan speciale private keys van je cryptocurrencies. Om bij je gegevens te kunnen komen heb je een pincode nodig, en verder hoef je niets meer te onthouden. Een kind kan de was doen! Alle bekende cryptocurrencies worden sowieso ondersteund.

Meerdere logincodes opslaan

Behalve logincodes voor je cryptocurrencies, kun je ook andere wachtwoorden opslaan. Denk aan wachtwoorden voor websites, e-amailadressen en andere belangrijke codes.

Waarom wachtwoorden veilig opslaan?

Eén van de belangrijkste redenen om op deze manier wachtwoorden, private keys of andere logincodes op te slaan in de Trezor, is omdat we tegenwoordig overal hele lange codes voor moeten hebben en wachtwoorden aan steeds meer eisen moeten voldoen. Het wordt hierdoor steeds lastiger om deze codes te onthouden.

500+ cryptomunten veilig opslaan

Ik vind de Trezor One & Trezor T geweldige cryptocurrency hardware wallet ‘s. Bij deze cryptomunten portemonnee is het mogelijk om 500+ verschillende cryptocoins veilig op te slaan. Alle bekende crypto’s worden zosowieso ondersteund. Wat zijn bekende digitale munten? Bekende digitale valuta zijn o.a. Ripple, Bitcoin, Verge XVG, Bitcoin Cash, Ethereum ether, Qtum, NEM, Stellar Lumens etc. De laatste maanden zijn deze cryptomunten gestegen en interessant om in te investeren.

Tip: Waarom investeren in Basic Attention Token (BAT)

Kopen & verkopen met hardware wallet

Wij krijgen veel vragen of het gemakkelijk is.. cryptocurrency verkopen met een hardware wallet. Die vraag kunnen we met de Trezor wallets volmondig beantwoorden met JA. Via de verschillende blockchain applicaties maak je connectie met jou cryptomunten portemonnee. Hier heb je een uniek bitcoin adres (ook wel wallet adres). Het enige wat je moet doen is connecten met je Trezor & de coins naar het juiste adres verzenden. Hetzelfde geldt voor cryptocurrency kopen met een hardware wallet, jij weet je unieke adres. Via de exchange (bijvoorbeeld Bitvavo) Stuur je super snel digitale valuta naar je HW. (hardware wallet)

Lees tip: Dit zijn de digitale munten voor de toekomst

Waar goedkoop Trezor kopen

De Trezor is online te koop bij diverse webshops. Houd er rekening mee dat de Trezor niet supergoedkoop is, maar dat is gezien de veiligheid van dit product misschien ook niet heel gek. Je weet dat de Trezor wel wat meer doet dan de meeste andere producten die je wachtwoorden kunnen opslaan. Bij de Trevor weet je immers dat het ook echt offline is. Bij je aankoop van de Trezor krijg je ook een handige gebruikshandleiding, zodat je precies weet hoe je het product moet gebruiken. Twijfel je? Je kunt altijd bekijken wat de verschillende mensen ervan vonden en of zij positief zijn. Online zijn ontzettend veel recensies te lezen.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?